Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ένα νέο video «φωτιά» ξεφτιλίζει τον Γεωργιάδη και τα κυβερνητικά κοράκια. Οι εκλογές έρχονται... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε ένα νέο video «φωτιά» ξεφτιλίζει τον Γεωργιάδη και τα κυβερνητικά κοράκια. Οι εκλογές έρχονται...

  «Είναι ντροπή και αίσχος να ψηφίζουν ακόμα και μέχρι σήμερα οι Έλληνες πολίτες τους μεγάλους πολιτικούς απατεώνες, αυτούς δηλαδή τους τύπο...

 



«Είναι ντροπή και αίσχος να ψηφίζουν ακόμα και μέχρι σήμερα οι Έλληνες πολίτες τους μεγάλους πολιτικούς απατεώνες, αυτούς δηλαδή τους τύπους σαν τον Πλεύρη, τον Γεωργιάδη, τον Βορίδη, που πούλησαν ψεύτικες πατριωτικές θέσεις για να οδηγήσουν τη χώρα στη μέγγενη των μνημονίων.»


Η άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και η βέβαιη είσοδος του κόμματος στη βουλή, έχει προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση. Ο αποτυχημένος κ.Γεωργιάδης φτάνει στο σημείο να υβρίζει τους ψηφοφόρους του κόμματος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τους δίνει τις πρέπουσες απαντήσεις.


Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτούς τους ψεύτες που έλεγαν “ψηφίστε μας για να μην έχει ισλαμικά τεμένη η Αθήνα”, είχε βγάλει μέχρι και αφίσα ο Γεωργιάδης που έσβηνε ένα τζαμί, κάτι που αν είχα κάνει εγώ θα μου είχαν κάνει μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, και ενώ είχε αυτές τις θέσεις μπήκε μέσα στη Βουλή και ψήφισε ΥΠΕΡ της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.»

«Αθλιότητες και ψέματα αυτά που λένε τα παπαγαλάκια του συστήματος περί δήθεν απαγόρευσης του εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ από τις εκλογές. Αυτή είναι μια τακτική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, θέλουν να τρομάξουν τους ψηφοφόρους, δεν έχουν καμία βάση αυτές οι γελοιότητες, κανένας δεν μπορεί να αγγίξει τα πολιτικά μου δικαιώματα και βέβαια το Σύνταγμα των Ελλήνων δεν προβλέπει απαγόρευση κόμματος. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο Μέγαρο Μαξίμου, ξέρουν ότι θα πάρουμε υψηλό ποσοστό, αλλά δεν τους έχει μείνει κάτι άλλο, τώρα που βλέπουν τα ποσοστά μας διαρκώς να αυξάνονται, χρησιμοποιούν αυτή τη τακτική για να τρομάξουν το κόσμο μήπως και με αυτόν τον υπόγειο τρόπο υφαρπάξουν κάποιες ψήφους.»

Δείτε ολόκληρο το video:




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου