Εθνική ελευθερία και ισχύς ενάντια στην νεοταξική πτώχευση και σκλαβιά της ανθρωπότητας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εθνική ελευθερία και ισχύς ενάντια στην νεοταξική πτώχευση και σκλαβιά της ανθρωπότητας

  Οι σταυρωτήδες εχθροί Θεού και Ανθρώπου αποφάσισαν να σχηματίσουν επίσημα την τυραννική παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Κι έτσι στο π...

 






Οι σταυρωτήδες εχθροί Θεού και Ανθρώπου αποφάσισαν να σχηματίσουν επίσημα την τυραννική παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.


Κι έτσι στο πλαίσιο αυτής τής αντιλαϊκής τους απόφασης επιχειρούν με δημοκρατικό μανδύα πάντα να διαλύσουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη φέρνοντας παγκόσμια πτώχευση και παγκόσμιο πόλεμο. Οι πολιτικοί και θεσμικοί εκφραστές τής αστικής δημοκρατίας επιδιώκουν όπως πάντα να εξασφαλίσουν την υποταγή των λαών στις επικίνδυνες μεθοδεύσεις τους ως δήθεν αναπόφευκτες επιλογές.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Έχοντας λοιπόν δεσμεύσει την λειτουργία τής εθνικής οικονομίας στα στενά όρια τού τραπεζικού συστήματος με την παράλληλη χρήση τού κοινού νομίσματος, οι νεοταξίτες δημιούργησαν μια χρηματοπιστωτική νεοταξική δικτατορία που ασκεί την αληθινή εξουσία μέσω των πολιτικών της οργάνων. Τα δε πολιτικά σχέδια των παγκοσμιοποιητών τυράννων τού σιωνιστικού νεοταξισμού με την επικράτηση τού διεθνισμού των χαλαρών συνόρων, των παγκόσμιων ψευτοσυμμαχικών οργανισμών και των ψηφιοποιημένων συναλλαγών εφαρμόζονται στις λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις και επεκτείνονται στα πολιτικώς κατεχόμενα κράτη όπως είναι δυστυχώς η Ιερή Ελλάς μας.

Οι εκλογικές διαδικασίες είναι εντελώς κατευθυνόμενες από τα οικονομικά συμφέροντα και η λαϊκή ετυμηγορία έχει αντικατασταθεί από το ελεγχόμενο παρακράτος που παριστάνει τον φορέα μιας δήθεν αντίστασης. Η δε ενημέρωση αποκλείει την αλήθεια τού Μαχόμενου Έθνους και προωθεί την λύση των δημοκρατών στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι νεοταξίτες εντολείς τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το κατοχικό καθεστώς επιδιώκει τον αποκλεισμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από την ζώσα πολιτική ζωή και την λαϊκή εκπροσώπηση.

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι τώρα πλέον προχωρούν στην λεηλασία των λαών από τούς κλειδοκράτορες τής οικονομίας και τής αληθινής καθεστωτικής εξουσίας. Η κατάρρευση τής αμερικανικής τράπεζας silikon valey bank έφερε την συντονισμένη αλληλουχία τής πτώσης κι άλλων τραπεζών χωρίς όριο. Ως αιτία ρήξης τού τραπεζικού συστήματος εμφανίστηκαν τα υψηλά επιτόκια που εφάρμοσαν στο σύνολό τους οι τράπεζες και όχι μονάχα μία για την υποτιθέμενη αντιμετώπιση τού πληθωρισμού.

Το αποτέλεσμα αυτής τής τραπεζικής πολιτικής υπήρξε η μη αποπληρωμή δανείων και η δυνητική απόσυρση κεφαλαίων λόγω δικαιολογημένης λαϊκής αντίδρασης. Η ακρίβεια των αγορών, η κατάρρευση των μισθών, η ανεργία, τα κόκκινα δάνεια και η κατάσχεση σπιτιών μιλούν την γλώσσα τής αλήθειας για τούς οδυνηρούς σκοπούς. Το τραπεζοκεντρικό σύστημα, η ψηφιακή ελεγχόμενη οικονομία και ο αντίχριστος μηχανισμός κατάργησης και σφραγίσματος τής ανθρώπινης Ελευθερίας, όλα κατευθυνόμενα παγκοσμίως από το σιωνιστικό σύστημα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης φέρνουν με μαθηματική ακρίβεια την παγκόσμια πτώχευση.

Η Κίνα από την πρώτη στιγμή με μια πολύ έξυπνη κίνηση ξεφορτώθηκε τα αμερικανικά ομόλογα προσφεύγοντας στην αγορά τόνων χρυσού. Η κατάρρευση αμερικανικών τραπεζών συνεχίζεται και Αμερικανοί παράγοντες ζητούν προστασία των καταθέσεων πριν τις αποσύρουν οι καταθέτες. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ μιλάει ξεκάθαρα για μια κρίση μεγαλύτερη από αυτή τού 1929 που έφερε παγκοσμίως οικονομικό κραχ, πείνα και εξαθλίωση. Η γνωστή τράπεζα HSBC εξαγόρασε το βρετανικό σκέλος τής Silikon Valey Bank αντί μίας λίρας στερλίνας. Την ίδια στιγμή η οικονομική ενίσχυση τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης προς τα κράτη μέλη, μεταξύ των οποίων και τής Ελλάδος μας, σταματάει ελλείψει χρήματος, ανοίγοντας τον δρόμο προς την ολοκλήρωση τής προσημειωμένης χρεοκοπίας.

Ιδού ο λόγος για την προδοτική εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας, τής εθνικής περιουσίας και των ανθρωπίνων ελευθεριών με μνημόνια και δήθεν υγειονομικά μέτρα. Για να ακολουθήσουν τα πολεμικά σχέδια με όχημα την ρωσοουκρανική κρίση μεταξύ Ρωσίας και Δύσης που φέρανε την έλλειψη τροφίμων και ενέργειας. Η πείνα και η φτώχεια πληγώνουν Εθνικές Συνειδήσεις και λαϊκές αντοχές. Επειδή όμως υπάρχουν και οι άκαμπτες Εθνικές Συνειδήσεις, οι τύραννοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού επισφραγίζουν τον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Οι ΗΠΑ διακηρύσσουν πως περιμένουν επίθεση τής Κίνας στην Ταϊβάν. Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις παρατάσσονται στα σύνορα με την Γεωργία για να αντικρούσουν πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και νυν συμμάχους των ΗΠΑ και βομβαρδίζουν το νατοϊκό στρατηγείο στην Ουκρανία. Οι δε Αμερικανοί προβαίνουν σε προειδοποιητικό χτύπημα στην Αγία Πετρούπολη. Και στην Ελλάδα μας που σέρνεται στις οδυνηρές εξελίξεις οι πολιτικοί βιαστές τού Ελληνισμού κατάσχουν σπίτια, καταδιώκουν τον Εθνικισμό μας και δεν θέλουν να προσφύγουν άμεσα σε εκλογές διότι φοβούνται την αντίδραση τού λαού που βλέπει ελληνικές ζωές να χάνονται στις ράγες των μεγάλων συμφερόντων.

Λοιπόν, αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ότι θέλεις να ζήσεις. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποφασίσεις πως θες να παραμείνεις ελεύθερος και Έλλην στον νου, στην Πίστη, στην συνείδηση, στο Αίμα. Το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας υπηρετεί την εχθρική παγκοσμιοποίηση και συντάσσεται μαζί της. Εμείς οι γνήσιοι Έλληνες Εθνικιστές τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας θέλουμε την Ιερή Ελλάδα μας Ελεύθερη και αδέσμευτη από τις σκόπιμες συγκρούσεις τής παγκοσμιοποίησης.

Θέλουμε τον Έλληνα να λάβει στα χέρια του την εξουσία τού κράτους, τις αποφάσεις, τις πράξεις, την Εθνική του Κυριαρχία και Ισχύ ενάντια στους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας δεν έχουν θέση μήτε η προδοσία μήτε η ξενοκρατία, λαθραία και νεοταξική. Την δε εθνική μας ασφάλεια τηρεί αποτελεσματικά μονάχα ο Εθνικός Στρατός μας λευτερώνοντας ψυχές και εδάφη ελληνικά. Λαϊκός Εθνικισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός πιστοποιούν την Νίκη τού Πανελληνισμού μας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και τα παγκόσμια δεινά που απεργάζεται. Η Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας θα ανατείλει οπωσδήποτε Χρυσή.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου