Καταστρέφεται η Ευρώπη: Η Γαλλία θα συμπεριλάβει στο Σύνταγμά της το «δικαίωμα στην έκτρωση», ενώ στην Ουαλία σχολικό φυλλάδιο διδάσκει ότι υπάρχουν 100 διαφορετικά φύλα! Αντιλαμβάνεστε που πάμε; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Καταστρέφεται η Ευρώπη: Η Γαλλία θα συμπεριλάβει στο Σύνταγμά της το «δικαίωμα στην έκτρωση», ενώ στην Ουαλία σχολικό φυλλάδιο διδάσκει ότι υπάρχουν 100 διαφορετικά φύλα! Αντιλαμβάνεστε που πάμε;

  Η ατζέντα της καταστροφής του ανθρώπινου πολιτισμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η πνευματική κατηφόρα της Δύσης ...

 


Η ατζέντα της καταστροφής του ανθρώπινου πολιτισμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η πνευματική κατηφόρα της Δύσης συνεχίζεται ακάθεκτα και με αμείωτους ρυθμούς…


Η Γαλλία προχωρά προς την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των αμβλώσεων στο σύνταγμά της. - Φυλλάδιο 170 σελίδων με τίτλο «Agenda», το οποίο έχει προωθηθεί σε όλα τα σχολεία της Ουαλίας που κυβερνάται από τους Εργατικούς, υποστηρίζει ότι το βιολογικό φύλο «δεν είναι μόνο «αρσενικό» και «θηλυκό» και διδάσκει στους δασκάλους για το πώς κάποιοι «θέλουν να αλλάξουν τις αντωνυμίες φύλου (π.χ. από «he» σε «she») ή θέλουν να είναι «agender»», δηλαδή χωρίς φύλο.

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Οι τάσεις της λεγόμενης  «Νέας Εποχής» είναι κάτι που έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε πλέον και στην Ελλάδα... Η χώρα μας δείχνει να ακολουθεί τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης… και φυσικά μην μας φανεί καθόλου παράξενο αν η επόμενη κυβέρνηση (ΝΔ...ΣΥΡΙΖΑ...ΠΑΣΟΚ...) προωθήσει ανάλογη κατοχύρωση του «δικαιώματος στην έκτρωση». Για τη πλύση εγκεφάλου περί ταυτοτήτων φύλου ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε σημάδια...! Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια ο προσφάτως παραιτηθείς Υπουργός Μεταφορών έδωσε εντολή να κατεβούν από το μετρό της Αθήνας αφίσες υπέρ της ζωής τους αγεννήτου παιδιού! Να υπενθυμίσουμε επίσης την ντροπιαστική για την ελληνική εκπαιδευτική κοινότητα εκδήλωση, όπου ένας τραβεστί διάβασε «παραμύθια» σε μικρά παιδιά ενώ σε δικό του δημοσιευμένο βίντεο αναφέρει πως «πηδ@ει 15χρονα» και μάλιστα κινδύνεψε «να πάει φυλακή» γι’ αυτό...! Όλα αυτά σε μία Ήπειρο, την Ευρώπη, που κατά τεκμήριο πλέον έχει τον πιο γηρασμένο πληθυσμό και οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό και την αντικατάσταση του από πληθυσμούς της Αφρικής και της Ασίας...

Η Γαλλία επιχειρεί να εντάξει το δικαιώμα των αμβλώσεων στο Σύνταγμα

Η Γαλλία προχωρά προς την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των αμβλώσεων στο σύνταγμά της.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι αυτό θα στείλει «ένα παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης σε όλες τις γυναίκες που σήμερα βλέπουν αυτό το δικαίωμα να παραβιάζεται».

«Ελπίζω η δύναμη αυτού του μηνύματος σήμερα να μας βοηθήσει να αλλάξουμε το σύνταγμά μας για να κατοχυρώσει την ελευθερία των γυναικών να καταφεύγουν στην άμβλωση… για να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει ούτε να ξεδιαλύνει αυτό που θα είναι μη αναστρέψιμο», δήλωσε πριν λίγες ημέρες.

Στη Γαλλία, ο Μακρόν είπε ότι ελπίζει ότι ένα νομοσχέδιο για τη συνταγματική αναθεώρηση θα κατατεθεί στο κοινοβούλιο «τους επόμενους μήνες».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας έκανε την ανακοίνωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας την προηγούμενη εβδομάδα σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Τυνησιακής καταγωγής της Γαλλίδας δικηγόρου Gisèle Halimi , υπερασπιστή των δικαιωμάτων των αμβλώσεων που διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στη προσπάθεια νομιμοποίησής της στη Γαλλία και πέθανε το 2020 σε ηλικία 93 ετών.

Η τελική έγκριση της συνταγματικής τροποποίησης μάλλον απέχει ακόμη μήνες. Και τα δύο σώματα του γαλλικού κοινοβουλίου ψήφισαν τους τελευταίους μήνες υπέρ της κατοχύρωσης της προστασίας στο σύνταγμα, παρά τις διαφορές ως προς την ορολογία μεταξύ του να το αποκαλούν «ελευθερία» ή «δικαίωμα» στην άμβλωση. 

Αν ωστόσο η πρόταση του Μακρόν αποτύχει, σύμφωνα με την Washington Post ίσως να κληθούν οι Γάλλοι ψηφοφόροι να αποφασίσουν σε ένα πανεθνικό δημοψήφισμα...

Ουαλία: Σχολικό φυλλάδιο διδάσκει 100 διαφορετικά φύλα! Η «θεωρία του φύλου» εισβάλλει στα σχολεία!

Μαθητές σε ορισμένα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ουαλία μαθαίνουν, σχετικά με την ταυτότητα φύλου, ότι υπάρχουν 100 φύλα.

Σύμφωνα με την Telegraph τα παιδιά διδάσκονται τη ρευστότητα των φύλων ως γεγονός σε ορισμένα μεγάλα ακαδημαϊκά ιδρύματα και ανεξάρτητα σχολεία. Tο γεγονός αυτό οδήγησε τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου να διατάξει επείγουσα επανεξέταση αυτή την εβδομάδα.

Το φυλλάδιο με τίτλο «Agenda», το οποίο συντάχθηκε από ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Ουαλίας, τον Επίτροπο Παιδιών της Ουαλίας και φιλανθρωπικές οργανώσεις απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας επτά έως 18 ετών.

Το λογότυπο της ουαλικής κυβέρνησης αναγράφεται στο φυλλάδιο, λέει η Telegraph, και η Κίρστι Γουίλιαμς, η οποία ήταν υπουργός Παιδείας της Ουαλίας μέχρι το 2021, δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά επιτυχημένο και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε όλη την Ουαλία».

Το παιχνίδι με τα κεκάκια (muffins)

Μια ενότητα σχετικά με την ταυτότητα φύλου συνιστά στους εκπαιδευτικούς να παίξουν ένα παιχνίδι με τα παιδιά, αυτό που αποκαλείται «mixed-muffin gender berry challenge» για να μάθουν τα παιδιά για το «πώς δεν μπορεί κανείς να υποθέσει το φύλο κάποιου από μόνο από την εμφάνισή του».

Το φυλλάδιο 170 σελίδων με τίτλο «Agenda», το οποίο έχει προωθηθεί σε όλα τα σχολεία της Ουαλίας που κυβερνάται από τους Εργατικούς, υποστηρίζει ότι το βιολογικό φύλο «δεν είναι μόνο «αρσενικό» και «θηλυκό» και διδάσκει στους δασκάλους για το πώς κάποιοι «θέλουν να αλλάξουν τις αντωνυμίες φύλου (π.χ. από «he» σε «she») ή θέλουν να είναι «agender»», δηλαδή χωρίς φύλο.

Στο παιχνίδι οι εκπαιδευτικοί προτρέπονται να φτιάξουν για τα παιδιά κεκάκια με μύρτιλο (blueberry muffins) για να αντιπροσωπεύσουν τα στερεότυπα της αρρενωπότητας, κεκάκια με σμέουρο (raspberry muffins) για να αντιπροσωπεύσουν τα στερεότυπα της θηλυκότητας και ανάμεικτα κεκάκια «για να αντιπροσωπεύσουν τη ρευστότητα φύλου».

Στη συνέχεια, το προσωπικό καλείται να ανοίξει τα κεκάκια και να σταθεί δίπλα σε ένα μπαλόνι αντίστοιχου χρώματος σε ένα δωμάτιο – αλλά υπάρχουν μόνο μπλε και ροζ μπαλόνια, χωρίς ανάμεικτα μπαλόνια.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι να βιώσουν «πώς είναι να πηγαίνουν σε μια γωνιά με κωδικοποιημένο φύλο με το οποίο μπορεί να μην ταυτίζονται» και «πώς είναι να τους δίνεται ένα φύλο που μπορεί να μην επιλέγουν».

Οι εκπαιδευτικοί καλούνται επίσης να ερευνήσουν «είδη που αμφισβητούν τους παραδοσιακούς ρόλους των φύλων», με παραδείγματα τους ιππόκαμπους ή τα σαλιγκάρια που «αλλάζουν μεταξύ αρσενικού και θηλυκού» και να «δεσμευτούν να βρουν διαφορετικούς τρόπους διαχωρισμού των νέων εκτός από το αντιληπτό φύλο ή την ομάδα του φύλου τους (π.χ. αρσενικό/θηλυκό, αγόρι/κορίτσι)». Επίσης επικρίνονται οι τουαλέτες με διαχωρισμό φύλου ότι προωθούν την «ενίσχυση των προτύπων φύλου».

Οι επικριτές

Το φυλλάδιο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και επικρίνεται από διαφόρους κύκλους ως το τελευταίο «εξαιρετικά ακατάλληλο» παράδειγμα εκπαίδευσης σε θέματα φύλου και σχέσεων στα σχολεία της Βρετανίας. Οι επικριτές υποστηρίζουν ακόμη ότι ο Ουαλός πρωθυπουργός Μαρκ Ντρέικφορντ είναι «αποφασισμένος να προωθήσει την ιδεολογία του φύλου».

Εκ μέρους την Συντηρητικών, η Λόρα Αν Τζόουνς, σκιώδης υπουργός Παιδείας της Ουαλίας, δήλωσε στην Telegraph: «Το υλικό που προωθείται και εγκρίνεται από την κυβέρνηση των Εργατικών της Ουαλίας είναι εξαιρετικά ακατάλληλο για την ηλικία των παιδιών μας. Οι εικόνες και οι προτεινόμενες διδασκαλίες δεν βασίζονται σε βιολογικά δεδομένα. Είτε πρόκειται για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είτε για αυτογνωσία, αυτή η κυβέρνηση των Εργατικών στην Ουαλία είναι αποφασισμένη να προωθήσει την ιδεολογία του φύλου, ενάντια στις επιθυμίες του ουαλικού κοινού».Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου