Σταματήστε την νέα εθνική προδοσία, δεν είναι η πρώτη τους φορά... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σταματήστε την νέα εθνική προδοσία, δεν είναι η πρώτη τους φορά...

  Δεν θα ησυχάσουν αν δεν καταστρέψουν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες…..  Ο Ελληνισμός πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται!  πρέπει να σταματ...

 





Δεν θα ησυχάσουν αν δεν καταστρέψουν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες….. 


Ο Ελληνισμός πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται!  πρέπει να σταματήσει την νέα προδοσία. Για ακόμα μια φορά οι πολιτικοί ηγέτες με την συνεργασία των αρχιερέων θα προδώσουν για τελευταία φορά τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία

 

Γράφει ο GEWKWN  

Ελληνες, προετοιμαστειτε ψυχικα και σωματικα για την επερχομενη συγκρουση, ειναι θεμα εθνικης επιβιωσης……

ΓΕΡΟΝΤΑΣ: «Παιδιά μου Οι εκλογές που θα γίνουν εδώ στην Ελλάδα θα γίνουν όχι σε δυο Κυριακές αλλά πιθανόν σε 3, την πρώτη Κυριακή δεν θα μπορέσουν να βγάλουν αυτό που θέλουν την δεύτερη Κυριακή θα έχουν πάλι προβλήματα και τότε θα προχωρήσουν στην τρίτη Κυριακή θα τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα αναλάβει, και τότε θα κάνουν άρον άρον μίαν κυβέρνηση την οποία θα ονομάσουν εθνικής σωτηρίας η οποία δεν θα παραμείνει παραπάνω από 15 έως 30 μέρες……. θα ξεσηκωθούν όλοι οι ξένοι και θα κάνουν ζημιές και φόνους στους δρόμους και μαχαιρώματα, μετά από αυτό θα αναλάβει ο στρατός» 

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ  

ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ:  

Το 1995 η τότε ελληνική κυβέρνηση έλαβε έναν απόρρητο φάκελο που περιείχε έναν χάρτη του Αιγαίου από Αμερικανικό Δορυφόρο ο οποίος είχε εντοπίσει μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο, στην περιοχή Κάρπαθο μέχρι την Γαύδο, μέσα ήταν και τα Ίμια.....μην ξεχνάτε ότι ο τότε πρωθυπουργός είχε ως  δεύτερη πατρίδα του την Αμερική, ο δε υπουργός Κ. Σημιτης (Ααρών Αβούρι!) ήταν φανατικός γερμανόφιλος, η  Γερμανία υπεστήριζε πάντα την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας..... σήμερα η Γερμανία αποφασίζει για το μέλλον της Ελλάδας και με την βοήθεια των  ‘’ελληνικων’’ κυβερνήσεων οδηγεί την ελλαδα σε συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία, την συνέχεια θα την δούμε και θα την ζήσουμε πολύ σύντομα  

Τον Ιανουάριο/ 1996 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εκλέγει τον Κώστα Σημίτη νέο Πρωθυπουργό της χώρας...... Λίγες μέρες αργότερα, ξεσπά η ελληνοτουρκική κρίση στα Ίμια.  

Το 2016..... Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο CNN μετέδωσε απίστευτες δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος δήλωσε πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!   Στην συνέχεια πρόσθεσε πως η Ελλάδα ως χρεοκοπημένη χώρα που βρίσκεται ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ, δεν έχει κανένα δικαίωμα για κατάρριψη. Αντίθετα συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας πως αυτό το δικαίωμα ανήκει στη Γερμανία.  





2023.....Δήλωση σοκ από την Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Τουρκία έχει δικαιώματα στο Αιγαίο γιατί διαθέτει πολλά χιλιόμετρα ακρογιαλιών» – Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά μετά τις εκλογές!  Την εποχή αυτή θα δούμε δυστυχώς την μεγαλύτερη εθνική προδοσία…….  

Α. Τσιπρας..... Πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, δήλωσε εμφατικά ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.   

Γιώργος Παπανδρέου.....’’καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ότι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι..........» 

Από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ο Γέροντας μου: ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ :  ’’ Παιδιά μου πρώτα θα περάσετε την προδοσία στην πλάτη σας, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  μετά θα περάσετε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσετε και σωματικά και πνευματικά….’’ 

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ; 

Αποκάλυψη που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης για τον Γιώργο Παπανδρέου. H Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να πραγματοποιήσει η Ελλάδα μια κίνηση ματ έναντι της Τουρκίας σε σχέση με την ΑΟΖ, αλλά η τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου,  Ζήτησε από την Κύπρο να εξαιρέσει το Καστελόριζο από την ΑΟΖ .   

Τι είπε σε συνέντευξη του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ 26/6/2018, για τους Σκοπιανούς  


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την Μαρία Ρεπουση και την αναφορά της περί συνωστισμού στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων  

Κ.Κ.Ε..... (2013), «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής – λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας». 

Βαρουφάκης: Είμαι αθεράπευτα άθεος,  Δ. Κουτσούμπας για το πασχα: Να φτάσουμε στη λαϊκή ανάταση και ανάσταση, αφού μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό 

ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ 10-2-2016: Είναι οι ώρες δύσκολες γιατί θ’ αντιληφθείτε, πως μέσα στην πατρίδα σας πρέπει ν’ αντισταθείτε. 

Την ημέρα της εισβολής των τούρκων στην Κύπρο,  οι κομμουνιστές και οι Σοσια-ληστες πανηγύριζαν ότι ήρθαν οι τούρκοι να τους σώσουν !!!   

Ελσίνκι, στις 30 Ιουλίου 1975: 

1975. Καραμανλής για το κυπριακό, ένα χρόνο μετα την εισβολή των τούρκων :  ‘’ Όλοι ξέρουμε πώς να καταλήξουμε σε λύση γι’ αυτό το μικρό πρόβλημα ( σημείωση , «ο μεγάλος ηγέτης» αποκαλεί την εισβολή των τούρκων τους σκοτωμούς και το ξεκλήρισμα, το αποκαλεί ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ).  Και συνεχίζει ο «μεγάλος ηγέτης….»  λύση υπάρχει στο κάτω-κάτω είναι ένα μάλλον μικρό πρόβλημα. Έχω υιοθετήσει μια θέση. Είμαι έτοιμος να ικανοποιήσω τουρκικές απαιτήσεις. ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΖΩΝΕΣ.......ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ !!!   Πηγη : Φανούλα Αργυρού ( Δημοσιογράφος ) 


ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ;  Διατυπώθηκε το 1964 από τον Αμερικανό πρώην ΥΠΕΞ Ντην Άτσεσον, στον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου και είχε την  υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου Λίντον Τζόνσον. Η πρόταση Άτσεσον απορρίφθηκε από τον Γ. Παπανδρέου και από τον Μακάριο  


Είμαστε Έλληνες. Δεν καρτερούμε τίποτα, τώρα μας ρίξατε στους Τούρκους το αίμα πότισε τη γη κι αλυσοδέσανε βαριά τον Πενταδάκτυλο. 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΣΕΣΟΝ: Το βασικό σχέδιο είναι η πλήρης ένωση της Ελλάδας με την Κύπρο με μόνη παραχώρηση στην Τουρκία μιας βάσης στο ανατολικό άκρο της Κύπρου, στη χερσόνησο της Καρπασίας. 

Η περιοχή θα εξακολουθήσει να είναι έδαφος της κοινής πλέον Ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας, αλλά θα ενοικιαστεί για 50 χρόνια στους Τούρκους, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η Κύπρος δεν θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για επίθεση εναντίον τους. 

Το σχέδιο περιλαμβάνει απόδοση στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης των περιουσιών τους που είναι δεσμευμένες μετά τα γεγονότα του 1955, επαναπατρισμό όσων θέλουν να επιστρέψουν, αποζημιώσεις σε όσους δεν θελήσουν και επαναφορά του ειδικού καθεστώτος των νήσων Ίμβρου και Τενέδου. Η πρόταση υποβλήθηκε στον Πρωθυπουργό από τον Αμερικανό Πρόεδρο καθώς οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η συμμετοχή της Κύπρου στο ΝΑΤΟ μέσω της ένωσής της με την Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.  


Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ! Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστο του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις “οδηγίες”, προβλεπόταν καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος! Στην ελλαδα. 

Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… “σοσιαλιστικού” κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε. ”. Παρατηρήστε ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός. 

Aναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το “7 χρόνια μετά” ή συμβαίνει κάτι άλλο…ΠΗΓΗ “Ελεύθερου Κόσμου” με την υπογραφή του Γιώργου Λεονταρίτη. Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του “Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται” (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του “Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας”, και με στοιχεία αναγνωρίσεως “Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29″ ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά – πλατιά την υπογραφήν του σε “οδηγίες” που δίδονται απ’ εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και… εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν… 


Μεταξύ άλλων συμφώνησαν ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.  

Γιατί όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο;  Διότι χάσαμε την Πίστη μας την ελπίδα το θάρρος,  διότι εκλέγουμε ανθέλληνες, άθεους και αντίχριστους πολιτικούς και διότι δεν διώχνουμε τους αρχιερείς που πρόδωσαν τον Χριστό, που πρόδωσαν την Ορθοδοξία, διότι επιτρέψαμε να θάψουν το όραμα της μεγάλης Ελλάδας,  διότι ζούσαμε με δανεικά, με πιστωτικές κάρτες με καταναλωτικά δάνεια, με καφέ στην πλατεία, με σίριαλ από την Τουρκία, διότι επιτρέψαμε την λαθρομετανάστευση, διότι τους αφήσαμε να καταστρέψουν την Ελληνική παιδεία  

Ελληνόπουλα Προσευχηθείτε για την Ελλάδα που κινδυνεύει οι άνθρωποι της γενιάς μου και οι μεγαλύτεροι θα σας πουν ότι τα πούλησαν όλα για το καλό σας, ότι σιώπησαν και δεν αντέδρασαν για το καλό σας ότι  πουλήθηκαν, γα να σώσουν εσάς……… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ . ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ…….ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ..  

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…… 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου