Η Τουρκία υπέκυψε στον εκβιασμό της Δύσης μετά τους σεισμούς...! Οι τεχνητοί σεισμοί είναι πλέον υπερόπλο… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Τουρκία υπέκυψε στον εκβιασμό της Δύσης μετά τους σεισμούς...! Οι τεχνητοί σεισμοί είναι πλέον υπερόπλο…

  Ο Ερντογάν ως δυνατός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί την αιματοχυσία, αλλά φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με σεισμό. ...

 






Ο Ερντογάν ως δυνατός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί την αιματοχυσία, αλλά φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με σεισμό.


Η δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ διότι ήταν χαλαρή η στάση της Σουηδίας απέναντι στους Κούρδους τρομοκράτες, φαντάζει φαιδρή σε σχέση με την σπουδαιότητα των γεγονότων. Όσο πιο πολύ εμβαθύνει κανείς στα γεγονότα φαίνεται ότι ο «επιτήδειος ουδέτερος» παύει πλέον να είναι, και «επιτήδειος», και «ουδέτερος», και αλλίμονο του.

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Όταν η Ελβετία χάνει την αξιοπιστία της και προσεχώς την ουδετερότητά της, και όταν η Σουηδία και Φινλανδία θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας γιατί έτσι τις διέταξαν, τότε ο γενικός πόλεμος που μας ετοιμάζουν θα είναι πρωτοφανής. Όταν παραδοσιακές σταθερές καταστάσεις ανατρέπονται, τότε έχουν ως σκοπό αυτοί που διοικούν τον πλανήτη ν’ ανατρέψουν τα πάντα. Αυτό το αντιλαμβάνονται πλέον όλο και περισσότεροι. Ευτυχώς συμβαίνει αυτό διότι οι «άπιστοι», άρα και απροετοίμαστοι, θα είναι τα εύκολα θύματα και μοιραίως θ’ αποτελέσουν «κυματοθραύστη» για τους προετοιμασμένους.

Επιπροσθέτως, όταν ο Μπ. Γκέιτς έλεγε, πριν από τον πόλεμο ΝΑΤΟ – Ρωσίας στην Ουκρανία, ότι στον πόλεμο που ετοιμάζουμε δεν φαντάζεται η ανθρωπότητα τι είδους νέα όλα θα δει, αρχίζει σιγά – σιγά ν’ αχνοφαίνεται τι εννοούσε. Αυτή η δήλωση του εξέχοντος μισανθρώπου, σε συνδυασμό με τον μεγα-σεισμό στην Τουρκία, τα περίεργα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν ομού, και τις πληροφορίες που δημοσιεύονται πλέον από αναλυτές και ερευνητές, φαίνεται ότι άρχισε η αποκάλυψη των σεισμικών όπλων. Διότι πολλοί ισχυρίζονται ευθαρσώς ότι ο σεισμός στην Τουρκία ήταν τεχνητός παραθέτοντας στοιχεία. Η Τουρκία εκβιάσθηκε με σεισμό ώστε να επιτρέψει την ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, διότι κάποιοι βιάζονται να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη.

Κατ’ αρχάς το ιστορικό των γεγονότων από τον σεισμό της Τουρκίας και μετά έχουν ως εξής:

Η Τουρκία ασκεί VETO στην είσοδο Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Και από ‘κει και μετά, παρά τις πιέσεις, όλο με καθυστερήσεις και αναβολές συνεχίζει να μην εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ. Μετά, αποφασίζει να πει το «Ναι» μόνον για την Φινλανδία. Τούρκικες δουλειές. Αυτή η τακτική τής Τουρκίας δεν άρεσε φυσικά στην Δύση που επείγεται για την καταστροφή της Ρωσίας.

Τα ξημερώματα της 6 Φεβρουαρίου 2023 (04:17’) έγινε ο τρομακτικός σεισμός στην Τουρκία εντάσεως 7,8 Ρίχτερ με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Ακριβώς την επομένη ημέρα, αμέσως μετά τον σεισμό, στις 7 Φεβρουαρίου, και ενώ η Τουρκία θρηνούσε, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Ουλφ Κρίστερσον δηλώνει προκλητικά και θρασύτατα ότι η Σουηδία είναι έτοιμη για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για το ΝΑΤΟ «όταν η Τουρκία είναι έτοιμη». Μόνο από λοβοτομημένους, ή βορειοευρωπαίους, ή και τα δύο, γίνεται τέτοια ψυχρή δήλωση όταν μια χώρα θρηνεί. Οι τούρκοι είναι αυτοί που είναι, αλλά εσύ «πολιτισμένε» ψυχρέ ευρωπαίε τόσο ανάλγητος είσαι; Από πού σ’ έχουν πιασμένο;

Στις 26 Φεβρουαρίου 2023 ο Μ. Τσαβούσογλου δηλώνει ότι οι συνομιλίες με Σουηδία και Φινλανδία για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα επαναληφθούν στις 9 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες. Η μέχρι τώρα καθυστέρηση των συνομιλιών αποδίδεται στο κάψιμο του Κορανίου στην Σουηδία. Φθηνή δικαιολογία διότι η Τουρκία δεν θεωρείται από τις μουσουλμανικές χώρες καθαρή μουσουλμανική χώρα. Σε περιπτώσεις καψίματος του Κορανίου άλλες χώρες ξεσηκώνονταν μέχρι τώρα, πάντως όχι η Τουρκία.

Στις 15 Μαρτίου ο Ερντογάν «κάνει πίσω» και δηλώνει ότι θα επικυρώσει την ένταξη της Φινλανδίας, η οποία συνορεύει με την Ρωσία, στο ΝΑΤΟ κάτι που σημαίνει ότι ακολουθεί η ένταξη της Σουηδίας. Οπότε τον Μάιο η Τουρκία μάλλον θα επικυρώσει την ένταξη και των δυο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με δήλωση του σουηδού πρωθυπουργού.

Στις 20 Μαρτίου ο ανάλγητος σουηδός πρωθυπουργός δηλώνει ότι «δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Φινλανδία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ πριν από την Σουηδία». Προσέξατε αυτό το «πριν»; Δηλαδή παραδέχθηκε ότι και η Σουηδία θα γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά μετά την Φινλανδία.

Από τα ανωτέρω εξάγονται δύο συμπεράσματα. Το ένα είναι ότι οι σεισμοί πλέον είναι και τεχνητοί, και είναι σημαντικό όπλο εναντίον των χωρών, βλέποντας τον εκβιασμό της Τουρκίας μέσα από τις μετέπειτα του σεισμού ενέργειές της. Ισχύει αυτό; Μπορούν να προκληθούν τεχνητοί σεισμοί; Ας δούμε τι λέει ένας ειδικός, διότι οι άεργοι μας είπαν ν’ ακούμε τους ειδικούς.

Ο Dr. Brooks Agnew που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, χημικός, έχει επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή στις ΗΠΑ και είναι συγγραφεύς αρκετών πολυ-πουλημένων (Best sellers) βιβλίων, μας εξηγεί πως μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς με το HAARP. Το HAARP είναι ένας γιγαντιαίος πομπός – δέκτης ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Ο Dr. Br. Agnew έχει ασχοληθεί ο ίδιος με έρευνες στο υπέδαφος χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ραδιοκύματα, για ραδιοτομογραφίες υπεδάφους. Ο ίδιος έχει βρει 26 πετρελαιοφόρες περιοχές σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ, με επιτυχία 100% χρησιμοποιώντας ισχύ μόνον 30 Watts, ενώ το HAARP έχει ισχύ 1.000.000.000 W – ένα δισεκατομμύριο Βατς!

Ο ερευνητής μας εξηγεί ότι το κάθε υλικό δονείται σε συγκεκριμένη συχνότητα. Στέλνοντας ραδιοκύματα στο υπέδαφος αυτά επιστρέφοντας πίσω έχουν άλλη συχνότητα, άλλο μήκος κύματος. Ανάλογα με το είδος της λαμβανομένης συχνότητος ξέρουμε τι υπάρχει στο υπέδαφος όπως π.χ. πετρέλαιο, αέριο, χρυσός, κλπ. Τα ραδιοκύματα αυτά εισχωρώντας στο υπέδαφος επιφέρουν κάποιες τελείως ανεπαίσθητες δονήσεις διότι η πηγή είναι ισχύος 30W. Αν κάνεις το ίδιο με την ισχύ του HAARP, τότε μπορείς να προκαλέσεις μεγάλες δονήσεις στο έδαφος και έτσι έχουμε σεισμό. Έτσι εξηγεί ο ειδικός τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς με το HAARP.

Ίσως από αρμονικές συχνότητες να είχαμε και τα περίεργα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν και φωτογραφήθηκαν πριν τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας. Ουδείς γνωρίζει, εκτός από τις λεγόμενες υπερδυνάμεις. Ουδείς επίσης γνωρίζει εάν είναι δυνατόν να εξουδετερωθούν οι συχνότητες του HAARP με αντισυχνότητες.

Ο Dr. Br. Agnew έχει ασχοληθεί εκτενώς με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και συμφωνεί ότι οι μπορούν να προκαλέσει σεισμούς με τεχνητά μέσα. Σεισμοί με τεχνητά μέσα υπάρχουν και στις κάρτες των ιλλουμινάτι, οι οποίες αποτελούν καλό αποδεικτικό στοιχείο για τα μελλούμενα.




Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε υπαιτιότητος των Δυτικών, μεταξύ ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων και Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας, είναι βέβαιο ότι θα συνεχισθεί και οι Δυτικοί θέλουν να δημιουργήσουν και δεύτερο μέτωπο στην Σκανδιναβία ώστε να διασπασθούν οι δυνάμεις της Ρωσίας διότι απ’ ότι φαίνεται δεν μπορούν να την νικήσουν στην Ουκρανία. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η προφητεία του γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδικού τείνει να πραγματοποιηθεί. Είχε πει ο γέρων Ιωσήφ ότι οι σκανδιναβικές χώρες θα ισοπεδωθούν από τους ρώσους και θα χυθεί πολύ αίμα. Θα γίνουν έρημη γη.

Αν δει κάποιος τον σπάνιο χάρτη των σιωνιστών ιμπεριαλιστών που τον τιτλοφορούν “Our world”, δηλαδή «Ο κόσμος μας», θα δει ότι έχουν δικά τους όλα τα εδάφη δυτικώς της Κασπίας θαλάσσης. Συμπερασματικά, μέχρι να πάρουν «τον κόσμο τους» ο πόλεμος θα εντείνεται.

Η Τουρκία βάσει αλληλουχίας γεγονότων και αποκαλύψεων περί τεχνητών σεισμών, φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με τον σεισμό για να επιτρέψει την είσοδο στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και Φινλανδίας. Ο Ερντογάν έχει ίσως τις αρτιότερες ηγετικές ικανότητες απ’ όλους τους ηγέτες του κόσμου και δεν είναι τυχαίο που η Τουρκία είναι μέλος του G20. Να ειπωθεί πληροφοριακά τι εστί Τουρκία και στους σιδηροδρόμους, ενώ στην Ελλάδα συγκρούουν τα τρένα και όλο μας λένε, αυτοί που έχουν δεσμευθεί σε άλλους να μας καταστρέψουν, για αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου, στην Τουρκία τα τρένα έχουν αναπτύξει ανωτάτη ταχύτητα 303 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ έχουν ταχύτητα ταξιδίου 250 χλμ/ω!


Ο Ερντογάν λοιπόν ως δυνατός παίκτης στην παγκόσμια σκακιέρα, φαίνεται ότι δεν επιθυμεί την αιματοχυσία, αλλά φαίνεται ότι εκβιάσθηκε με σεισμό. Η δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ διότι ήταν χαλαρή η στάση της Σουηδίας απέναντι στους Κούρδους τρομοκράτες, φαντάζει φαιδρή σε σχέση με την σπουδαιότητα των γεγονότων. Όσο πιο πολύ εμβαθύνει κανείς στα γεγονότα φαίνεται ότι ο «επιτήδειος ουδέτερος» παύει πλέον να είναι, και «επιτήδειος», και «ουδέτερος», και αλλοίμονό του.

Από την άλλη, η προδομένη Ελλάς, χωρίς ηγεσία, προσπαθεί να επιβιώσει με κουπόνια του Αδώνιδος. Τι όνειδος!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου