Ξένοι αναλυτές προσεγγίζουν τη δίκη μελών της ΜΚΟ ERCI για κατασκοπεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και αποκαλύπτουν το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξένοι αναλυτές προσεγγίζουν τη δίκη μελών της ΜΚΟ ERCI για κατασκοπεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και αποκαλύπτουν το ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας

  «Θα αλλάξετε την εθνικότητα και το αίμα μας. Είμαστε Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε Ελλάδα». «Αντί η Ευρωπαϊκή Ένωση να βοηθήσει την...

 






«Θα αλλάξετε την εθνικότητα και το αίμα μας. Είμαστε Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε Ελλάδα».


«Αντί η Ευρωπαϊκή Ένωση να βοηθήσει την Ελλάδα να σταματήσει την πλημμύρα των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα τους, έχουν χρησιμοποιήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να τους χτίσουν κατοικίες. Η ΕΕ παρέχει κίνητρα στους μετανάστες να εισβάλουν στην Ελλάδα και εξασφαλίζει μια άνετη μακροχρόνια διαμονή σε βάρος των φορολογουμένων.»

 

Γράφει ο Αιγιστέας

Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φράση μιας Ελληνίδας προς την Ευρωπαία Επίτροπο Ylva Johansson η οποία είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για να ανακοινώσει περισσότερα χρήματα για στέγαση μεταναστών στη χώρα, ξένοι αναλυτές προσεγγίζουν τη δίκη των 24 εργαζομένων ΜΚΟ που κατηγορούνται για υποβοήθηση παράνομης μετανάστευσης, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατασκοπεία, αποκάλυψη κρατικών μυστικών και εμπορία ανθρώπων, η οποία ξεκίνησε στη Λέσβο τη Τρίτη, 10 Ιανουαρίου.

Όπως πλέον γίνεται αντιληπτό από όλο και περισσότερους αναλυτές ανα τον κόσμο, η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες «κλειδί» στην παράνομη εισβολή μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο και η χώρα που βάλλεται ίσως περισσότερο από κάθε άλλη στην Ευρώπη με τις ευλογίες της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τέτοιον τρόπο που ακόμα και ξένοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει καταφανής προσπάθεια δημογραφικής αλλοίωσης της χώρας μας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Άλλωστε πρόσφατα δημοσιεύσαμε  άρθρα για τον εξισλαμισμό της Αγγλίας ως καμπανάκι για ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μεταναστευτική «βόμβα» στη Γερμανία και τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν στη πλειοψηφία τους μετανάστες τη παραμονή Πρωτοχρονιάς στη χώρα, τον πακιστανόφιλο υφυπουργό της Ν.Δ Λευτέρη Οικονόμου που προωθεί τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών σε 5 χρόνια, την Ποινική δίωξη στον «εθνικό μηνυτή» κ. Δημητρά, διευθυντή του Παρατηρητηρίου Ελσίνκι, για εγκληματική οργάνωση και διευκόλυνση παράνομων μεταναστών και τόσα άλλα άρθρα στο παρελθόν που επιβεβαιώνουν πλήρως όσα αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο της Amy Mek από το Rair Foundation . Ένα άρθρο που γράφτηκε με αφορμή την έναρξη της δίκης των 24 εργαζομένων ΜΚΟ που κατηγορούνται για υποβοήθηση παράνομης μετανάστευσης, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατασκοπεία, αποκάλυψη κρατικών μυστικών και εμπορία ανθρώπων. Ακολουθεί το άρθρο:

...............................................

«Θα αλλάξετε την εθνικότητα και το αίμα μας. Είμαστε Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε Ελλάδα».

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, ξεκίνησε στη Λέσβο η δίκη 24 εργαζομένων ΜΚΟ που κατηγορούνται για υποβοήθηση παράνομης μετανάστευσης, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κατασκοπεία, αποκάλυψη κρατικών μυστικών και εμπορία ανθρώπων.

Οι αριστεροί ακτιβιστές του Emergency Response Center International (ERCI), που κατηγορούνται από την κυβέρνηση ως εγκληματική οργάνωση, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης έως και 25 ετών για τις δραστηριότητές τους.

Οι ύποπτοι συμμετείχαν στη μεταφορά μεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν παράνομα με βάρκα στο νησί μεταξύ 2016 και 2018. Η Λέσβος είναι το κύριο σημείο εισόδου παρανόμων, που είναι όλοι κατά κύριο λόγο άρρενες μουσουλμάνοι μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, στην Ευρώπη από το 2015.

Άλλες παγκοσμιοποιητικές ΜΚΟ που διακινούν μετανάστες στην Ευρώπη επέκριναν τις νομικές διαδικασίες και κατηγόρησαν τις ελληνικές αρχές ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να βοηθήσουν «πρόσφυγες» και μετανάστες.

Η ECRI δεν είναι η μόνη ΜΚΟ που αντιμετωπίζει κατηγορίες για υποβοήθηση της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αναφέρει η Breitbart. Μια προηγούμενη αστυνομική έρευνα κατονόμασε πολλές ΜΚΟ ως μέλη που  βοήθησαν τους λαθρέμπορους  στην Τουρκία.

Οι ακτιβιστές υπέρ των παράνομων μεταναστών λέγεται ότι κατέγραψαν επικοινωνίες μεταξύ Ελλήνων αξιωματούχων και χρησιμοποιούσαν τη ΜΚΟ Alarmphone για να συντονίσουν τις θέσεις των πλοίων μεταναστών για να αποφύγουν τις ελληνικές αρχές.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενθαρρύνει τους παράνομους

Αντί η Ευρωπαϊκή Ένωση να βοηθήσει την Ελλάδα να σταματήσει την πλημμύρα των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα τους, έχουν χρησιμοποιήσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να τους χτίσουν κατοικίες. Η ΕΕ παρέχει κίνητρα στους μετανάστες να εισβάλουν στην Ελλάδα και εξασφαλίζει μια άνετη μακροχρόνια διαμονή σε βάρος των φορολογουμένων.

Η ΕΕ, μαζί με τις ΜΚΟ που υποστηρίζουν, έχουν αγνοήσει πλήρως τη συνεχή αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των τοπικών ελληνικών κοινοτήτων και η κυβέρνηση αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τα σχέδιά της. Ανησυχούν μόνο για τα δικαιώματα και τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των μεταναστών και αγνοούν τις οικονομικές επιβαρύνσεις, καθώς και τις ανησυχίες για την ασφάλεια των νησιωτών. Η ΕΕ και οι ΜΚΟ επικαλούνται ανθρωπιστικούς λόγους για τη φροντίδα των παράνομων, αλλά δεν βρίσκουν ούτε μια λέξη υποστήριξης για τον λαό της Ελλάδας. Ούτε αναφέρουν το δυσανάλογο βάρος που επωμίστηκαν οι πολίτες για λογαριασμό ολόκληρης της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια ενός από τα αμφιλεγόμενα ταξίδια της Ευρωπαίας Επιτρόπου Ylva Johansson στην Ελλάδα για να ανακοινώσει περισσότερα χρήματα για στέγαση μεταναστών, μια αγανακτισμένη πολίτης κατακεραύνωσε την εσκεμμένη και «εγκληματική» εισβολή στη χώρα της από παράνομους.

«Θα αλλάξετε την εθνικότητα και το αίμα μας. Είμαστε Ελλάδα και θέλουμε να παραμείνουμε Ελλάδα», δήλωσε η γυναίκα κατά την ανταλλαγή της με τον Επίτροπο. «Αυτή είναι η χώρα μας, ΟΧΙ δική σας. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτό που κάνεις».

«Σταθείτε εδώ και πείτε μας ότι πρέπει να είμαστε κάτι άλλο από την Ελλάδα, πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε ξένους χωρίς δικαίωμα να περάσουν τα σύνορα… αυτό είναι τρομερό πράγμα που κάνετε, είναι έγκλημα», δήλωσαν οι γυναίκες στην Επίτροπο Johansson στην πεντάλεπτη συνάντηση τους.


Δημογραφική Τζιχάντ

Η Ελληνίδα έχει δίκιο να ανησυχεί για την αλλαγή της εθνικότητας της χώρας της.  Υπάρχουν συγκλονιστικές δημογραφικές επιπτώσεις από τη μετανάστευση που επηρεάζουν την εθνική και πολιτιστική ταυτότητα των ευρωπαϊκών χωρών. 

Πρόσφατα, η Ευρωπαϊκή Ένωση πίεσε με επιτυχία την Χριστιανική Ορθόδοξη Ελλάδα να εξυπηρετήσει επίσημα τους οπαδούς του Ισλάμ και να χτίσει ένα τέμενος που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Ως αποτέλεσμα, η Ελλάδα ανέτρεψε την 180χρονη απαγόρευση ανέγερσης τζαμιών στην πρωτεύουσα της Αθήνας. Δεν είχαν επίσημο τζαμί από το 1832, όταν η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά από σχεδόν 400 χρόνια τουρκικής ισλαμικής κυριαρχίας.

Όπως αναφέρθηκε  προηγουμένως  στο RAIR, μέχρι το 2050, «το είκοσι τοις εκατό του ευρωπαϊκού πληθυσμού θα είναι μουσουλμάνοι λόγω της επιδίωξης της πολυπολιτισμικότητας και της μαζικής μετανάστευσης από τη Δυτική Ευρώπη». Στο Βέλγιο, το ένα τρίτο του πληθυσμού της χώρας είναι ξένης καταγωγής και στις Βρυξέλλες, οι Βέλγοι αποτελούν ήδη τη μειονότητα.

Σε αυτό το σημείο, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι ο σκοπός της μαζικής μετανάστευσης είναι να καταστρέψει τους τοπικούς και εθνικούς πολιτισμούς μέσω της αραίωσης. Οι αριστεροί ηγέτες ανοιχτών συνόρων καταργούν τα ευρωπαϊκά και βορειοαμερικανικά νομικά συστήματα, τους πολιτισμικούς κανόνες και τα ίσα δικαιώματα στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν περισσότερες ψήφους που ισοδυναμούν με περισσότερη εξουσία.




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου