Ο Έλον Μάσκ ετοιμάζει το hardware και o Μαρκ Ζούκεμπεργκ το software για τον εικονικό κόσμο που θα είσαι κλεισμένος. Αυτή η κόλαση ονομάζεται «εξέλιξη»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Έλον Μάσκ ετοιμάζει το hardware και o Μαρκ Ζούκεμπεργκ το software για τον εικονικό κόσμο που θα είσαι κλεισμένος. Αυτή η κόλαση ονομάζεται «εξέλιξη»...

  Σε λίγα χρόνια δεν θα θέλεις να γυρίσεις στην πραγματική σου ζωή. Γιατί θα είναι «άδικη» και «δύσκολη». Και ενώ εσύ θα κάνεις ότι θέλεις «...

 


Σε λίγα χρόνια δεν θα θέλεις να γυρίσεις στην πραγματική σου ζωή. Γιατί θα είναι «άδικη» και «δύσκολη». Και ενώ εσύ θα κάνεις ότι θέλεις «εικονικά» για να περνά η ώρα, «εκείνοι» θα έχουν τον πλήρη έλεγχο στην αληθινή ζωή σου. Θα έχεις γίνει ένα «ανδρείκελο» ενός «μάτριξ».


Όχι φιλαράκο, ο Έλον Μάσκ δεν πετάει 1.500 δορυφόρους εκεί πάνω για να έχεις καλύτερο ίντερνετ και να κατεβάζεις ταινίες. Ούτε θα συνεχίσει μέχρι τους 42.000 δορυφόρους για να μιλάς με 5g. Το πρότζεκτ με τους δορυφόρους λέγεται Star-link.

 

Γράφει Αναγνώστης

Και το Star-link ετοιμάζεται ώστε να στηρίξει το «μεγάλο» του πρότζεκτ που λέγεται «Neuro-link». Δεν είναι τυχαίες ούτε οι ονομασίες.

Το neuro-link όπως έχει εξηγήσει ο ίδιος, είναι μία συσκευή που μπαίνει στο κρανίο σου και έχει ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο παντού, Bluetooth τα πάντα. Ώστε να αισθάνεσαι όλες τις πλαστές κινήσεις κλπ

Παράλληλα ο Ζούκεμπεργκ του facebook ετοιμάζει το «meta», έναν εικονικό κόσμο στο «νέφος» - AI artificial intelligence όπου θα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Χωρίς να τα κάνεις.

Όταν μπαίνεις εκεί μέσα θα λες «αυτή είναι ζωή, είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω» και δεν θα θέλεις να γυρίσεις στην πραγματική σου ζωή.

Γιατί θα είναι «άδικη» και «δύσκολη». Και ενώ εσύ θα κάνεις ότι θέλεις «εικονικά» για να περνά η ώρα, «εκείνοι» θα έχουν τον πλήρη έλεγχο στην αληθινή ζωή σου. Θα έχεις γίνει ένα «ανδρείκελο» ενός «μάτριξ».

Ο Elon δηλαδή ετοιμάζει το hardware και o Μαρκ το software.

Και εντελώς τυχαία σύμφωνα με δηλώσεις και των δύο θα είναι έτοιμα περίπου το 2025.

Για να τα δεχτεί ο κόσμος όλα αυτά σαν "ανάγκη" και όχι σαν "προϊόν προς αγορά" θα έπρεπε να εμφανιστεί ένα "σοβαρό πρόβλημα". Θα έπρεπε να γίνει update το ανθρώπινο σώμα σε human version 2.

Και τι πιο κατάλληλο από μια "πανdηmία", ένα θέμα "υγείας" που με τη λήξη της θα φέρει νέες ανάγκες για τα προβλήματα που δημιούργησε;

Και μια σειρά από Liquid updates βέβαια (καθότι δεν έχουμε καλώδια) στα οποία ενεπλάκη ο άλλος ειδικός στους υπολογιστές

εν ονόματι Βασίλη Πόρτες....

Κι εσύ αναρωτιέσαι... αν κάνουν δουλειά με τον ιό...

Στα π@πάρια τους ο ιός.

Μερικοί αθώοι αναρωτιούνται "γιατί ένας κομπιουτεράς ασχολείται με τα μπόλια;". Μα κακόμοιρε δεν είναι "μπόλια", ακόμη να το καταλάβεις; Γενετικές θεραπείες είναι. Συνάμα προχωρούν όλα τα σχέδια τους ρολόι.

Αστυνομοκρατία (σχέδιο λούσιντ), με υπεύθυνους τους πολιτικούς, γκρίζα φυλή, ανάμιξη φυλών (σχέδιο Καλέργη), με υπεύθυνο τον Σόρρος Great Reset, τέλος των μετρητών και της ατομικής περιουσίας, με τον Σβάμπ και όλα τα άλλα τα όμορφα που οδηγούν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση με μία θρησκεία, έναν ηγέτη και λοιπά.

Ηδη η γενιά που θα μυηθεί σε αυτό, εκπαιδεύεται…. Roblox λέγεται ο ιντερνετικος χώρος που μπαίνουν και παίζουν τα παιδιά. Αράζουν, βάζουν ακουστικα και μιλάνε live. Γράφουν στο chat και κάνουν ότι θέλουν εκεί μέσα. Χτίζουν σπίτια, μαγαζιά, κάνουν πάρτι , βόλτες….. Ολα αυτά live με τους φίλους τους.

Κάποιοι κακομοίριδες θα πουν αυτό το σατανικό σχέδιο "εξέλιξη". Αλλά και μόνο τον βίαιο τρόπο που δημιουργείται, αν σκεφτείς, φαίνονται οι προθέσεις τους, που μόνο εξέλιξη δεν δηλώνουν.

Απλά σου ετοιμάζουν την νέα σου "κόλαση". Το απόλυτο "βδέλυγμα της ερήμωσης". ??????? Αντίρρηση κανείς ???????



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ., ...ΠΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ Μ@Λ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ( ΑΛΛΗ Μ@Λ@ΚΙΑ ΑΥΤΗ !! )ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου