Ο σεισμός στην Τουρκία άνοιξε «ρήγμα» στην Ελλάδα κι αποκάλυψε…την Κυβέρνηση των ΑΧάριστων. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο σεισμός στην Τουρκία άνοιξε «ρήγμα» στην Ελλάδα κι αποκάλυψε…την Κυβέρνηση των ΑΧάριστων.

  Η Ελλάδα των Άχρηστων γόνων… Ο σεισμός τής Τουρκίας αποκαλύπτει ποιοι στην Ελλάδα είναι «ψεκασμένοι» με Αχρηστίλα και ζούνε πραγματικά ω...

 


Η Ελλάδα των Άχρηστων γόνων…


Ο σεισμός τής Τουρκίας αποκαλύπτει ποιοι στην Ελλάδα είναι «ψεκασμένοι» με Αχρηστίλα και ζούνε πραγματικά ως «τζαμπατζήδες».

 

Του Παναγιώτη Τραϊανού

Ο ωτακουστής Μητσοτάκης προσπαθεί να «σωθεί» πολιτικά, «επενδύοντας» τον σεισμό τής Τουρκίας και στα άξια, πολύ καλά εκπαιδευμένα και πολύπειρα στελέχη τής ΕΜΑΚ …Αυτούς, τους οποίους λίγους μήνες πριν ήθελε ν’ απολύσει, γιατί αρνούνταν …τους εμβολιασμούς.

Ο άθλιος Πλεύρης σώθηκε, όταν ψοφολογούσε στα νοσοκομεία χάρη στα άξια, πολύ καλά εκπαιδευμένα και πολύπειρα στελέχη τού ΕΣΥ …Αυτούς, οι οποίοι λίγους μήνες πριν δικαιωθήκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας κι εξακολουθεί να θέλει να απολύσει, γιατί αρνούνται …να εμβολιαστούν.

Αυτή είναι η Ελλάδα των ΑΧάριστων …Η Ελλάδα των Άχρηστων γόνων, οι οποίοι «σώζονται» από τα άξια παιδιά των Ελλήνων …Η Ελλάδα των δωσίλογων των ΝΑΖΙ, είτε αυτοί λέγονται Μητσοτάκηδες είτε Πλεύρηδες.

Ο σεισμός τής Τουρκίας αποκαλύπτει ποιοι στην Ελλάδα είναι «ψεκασμένοι» με Αχρηστίλα και ζούνε πραγματικά ως «τζαμπατζήδες».



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου