Ρουμάνος στρατηγός και Ρουμάνα Γερουσιαστής: «Το υπερόπλο της Αποκάλυψης HAARP χρησιμοποιείται σήμερα για γεωπόλεμο» - «Αυτό προκάλεσε το δολοφονικό σεισμό στην Τουρκία...» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ρουμάνος στρατηγός και Ρουμάνα Γερουσιαστής: «Το υπερόπλο της Αποκάλυψης HAARP χρησιμοποιείται σήμερα για γεωπόλεμο» - «Αυτό προκάλεσε το δολοφονικό σεισμό στην Τουρκία...»

  «Το HAARP είναι «όπλο της Αποκάλυψης» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή και έλεγχο του πληθυσμού.» «Ε...

 






«Το HAARP είναι «όπλο της Αποκάλυψης» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή και έλεγχο του πληθυσμού.»


«Εδώ και τρία χρόνια βιώνουμε μια πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών παγκοσμίως, είτε μέσω υποτιθέμενων πανδημιών και της επικείμενης ανάγκης να εγχύσουμε μη δοκιμασμένα εμβόλια που σκοτώνουν ανθρώπους, είτε μέσω πολέμων που μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά αναδιατάσσουν τη διεθνή πολιτική, και ευθυγραμμίζουν εκ νέου την εξουσία. Έχουμε γίνει μάρτυρες της παραγωγής σεισμών κατά εντολή, όπως είναι στην πραγματικότητα η επίθεση στην Τουρκία από τους μεγαλύτερους του κόσμου...»

 

Πηγές: Natural News & Truth Comes To Light

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ένας κορυφαίος Ρουμάνος στρατηγός προειδοποίησε ότι το High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP) δεν σταμάτησε ποτέ,  αλλά βελτιώνεται συνεχώς και χρησιμοποιείται εναντίον του γενικού πληθυσμού.

Ο εμπειρογνώμονας γεω-μηχανικής στρατηγός Emil Strainu συζήτησε τους κινδύνους του HAARP σε μέλη των μέσων ενημέρωσης της Σερβίας. Αναφέρθηκε σε αυτό ως το «όπλο της Αποκάλυψης», λέγοντας στον δημοσιογράφο Ντράγκαν Βούϊτσιτς ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή και έλεγχο του πληθυσμού.

«Το σύστημα HAARP βρίσκεται σε λειτουργία από το 1993», δήλωσε ο Strainu. «Ο αριθμός των κεραιών και των πομπών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, με περισσότερες από 180 κεραίες και κύριες γεννήτριες σε χρήση. Σήμερα, το HAARP έχει την υψηλότερη ισχύ στην ιστορία του και μπορεί να εκτελέσει απομακρυσμένες αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο».

Ο Strainu εξήγησε τρεις κύριες κατευθύνσεις στη γεωμηχανική. Πρώτα είναι η γεωμηχανική άνθρακα, η οποία στοχεύει στην απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα. Δεύτερον είναι η ηλιακή γεωμηχανική, η οποία επιδιώκει να τροποποιήσει την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που απορροφάται και απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα της Γης.

Η στρατιωτική γεωμηχανική, η τρίτη κατεύθυνση, χρησιμοποιεί τεχνολογίες περιβαλλοντικής τροποποίησης για στρατιωτικούς σκοπούς και στα τρία περιβάλλοντα – ξηρά, θάλασσα και αέρας. Σύμφωνα με τον Strianu, το τρέχον ζήτημα της «κλιματικής αλλαγής» φαίνεται να προκαλείται από τέτοια έργα γεωμηχανικής που εκτελούνται κρυφά για δεκαετίες.

Η πιο ισχυρή εγκατάσταση HAARP βρίσκεται στην Gakona της Αλάσκας, η οποία έκλεισε το 2014 και πέρασε υπό την αρμοδιότητα του Πανεπιστημίου της Αλάσκα Fairbanks (UAF) δύο χρόνια αργότερα το 2016. Ωστόσο, ο Strianu επεσήμανε ότι αυτό ήταν μια κάλυψη από τον αμερικανικό στρατό και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών για να συνεχίσουν εκεί τις επιχειρήσεις HAARP.

Το HAARP πιθανότατα προκάλεσε δολοφονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία

Ο Στριάνου είπε επίσης ότι ήταν στις εγκαταστάσεις του UAF HAARP και ανακάλυψε πώς χρησιμοποιείται το όπλο. Συμμερίστηκε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές του περιλαμβάνουν την πρόκληση εκρήξεων παρόμοιες με εκείνες που προκαλούνται από πυρηνικές βόμβες, την τροποποίηση του περιβάλλοντος και τη δημιουργία τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, νεροτρόφων και τσουνάμι σε περιοχές όπου συνήθως δεν συμβαίνουν.

Το όπλο μπορεί επίσης να προκαλέσει σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις διεγείροντας περιοχές επιρρεπείς σε τέτοια φαινόμενα. Μπορεί επίσης να αλλάξει τα εγκεφαλικά κύματα και να ελέγξει τη σκέψη των ανθρώπων.


Δεδομένων των αποκαλύψεων του στρατηγού, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το δάχτυλό τους στο HAARP για την πρόκληση του τεράστιου σεισμού του Φεβρουαρίου του 2023 που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Η καταστροφή άφησε πίσω του τουλάχιστον 54.387 νεκρούς.

Ο Strianu δεν είναι ο μόνος που πιστεύει την ύπαρξη ενός όπλου γεωμηχανικής. Η συνάδελφός του Ρουμάνα, γερουσιαστής Diana Iovanovici Sosoaca, υποστήριξε κατά τη διάρκεια ομιλίας στο ρουμανικό κοινοβούλιο ότι ο σεισμός στην Τουρκία μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα ενός γεωγραφικού όπλου που ανέπτυξαν οι παγκοσμιοποιητές κατά της Άγκυρας. Σύμφωνα με τον νομοθέτη, η περιφρόνηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τους παγκοσμιοποιητές δεν άρεσε στους τελευταίους.

Η Sosoaca επεσήμανε τους «150 μετασεισμούς του καταστροφικού σεισμού, αλλά και το γεγονός ότι ο δεύτερος ήταν μεγαλύτερος από τον πρώτο» ως απόδειξη ότι οι δονήσεις ήταν «τεχνητής φύσης». Πρόσθεσε ότι τα γεωόπλα «υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό» και έχουν «χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής χωρίς να προκληθούν πάρα πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα».

«Τώρα έχει γίνει πράξη», παρατήρησε η γερουσιαστής. «Αλλά κανείς δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να πεθάνουν – τόσοι πολλοί άνθρωποι και με τόσο τρομερό τρόπο».

Δείτε τι είχε δηλώσει:


Ακολουθεί η δήλωση της σε μετάφραση

«Οι άνθρωποι έπρεπε να πεθάνουν και δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Αγαπητοί συνάδελφοι γερουσιαστές,

Εδώ και τρία χρόνια βιώνουμε μια πραγματική εκστρατεία μαζικών δολοφονιών παγκοσμίως, είτε μέσω υποτιθέμενων πανδημιών και της επικείμενης ανάγκης να εγχύσουμε μη δοκιμασμένα εμβόλια που σκοτώνουν ανθρώπους, είτε μέσω πολέμων που μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό, αλλά αναδιατάσσουν τη διεθνή πολιτική, ευθυγραμμίζουν εκ νέου την εξουσία […]

Έχουμε ζήσει μάρτυρες της παραγωγής σεισμών κατά εντολή, που είναι στην πραγματικότητα μια επίθεση στην Τουρκία από τους μεγαλύτερους του κόσμου που αντιπαθούσαν παντελώς τη σύσταση από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Πρόεδρο της Τουρκίας.

Επιπλέον, η θέση του ουδετερότητας και του μεσολαβητή στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας τους ενόχλησε βαθιά, ειδικά από τη στιγμή που η Τουρκία είναι η δεύτερη μεγάλη δύναμη από στρατιωτική άποψη εντός του ΝΑΤΟ.

Η θέση του να εμποδίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, η ομιλία του στο Νταβός, καθώς και η χειρονομία της αποχώρησης στη μέση της συνέντευξης Τύπου αψηφώντας τον Σουάμπ, δεν έμειναν χωρίς απόηχο στον ψυχρό κόσμο των ηγετών του κόσμου.

Αλλά κανείς δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να πεθάνουν — τόσοι πολλοί άνθρωποι και με τόσο τρομερό τρόπο.

Και είναι απλώς μια προειδοποίηση γιατί δεν ήταν η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Τουρκίας.

Εκατόν πενήντα (150) μετά από κραδασμούς καταστροφικού σεισμού, ο δεύτερος μεγαλύτερος από τον πρώτο, χωρίς την ύπαρξη […] — η περιοχή να διεγείρεται τεχνητά, τα γεωλογικά όπλα να υπάρχουν για πολύ καιρό, να έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής χωρίς προκαλώντας πάρα πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα.

Τώρα έχει γίνει πράξη.

Αν κοιτάξουμε προσεκτικά τον χάρτη της Τουρκίας, θα δούμε ότι είναι αυλακωμένος από αγωγούς φυσικού αερίου και πετρελαίου, και αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας από τους στόχους.

Όμως 10 δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση του λεγόμενου σεισμού, οι Τούρκοι έκλεισαν αυτούς τους αγωγούς.

Επιπλέον, 24 ώρες πριν από τον σεισμό, 10 χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Τουρκία.

Πέντε ημέρες πριν από την εμφάνισή του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρουμανίας εξέδωσε ταξιδιωτική προειδοποίηση για Ρουμάνους πολίτες στην Τουρκία, αν και δεν υπήρχε κίνδυνος, όπως και άλλες χώρες.

Σκοτώνοντας ανθρώπους, εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους.»

Πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι το HAARP χρησιμοποιείται για την κατασκευή καταιγίδων και κυμάτων καύσωνα. Ορισμένοι έχουν προτείνει ακόμη και τη χρήση του ως εργαλείου για να διαφημίσουν τον κλιματικό συναγερμό και να κάνουν τους ανθρώπους πιο δεκτικούς στα κλιματικά lockdown. Ακόμη χειρότερα, το HAARP έχει υποστηριχθεί ότι είναι ένα εργαλείο για την ερήμωση του κόσμου.

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση: Πολλοί ισχυρίζονται ευθαρσώς ότι ο σεισμός στην Τουρκία ήταν τεχνητός παραθέτοντας στοιχεία, όπως αναφέραμε σε σχετικό άρθρο (εδώ). Η Τουρκία εκβιάσθηκε με σεισμό ώστε να επιτρέψει την ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, διότι κάποιοι βιάζονται να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη. Και όπως είδαμε εκ των υστέρων η Τουρκία υπέκυψε στον εκβιασμό της Δύσης μετά τους σεισμούς...! Τυχαίο;




 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

2 σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ HAARP ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ (ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ ) ΑΠΟ ΤΟ 1974-75 ΠΕΡΙΠΟΥ ..ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ PROJECT ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΄΄ΒΓΑΙΝΕΙ΄΄ ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ...
    ΠΟΤΕ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΓΑΥΓΙΖΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!!
    Ο ΤΕSLA ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ .... ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΕSLA ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ !!
    ΠΗΓΕ ΚΡΥΦΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ (ΤΕSLA).. !!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΡΓΙΑ !!!
    ΟΤΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ 500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΚΡΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου