Κασιδιάρης: «Βαρύτατα κακουργήματα τελέστηκαν με δόλο από τον Καραμανλή όπως αποκάλυψε ο Γεωργιάδης» - «Θα εκτιναχθεί ο Κασιδιάρης στις εκλογές» προειδοποιούν οι δημοσκόποι.. (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κασιδιάρης: «Βαρύτατα κακουργήματα τελέστηκαν με δόλο από τον Καραμανλή όπως αποκάλυψε ο Γεωργιάδης» - «Θα εκτιναχθεί ο Κασιδιάρης στις εκλογές» προειδοποιούν οι δημοσκόποι.. (Video)

  «Αυτά τα δίκτυα με φυλάκισαν παράνομα αλλά σήμερα τρέμουν γιατί ξέρουν πως αν ο λαός μας δώσει τη δύναμη τότε θα υπάρξει πραγματικά ανεξάρ...

 






«Αυτά τα δίκτυα με φυλάκισαν παράνομα αλλά σήμερα τρέμουν γιατί ξέρουν πως αν ο λαός μας δώσει τη δύναμη τότε θα υπάρξει πραγματικά ανεξάρτητη δικαιοσύνη και οι πολιτικοί εγκληματίες θα πάνε στη φυλακή»


«Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης συνέβαινε αυτό το φρικτό έγκλημα θα είχαν κληθεί σε ανάκριση ως ύποπτοι για τη τέλεση κακουργημάτων, εκτός από τον σταθμάρχη και τον επιθεωρητή, θα είχαν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες και στον Υπουργό Μεταφορών και στον Πρωθυπουργό.»

 

Η απόλυτη διάλυση της χώρας από τον Μητσοτάκη και τα συστημικά κόμματα αλλά και η πλήρης ατιμωρησία τους, έχουν εκτινάξει τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος Έλληνες. Αυτό ομολογούν με δέος οι δημοσκόποι, προκαλώντας παροξυσμό στους πολιτικούς, που ενώνονται και επιτίθενται με μίσος στον Ηλία Κασιδιάρη. Μεταξύ άλλων σε νέα παρέμβαση του ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε:

«Σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης συνέβαινε αυτό το φρικτό έγκλημα θα είχαν κληθεί σε ανάκριση ως ύποπτοι για τη τέλεση κακουργημάτων, εκτός από τον σταθμάρχη και τον επιθεωρητή, θα είχαν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες και στον Υπουργό Μεταφορών και στον Πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, ΟΛΟΙ οι πραγματογνώμονες έχουν αποφανθεί ότι αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση δεν θα συνέβαινε το δυστύχημα και οι συνάνθρωποι μας θα ζούσαν. Ομως, την ίδια στιγμή με το έγκλημα ο Μητσοτάκης προγραμμάτιζε ολόκληρη φιέστα για να διαφημίσει τη τηλεδιοίκηση που δεν υπήρχε. Είχε δηλαδή πλήρη επίγνωση για την ανυπαρξία αυτού του συστήματος, όμως συνειδητά παραπληροφορούσε τους πολίτες ότι όλα λειτουργούν ομαλά, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει στο θάνατο.»

«Ομοίως έπραττε και ο Καραμανλής όταν νωρίτερα στη Βουλή ωρυόταν πως το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι απολύτως ασφαλές. Μάλιστα ο Γεωργιάδης αποκάλυψε και τον δόλο του Καραμανλή όταν δήλωσε ότι έλεγε σκοπίμως αυτό το ψέμα, γιατί αν έλεγε την αλήθεια δεν θα έμπαινε κανείς σε τρένο, και τότε βέβαια θα μειώνονταν τε κέρδη της εταιρείας. Έχουμε δηλαδή βαρύτατα κακουργήματα που τελέστηκαν με δόλο και όχι εξ’ αμελείας, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι οι Υπουργοί της Ν.Δ.»

Δείτε ολόκληρο το video:



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου