«Βόμβα»: Ανάλυση των συστατικών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από Γερμανό βιομηχανικό μηχανικό διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«Βόμβα»: Ανάλυση των συστατικών των εμβολίων κατά του κορωνοϊού από Γερμανό βιομηχανικό μηχανικό διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση

  Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις. Διαπίστωσε...

 






Ένας Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός ανέλυσε δείγματα παρτίδων εμβολίων COVID-19 που καλύπτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις.


Διαπίστωσε ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο. Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό). Επιβεβαίωσε και τον τοξικό ρόλο της ίδιας της πρωτεΐνης «Ακίδα», η οποία έχει βρεθεί σε αρκετές αυτοψίες

 

Πηγή: USMortality.com

Μετάφραση:  Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Γερμανός βιομηχανικός μηχανικός κ. Holger Reißner, πρώην σύμβουλος του γερμανικού ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Robert-Koch, ανέλυσε πολλές παρτίδες εμβολίων ως προς τη συνοχή και τα συστατικά τους.

Διαπίστωσε ανησυχητικά αποτελέσματα:

1).- Το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές υψηλότερο από το επιτρεπόμενο όριο!

> Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 0,22μ (220nm)

> Βρέθηκε μέγεθος σωματιδίων: 2-5μ (2000-5000nm)

Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος των σωματιδίων ήταν έως και 23 φορές μεγαλύτερο από αυτό που κανονικά επιτρέπεται σε ένα υγρό που έχει εγκριθεί για έγχυση.

Σύμφωνα με τον κ. Reißner, αυτά τα μεγάλα σωματίδια αποτελούνται κυρίως από κρυστάλλους χοληστερόλης που πιθανώς σχηματίζονται κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε: "Μικρόλυση, ίνωση & θρόμβωση" των αιμοφόρων αγγείων

Αυτό σημαίνει ότι το τριχοειδές αγγείο μπορεί να φράξει, γεγονός που θα εξηγούσε τις παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί τόσο ευρέως.


2).- Ο κ. Reißner βρήκε επίσης άκρως ανησυχητικά συστατικά στις ενέσεις:

Βρήκε βοηθητικές ουσίες (adjuvants), που δεν αναφέρονταν από τον κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά τοξικής ουσίας Αντιμόνιο (το ίδιο τοξικό με το αρσενικό).




https://en.wikipedia.org/wiki/Antimony


3).- Επίσης, είναι πλέον γνωστό ότι τα κατιονικά υγρά νανοσωματίδια (λιπίδια, LNP's) είναι από μόνα τους εξαιρετικά τοξικά και προκαλούν ήδη φλεγμονή και κυτταρική βλάβη.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004221014504

4).- Τέλος, επιβεβαίωσε και τον τοξικό ρόλο της ίδιας της πρωτεΐνης «Ακίδα», η οποία έχει βρεθεί σε αρκετές αυτοψίες.

Αυτό εξηγεί γιατί μόνο το 2021, η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι (τουλάχιστον) 254 άνθρωποι πέθαναν ως άμεση συνέπεια αυτών των ενέσεων:


Βρείτε την πλήρη συνέντευξη με τον κ. Reißner εδώ (στα γερμανικά):

https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/berlin-mitte-auf1-wir-erleben-das-sterben-der-geimpften/

Το βίντεο εδώ —»> https://gegenstimme.tv/w/k1ic5v2ntA9WnquzCmAaZq




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου