Η Ιαπωνία, μετά την Ινδία, ξεκινά επίσημη έρευνα για εκατομμύρια θανάτους μετά τα «τσιμπήματα» COVID. Πριν λίγες ημέρες αντίστοιχη έρευνα ζήτησε και ο Αντιπρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Ιαπωνία, μετά την Ινδία, ξεκινά επίσημη έρευνα για εκατομμύρια θανάτους μετά τα «τσιμπήματα» COVID. Πριν λίγες ημέρες αντίστοιχη έρευνα ζήτησε και ο Αντιπρόεδρος του Γερμανικού Κοινοβουλίου...

  Η Ιαπωνία ξεκινά επίσημη έρευνα για εκατομμύρια θανάτους μετά τα εμβόλια κατά του COVID. Ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου ζητά α...

 






Η Ιαπωνία ξεκινά επίσημη έρευνα για εκατομμύρια θανάτους μετά τα εμβόλια κατά του COVID. Ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου ζητά αυτοψίες για θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid. Η ινδική κυβέρνηση ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τις «ξαφνικίτιδες»...

 

Σε αντίθεση με τους Έλληνες κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους εντός Βουλής αλλά και τα ελληνικά Μ.Μ.Ε, τα οποία δεν αναγνωρίζουν την δραματική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στη χώρα μας, ξένες κυβερνήσεις, πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης αναγνωρίζουν και αναφέρουν επισήμως έναν αυξανόμενο αριθμό αιφνίδιων θανάτων που ακολούθησαν από τους μαζικούς εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού και μάλιστα ξεκινούν επισήμως έρευνα...

 

Γράφει ο Αιγιστέας

Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Η Ιαπωνία έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τον πρωτοφανή αριθμό ανθρώπων που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό για τον Covid-19.

Σύμφωνα με αναφορές, οι Ιάπωνες ερευνητές έλαβαν οδηγίες να διερευνήσουν τους μηχανισμούς με τους οποίους οι πειραματικές εγκοπές mRNA θα μπορούσαν να προκαλέσουν θανάτους και σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο καθηγητής Masataka Nagao της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Χιροσίμα τόνισε πώς τα σώματα των εμβολιασμένων ατόμων στα οποία έκανε αυτοψίες ήταν ασυνήθιστα ζεστά, με θερμοκρασίες σώματος πάνω από 100 βαθμούς F.

«Η πρώτη ανησυχία ήταν ότι οι θερμοκρασίες του σώματος των πτωμάτων ήταν πολύ υψηλές όταν η αστυνομία έκανε την αυτοψία», δήλωσε ο Ναγκάο.

«Οι θερμοκρασίες του σώματος ήταν ασυνήθιστα υψηλές, όπως 33 ή 34 βαθμοί Κελσίου (91-93ºF).»

Το Infowars.com αναφέρει: Σε άλλα σώματα, ο Nagao λέει ότι «οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές τη στιγμή του θανάτου. Οι θερμοκρασίες του σώματός τους ήταν πάνω από την κανονική θερμοκρασία, περισσότερο σαν πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου (104ºF).

Χαρακτηρίζοντας τα δεδομένα, η ερευνητική ομάδα του Nagao διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημαντικές αλλαγές στη γενετική σύνθεση του ανοσοποιητικού συστήματος των εμβολιασμένων ασθενών που υποβλήθηκαν σε νεκροψία.

Η έρευνα οδήγησε το Nagao στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο προκαλεί ανωμαλίες του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλούν φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία είναι πιθανώς η αιτία των υψηλών θερμοκρασιών του σώματος τη στιγμή της νεκροψίας.

«Με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες και μόνο, δεν είναι δυνατόν να συμπεράνουμε ότι το εμβόλιο ήταν η αιτία των θανάτων», είπε ο καθηγητής Nagao, προσθέτοντας, «Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε ότι το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία. Μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι αμφίβολο, αλλά πιστεύουμε ότι ο εμβολιασμός συσχετίστηκε επαρκώς με τις ανωμαλίες του ανοσοποιητικού».

Σε μια άλλη έκθεση, ο ειδικός δερματολογίας Καθ. Shigetoshi Sano της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κότσι συζήτησε την ανακάλυψη πρωτεϊνών ακίδας στο σημείο των δερματικών βλαβών και άλλων δερματικών προβλημάτων σε ασθενείς που είχαν εμβολιαστεί.

«Η πρωτεΐνη ακίδας που προέρχεται από το εμβόλιο βρέθηκε στο δέρμα», εξήγησε ο Sano, τονίζοντας μια διαφάνεια που δείχνει μια φωτεινή πράσινη περιοχή σε μια βλάβη που γίνεται ορατή από μια ειδική βαφή.


«Οι πρωτεΐνες ακίδας καταστέλλουν τοπικά το ανοσοποιητικό σύστημα», είπε ο Σάνο στους δημοσιογράφους. «Ως αποτέλεσμα, οι πρωτεΐνες ακίδας διευκολύνουν την επανενεργοποίηση του ιού του έρπητα».

Η διαδικασία της αποικοδόμησης των πρωτεϊνών αιχμής στο ανοσοποιητικό σύστημα προκαλεί φλεγμονή σε όλο το σώμα που οδηγεί επίσης σε θρόμβους αίματος, κατέληξε ο Sano.

«Η λειτουργία των πρωτεϊνών ακίδας να προκαλούν ανεπιθύμητες αντιδράσεις είναι ο σχηματισμός θρόμβων αίματος», εξήγησε ο Sano. «Και ακόμη χειρότερα, οι πρωτεΐνες ακίδας μπορούν επίσης να προκαλέσουν τοπικά φλεγμονή».

Συμφωνώντας ότι ένα καταπιεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα κάνει κάποιον πιο ευάλωτο στη μόλυνση, ο Σάνο συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω αυτό, αλλά έχει βρεθεί ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να κολλήσουν τον κορωνοϊό από τα μη εμβολιασμένα άτομα».

«Μερικές φορές, πράγματα που δεν είναι καλά εισάγονται στο ανθρώπινο σώμα. Ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει το συνολικό ανοσοποιητικό μας σύστημα να αποτύχει να καταπολεμήσει τέτοια κακά πράγματα», προειδοποίησε.

Οι έρευνες των γιατρών έρχονται καθώς ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κιότο Δρ. Masanori Fukushima επέκρινε το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας επειδή αρνήθηκε να σταματήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του Covid, επικαλούμενο στοιχεία που δείχνουν μια σειρά από ανεπιθύμητες ενέργειες και θανάτους που προέρχονται από το εμβόλιο.

«Οι άνθρωποι ήδη κάνουν έρευνα σε όλο τον κόσμο», είπε η Φουκουσίμα στους υπουργούς Υγείας κατά τη διάρκεια συνεδρίου νωρίτερα αυτόν τον μήνα. «Το κύρος της Ιαπωνίας διακυβεύεται. Έχετε εμβολιάσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Κι όμως, μόλις το 10% των μελών του Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, που είναι ηγετικά στελέχη της εκστρατείας για τα εμβόλια, έχουν εμβολιαστεί. Είναι αυτό ένα γ@μημένο αστείο;»


Ο αντιπρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου ζητά αυτοψίες για θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid

Ο αντιπρόεδρος της Bundestag [Γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο], Βόλφγκανγκ Κουμπίτσκι, ζητά να γίνουν νεκροψίες για όσους πέθαναν λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του Covid.

Ο Kubicki πιστεύει ότι είναι απαραίτητο κάθε ανεξήγητος θάνατος που συμβαίνει εντός 14 ημερών μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid να καταχωρείται αυτόματα ως ύποπτο κρούσμα στο  Ινστιτούτο Paul Ehrlich  (PEI).

Ο πολιτικός του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) λέει ότι η διερεύνηση μιας «σύνδεσης μεταξύ εμβολιασμού, μυοκαρδίτιδας και θανάτου είναι επιβεβλημένη».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Kubicki αναφέρθηκε σε  μια πρόσφατα δημοσιευμένη μελέτη από τον Peter Schirmacher, τον επικεφαλής παθολόγο στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Χαϊδελβέργης . Ο Schirmacher και η ομάδα του ανακάλυψαν ότι στο 30 τοις εκατό των ατόμων που εξέτασαν και πέθαναν λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid, αυτός ο εμβολιασμός ήταν η αιτία θανάτου.

«Μιλάμε για έναν σχετικό αριθμό που καθιστά αναγκαία τη συστηματική προσέγγιση αυτού του προβλήματος», είπε ο Kubicki. Σύμφωνα με τον πολιτικό του FDP, οι υγειονομικές αρχές θα πρέπει «τακτικά» να διενεργούν αυτοψίες σε όλους τους ανθρώπους που πέθαναν εντός δύο εβδομάδων από τον εμβολιασμό: «Αυτό είναι επίσης λογικό επειδή η υπό όρους έγκριση αυτών των εμβολίων έγινε υπό τεράστια πίεση χρόνου».


Παράλληλα, ο Tino Sorge (CDU), εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της παράταξης της Ένωσης στην Bundestag,  δήλωσε  ότι:

«Δύο χρόνια μετά τον πρώτο εμβολιασμό κατά του Covid, είναι καιρός για μια πιο ανοιχτή προσέγγιση για τις παρενέργειες του εμβολιασμού και τις βλάβες του εμβολιασμού».

Η ινδική κυβέρνηση ξεκίνησε επίσημη έρευνα για τις «ξαφνικίτιδες»

Σε αντίθεση με τα ελληνικά Μ.Μ.Ε, τα οποία δεν αναγνωρίζουν την δραματική αύξηση των αιφνίδιων θανάτων στη χώρα μας, τα μέσα ενημέρωσης της Ινδίας αναγνωρίζουν και αναφέρουν επισήμως έναν αυξανόμενο αριθμό αιφνίδιων καρδιακών ανακοπών, συμπεριλαμβανομένης της συχνότητας καρδιακών προσβολών, και το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας προσπαθεί να κατανοήσει την αιτία μέσω επίσημης έρευνας

Το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) ξεκίνησε μια έρευνα που εξετάζει περιπτώσεις που αφορούν αναφορές αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής στο δεύτερο πολυπληθέστερο έθνος του κόσμου και την έκτη μεγαλύτερη οικονομία, όπως μετράται με το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν. Θα μπορούσαν αυτά τα ξαφνικά περιστατικά, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων, να συνδέονται με τον COVID-19 ή τα εμβόλια COVID-19; Οι ερευνητές του ICMR στοχεύουν να μάθουν με τη βοήθεια ορισμένων από τους κορυφαίους καρδιολόγους της χώρας και άλλους ειδικούς από το Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών της Ινδίας (AIMS) .




Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου