Καρατζαφέρης. Ο «λαγός» του Μητσοτάκη που θα χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Πρωθυπουργό... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καρατζαφέρης. Ο «λαγός» του Μητσοτάκη που θα χρησιμοποιηθεί ξανά από τον Πρωθυπουργό...

  Ο πολιτικός αριβίστας Γιώργος Καρατζαφέρης, να είμαστε σίγουροι πως θα “χρησιμοποιηθεί” ξανά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι εμφ...

 






Ο πολιτικός αριβίστας Γιώργος Καρατζαφέρης, να είμαστε σίγουροι πως θα “χρησιμοποιηθεί” ξανά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Οι εμφανίσεις του στα Συστημικά ΜΜΕ θα πυκνώσουν!!


Το ART TV (παλαιά ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και πιο παλαιά THΛE CITY) ήταν ο τηλεοπτικός δίαυλος, προπύργιο του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ)! Του κόμματος που ξεκίνησε ως ένα πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κόμμα και στην συνέχεια με την προσθήκη σε αυτό του Μάκη Βορίδη, Άδωνη Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη, μετεξελίχθηκε σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, υπερασπιστή της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Άλλωστε σήμερα οι 3 πρώην Βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι Βουλευτές – Υπουργοί της ΝΔ, που κατακερματίζει την ελληνική επικράτεια και δυστυχεί τον ελληνικό λαό! Ο δε “Πρόεδρος” Γιώργος Καρατζαφέρης από την καθημερινή του εκπομπή στο ART TV, προσπαθεί να πείσει τους εναπομείναντες τηλεθεατές του, για το πόσο καλός και χρήσιμος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Τα παραπάνω ανέφερα με αφορμή δημοσιεύματος του διαδικτυακού ενημερωτικού πόρταλ indobserver.gr του δημοσιογράφου Μάκη Βραχιολίδη, πως το ART TV το παίρνει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ TV, της Καθημερινής και του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος!

Διαβάστε παρακάτω το εν λόγω δημοσίευμα:

«Παρασκηνιακή κινητικότητα σε ένα ακόμη περιφερειακό κανάλι της Αττικής, μετά το Action24, το Attica και το One Channel. Χθες εστάλησαν δικαιολογητικά στο ΕΣΡ για μεταβίβαση μετοχών του ΑΡΤ, ενώ μια εβδομάδα πριν γνωστοποιήθηκε στην ανεξάρτητη αρχή μια τροποποίηση του καταστατικού του, και συγκεκριμένα του άρθρου που αφορά το μετοχικό του κεφάλαιο και τις μετοχές του.

Επιπλέον, στα τέλη Ιουλίου είχε αποφασιστεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου του ΑΡΤ κατά περίπου 3,7 εκατομμύρια, για ισόποσο συμψηφισμό ζημιών. Τότε, το 99% του τηλεοπτικού σταθμού άνηκε στον Γιάννη Καρατζαφέρη, δημοσιογράφο και γιό του Γιώργου Καρατζαφέρη, και το υπόλοιπο 1% στον Στέφανο Μακρή.

Η εταιρεία της οποίας οι μετοχές μεταβιβάστηκαν είναι η “City News Α.Ε.”, που λειτουργεί μόνο την τηλεόραση του ΑΡΤ, καθώς ο ΑΡΤ FM 90.6 ανήκει στο ΛΑΟΣ ως κομματικό ραδιόφωνο. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, κυκλοφορούν φήμες ότι για το ΑΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να βγάλει από τη συχνότητά του μια αμιγώς ενημερωτική έκδοση του ΣΚΑΪ.»!

Τα παραπάνω έγραφα σε άρθρο μου στις 26 Νοεμβρίου 2022!

Πάντα ήταν Μητσοτακικός ο Γιώργος Καρατζαφέρης…





Από τότε μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω – άλλωστε τι με ενδιέφερε – που βρίσκεται το θέμα αγοραπωλησίας του τηλεοπτικού σταθμού Καρατζαφέρη!

Στο χρονικό διάστημα ωστόσο που μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έπαψε να προπαγανδίζει από τον τηλεοπτικό του σταθμό, πως ο καλύτερος Πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Βέβαια θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης πάντα ήταν με την οικογένεια Μητσοτάκη! Με ιδιαίτερες σχέσεις με τη σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μαρίκα, αλλά και με την Ντόρα Μπακογιάννη!

Άλλωστε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2002 στην Αθήνα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης παρείχε την υποστήριξη του ΛΑΟΣ στην υποψήφια για τη Δημαρχία της Αθήνας Ντόρα Μπακογιάννη, παρά τις αντιδράσεις επιτελικών στελεχών του κόμματος!

Επίσης σε αίθουσα των γραφείων του κόμματος είχε δώσει το όνομα της Μαρίκας Μητσοτάκη!

Λιβανιστήρι Καρατζαφέρη προς Μητσοτάκη…

Ωστόσο η πρόσφατη τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΣΚΑΙ γέννησε πολλά και εύλογα ερωτήματα, αφού ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεπέρασε και τον ίδιο τον εαυτό του, βγαίνοντας από την πολιτική ναφθαλίνη!

Αλλά πριν φτάσουμε εκεί, ας δούμε τι παίχτηκε στον ΣΚΑΙ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου!

Χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον πιο άρτιο πολιτικό του αιώνα που διανύουμε!!

Λέγοντας:

«Ο Μητσοτάκης έχει ανέβει πολύ ψηλά, στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του. Θέλουν να τον “κοντύνουν” για να μπορούν να τον ελέγξουν. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, θα είναι Πρωθυπουργός το καλοκαίρι.

Δείτε τον Ερντογάν. Για πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόσο πολύ το όνομα ενός Έλληνα Πρωθυπουργού. Σημαίνει πως ο Ερντογάν τα έχει βρει δύσκολα μαζί του»!

Από τα παραπάνω εξάγονται τα εξής!

Η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφουν πολύ χαμηλές πτήσεις και κινδυνεύουν να αγγίξουν τα ποσοστά της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά! Η λαϊκή οργή συνεχώς αυξάνει και η ΝΔ αιμορραγεί από τα δεξιά της και όχι μόνο!

Έτσι ο ΣΚΑΙ, ο μεγαλύτερος υποστηριχτής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπάθησε μέσω ενός φερόμενου και λεγόμενου πάλαι ποτέ “πατριώτη” Γιώργου Καρατζαφέρη, να βάλλει φραγή στην πολιτική κατρακύλα της ΝΔ!   

Γιατί ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει υποστεί τελευταία, παράκρουση και δεν αντιλαμβάνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας;

Άρα είναι σίγουρο, πως ο πολύ καλός παίχτης της πολιτικής σκακιέρας παίζει άλλου είδους παιχνίδι!

“Ξέπλυμα” Άδωνι, Μάκη, Πλεύρη και ανάθεμα σε Βελόπουλο…





Ωστόσο ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν έπρεπε μόνο να εκθειάσει τις “αρετές” του Κυριάκου Μητσοτάκη στον φιλοκυβερνητικό ΣΚΑΙ, όπου οι δυο δημοσιογράφοι άβουλα παρακολουθούσαν το υπέρ-κυβερνητικό του παραλήρημα, αλλά έπρεπε να προσπαθήσει να σταματήσει και τη διαρροή ψήφων προς τα δεξιά της ΝΔ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα:

«Ο κ. Βελόπουλος δεν είναι από Δεξιά. Τον πήρα από το ΠΑΣΟΚ το 1996 για να τον φέρω στον Έβερτ και μου λέει “αυτός είναι φανατικός ΠΑΣΟΚτζής”. Δεν είναι κακό αυτό»!

Στο σημείο αυτό λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπάθησε να αποδομήσει τον Κυριάκο Βελόπουλο, χρεώνοντάς τον στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που εξέλειπε οριστικά η μετεκλογική συνεργασία ΝΔ – ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, μετά την υποκλοπή – παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Προέδρου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη!

Αλλά συνεχίζοντας ο εκπεσών Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε για την περίπτωση μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με την “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”:

«Είναι πολύ σοβαρός ο κ. Μητσοτάκης για να προβεί σε τέτοια πράγματα. Μην μπλέκουμε πράγματα  επειδή οι δικοί μου προέρχονται από την ίδια φύτρα. Είναι άλλο σε σχέση με Άδωνι, Βορίδη και Πλεύρη»!

Εδώ λοιπόν ανέλαβε εργολαβία πολιτικού ξεπλύματος και των πρώην συνεργατών του Βουλευτών στον ΛΑΟΣ, από την στιγμή που πορεύτηκαν με τη ΝΔ και σήμερα διατελούν Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Όμως όταν αυτοί οι τρεις αποχώρησαν από τον ΛΑΟΣ στις αρχές του 2012 για τη ΝΔ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν λάβρος εναντίον τους και μάλιστα τους είχε αποκαλέσει ως “αδέσποτα της πολιτικής”!

Αλλά πώς αλλάζουν οι καιροί;   

Γι΄ αυτό σήμερα η πολιτική έχει απαξιωθεί στα μάτια του λαού μας, αφού δεν έχει συνέπεια, δεν έχει ήθος!

Καρατζαφέρης για Κασιδιάρη..

Βέβαια δεν παρέλειψε να ασχοληθεί και με τον Ηλία Κασιδιάρη σε μια προσπάθεια νουθεσίας του Πρωθυπουργού, ώστε να μην κάνει το απονενοημένο διάβημα αποκλεισμού του κόμματος “Έλληνες” από τις προσεχείς εκλογές, λέγοντας:

«είναι απορριπτέος από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπορεί όμως και από τη Δημοκρατία. Πρέπει να τον αφήσουν να κατέβει… προτιμώ ένα ροντβάιλερ στον κήπο, παρά μια οχιά μέσα στο σπίτι… αν μαζευτούν αυτά τα κόμματα και κάνουν 10% τότε θα κάνει κυβέρνηση με 35%. Αν δεν κατέβει ο Κασιδιάρης θα πάρει λίγους η Νέα Δημοκρατία»!

Ωστόσο θα σας θυμίσω, πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του ανθρώπους που ανήκαν τότε στην “Χρυσή Αυγή”!

Επίσης υπήρξαν κάποια χρονική στιγμή και διεργασίες για κομματική συνεργασία ΛΑΟΣ και “Χρυσής Αυγής”!

Επίλογος…

Μετά όλα τα παραπάνω, ο πολιτικός αριβίστας Γιώργος Καρατζαφέρης, να είμαστε σίγουροι πως θα “χρησιμοποιηθεί” ξανά από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Θυμηθείτε με, πως οι εμφανίσεις του στα Συστημικά ΜΜΕ θα πυκνώσουν!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου