Η ψηφιακή σας ταυτότητα σας βάζει ταχύτατα στη «ψηφιακή φυλακή». Δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα ελεύθερα πλέον...το αντιλαμβάνεσαι; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ψηφιακή σας ταυτότητα σας βάζει ταχύτατα στη «ψηφιακή φυλακή». Δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα ελεύθερα πλέον...το αντιλαμβάνεσαι;

  Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε όλες τις πτυχές της ζωής που κάνατε ελεύθερα μέχρι σήμερα, από τη σύνδεση στο δι...

 






Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε όλες τις πτυχές της ζωής που κάνατε ελεύθερα μέχρι σήμερα, από τη σύνδεση στο διαδίκτυο έως την πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες, ταξίδια, φαγητό, ψώνια και οικονομικές υπηρεσίες.


Ένα διεθνές διαβατήριο εμβολίων, η ψηφιακή ταυτότητα, ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης και ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) αποτελούν ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου που θα κλειδώσει τον πληθυσμό στο διηνεκές. Η αναγνώριση προσώπου είναι ένα ουσιαστικό μέρος της δομής ελέγχου, καθώς είναι ο «κωδικός πρόσβασης» για την ψηφιακή σας ταυτότητα.

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Άρθρο του Dr. Joseph Mercola

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μέχρι το τέλος του 2022, θα υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο κάμερες παρακολούθησης συλλογής δεδομένων στον κόσμο, όλες συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και την τεχνητή νοημοσύνη (AI). Κάμερες και συσκευές εγγραφής ήχου σε κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα και έξυπνες συσκευές επίσης συλλέγουν και μοιράζονται δεδομένα.

Όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να δοθεί σε κάθε άτομο μια ατομική βαθμολογία, με βάση τη συμπεριφορά, την έκφραση και την αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο. Τελικά, το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας θα υπαγορεύσει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, τι μπορείτε να αγοράσετε και πού μπορείτε να πάτε.

Το AI είναι ένα απολύτως κρίσιμο στοιχείο, χωρίς το οποίο το σύστημα ελέγχου δεν μπορεί να λειτουργήσει. Ο ευκολότερος τρόπος για να πιέσετε αυτό το σύστημα είναι να εξαλείψετε δεδομένα από τεχνητή νοημοσύνη αρνούμενοι να χρησιμοποιήσετε τεχνολογίες που συλλέγουν και μοιράζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

Στο παρακάτω βίντεο, η Maria Zeee με το ZeeeMedia παίρνει συνέντευξη από τον επιστήμονα υπολογιστών Aman Jabbi σχετικά με το επερχόμενο διεθνές διαβατήριο εμβολίων, την ψηφιακή ταυτότητα, το σύστημα κοινωνικής πίστωσης που χτίζεται στη Δύση και τα CBDC.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκεντρώνονται τώρα για να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό. Όπως σημειώνει ο Zeee, αυτή η ψηφιακή φυλακή, η οποία είναι ήδη χτισμένη ως επί το πλείστον, θα είναι το τελικό lockdown της ανθρωπότητας.


Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα είναι η ψηφιακή σας φυλακή

Στο βίντεο, ο Jabbi παρουσιάζει μια παρουσίαση που εξηγεί την ψηφιακή φυλακή που είναι η ψηφιακή σας ταυτότητα — με άλλα λόγια, πώς η ψηφιακή σας ταυτότητα συνδέεται με το επερχόμενο σύστημα κοινωνικής πίστωσης και θα ελέγχει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή.

Όπως σημειώνει ο Jabbi, κάμερες παρακολούθησης με λογισμικό αναγνώρισης προσώπου έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλο τον κόσμο. Αποτελούν ουσιαστικό μέρος της δομής ελέγχου και αυτή η επιτήρηση θα συνδεθεί με την ψηφιακή ταυτότητα, το σύστημα κοινωνικής πίστωσης, την παρακολούθηση του αποτυπώματος άνθρακα, τα CBDC και άλλα.

Η αναγνώριση προσώπου έχει πωληθεί ως ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό ευκολίας και ασφάλειας. Με την αναγνώριση προσώπου, δεν χρειάζεται να θυμάστε καρφίτσες ή κωδικούς πρόσβασης και επειδή κανείς δεν έχει το ακριβές πρόσωπό σας, υποτίθεται ότι διατηρεί τους προσωπικούς σας λογαριασμούς πιο ασφαλείς.

Όμως, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες άλλες τεχνολογίες που πωλούνται υπό το πρόσχημα της ευκολίας και της ασφάλειας, η αναγνώριση προσώπου είναι τελικά ένα εργαλείο για μαζικό έλεγχο και ένα ουσιαστικό μέρος της ατομικής σας ψηφιακής φυλακής. Όπως εξήγησε ο Jabbi, το κινεζικό σύστημα ελέγχου βασίζεται στην αναγνώριση προσώπου σε συνδυασμό με ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

Περιγράφει το κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης ως ένα σύστημα ανατροφοδότησης που ανταποκρίνεται με βάση τη συμπεριφορά σας. Εν αγνοία των περισσότερων Δυτικών, ένα πανομοιότυπο σύστημα έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία στα παρασκήνια στις δυτικές χώρες — απλώς δεν σας το έχουν πει ακόμα.

Οπλισμένη επιτήρηση

Μέχρι το τέλος του 2022, θα υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο κάμερες παρακολούθησης που συλλέγουν δεδομένα στον κόσμο, όλες συνδεδεμένες στο διαδίκτυο και την τεχνητή νοημοσύνη . Οι ΗΠΑ έχουν στην πραγματικότητα τις περισσότερες κάμερες παρακολούθησης κατά κεφαλήν. Η Κίνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση και το Ηνωμένο Βασίλειο στην τρίτη.

Εκτός από όλη αυτή τη συλλογή δεδομένων, οι κάμερες και οι συσκευές εγγραφής ήχου σε κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα και έξυπνες συσκευές επίσης συλλέγουν και μοιράζονται δεδομένα, ακόμη και όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται στη συνέχεια για να δοθεί σε κάθε άτομο μια ατομική βαθμολογία με βάση τη συμπεριφορά, την έκφραση και την αλληλεπίδρασή του με τον κόσμο. Τελικά, αυτή η βαθμολογία - το κοινωνικό σας πιστωτικό σκορ - θα υπαγορεύσει τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε, τι μπορείτε να αγοράσετε και πού μπορείτε να πάτε.

Όπως σημειώθηκε από τον Jabbi, υπάρχουν επίσης πρόσθετοι μηχανισμοί ελέγχου που έχουν ήδη ενσωματωθεί στο υλικό που κατασκευάζεται. Για παράδειγμα, πολλοί έξυπνοι πόλοι φωτός έχουν ενσωματωμένους σταθμούς φόρτισης για drones, οι οποίοι στο μέλλον θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς επιβολής του νόμου και συμπεριφοράς. Σε μεγάλο βαθμό θα αστυνομευόμαστε από AI και μηχανές.

Αυτοί οι έξυπνοι πόλοι φωτός μπορούν επίσης να οπλιστούν. Ενσωματωμένοι είναι LED incapacitators. Μερικές φορές αναφέρονται ως «ακτίνες ώθησης» για την ικανότητά τους να προκαλούν σοβαρή ναυτία, οι απενεργοποιητές LED είναι όπλα σχεδιασμένα σαν φακός που εκπέμπουν μια εξαιρετικά φωτεινή, γρήγορη και καλά εστιασμένη σειρά «τυχαίων παλμών διαφορετικού χρώματος».

Σύμφωνα με τον Jabbi, αυτά τα φώτα μπορούν επίσης να προκαλέσουν εγκεφαλική βλάβη, βλάβη στη σπονδυλική στήλη, ασθένεια και πιθανόν ακόμη και θάνατο.

Το LED σε συνδυασμό με ραντάρ σε ορισμένους έξυπνους πόλους μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση ατόμων που φέρουν όπλα και θεωρητικά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για την επιλεκτική εξαγωγή ατόμων που φέρουν όπλα.

Ένα νέο κεφάλαιο στο «κοινωνικό συμβόλαιο»

Η ψηφιακή ταυτότητα έχει περιγραφεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ως νέο κεφάλαιο στο κοινωνικό συμβόλαιο. Το πρόβλημα, όπως σημείωσε ο Jabbi, είναι ότι το νέο κοινωνικό συμβόλαιο του WEF δεν έχει συμφωνήσει κανείς από εμάς. Αναθεωρείται από το WEF και τους συμμάχους του και επιτίθεται σε εμάς τους υπόλοιπους, χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν γνωρίζει καν τι συνεπάγεται στην πραγματικότητα αυτό το νέο κοινωνικό συμβόλαιο ή πώς θα επηρεάσει την προσωπική τους καθημερινή ζωή και την ατομική τους ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Αυτό, για προφανείς λόγους, δεν έχει ποτέ πλήρως οριοθετηθεί γιατί, αν το κατανοήσουν πλήρως όλοι, ουσιαστικά κανείς στη γη δεν θα το δεχόταν. Εξάλλου, λίγοι άνθρωποι με κανονική νοημοσύνη απολαμβάνουν να τους υπαγορεύει η ζωή τους κάποιος άλλος.





Πηγή: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Όπως φαίνεται στο παραπάνω γράφημα, η ψηφιακή σας ταυτότητα θα χρειαστεί για να ξεκλειδώσετε όλες τις πτυχές της ζωής, από τη σύνδεση στο διαδίκτυο έως την πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες, ταξίδια, φαγητό, ψώνια και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Εάν το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι πολύ χαμηλό, μία ή περισσότερες από αυτές τις πτυχές μπορούν να απενεργοποιηθούν και να μην είναι διαθέσιμες σε εσάς.

«Έτσι, από προεπιλογή, είσαι πάντα κρατούμενος», λέει ο Jabbi.

Η ψηφιακή σας ταυτότητα επιβεβαιώνεται μέσω της αναγνώρισης προσώπου και συνδέεται με την κοινωνική σας βαθμολογία, τη βαθμολογία αποτυπώματος άνθρακα και τα CBDC. Καθώς οι βαθμολογίες σας στα κοινωνικά δίκτυα και το αποτύπωμα άνθρακα μειώνονται, τόσο μειώνεται και η αγοραστική σας ικανότητα.

Όπως σημειώθηκε από τον Zeee, το διεθνές διαβατήριο εμβολίων που προτάθηκε στη συνάντηση της G20 του 2022 είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ΤΟ κλειδί για όλη την προσπάθεια να μπουν όλοι στο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας. Έτσι, η αποτροπή της υιοθέτησης διαβατηρίων εμβολίων αποτελεί κεντρικό στοιχείο αντίστασης στο ψηφιακό σωφρονιστικό σύστημα στο σύνολό του.

Ο/Η Jabbi λέει:

«Μόλις αποδεχτούμε την ψηφιακή ταυτότητα, είναι το Game Over για την ανθρωπότητα».

Πρέπει επίσης να απορρίψετε το διαβατήριο του εμβολίου, εκτός εάν είστε διατεθειμένοι να είστε αρουραίος ιατρικού εργαστηρίου για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ο Zeee επικαλείται έγγραφα που αναφέρουν ότι 500 νέα εμβόλια θα είναι έτοιμα μέχρι το 2030 που στοχεύουν τις περισσότερες κοινές ασθένειες.

Είναι πιθανό ότι η ενημερωμένη κατάσταση εμβολιασμού θα είναι μία από τις απαιτήσεις για τη διατήρηση ενός έγκυρου διαβατηρίου, το οποίο θα χρησιμεύσει και ως ψηφιακή ταυτότητά σας.

Με άλλα λόγια, η άρνηση εμβολίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακυρώσει ή να «κλειδώσει» την ψηφιακή σας ταυτότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε, να πάτε ή να αγοράσετε οτιδήποτε. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι αυτά τα εμβόλια; Βασικά, δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να συμμορφωθείτε, ακόμα κι αν πιστεύετε ή γνωρίζετε ότι ένα εμβόλιο μπορεί να σας τραυματίσει ή να σας σκοτώσει, όπως συμβαίνει με τα εμβόλια για τον COVID-19 .

Σύστημα μηδενικής εμπιστοσύνης

Όπως εξήγησε ο Jabbi, το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που δημιουργήθηκε από το WEF και τους συμμάχους του είναι ένα σύστημα μηδενικής εμπιστοσύνης.

Σε μια φυσική φυλακή, οι κρατούμενοι υπόκεινται σε μια πολιτική μηδενικής εμπιστοσύνης. Με άλλα λόγια, οι φρουροί δεν εμπιστεύονται τους κρατούμενους και υπάρχουν μέτρα ασφαλείας για να βεβαιωθούν ότι θα συμπεριφέρονται. Το νέο υπαίθριο σύστημα φυλακών που οραματίζεται το WEF βασίζεται στην ίδια υπόθεση.

Όπου κι αν πάτε, πρέπει να αποδείξετε ποιοι είστε και ότι οι μετρήσεις συμμόρφωσής σας είναι σε ευθυγράμμιση με τους ισχύοντες κανόνες. Έτσι, για να αγοράσετε τρόφιμα, πρέπει όχι μόνο να προσδιορίσετε τον εαυτό σας, ώστε η αγορά σας να μπορεί να καταγραφεί μόνιμα ως μία από τις αγορές σας, αλλά πρέπει επίσης να πληροίτε ορισμένα πρότυπα συμμόρφωσης, διαφορετικά το CBDC σας δεν θα λειτουργήσει.

Η προεπιλογή σε αυτό το σύστημα είναι η άρνηση, επομένως όλα όσα θέλετε να κάνετε — απολύτως τα πάντα — πρέπει να ξεκλειδωθούν από το ψηφιακό σας αναγνωριστικό. Όπως σημειώθηκε από τον Jabbi, «Μόλις αποδεχθούμε την ψηφιακή ταυτότητα, είναι το Game Over για την ανθρωπότητα».

Το geofencing και οι έξυπνες πόλεις σχηματίζουν τους τοίχους της φυλακής σας

Για να επιβάλετε την υπό όρους πρόσβασή σας στη ζωή, θα χρησιμοποιηθεί geofencing. Οι έξυπνοι πόλοι φωτός εξοπλισμένοι με απενεργοποιητές LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αποτρέψουν από το να υπερβείτε το καθορισμένο γεωφράγμα, αλλά υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί γεωφράκτης.

Για παράδειγμα, το CBDC σας μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να μην λειτουργεί εκτός της περιοχής σας και το έξυπνο αυτοκίνητό σας μπορεί να προγραμματιστεί να κλείνει μετά από μια συγκεκριμένη περίμετρο. Ο Jabbi εξετάζει επίσης την αδυσώπητη ώθηση προς τις έξυπνες πόλεις, η οποία θα:

  • Περιορίστε την κινητικότητά σας και καταργήστε την ιδιοκτησία αυτοκινήτου
  • Σας ελέγχει μέσω οπλισμένης επιτήρησης
  • Κατανάλωση σιτηρεσίου νερού, ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου
  • Επιτηρήστε την ομιλία σας
  • Παρακολουθήστε τις ενέργειές σας και το πού βρίσκεστε 24/7

Να λιμοκτονήσει το θηρίο

Ο Jabbi αναφέρει μια φόρμουλα που δημιουργήθηκε από τον φιλοσοφικό γκουρού του WEF Yuval Noah Harrari, για να περιγράψει την ολοένα αυξανόμενη ικανότητα των τεχνοκρατών να χακάρουν ανθρώπους: B x C x D = AHH.

Το B σημαίνει βιολογική γνώση, το C είναι η υπολογιστική ισχύς, το D είναι τα δεδομένα και το AHH είναι το επίπεδο ικανότητας να χακάρεις έναν άνθρωπο. Όπως σημειώθηκε από τον Jabbi, η ικανότητα χακαρίσματος ανθρώπων εξαρτάται από το ότι η τεχνητή νοημοσύνη τροφοδοτείται με μια συνεχή ροή δεδομένων.

Είναι ένα «σύστημα θηρίων» με την έννοια ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι το θηρίο και πρέπει να τραφεί. Η τροφή του είναι δεδομένα, που συλλέγονται μέσω μιας τεράστιας σειράς αγωγών δεδομένων, όπως κάμερες, συσκευές εγγραφής, αναγνώριση προσώπου, GPS και αισθητήρες κάθε είδους που συνθέτουν το Διαδίκτυο των Σωμάτων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στο « Manufactured Dystopia — Οι παγκοσμιοποιητές δεν θα σταματήσουν να χακάρουν τους ανθρώπους ».

Το AI είναι ένα απολύτως κρίσιμο συστατικό για την επιτυχία της ψηφιακής φυλακής. Χωρίς αυτό, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η απάντηση λοιπόν είναι να λιμοκτονήσουμε το θηρίο, και αυτό το κάνουμε κρατώντας τα δεδομένα μας. «Καμία νομοθεσία δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό», λέει, «πρέπει να γίνει από τους πολίτες». Εν ολίγοις, πρέπει να αρνηθούμε να χρησιμοποιήσουμε τις τεχνολογίες που συλλέγουν τα δεδομένα μας.

Δεν θα μπορέσουμε να τους αποφύγουμε όλους. Οι έξυπνοι στύλοι φωτισμού και οι κάμερες κυκλοφορίας, για παράδειγμα, δεν μπορούν να αποφευχθούν εκτός εάν αποφύγετε ορισμένες περιοχές, οι οποίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον δικό σας δρόμο. Υπάρχουν όμως πολλά που μπορούμε να αποφύγουμε, όπως έξυπνα ρολόγια, ιχνηλάτες γυμναστικής, έξυπνοι θερμοστάτες, έξυπνες τηλεοράσεις, βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης και κάμερες παρακολούθησης Ring για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Μπορούμε επίσης να αγωνιστούμε, σε τοπικό επίπεδο, για να αποτρέψουμε την επέκταση των καμερών αναγνώρισης προσώπου και του 5G, και μπορούμε να αρνηθούμε το επερχόμενο διαβατήριο εμβολίου και την ώθηση προς την εικονική πραγματικότητα.

Όπως σημειώνει ο Jabbi, ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι οδηγούνται κρυφά στην ψηφιακή φυλακή είναι να βασίζονται σε εφαρμογές που προσφέρουν ευκολία, όπως εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παραγγείλετε φαγητό ή μεταφορά.

Τελικά, θα καταργήσουν σταδιακά τις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και θα τις μεταφέρουν σε google εικονικής πραγματικότητας, ώστε να πρέπει να βρίσκεστε στον εικονικό κόσμο για να τις χρησιμοποιήσετε. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε γιατί γίνεται αυτό. Είναι για να σας αναγκάσει να μπείτε βαθύτερα στο ψηφιακό σύστημα φυλακών, το οποίο περιλαμβάνει ψηφιακούς κλώνους και ζώντας μεγάλο μέρος της ζωής σας σε μια εικονική πραγματικότητα.

Η Κίνα επιδεικνύει το επερχόμενο κράτος φυλακής

Προς το παρόν, η Κίνα συγκλονίζεται από μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια στην πολιτική Zero-COVID που χρησιμοποιείται για να φυλακίζει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους στα σπίτια τους για εβδομάδες. Θα νόμιζες ότι μια αμερικανική εταιρεία όπως η Apple θα υποστήριζε τις αμερικανικές αξίες όπως η ελευθερία, αλλά, όχι, δεν το κάνει. Συνεργάζεται με την κινεζική κυβέρνηση για να καταπνίξει τη διαφωνία.

Όπως αναφέρθηκε από το Bloomberg στις 9 Νοεμβρίου, η Apple περιορίζει το εργαλείο κοινής χρήσης αρχείων iPhone , περιορίζοντας το AirDrops από μη επαφές σε 10 λεπτά. Η δυνατότητα ασύρματης κοινής χρήσης αρχείων χρησιμοποιήθηκε για την κοινή χρήση εικόνων και βίντεο από τις διαδηλώσεις, ενθαρρύνοντας έτσι περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ενώ η αλλαγή έγινε μόνο στα τηλέφωνα που πωλούνται στην Κίνα, η Apple λέει ότι σχεδιάζει να εφαρμόσει τον ίδιο περιορισμό παγκοσμίως. Γιατί; Προβλέπουν αλλού αντικυβερνητικές διαδηλώσεις;

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter ονόματι Songpinganq , το παραπάνω βίντεο δείχνει εργάτες iPhone να συγκρούονται με την αστυνομία για την πολιτική της χώρας για το μηδενικό COVID-19. Σε απάντηση, η κινεζική κυβέρνηση φέρεται ότι άλλαξε εξ αποστάσεως όλα τα διαβατήρια COVID-19 των διαδηλωτών σε «κόκκινο», γεγονός που τους εμποδίζει να εισέλθουν σε δημόσιους χώρους.

Εάν προσπαθήσουν να εισέλθουν σε ένα κτίριο, για παράδειγμα - συμπεριλαμβανομένων συγκροτημάτων κατοικιών - θα χτυπήσει συναγερμός και θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν σε ένα στρατόπεδο καραντίνας το οποίο, παρεμπιπτόντως, πρέπει να πληρώσουν. Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι για την κυβέρνηση να εξαλείψει τα ανεπιθύμητα από την κοινωνία μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτού του είδους το σύστημα ελέγχου.

(Για την ιστορία, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το εμφανιζόμενο βίντεο είναι όντως εργαζόμενοι στο iPhone ή ότι διαμαρτύρονται συγκεκριμένα για τα μέτρα του COVID-19. Ανεξάρτητα, η βασική προϋπόθεση παραμένει αληθινή, η οποία είναι ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να ελέγξει μεγάλες μάζες άτομα εξ αποστάσεως, μέσω της ψηφιακής τους ταυτότητας/διαβατηρίου εμβολίου.)

Το πρώτο βίντεο παρακάτω λέγεται ότι είναι από κινεζικό στρατόπεδο καραντίνας . Ένας εργαζόμενος υγείας περπατά μέσα από το συγκρότημα μετρώντας τη θερμοκρασία του σώματος των κρατουμένων. Το δεύτερο βίντεο δείχνει το εσωτερικό μιας καμπίνας καραντίνας .

Τα καλά νέα είναι ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει.

Όπως εξήγησε η νομική φιλόσοφος Eva Vlaardingerbroek (βίντεο παραπάνω), ο λόγος που γίνονται τώρα μαζικές διαμαρτυρίες σε όλη την Ευρώπη είναι επειδή συνειδητοποιούν ότι το σύστημα διαβατηρίων εμβολίου COVID-19 που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη είναι ένα σύστημα ελέγχου που δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Συνειδητοποιούν ότι προορίζεται να είναι μόνιμο και ότι θα επεκταθεί.

Στο παρακάτω βίντεο, ένας νεαρός Κινέζος περιγράφει πώς λειτουργούν στην Κίνα η ψηφιακή ταυτότητα, τα CBDC και το σύστημα κοινωνικής πίστωσης . Μέχρι το 2017, είχαν ήδη την τεχνολογία για να αφαιρούν αυτόματα πρόστιμα από τον λογαριασμό σας για παραβάσεις όπως το jaywalking και το δίκτυο ελέγχου γίνεται όλο και μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο.

Αυτό θέλουμε στη Δύση; Αυτό θέλετε για τα παιδιά και τα εγγόνια σας; Εάν όχι, πρέπει να συμμετάσχετε στο κίνημα για να το αποτρέψετε, και αυτό ξεκινά με την πραγματοποίηση αλλαγών στη ζωή σας για να λιμοκτονήσετε το θηρίο των προσωπικών σας δεδομένων και να εκπαιδεύσετε την οικογένεια και τους φίλους σας για αυτήν την αναγκαιότητα.



  Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου