Η εξαναγκαστική χορήγηση φαρμάκων σε όλους τους πολίτες θα είναι μια πραγματικότητα στα επόμενα 2-3 χρόνια... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η εξαναγκαστική χορήγηση φαρμάκων σε όλους τους πολίτες θα είναι μια πραγματικότητα στα επόμενα 2-3 χρόνια...

  Μόλις ο ΠΟΥ ολοκληρώσει τη συνθήκη παγκόσμιας ετοιμότητας για μια μελλοντική πανδημία, απαιτώντας από κάθε χώρα του κόσμου να ακολουθήσει ...

 






Μόλις ο ΠΟΥ ολοκληρώσει τη συνθήκη παγκόσμιας ετοιμότητας για μια μελλοντική πανδημία, απαιτώντας από κάθε χώρα του κόσμου να ακολουθήσει τα πρωτόκολλα της, κανείς δεν θα έχει πια φωτιά μέσα του για να αντιταχθεί στην αναγκαστική φαρμακευτική αγωγή...βλέπε eμβόλιο...


Η φράση «τα φάρμακα θα σας κάνουν καλό, απλά δοκιμάστε τα..» μετατράπηκε σε «ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ αυτά τα φάρμακα αν δεν θέλετε να είστε άρρωστοι». Τα τελευταία τρία χρόνια έγινε: «ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε αυτά τα φάρμακα, αλλιώς θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή σας και τη ζωή των γύρω σας», ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα γίνει «ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παίρνετε αυτά τα φάρμακα από το νόμο και αν δεν το κάνετε, θα πάτε φυλακή γιατί βάζετε σε κίνδυνο τον πλανήτη».

 

Πηγή: Off Guardian

Άρθρο της Karen Hunt

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

«...οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες θα μεγαλώσουν για να αγαπήσουν την υποτέλεια τους και δεν θα ονειρευτούν ποτέ την επανάσταση».
Aldous Huxley, Brave New World

 

Όλα ξεκίνησαν τη δεκαετία του 1950 με το: "αυτά τα φάρμακα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα, απλά δοκιμάστε τα". Και οι άνθρωποι το έκαναν.

Με την πάροδο των χρόνων μετατράπηκε σε: "ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ αυτά τα φάρμακα αν δεν θέλετε να είστε άρρωστοι, καταθλιπτικοί ή νεκροί". Σχεδόν όλοι άκουσαν και αποδέχτηκαν ότι τα φάρμακα ήταν η απάντηση και ότι δεν υπήρχε τρόπος να ζήσει κανείς χωρίς αυτά.

Τα τελευταία τρία χρόνια έγινε: "ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε αυτά τα φάρμακα, αλλιώς θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή σας και τη ζωή των γύρω σας". Σε αυτό το σημείο, οι άνθρωποι είχαν τόσο πολύ συνηθίσει να παίρνουν φάρμακα που δεν σκέφτονταν καθόλου να υποβληθούν σε μια πειραματική γονιδιακή θεραπεία mRNA που οι ειδικοί υποσχέθηκαν ότι θα τους κρατούσε "ασφαλείς".

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα είναι: "ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παίρνετε αυτά τα φάρμακα από το νόμο και αν δεν το κάνετε, θα πάτε φυλακή επειδή θέτετε σε κίνδυνο τον πλανήτη". Έχοντας υποστεί σταθερά πλύση εγκεφάλου όλα αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμμορφωθούν χωρίς αμφιβολία. Όσοι δεν το κάνουν, θα ενημερωθούν από γείτονες, συναδέλφους, ακόμα και από τα ίδια τους τα μέλη της οικογένειας, για την ασφάλεια του πλανήτη.

Πολύ ριζοσπαστικό, θα πείτε. Διαβάστε παρακάτω και δείτε.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Woody Harrelson φιλοξενήθηκε στο SNL και διηγήθηκε μια ιστορία για ένα "τρελλό" σενάριο ταινίας που διάβασε το 2019, ενώ κάπνιζε τσιγαριλίκι στο Σέντραλ Παρκ.

“ Η ταινία έχει ως εξής: Τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο μαζεύονται και αγοράζουν όλα τα ΜΜΕ και όλους τους πολιτικούς και αναγκάζουν όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Και οι άνθρωποι μπορούν να βγουν έξω μόνο αν πάρουν τα ναρκωτικά του καρτέλ και συνεχίσουν να τα παίρνουν ξανά και ξανά".

Ε! Κανείς δεν μπορεί να μιλάει έτσι, ειδικά μια διασημότητα, ούτε καν στο SNL, μόνο και μόνο για να είναι αστείος. Αμέσως, το κωμικό του πρόγραμμα έπρεπε να διαψευστεί. Το Insider εξήγησε ότι "τα σχόλια του Harrelson φάνηκε να παραπέμπουν σε μια ευρέως καταρριφθείσα περιθωριακή θεωρία ότι οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες δημιούργησαν την πανδημία COVID-19 για να βγάλουν χρήματα από τα εμβόλια".

Το ξέρω. Έτσι, περιθωριακή. Κανείς δεν θα ήταν τόσο ηλίθιος ώστε να πιστέψει μια τέτοια θεωρία συνωμοσίας.

Θυμάστε τη μεγάλη διαρροή χημικών στην Παλαιστίνη του Οχάιο πριν από μερικές εβδομάδες; Είναι ήδη παλιά είδηση, αλλά μάντεψε τι;

Αναφέρθηκε ότι ορισμένοι κάτοικοι της Παλαιστίνης εμφάνισαν εξανθήματα, πονόλαιμο, ναυτία και πονοκεφάλους μετά την επιστροφή τους στα σπίτια τους. Φυσικά, ανησυχούν ότι τα συμπτώματά τους σχετίζονται με τις χημικές ουσίες που απελευθερώθηκαν από τον εκτροχιασμό του τρένου.

Πείτε με τρελλή σαν τον Harrelson, αλλά ποια είναι τα δύο πρώτα σημάδια δηλητηρίασης από ραδιενέργεια;

  • Ναυτία και εμετός. Μερικές φορές, η ναυτία και ο εμετός αποτελούν τον πρώτο γύρο των συμπτωμάτων δηλητηρίασης από ραδιενέργεια.
  • Ζημιά στο δέρμα. Οι περιοχές που εκτίθενται στην ακτινοβολία μπορεί να σχηματίσουν φουσκάλες και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανοιχτές πληγές.

Δεν λέω ότι οι κάτοικοι πάσχουν από ασθένεια από ακτινοβολία. Αλλά ίσως, μόνο ίσως, αυτή η τελευταία καταστροφή μας προετοιμάζει να αποδεχτούμε τη στιγμή που θα μας διατάξουν να πάρουμε φάρμακα κατά της ακτινοβολίας για μια επερχόμενη "πυρηνική καταστροφή". Η καταστροφή θα μπορούσε να είναι πραγματική, ή μπορεί και όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα της κυβέρνησής μας που απελευθερώνει τοξίνες στον αέρα και δεν ενημερώνει κανέναν γι' αυτό.

Ως ένα μόνο παράδειγμα:

“Από το 1944 έως το 1974, τόσο το Υπουργείο Άμυνας όσο και η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας διεξήγαγαν εκατοντάδες μυστικά πειράματα στο Σαν Φρανσίσκο και σε όλη τη χώρα, τα οποία εξέθεσαν ανυποψίαστους ασθενείς σε επικίνδυνες δόσεις ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένων ενέσεων πλουτωνίου.

Όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι για την Covid και το εργαστήριο της Γουχάν. Κάθε υπόνοια για διαρροή στο εργαστήριο ήταν θεωρία συνωμοσίας - μέχρι που δεν ήταν. Τώρα μας το λένε αυτό:

“Το Υπουργείο Ενέργειας έχει πλέον καταλήξει με "χαμηλή εμπιστοσύνη" στο συμπέρασμα ότι η πανδημία COVID-19 πιθανότατα ξεκίνησε μετά από ακούσια διαρροή από εργαστήριο στην Κίνα, σύμφωνα με την Wall Street Journal.

Πρώτα είναι "συμπέρασμα" και μετά "χαμηλή εμπιστοσύνη". Ποιο από τα δύο είναι; Το συνεχές πηγαινέλα μας κρατά σε μια αυξημένη κατάσταση άγχους και σύγχυσης. Ένα παράδειγμα των αντιφάσεων που μας ταΐζουν είναι το πώς το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο υποτίθεται ότι είναι υγιεινό, ενώ ταυτόχρονα παρασκευάζεται με προκαρκινικά και καρκινικά ζωικά κύτταρα.

Σύμφωνα με τo Bloomberg:

Εδώ και δεκαετίες, εταιρείες όπως η  Pfizer Inc. και η  Johnson & Johnson  καλλιεργούν μεγάλους όγκους κυττάρων για την παραγωγή εμβολίων, μονοκλωνικών αντισωμάτων και άλλων βιοθεραπευτικών. Τώρα η ιδέα είναι ότι θα μπορούσαμε κάλλιστα να τρώμε και αυτά τα κύτταρα.

... χρησιμοποιούν αθόρυβα τα λεγόμενα αθάνατα κύτταρα, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν φάει ποτέ σκόπιμα. Τα αθάνατα κύτταρα αποτελούν βασικό συστατικό της ιατρικής έρευνας, αλλά είναι, τεχνικά μιλώντας, προκαρκινικά και μπορεί να είναι, σε ορισμένες περιπτώσεις, πλήρως καρκινικά.

Έτσι, επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν μπορούμε να πάθουμε καρκίνο τρώγοντας κρέας που έχει παραχθεί από καρκινικά κύτταρα ζώων, επειδή ο καρκίνος των ζώων δεν μπορεί να περάσει στον άνθρωπο, αλλά πάθαμε Covid από κάποιον που έφαγε ένα ζώο από μια "υγρή αγορά", επειδή οι ιοί μπορούν να περάσουν από τα ζώα στον άνθρωπο.

Μόνο που τώρα μας λένε ότι δεν συνέβη έτσι. Στην πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι ο γενετικά μεταλλαγμένος, ανθρωπογενής ιός δραπέτευσε από το εργαστήριο της Γουχάν και έτσι μολυνθήκαμε όλοι - αλλά αυτό συμπεραίνεται με "χαμηλή εμπιστοσύνη".

Είναι λοιπόν βιολογικό όπλο ή δεν είναι; Θα μας δώσουν ποτέ λεπτομέρειες για το πώς μεταλλάχθηκε ο ιός; Δεν έχουμε δικαίωμα να γνωρίζουμε, δεδομένου ότι εμείς είμαστε αυτοί που μολυνθήκαμε - αν όλα αυτά είναι αλήθεια ή όχι, και πώς θα ξέρουμε αν είναι ή δεν είναι;

Και τότε, την περασμένη εβδομάδα, τοπικοί ειδησεογραφικοί σταθμοί στη Δυτική Βιρτζίνια και το Maryland ανέφεραν μια μυστηριώδη σκόνη που έπεσε από τον ουρανό. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί οι "ειδικοί" είπαν ότι επρόκειτο για ένα "φαινόμενο σκόνης που φυσούσε ο άνεμος" και ότι: "η πιθανή εξήγηση είναι ότι η σκόνη μεταφέρθηκε στον αέρα από το Τέξας και το Νέο Μεξικό προς τις μεσοδυτικές πολιτείες". [Ο σύνδεσμος των τοπικών ειδήσεων δεν είναι προσβάσιμος σε αναγνώστες εκτός των ΗΠΑ, εδώ είναι ένας σύνδεσμος για την ίδια ιστορία στην Mail - σ.σ.]

Γιατί δεν μπορούν ποτέ να πουν κάτι οριστικό; Γιατί είναι μόνο η "πιθανή εξήγηση". Σε τι χρησιμεύουν οι ειδικοί αν δεν είναι ποτέ σίγουροι για τίποτα;

Τώρα, τι θα συμβεί αν γίνει κάποιου είδους έκρηξη, ή πολλές από αυτές, σε όλη τη χώρα, ή στην Ευρώπη, ή ίσως και στα δύο μέρη, και διαταχθούν όλοι να πάρουν φάρμακα κατά της ακτινοβολίας. Θα πείτε όχι;

Μπορεί να είστε το πιο σκεπτικιστικό άτομο στον κόσμο. Μπορεί να μην πιστεύετε ούτε ένα πράγμα που λέει ο ξεμωραμένος Joe Biden και η ανίκανη κυβέρνησή του, ή τα ψέματα που σας ταΐζουν τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και πάλι θα πάρετε αυτά τα χάπια. Και θα τα δώσετε στα παιδιά σας.

Πίσω στον Οκτώβριο του 2022 διαβάζαμε τίτλους όπως "Οι ΗΠΑ αγοράζουν φάρμακα κατά της ακτινοβολίας αξίας 290 εκατομμυρίων δολαρίων εν μέσω των απειλών του Πούτιν για πυρηνικά", μαζί με το "ο πρόεδρος προειδοποίησε για την "προοπτική του Αρμαγεδδώνα" που πυροδοτεί ο πολεμοκάπηλος Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν".

Περισσότερες προετοιμασίες.

Και μέχρι να έρθει η επόμενη πανδημία το 2024/25, μόλις ο ΠΟΥ ολοκληρώσει τη συνθήκη ετοιμότητας για πανδημία, απαιτώντας από κάθε χώρα του κόσμου να ακολουθήσει τα πρωτόκολλά της, κανείς δεν θα έχει πια φωτιά μέσα του για να αντιταχθεί στην αναγκαστική φαρμακευτική αγωγή. Θα είναι απλώς ευγνώμονες που επέζησαν από την ακτινοβολία. Φυσικά, οι άνθρωποι θα βιώνουν κάθε είδους παράξενες και τρομερές ασθένειες. Το "μακρύ Covid" και οι "ξαφνικοί θάνατοι" δεν θα είναι τίποτα σε σύγκριση.

Δόξα τω Θεώ, ο ΟΗΕ ανακοίνωσε στα τέλη Φεβρουαρίου ότι οι κυβερνήσεις άρχισαν να διαπραγματεύονται τη σύνταξη ενός οργάνου του ΠΟΥ για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πόσο παρήγορο είναι να ξέρουμε ότι κοιτάζουν μπροστά για να μας προστατεύσουν. Πρόκειται για μια απάντηση που ταιριάζει σε όλους, με τον ΠΟΥ να έχει την εξουσία να κηρύξει πανδημία όποτε θέλει.

Σύμφωνα με τους Epoch Times:

“Η κυβέρνηση Biden βρίσκεται στη διαδικασία οριστικοποίησης μιας συμφωνίας που θα δώσει στον ΠΟΥ σχεδόν πλήρη εξουσία να υπαγορεύει τις πολιτικές της Αμερικής κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας. Αυτό περιλαμβάνει πολιτικές εμβολίων, πολιτικές κλειδώματος, πολιτικές κλεισίματος σχολείων, τον εντοπισμό επαφών Αμερικανών πολιτών, ακόμη και την παρακολούθηση του διαδικτυακού λόγου, αν αυτός ο λόγος είναι αντίθετος με την επίσημη αφήγηση".

Η οποία φυσικά χαρακτηρίζεται ως θεωρία συνωμοσίας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, το NPR ανέφερε στην πραγματικότητα τον Tedros, γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, ο οποίος είπε τα εξής σχετικά με τη συνθήκη:

“Η ιδέα πίσω από αυτή την επερχόμενη σύνοδο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, λέει ο Tedros, είναι να αρχίσουμε να σκιαγραφούμε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων για τη διαχείριση μελλοντικών κρίσεων υγείας.

"Δεν έχουμε κανόνες του παιχνιδιού", λέει ο Tedros για την τρέχουσα κατάσταση. "Για να διαχειριστούμε κοινά προβλήματα, όπως οι πανδημίες, χρειαζόμαστε νόμους και κανόνες που επιφέρουν υποχρεώσεις στις χώρες. Αυτό είναι που μας λείπει. Και ελπίζω ότι οι χώρες θα συμφωνήσουν σε ένα δεσμευτικό σύμφωνο, ώστε οι πανδημίες να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα".

Τον Ιανουάριο του 2022, ο Tedros εξήγησε ότι η συνθήκη αποτελούσε "προτεραιότητα" για...

“ να ενισχυθεί επειγόντως ο ΠΟΥ ως η ηγετική και καθοδηγητική αρχή για την παγκόσμια υγεία, στο κέντρο της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής της υγείας. Όλοι θέλουμε έναν κόσμο στον οποίο η επιστήμη θα θριαμβεύει επί της παραπληροφόρησης, η αλληλεγγύη θα θριαμβεύει επί της διαίρεσης και η ισότητα θα είναι πραγματικότητα και όχι φιλοδοξία".

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ η συνθήκη αυτή πρέπει να υπογραφεί και να εφαρμοστεί έως το 2024. Μέχρι το 2024 πρέπει να συμβούν πολλά, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγήσουν στην ακύρωση των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μας τελειώνει ο χρόνος.

Είναι 90 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα, το πλησιέστερο ρολόι της Ημέρας της Κρίσεως που έχει φτάσει ποτέ στα μεσάνυχτα, και ο χρόνος κυλάει. Τα γεγονότα φαίνεται σίγουρα να οδηγούν σε μια αποκάλυψη.

  • Στις 14 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε από τις νορβηγικές μυστικές υπηρεσίες ότι η Ρωσία αναπτύσσει πυρηνικά όπλα για πρώτη φορά μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.
  • Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα αναστέλλει τη συμμετοχή της στη συνθήκη New START - το τελευταίο εναπομείναν σύμφωνο ελέγχου των πυρηνικών όπλων με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αναλυτές συμφωνούν ότι:

“ Το απόθεμα τακτικών όπλων της Ρωσίας είναι ένα μέσο αντιστάθμισης της εξειδικευμένης υπεροχής των συμβατικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ - όχι απαραίτητα μια λύση πρώτου πλήγματος, αλλά μάλλον ένα εργαλείο που προορίζεται να εξισορροπήσει τους όρους ανταγωνισμού σε περίπτωση που η Ρωσία αρχίσει να χάνει έναν μεγάλο ηπειρωτικό πόλεμο.

Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σπεύδουν με τα μούτρα σε μια πυρηνική αντιπαράθεση με τη Ρωσία, και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθούμε αναλόγως - παίρνοντας τα φάρμακά μας.

Χθες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε στα έθνη να αποθηκεύσουν φάρμακα για ραδιολογικές καταστροφές.

"Οι κυβερνήσεις πρέπει να καταστήσουν τις θεραπείες διαθέσιμες για όσους τις χρειάζονται - γρήγορα. Είναι σημαντικό οι κυβερνήσεις να είναι προετοιμασμένες να προστατεύουν την υγεία των πληθυσμών και να ανταποκρίνονται άμεσα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Αυτό περιλαμβάνει την ύπαρξη έτοιμων προμηθειών σωτήριων φαρμάκων που θα μειώσουν τους κινδύνους και θα θεραπεύσουν τους τραυματισμούς από την ακτινοβολία".

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί κανείς σε παγκόσμιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ΓΡΗΓΟΡΑ; Μια νομικά δεσμευτική συμφωνία με την οποία όλα τα κράτη μέλη θα συμμορφώνονται με τους κανόνες που επιβάλλει ο ΠΟΥ.

Και πάλι, οι Epoch Times:

Ο Francis Boyle, καθηγητής διεθνούς δικαίου στο Κολέγιο Νομικής του Πανεπιστημίου του Ιλινόις, δήλωσε ότι η συνθήκη "θα δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ιατρικό αστυνομικό κράτος υπό τον έλεγχο του ΠΟΥ και ειδικότερα του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ Tedros".

Η γιατρός Meryl Nass είπε: "Αν αυτοί οι κανόνες περάσουν όπως έχουν συνταχθεί επί του παρόντος, εγώ, ως γιατρός, θα μου λένε τι επιτρέπεται να δίνω σε έναν ασθενή και τι απαγορεύεται να δίνω σε έναν ασθενή, όποτε ο ΠΟΥ κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Έτσι, μπορούν να σας πουν ότι παίρνετε remdesivir, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε υδροξυχλωροκίνη ή ιβερμεκτίνη. Αυτό που λένε επίσης είναι ότι πιστεύουν στην ισότητα, που σημαίνει ότι όλοι στον κόσμο εμβολιάζονται, είτε το χρειάζεσαι είτε όχι, είτε έχεις ήδη ανοσία είτε όχι".

"Όποιος συνέταξε αυτή τη ρήτρα γνώριζε όσα και εγώ για το αμερικανικό συνταγματικό δίκαιο και το διεθνές δίκαιο, και τη συνέταξε σκόπιμα για να παρακάμψει την εξουσία της Γερουσίας να δίνει τη συμβουλή και τη συγκατάθεσή της για τις συνθήκες, για να τεθεί προσωρινά σε ισχύ αμέσως μετά την υπογραφή", δήλωσε ο Boyle.

Ο μονόλογος του Woody Harrleson στο SNL μοιάζει όλο και περισσότερο με πραγματικότητα και όλο και λιγότερο με θεωρία συνωμοσίας. Οπότε, ας το διαβάσουμε άλλη μια φορά:

“Τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο μαζεύονται και αγοράζουν όλα τα ΜΜΕ και όλους τους πολιτικούς και αναγκάζουν όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να μείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Και οι άνθρωποι μπορούν να βγουν έξω μόνο αν πάρουν τα ναρκωτικά του καρτέλ και συνεχίσουν να τα παίρνουν ξανά και ξανά".

Αν αυτό σας φαίνεται ακόμα πολύ ριζοσπαστικό, καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε ένα ακόμα επεισόδιο του SNL - αλλά μόνο αν υποσχεθούν να φιμώσουν κάθε μελλοντικό διάσημο που θα τολμήσει να ξεστομίσει θεωρίες συνωμοσίας που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα.



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου