Κάτω το νεοταξικό κράτος! Ζήτω το ισχυρό έθνος όλων των Ελλήνων! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κάτω το νεοταξικό κράτος! Ζήτω το ισχυρό έθνος όλων των Ελλήνων!

  Το κατοχικό νεοταξικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας προχωράει με σαφήνεια στον δόλιο σκοπό του για τη διάλυση των εθνών σε παγκόσμιο επ...

 






Το κατοχικό νεοταξικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας προχωράει με σαφήνεια στον δόλιο σκοπό του για τη διάλυση των εθνών σε παγκόσμιο επίπεδο.


Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την επισιτιστική, ενεργειακή και προπολεμική κρίση που βρίσκονται πάντα σε εξέλιξη, μεθοδεύεται η οικονομική κρίση, η φτωχοποίηση και η απαξίωση τής ανθρώπινης ζωής εν μέσω γενικευμένου δημογραφικού μαρασμού.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

Τίποτα απολύτως δεν είναι τυχαίο. Στόχος των εχθρών Θεού και Ανθρώπου, σιωνιστών νεοταξιτών και των πολιτικών τους υπαλλήλων, είναι η κατάρρευση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας τής Πίστης, τής Πατρίδος και τής Οικογένειας. Ξέρουν πολύ καλά ότι ο λαός που θα αποξενωθεί από τις Παραδόσεις, τις Αξίες και τα Ιδανικά του θα οδηγηθεί από την εθελούσια σκλαβιά στον αφανισμό του. Οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος κατάργησαν ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία και τα εθνικά σύνορα με την επικράτηση τής προδοσίας στην εξουσία τού νεοταξικού κράτους.

Στην Ιερή Ελλάδα μας ζούμε την ηγεμονία τής κατοχής που νομιμοποίησε την λαθρομετανάστευση, έδωσε μακεδονική ονομασία στα Σκόπια, προχωράει στην συγκυριαρχία στο Αιγαίο με Τούρκους και Νεοταξίτες ψευτοσυμμάχους και δίνει την Πατρίδα μας στους εχθρούς μας με συμφωνίες και συνεργασίες. Στην παρούσα φάση και ενόψει μιας παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου, τα κόμματα τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου προχωρούν στην κατεύθυνση σχηματισμού μιας ευρείας οικουμενικής κυβέρνησης προκειμένου να αποσπάσουν την συναίνεση τού λαού. Ως εκ τούτου η ανασφάλεια και η φτώχεια μεθοδεύονται εντελώς σκόπιμα.

Το ζήτημα τής τραπεζικής κρίσης που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ εξαπλώνεται και στην Ευρώπη λόγω γενίκευσης των συλλογικών αποφάσεων από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων τής παγκοσμιοποίησης. Μετά από τα υψηλά επιτόκια και την πτώση των συναλλαγών, το επόμενο βήμα που ακολουθούν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι είναι η πτώση τής αξίας των τραπεζικών μετοχών. Αυτό ακριβώς το βήμα οδηγεί σκόπιμα στην μείωση τής παροχής ρευστότητας. Σκοπός των παγκόσμιων σιωνιστών τυράννων είναι η περαιτέρω οικονομική πίεση προκειμένου τα δήθεν ελεύθερα έθνη να οδηγηθούν στον απόλυτο έλεγχο των ψηφιακών συναλλαγών ή στην απόλυτη ένδεια. Κάποιοι συζητούν ακόμη και το κούρεμα των καταθέσεων.

Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού νεοταξικού ψευτορωμέϊκου κράτους επιδίδονται σε μια αισχρή εκμετάλλευση τής πρόσφατης τραγωδίας που συνέβη με την απώλεια αθώων ελληνικών ψυχών στον σιδηρόδρομο των Τεμπών. Κάποιες κινητοποιήσεις που αποσκοπούν υποτίθεται στην εκδήλωση τής δικαιολογημένης αγανάκτησης τού ελληνικού λαού γίνονται πεδίο προβολής μιας ψεύτικης αντιπαράθεσης.

Στην τελευταία συγκέντρωση στο Σύνταγμα είδαμε τούς αναρχικούς να ρίχνουν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα ωθώντας τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντήσουν με την χρήση χημικών. Οι αναρχοπράκτορες είχαν στηθεί προκλητικά πίσω από την αστυνομία. Το νεοταξικό κράτος τού κομματισμού και το παρακράτος επικαλούνται ομοίως το λαϊκό συναίσθημα και προσποιούνται ότι βρίσκονται τάχα μου σε αντιπαράθεση, ενώ στην πραγματικότητα συνεργάζονται για τον αφελληνισμό τής Πατρίδος. Έχουν όλοι τους κοινούς νεοταξίτες εντολείς και χρηματοδότες και προχωρούν ως ενιαίο μόρφωμα στη διάλυση τού Έθνους.

Κάτω το νεοταξικό κράτος ξενοκρατίας, προδοσίας και ανθελληνισμού. Ζήτω το ισχυρό Έθνος των Πιστών και Εθνικιστών Ελλήνων. Ήρθε η ώρα αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ να σπάσουμε τα δεσμά τής πλέον ατιμωτικής πολιτικής κατοχής και να πάρουμε την Ιερή Ελλάδα στα τίμια ελληνικά χέρια μας στην πράξη κι όχι μονάχα στα λόγια. Κανένα στημένο κραχ στην οικονομία, καμία διάλυση τής εθνικής μας συνοχής και καμία παραχώρηση στην σατανική παγκοσμιοποίηση δεν χωράνε στην Πατρίδα τής Πίστης, τής Ελευθερίας και τού Πολιτισμού.

Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ρητή, δεδομένη και αποφασισμένη προς υλοποίηση. Στο ζήτημα τής εθνικής οικονομίας οι τράπεζες θα εθνικοποιηθούν και η επιστροφή τού εθνικού μας νομίσματος, τής δραχμής, θα δρομολογηθεί ώστε οι αποφάσεις και οι συναλλαγματικές διεργασίες να τελούνται αποκλειστικά από το Αληθινό Ελληνικό Κράτος, την δική μας αδέσμευτη και ισχυρή Εθνικιστική Ελλάδα. Οι τράπεζες θα διαφυλάξουν το εθνικό εισόδημα και θα υπηρετήσουν τον εθνικό στρατηγικό σκοπό τού Ελληνικού Έθνους.

Η επιστροφή στην ελληνική παραγωγική και επιχειρηματική δραστηριότητα θα εξασφαλίσει την αυτάρκεια των εγχώριων αγαθών και την αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πόρων. Η ψευτοευρωπαϊκή ένωση των νεοταξιτών τοκογλύφων τής παγκοσμιοποίησης δεν μάς αντιπροσωπεύει και δεν την θέλουμε. Η Πατρίδα μας είναι η ισχυρή και ενωμένη Ελλάς των Πιστών Ελλήνων στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. 

Ο διεθνισμός και η ξενοκρατία δεν έχουν καμία απολύτως νομική υπόσταση και θέση στο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος τού Λαϊκού Εθνικισμού και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού μας. Καμία αντεθνική συμφωνία που αντιστρατεύεται την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία δεν ισχύει. Μήτε μνημόνια μήτε Συμφωνία των Πρεσπών μήτε παγκόσμια διακυβέρνηση δεν έχουν την παραμικρή ισχύ. Αυτοί που έχουν αποθρασυνθεί και έχουν φτάσει στο σημείο να σηκώνουν μνημεία λατρείας τού σατανά δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τον Πιστό και Μαχόμενο Ελληνισμό, τον μόνο Αληθινό Ελληνισμό.

Ο Αληθινός Ελληνισμός μας πιστεύει στον Θεό, την Ελληνική Πατρίδα και την Ελληνική Οικογένεια. Ο Ελληνισμός δεν παραχωρεί ψυχές και εδάφη ελληνικά. Ο Ελληνισμός μας λευτερώνει πάσα Γη και ψυχή ελληνική. Ο Ελληνισμός μας κάνει την Γη του εργαστήριο και Κάστρο εθνικής ανάπτυξης, Ελευθερίας και Ισχύος. Πολιτειακός μας χάρτης είναι μια γνήσια Λαϊκή Εθνοκρατία όπου το Έθνος των Ελλήνων διοικεί το Κράτος, το δε Κράτος υπηρετεί το Έθνος. Κάτω το νεοταξικό κράτος τής παγκοσμιοποίησης! Ζήτω το Ισχυρό Έθνος Όλων των Ελλήνων!



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου