Κυβερνητικά έγγραφα από Η.Π.Α. & Ηνωμένο Βασίλειο και έγγραφα της P-fizεr αποκαλύπτουν την ατζέντα αποπληθυσμού των Gates & Schwab – Τα «τσιμπήματα» κατά του κορωνοϊού φέρνουν μαζικούς θανάτους και πληθυσμιακό έλεγχο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κυβερνητικά έγγραφα από Η.Π.Α. & Ηνωμένο Βασίλειο και έγγραφα της P-fizεr αποκαλύπτουν την ατζέντα αποπληθυσμού των Gates & Schwab – Τα «τσιμπήματα» κατά του κορωνοϊού φέρνουν μαζικούς θανάτους και πληθυσμιακό έλεγχο

  Η ώθηση για μαζικό εμβολιασμό με το Covid-19 δεν αφορά την καταπολέμηση ενός ιού, αλλά τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Επίσημες κυβερν...

 


Η ώθηση για μαζικό εμβολιασμό με το Covid-19 δεν αφορά την καταπολέμηση ενός ιού, αλλά τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις και εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer το αποδεικνύουν.


Αυτός ο στόχος ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα ορισμένων ισχυρών εταιρειών και ατόμων που θα επωφεληθούν από έναν μικρότερο, πιο διαχειρίσιμο πληθυσμό.

 

Πηγή: The Exposé

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Εάν ένα πειραματικό εμβόλιο βλάψει την καρδιά και το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημαντικό αριθμό ατόμων που το έλαβαν, είναι πιθανό να οδηγήσει σε μείωση του συνολικού μεγέθους του πληθυσμού.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί για διάφορους λόγους.

  • Πρώτον, η βλάβη της καρδιάς θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των καρδιαγγειακών παθήσεων, οι οποίες αποτελούν κύρια αιτία θνησιμότητας παγκοσμίως. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε υψηλότερο αριθμό θανάτων μεταξύ των ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο.
  • Δεύτερον, η βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα θα μπορούσε να καταστήσει τα άτομα πιο ευάλωτα σε άλλες λοιμώξεις και ασθένειες, γεγονός που θα μπορούσε επίσης να συμβάλει στην αύξηση της θνησιμότητας.
  • Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου στη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μείωση του αριθμού των γεννήσεων, συμβάλλοντας περαιτέρω στη μείωση του συνολικού μεγέθους του πληθυσμού.

Εάν ένα τέτοιο εμβόλιο αναπτυχθεί και διανεμηθεί, θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε ερήμωση του πληθυσμού λόγω της αυξημένης θνησιμότητας και της μειωμένης γονιμότητας.

Δυστυχώς, ο κόσμος έχει βρεθεί σε μια κατάσταση όπου ισχυρά θεσμικά όργανα και κυβερνήσεις έχουν εξαναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο Covid-19 που προκαλεί όλα τα κακόβουλα πράγματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις και εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer το αποδεικνύουν.

Ως εκ τούτου, γίνεστε μάρτυρες της μαζικής ερήμωσης που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας.

Η ώθηση για μαζικό εμβολιασμό με το Covid-19 δεν αφορά την καταπολέμηση ενός ιού, αλλά τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Αυτός ο στόχος ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα ορισμένων ισχυρών εταιρειών και ατόμων που θα επωφεληθούν από έναν μικρότερο, πιο διαχειρίσιμο πληθυσμό.


Ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη αιτία, οι επιπτώσεις αυτού που συμβαίνει σήμερα στον πραγματικό κόσμο είναι σημαντικές.

Εκατομμύρια άνθρωποι «πέθαναν ξαφνικά»

Γνωρίζατε ότι τα στοιχεία για τους υπερβολικούς θανάτους στο 15% των χωρών του κόσμου μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ);

Αυτό περιλαμβάνει μεγάλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, μπορέσαμε να αντλήσουμε ακόμη πιο ενημερωμένα δεδομένα για 28 ευρωπαϊκές χώρες από το EuroMOMO.

Όλες αυτές οι πληροφορίες έχουν παρασχεθεί στον ΟΟΣΑ και το EuroMOMO από τους κυβερνητικούς οργανισμούς κάθε χώρας, όπως τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών στις ΗΠΑ και το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το παρακάτω διάγραμμα απεικονίζει την ανησυχητική τάση των υπερβολικών θανάτων στις χώρες των "Πέντε Ματιών" (Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ) καθώς και σε 27 άλλες ευρωπαϊκές χώρες -


Γνωρίζατε τον συγκλονιστικό αριθμό των υπερβολικών θανάτων που έχουν σημειωθεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια;

Το 2021, στις ΗΠΑ σημειώθηκαν σχεδόν 700.000 υπερβολικοί θάνατοι, ενώ μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2022 θα σημειωθούν άλλοι 360.000 υπερβολικοί θάνατοι.

Η Ευρώπη είχε παρόμοια ανησυχητικό αριθμό 382.000 υπερβολικών θανάτων το 2021, με 309.000 υπερβολικούς θανάτους μέχρι τον Νοέμβριο του 2022.

Και αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν καν την Ουκρανία!

Είναι σοκαριστικό ότι ακόμη και σε χώρες όπως η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία και ο Καναδάς παρατηρούνται υπερβολικοί θάνατοι που δεν έχουν μειωθεί από την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19.

Το ακόλουθο διάγραμμα απεικονίζει την ανησυχητική τάση των συνολικών υπερβολικών θανάτων στην Αυστραλία το 2020, το 2021 και μέχρι την 30ή εβδομάδα του 2022 -


Γνωρίζατε ότι η εξάπλωση του εμβολίου Covid-19 στην Αυστραλία οδήγησε σε μια συγκλονιστική αύξηση των υπερβολικών θανάτων κατά 747%, από 1.303 το 2020 σε 11.042 το 2021;

Και η κατάσταση έχει χειροτερέψει μόνο από τότε.

Μέχρι το τέλος Ιουλίου του 2022, υπήρχαν συγκλονιστικοί 18.973 υπερβολικοί θάνατοι στην Αυστραλία - μια αύξηση κατά 1.356% από το 2020.

Αυτό σημαίνει περισσότερους υπερβολικούς θανάτους σε 7 μήνες από ό,τι τα δύο προηγούμενα χρόνια μαζί.

Και η κατάσταση στις ΗΠΑ είναι παρόμοια ανησυχητική -


Γνωρίζατε την ανησυχητική τάση των υπερβολικών θανάτων στις ΗΠΑ μετά την εξάπλωση του εμβολίου Covid-19;

Μέχρι την 38η εβδομάδα του 2022, είχαν πεθάνει 1.700 περισσότεροι άνθρωποι σε σύγκριση με την ίδια χρονική στιγμή του 2020, και μέχρι την 38η εβδομάδα του 2021, είχαν πεθάνει συγκλονιστικοί 109.000 περισσότεροι άνθρωποι σε σύγκριση με την ίδια χρονική στιγμή του 2020.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν ότι αντί να μειωθούν, οι θάνατοι στην πραγματικότητα αυξήθηκαν μετά την κυκλοφορία του εμβολίου.

Τα ακόλουθα δύο διαγράμματα απεικονίζουν τη συνολική υπέρβαση των θανάτων στα "Πέντε Μάτια" και την Ευρώπη από τις αρχές του 2021, όταν εισήχθη το εμβόλιο Covid-19 -



Γνωρίζατε ότι πάνω από 1,8 εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι έχουν σημειωθεί στα "Πέντε Μάτια" και στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης από την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19;

Αυτός ο συγκλονιστικός αριθμός περιλαμβάνει πάνω από 1 εκατομμύριο υπερβολικούς θανάτους στις ΗΠΑ και πάνω από 690.000 υπερβολικούς θανάτους στην Ευρώπη σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών και τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, καθώς και σημαντικό αριθμό υπερβολικών θανάτων στην Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νέα Ζηλανδία.

Η επίσημη αφήγηση ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό και ότι θα μειώσει τον αριθμό των θανάτων διαψεύδεται πλήρως από τα στοιχεία αυτά, τα οποία υποδηλώνουν ότι τα εμβόλια Covid-19 μπορεί να είναι η κύρια αιτία των υπερβολικών θανάτων.

Παιδιά / έφηβοι & νεαροί ενήλικες «πέθαναν ξαφνικά»

Γνωρίζατε ότι οι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ των παιδιών ηλικίας 0 έως 14 ετών στην Ευρώπη εκτοξεύτηκαν κατά ένα εντυπωσιακό ποσοστό 755% μεταξύ Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2022, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία;

Αυτή η ανησυχητική αύξηση, η οποία ώθησε την Ευρωπαϊκή Ένωση να ξεκινήσει έρευνα, σημειώθηκε παρά τις προσπάθειες του  EuroMOMO να υποβαθμίσει τα στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer εγκρίθηκε για χρήση σε παιδιά από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στις 28 Μαΐου 2021. Η οποία ήταν η 21η εβδομάδα του 2021.

Πηγή

Στη συνέχεια, οι υπερβολικοί θάνατοι άρχισαν να καταγράφονται "μόνο "συμπτωματικά" από την εβδομάδα 22 μόλις χορηγήθηκε αυτή η έγκριση επείγουσας χρήσης.


Συνολικά, οι υπερβολικοί θάνατοι αυξήθηκαν κατά 630% από την έγκριση του εμβολίου για χρήση σε παιδιά μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022.


Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα ότι παρά τα αυξανόμενα στοιχεία που δείχνουν τον σαφή κίνδυνο των εμβολιασμών Covid-19 για τα παιδιά, είναι εξαιρετικά απίθανο οι αρχές να αναγνωρίσουν αυτόν τον κίνδυνο.

Με τραγικό τρόπο, η σημαντική αύξηση των υπερβολικών θανάτων μεταξύ των παιδιών στην Ευρώπη από τότε που ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε εκτάκτως το εμβόλιο για χρήση σε αυτόν τον πληθυσμό είναι πιθανό να απορριφθεί ως άλλη μια "σύμπτωση" στον μακρύ κατάλογο τέτοιων περιστατικών από την έναρξη της πανδημίας.

Είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να εξετάζουμε και να εξετάζουμε προσεκτικά τα δεδομένα για να διασφαλίσουμε την προστασία της υγείας και της ευημερίας των παιδιών μας.

Γνωρίζατε επίσης ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσαν αθόρυβα τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC), σχεδόν μισό εκατομμύριο παιδιά και νέοι ενήλικες πέθαναν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2022 στις ΗΠΑ από τότε που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων χορήγησε για πρώτη φορά άδεια επείγουσας χρήσης για το εμβόλιο Covid-19;


Αυτή η σπαρακτική εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν 118.000 επιπλέον θανάτους σε σύγκριση με τον μέσο όρο των ετών 2015-2019.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν επίσης ότι μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 7.680 περισσότεροι υπερβολικοί θάνατοι μεταξύ παιδιών και νεαρών ενηλίκων το 2022 σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό διάστημα το 2020, στο αποκορύφωμα της υποτιθέμενης πανδημίας του Covid-19.

Ωστόσο, η χειρότερη χρονιά για τους θανάτους μεταξύ των ατόμων ηλικίας 0 έως 44 ετών ήταν το 2021, με 291.461 υπερβολικούς θανάτους συνολικά, σχεδόν 60.000 περισσότερους από ό,τι συνέβη το 2020.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, η αύξηση αυτή οφειλόταν κυρίως σε μια μυστηριώδη ξαφνική αύξηση των θανάτων μεταξύ παιδιών και νεαρών ενηλίκων που ξεκίνησε γύρω στην 31η εβδομάδα του 2021.


Είναι μια σπαρακτική πραγματικότητα ότι σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι ηλικίας από 0 έως 44 ετών πέθαναν από την 51η εβδομάδα του 2020, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί 117.719 υπερβολικοί θάνατοι σε σύγκριση με τον μέσο όρο της πενταετίας 2015-2019.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το μέσο προσδόκιμο ζωής στις ΗΠΑ ήταν 77,28 έτη από το 2020.

Αν πιστέψουμε την επίσημη αφήγηση ότι το Covid-19 είναι μια θανατηφόρα ασθένεια, τότε είναι ίσως κατανοητό ότι 231.987 παιδιά και νέοι ενήλικες έως 44 ετών πέθαναν το 2020, με αποτέλεσμα 40.365 επιπλέον θανάτους ως ατυχή συνέπεια αυτής της υποτιθέμενης ασθένειας.

Ωστόσο, αν δεχτούμε την επίσημη αφήγηση ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, πώς εξηγείται η περαιτέρω αύξηση των θανάτων μεταξύ παιδιών και νεαρών ενηλίκων τόσο το 2021 όσο και το 2022;

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκατομμύρια Αμερικανοί πιέστηκαν να κάνουν τα εμβόλια και εκατομμύρια γονείς εξαναγκάστηκαν ομοίως να αναγκάσουν τα παιδιά τους να κάνουν τις ενέσεις.

Η απάντηση είναι σαφής: η επίσημη αφήγηση είναι ένα κατάφωρο ψέμα. Τα εμβόλια Covid-19 δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.

Τα δυσεύρετα στοιχεία που παρέχονται από το CDC μόνον υπαινίσσονται αυτή την ανησυχητική τάση θανάτων νεαρών Αμερικανών, αλλά περαιτέρω στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου την επιβεβαιώνουν.

Για παράδειγμα, μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουλίου 2022 από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου, μια κυβερνητική υπηρεσία, παρέχει περαιτέρω στοιχεία για τον κίνδυνο αυτών των εμβολίων.

Η έκθεση φέρει τον τίτλο: "Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022" (Θάνατοι ανά κατάσταση εμβολιασμού, Αγγλία, 1 Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022) και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο του ONS εδώ, και να την κατεβάσετε εδώ.

Έχετε δει τον Πίνακα 2 της έκθεσης της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος περιέχει τα μηνιαία τυποποιημένα κατά ηλικία ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά ηλικιακή ομάδα για θανάτους ανά 100.000 ανθρωποέτη στην Αγγλία μέχρι τον Μάιο του 2022;

Αν όχι, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά, διότι τα στοιχεία που περιέχει είναι πραγματικά ανησυχητικά.

Πήραμε τα δεδομένα που παρέχει το ONS για την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τον Μάιο του 2022 και δημιουργήσαμε το ακόλουθο διάγραμμα, το οποίο απεικονίζει τις καταστροφικές συνέπειες της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού Covid-19.

Το γράφημα δείχνει τα μηνιαία ηλικιακά τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ των 18 έως 39 ετών για τους θανάτους από Non-Covid-19 στην Αγγλία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022.

Είναι σαφές από τα δεδομένα αυτά ότι οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτά τα εμβόλια δεν μπορούν να αγνοηθούν.


Πηγή

Πρόκειται για μια ανησυχητική τάση: σε κάθε μήνα από την αρχή του 2022, οι μερικώς εμβολιασμένοι και οι διπλά εμβολιασμένοι 18-39 ετών είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους 18-39 ετών.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα άσχημη για τους τριπλά εμβολιασμένους 18 έως 39 ετών, των οποίων το ποσοστό θνησιμότητας επιδεινώνεται μήνα με το μήνα μετά τη μαζική εκστρατεία Booster που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Δεκέμβριο του 2021.

Τον Ιανουάριο, οι τριπλά εμβολιασμένοι 18 έως 39 ετών είχαν ελαφρώς λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα ανεμβολίαστα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας, με ποσοστό θνησιμότητας 29,8 ανά 100.000 μεταξύ των ανεμβολίαστων και 28,1 ανά 100.000 μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων.

Ωστόσο, από τον Φεβρουάριο και μετά, οι τριπλά εμβολιασμένοι 18 έως 39 ετών είχαν 27% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα ανεμβολίαστα άτομα, με ποσοστό θνησιμότητας 26,7 ανά 100 χιλ. μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων και 21 ανά 100 χιλ. μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μέχρι τον Μάιο του 2022, με τους τριπλά εμβολιασμένους 18 έως 39 ετών να έχουν 52% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τα ανεμβολίαστα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας, με ποσοστό θνησιμότητας 21,4 ανά 100 χιλ. μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων και 14,1 μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Οι μερικώς εμβολιασμένοι είχαν επίσης κακή επίδοση, καθώς τον Μάιο οι μερικώς εμβολιασμένοι 18 έως 39 ετών είχαν 202% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από ό,τι τα ανεμβολίαστα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Η έκθεση της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου περιλαμβάνει επίσης ποσοστά θνησιμότητας για τα παιδιά, αν και η βρετανική κυβέρνηση προσπάθησε να αποκρύψει τα στοιχεία αυτά.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών στην Αγγλία για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 31η Μαΐου 2022 -


Πηγή

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, το ποσοστό θνησιμότητας για τους θανάτους από Covid-19 μεταξύ ανεμβολίαστων παιδιών ηλικίας 10 έως 14 ετών είναι 0,31 ανά 100.000 ανθρωποέτη.

Ωστόσο, για τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση, το ποσοστό θνησιμότητας είναι 3,24 ανά 100.000 ανθρωποέτη και για τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί με τριπλό εμβόλιο, το ποσοστό θνησιμότητας είναι ανησυχητικό 41,29 ανά 100.000 ανθρωποέτη.

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη όταν πρόκειται για θανάτους εκτός του Covid-19. Το ποσοστό θνησιμότητας από όλες τις αιτίες θανάτου είναι 6,39 ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των μη εμβολιασμένων παιδιών και ελαφρώς υψηλότερο, 6,48, μεταξύ των μερικώς εμβολιασμένων παιδιών.

Ωστόσο, το ποσοστό επιδεινώνεται με κάθε πρόσθετη ένεση: το ποσοστό θνησιμότητας λόγω θανάτου είναι 97,28 μεταξύ των διπλά εμβολιασμένων παιδιών και ανησυχητικό 289,02 ανά 100.000 ανθρωποέτη μεταξύ των τριπλά εμβολιασμένων παιδιών.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ίδιας της βρετανικής κυβέρνησης, ότι τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί διπλά είναι 1422% ή 15,22 φορές πιθανότερο να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ τα παιδιά που έχουν εμβολιαστεί τριπλά είναι 4423% ή 45,23 φορές πιθανότερο να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία σε σχέση με τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τα στοιχεία που παρέχονται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, τα οποία είναι τυποποιημένα για την ηλικία και τα ποσοστά ανά 100.000 κατοίκους, είναι η οριστική απόδειξη ότι τα εμβόλια Covid-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου ενός ατόμου.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι μια μυστική έκθεση του CDC επιβεβαιώνει ότι σχεδόν μισό εκατομμύριο αμερικανικά παιδιά και νέοι ενήλικες πέθαναν μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19, με αποτέλεσμα σχεδόν 118.000 επιπλέον θανάτους σε σύγκριση με τον μέσο όρο της πενταετίας 2015-2019.


Έχετε μόνο μία καρδιά & δεν θα αναγεννηθεί

Οι πιθανές συνέπειες ενός εμβολίου COVID-19 που βλάπτει την καρδιά είναι τρομερές. Εάν ένα τέτοιο εμβόλιο διανεμηθεί ευρέως και χορηγηθεί σε σημαντικό μέρος του πληθυσμού, θα μπορούσε να οδηγήσει σε εκατομμύρια αιφνίδιους θανάτους.

Η καρδιά είναι ένα ζωτικής σημασίας όργανο που διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας του σώματος, οπότε τυχόν δυσμενείς επιπτώσεις σε αυτήν θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες.

Δυστυχώς, τουλάχιστον δύο εμβόλια Covid-19 που παράγονται από την Pfizer και τη Moderna κάνουν ακριβώς αυτό, και έχουν πλέον χορηγηθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους πολλές φορές, και είναι πιθανό ότι αυτά τα εμβόλια είναι υπεύθυνα για τα εκατομμύρια των υπερβολικών θανάτων που καταγράφηκαν παγκοσμίως από την κυκλοφορία τους.


Πηγή

Ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας, μιας φλεγμονής του καρδιακού μυός που μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδιο θάνατο εάν δεν αντιμετωπιστεί, αποτελεί σοβαρή ανησυχία όσον αφορά το εμβόλιο Covid-19. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους νέους και υγιείς ενήλικες και τα παιδιά, τα οποία μπορεί να μην εμφανίσουν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας μέχρι η κατάσταση να εξελιχθεί σε σοβαρό στάδιο.

Τα συμπτώματα της μυοκαρδίτιδας μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια, κόπωση και μη φυσιολογικούς καρδιακούς ρυθμούς και, εάν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια, καρδιακή ανακοπή και αιφνίδιο καρδιακό θάνατο.

Αυτός είναι πιθανόν ο λόγος για τον οποίο μια έρευνα επίσημων στοιχείων που δημοσιεύθηκε από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας τον Απρίλιο του 2022 διαπίστωσε ότι υπήρξε αύξηση κατά 67% σε σύγκριση με τον ιστορικό μέσο όρο στον αριθμό των ατόμων ηλικίας 15 έως 44 ετών που υπέστησαν καρδιακές προσβολές, καρδιακή ανακοπή, μυοκαρδίτιδα, εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις από τότε που προσφέρθηκε το εμβόλιο Covid-19 σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.


Πηγή


Πηγή

Δυστυχώς, μια μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) και τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό με mRNA COVID είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον κίνδυνο υποβάθρου στον πληθυσμό.


Πηγή:

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός με το Covid αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μυοκαρδίτιδας, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%.

Είναι σαφές από τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν ότι τα εμβόλια Covid-19 που παράγονται από την Pfizer και τη Moderna είχαν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Οι πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις στην καρδιά, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας και του αυξημένου κινδύνου καρδιακών προσβολών, καρδιακής ανακοπής και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικό αριθμό αιφνίδιων θανάτων, εάν τα εμβόλια αυτά διανεμηθούν ευρέως και χορηγηθούν σε σημαντικό μέρος του πληθυσμού.

Επιπλέον, ο μεγάλος αριθμός υπερβολικών θανάτων που σημειώθηκαν μετά την κυκλοφορία των εμβολίων Covid-19 υποδηλώνει ότι τα εμβόλια αυτά μπορεί να συμβάλλουν σε μια ευρύτερη τάση αποπληθυσμού.

Οι υπερβολικοί θάνατοι αναφέρονται στον αριθμό των θανάτων πάνω από αυτόν που κανονικά θα αναμενόταν σε έναν δεδομένο πληθυσμό και το γεγονός ότι υπήρξαν εκατομμύρια υπερβολικοί θάνατοι στις χώρες των "Πέντε Ματιών" και στην Ευρώπη μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Covid-19 αποτελεί αιτία ανησυχίας.

Οι πιθανές συνέπειες της αποπληθυσμού είναι εκτεταμένες και θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής διαταραχής και της μείωσης του συνολικού μεγέθους του πληθυσμού. Είναι επιτακτική ανάγκη να διεξαχθούν περαιτέρω έρευνες για να κατανοηθεί η πραγματική έκταση των επιπτώσεων των εμβολίων Covid-19 στην υγεία του πληθυσμού και να διασφαλιστεί ότι οποιαδήποτε μελλοντικά εμβόλια θα ελέγχονται διεξοδικά και θα κρίνονται ασφαλή πριν διανεμηθούν.

Προφανώς, είναι λογικό να πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι από όσους γεννιούνται για να υπάρξει αποπληθυσμός. Και δυστυχώς, εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer επιβεβαιώνουν ότι αυτή είναι πλέον η πραγματικότητά μας.

Τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer

Τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο είναι ανησυχητικά και εγείρουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου Covid-19 της Pfizer κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρξαν πολυάριθμες περιπτώσεις εγκύων γυναικών που παρουσίασαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων αποβολών, θνησιγενών γεννήσεων και άλλων σοβαρών επιπλοκών.

Επιπλέον, τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι το εμβόλιο μπορεί επίσης να ενέχει κινδύνους για τα βρέφη που θηλάζουν. Έχουν υπάρξει πολυάριθμες αναφορές για βρέφη που παρουσίασαν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο όταν αυτό μεταφέρεται σε αυτά μέσω του μητρικού γάλακτος.

Τα ευρήματα αυτά είναι εξαιρετικά ανησυχητικά και υπογραμμίζουν την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Εάν οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτά τα εμβόλια δεν αντιμετωπιστούν σωστά, αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στα ποσοστά γονιμότητας και στον συνολικό αριθμό των πληθυσμών.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι αρχές να λάβουν σοβαρά υπόψη αυτές τις ανησυχίες και να διεξάγουν ενδελεχείς έρευνες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας. Η υγεία και η ευημερία τόσο των μητέρων όσο και των παιδιών τους πρέπει να αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα.

Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer έχει συνδεθεί με υψηλό αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών σε έγκυες γυναίκες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας, από τις 270 γνωστές περιπτώσεις έκθεσης στο εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το 46% των μητέρων (124) παρουσίασαν ανεπιθύμητη ενέργεια.

Από αυτές, οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές, συμπεριλαμβανομένων των συσπάσεων της μήτρας και του θανάτου του εμβρύου.

Αυτό σημαίνει ότι το 58% των μητέρων που ανέφεραν ανεπιθύμητες αντιδράσεις υπέστησαν ένα σοβαρό συμβάν. Αυτά τα ανησυχητικά ευρήματα εγείρουν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου για τις έγκυες γυναίκες και υπογραμμίζουν την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα.


Πηγή - Σελίδα 12



Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι τα στοιχεία της ίδιας της Pfizer δείχνουν ότι 124 από τις 270 έγκυες γυναίκες που εκτέθηκαν στο εμβόλιο COVID-19 της Pfizer παρουσίασαν κάποια ανεπιθύμητη ενέργεια. Από αυτές, οι 75 θεωρήθηκαν σοβαρές, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου του εμβρύου.

Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι η Pfizer δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με την έκβαση 238 από τις 270 εγκυμοσύνες. Τα στοιχεία αυτά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για τις έγκυες γυναίκες και τα έμβρυά τους.

Τα ευρήματα μιας άλλης μελέτης της Pfizer σε αρουραίους Wistar Han δείχνουν ότι το εμβόλιο Pfizer COVID-19 συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου.

Οι ωοθήκες είναι ένα ζεύγος θηλυκών αδένων που παράγουν ωάρια και τις γυναικείες ορμόνες οιστρογόνα και προγεστερόνη.

Η μελέτη, η οποία μπορεί να βρεθεί στον κατάλογο εμπιστευτικών εγγράφων της Pfizer που δημοσίευσε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) βάσει δικαστικής απόφασης, χορήγησε μια εφάπαξ δόση του εμβολίου της Pfizer σε 21 θηλυκούς και 21 αρσενικούς αρουραίους.

Οι ερευνητές μέτρησαν τη συγκέντρωση της ολικής ραδιενέργειας στο αίμα, το πλάσμα και τους ιστούς των αρουραίων σε διάφορα σημεία μετά τη χορήγηση της ένεσης. Η συσσώρευση του εμβολίου στις ωοθήκες εγείρει ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις του στη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία.


Ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα της μελέτης για το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer είναι το γεγονός ότι συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου.

Στα πρώτα 15 λεπτά μετά την ένεση, η συνολική συγκέντρωση λιπιδίων στις ωοθήκες μετρήθηκε 0,104 ml, αλλά αυτό αυξήθηκε σε 1,34 ml μετά από μόλις μία ώρα, 2,34 ml μετά από τέσσερις ώρες και 12,3 ml μετά από 48 ώρες.

Ενώ οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη δεν συνέχισαν την έρευνά τους πέραν των 48 ωρών, δεν είναι σαφές αν αυτή η ανησυχητική συσσώρευση συνεχίστηκε.

Τα ευρήματα αυτά εγείρουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τις πιθανές μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου της Pfizer στη γονιμότητα και την αναπαραγωγική υγεία.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας, ο αριθμός των ατόμων που πάσχουν από καρκίνο των ωοθηκών αυξήθηκε σημαντικά το 2021 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και τον μέσο όρο των ετών 2017-2019.

Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδεθεί με τη συσσώρευση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer στις ωοθήκες, όπως διαπιστώθηκε σε μελέτη σε αρουραίους.


Καρκίνος των ωοθηκώνΠηγή

Οι θάνατοι νεογέννητων μωρών στη Σκωτία έφτασαν επίσης σε κρίσιμο επίπεδο για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις επτά μήνες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Το ποσοστό των νεογνικών θανάτων τον Μάρτιο του 2022 ήταν 4,6 ανά 1.000 γεννήσεις ζώντων παιδιών, μια αύξηση 119% από το αναμενόμενο ποσοστό θανάτων.


Πηγή:

Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό νεογνικής θνησιμότητας ξεπέρασε ένα ανώτερο προειδοποιητικό όριο, γνωστό ως "όριο ελέγχου", για δεύτερη φορά μετά την εξάπλωση των εμβολίων Covid-19 στις γυναίκες/έγκυες.

Η τελευταία φορά που υπερέβη αυτό το όριο ήταν τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν οι νεογνικοί θάνατοι ανά 1.000 γεννήσεις ζώντων παιδιών έφτασαν το 5,1. Τα επίπεδα αυτά είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα που παρατηρήθηκαν συνήθως στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Τότε, το PHS δήλωσε ότι το γεγονός ότι το ανώτατο όριο ελέγχου έχει ξεπεραστεί "υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να υπάρχουν παράγοντες πέραν της τυχαίας διακύμανσης που συνέβαλαν στον αριθμό των θανάτων που σημειώθηκαν".

Η είδηση αυτή είναι σοκαριστική και εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19.

Αυξημένη Θνησιμότητα

Είναι ανησυχητικό να βλέπουμε στα στοιχεία που βρέθηκαν σε μια έκθεση που δημοσίευσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου με τίτλο "Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022" ("Θάνατοι ανά κατάσταση εμβολιασμού, Αγγλία, 1η Ιανουαρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022”), και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο ONS εδώ, και να την κατεβάσετε εδώ, ότι σε κάθε μήνα μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου του 2022, τα άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών που ήταν είτε μερικώς είτε πλήρως εμβολιασμένα είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από αιτίες που δεν οφείλονται στο Covid σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μη εμβολιασμένους.


Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα άσχημη για τα τριπλά εμβολιασμένα άτομα, των οποίων τα ποσοστά θνησιμότητας επιδεινώθηκαν μόνο μήνα με το μήνα μετά την ευρεία εκστρατεία αναμνηστικών εμβολίων τον Δεκέμβριο του 2021.

Αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία, που παρέχονται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια Covid-19 αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου ενός ατόμου.

Είναι σαφές ότι τα εμβόλια όχι μόνο αποτυγχάνουν να προστατεύσουν τα άτομα, αλλά προκαλούν ενεργά βλάβη. Είναι ζωτικής σημασίας να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει η διανομή τους και να διερευνηθούν οι πραγματικοί κίνδυνοι που ενέχουν.

Αλλά η κατάσταση αυτή δεν απομονώνεται μόνο στους νέους 18 έως 39 ετών. Είναι συχνή σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Τα ακόλουθα δύο διαγράμματα παρουσιάζουν τα μηνιαία ηλικιακά τυποποιημένα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού για τους θανάτους από μη-Κοβίδιο-19 στην Αγγλία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2022 για όλες τις ηλικιακές ομάδες -


Πηγή


Πηγή

Μπορείτε να διαβάσετε μια πλήρη διερεύνηση των παραπάνω στοιχείων αναλυτικά ανά ηλικιακή ομάδα εδώ.

Αποπληθυσμός μέσω του εμβολιασμού Covid-19

Οι πιθανές συνέπειες της εκστρατείας εμβολιασμού με το Covid-19 είναι ανησυχητικές και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποπληθυσμό σε παγκόσμια κλίμακα.

Η καρδιά είναι ένα ζωτικό όργανο και οποιεσδήποτε δυσμενείς επιπτώσεις σε αυτό θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές συνέπειες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους νέους και υγιείς ενήλικες και τα παιδιά, καθώς η μυοκαρδίτιδα μπορεί να μην προκαλεί συμπτώματα μέχρι η πάθηση να εξελιχθεί σε σοβαρό στάδιο.

Τα στοιχεία από την Pfizer αποκαλύπτουν ότι το 46% των εγκύων γυναικών που έλαβαν το εμβόλιο υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες, με το 58% να εμφανίζει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που κυμαίνονταν από συστολή της μήτρας έως θάνατο του εμβρύου.

Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι το εμβόλιο συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου, εγείροντας ανησυχίες για τις πιθανές επιπτώσεις του στη γονιμότητα.

Τα επίσημα στοιχεία αποκαλύπτουν επίσης ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων και χαμηλότερα μεταξύ του ανεμβολίαστου πληθυσμού σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

Με όλα αυτά τα στοιχεία, είναι σαφές ότι η εκστρατεία εμβολιασμού του Covid-19 θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Αλλά γιατί;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν να ερημώσουν τον πλανήτη.

Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ο υπερπληθυσμός, καθώς ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πόροι της γης εξαντλούνται με μη βιώσιμο ρυθμό λόγω της αύξησης του πληθυσμού.

Άλλοι άνθρωποι μπορεί να υποστηρίζουν ότι ο αποπληθυσμός είναι απαραίτητος λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που έχουν οι άνθρωποι στο περιβάλλον και ότι η μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει στην άμβλυνση ορισμένων από αυτά τα προβλήματα.

Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί επίσης να υποστηρίζουν την αποανάπτυξη λόγω των ανησυχιών για τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής, καθώς ένας μικρότερος πληθυσμός θα οδηγούσε πιθανότατα σε μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Τέλος, ορισμένοι άνθρωποι μπορεί απλώς να πιστεύουν ότι ένας μικρότερος πληθυσμός θα ήταν πιο διαχειρίσιμος και ευκολότερα ελεγχόμενος και μπορεί να υποστηρίζουν την αποανάπτυξη για το λόγο αυτό.

Ο Klaus Schwab και ο Bill Gates είναι δύο ισχυρές προσωπικότητες που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην ιδέα του αποπληθυσμού με διάφορα μέσα, όπως ο εμβολιασμός.

Ο Schwab, ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, έχει υποστηρίξει ότι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού θα ήταν επωφελής για το περιβάλλον και την οικονομία και έχει προτείνει ότι προηγμένες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσαν να διαδραματίσουν ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ομοίως, ο Bill Gates έχει δηλώσει ότι οι εκστρατείες εμβολιασμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του πληθυσμού και έχει χρηματοδοτήσει πολλές πρωτοβουλίες που προωθούν τον εμβολιασμό ως μέσο ελέγχου της αύξησης του πληθυσμού.

Έτσι, θα πρέπει τώρα να αρχίσει να γίνεται κατανοητό γιατί ισχυρές προσωπικότητες όπως ο Bill Gates και ο Klaus Schwab έχουν υποστηρίξει ευρείες εκστρατείες εμβολιασμού.

Η ώθηση για μαζικό εμβολιασμό του Covid-19 δεν αφορά την καταπολέμηση ενός ιού, αλλά τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο στόχος αυτός ευθυγραμμίζεται με τα συμφέροντα ορισμένων εταιρειών και ατόμων που θα επωφεληθούν από έναν μικρότερο, πιο διαχειρίσιμο πληθυσμό.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου