Στη Ρωσία θανατώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα, για λόγους «Δημόσιας Υγείας». Το παγκόσμιο θέατρο βιοασφάλειας δεν θα σταματήσει ποτέ...! Ετοιμαστείτε για την επόμενη παράσταση... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Στη Ρωσία θανατώνουν εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα, για λόγους «Δημόσιας Υγείας». Το παγκόσμιο θέατρο βιοασφάλειας δεν θα σταματήσει ποτέ...! Ετοιμαστείτε για την επόμενη παράσταση...

  Μόνο σε μια πτηνοτροφική μονάδα, δόθηκε εντολή να θανατωθούν 800.000 κοτόπουλα, καθώς οι περιφέρειες θεσπίζουν αυθαίρετα μέτρα «δημόσιας υ...

 






Μόνο σε μια πτηνοτροφική μονάδα, δόθηκε εντολή να θανατωθούν 800.000 κοτόπουλα, καθώς οι περιφέρειες θεσπίζουν αυθαίρετα μέτρα «δημόσιας υγείας» για να σταματήσουν την εξάπλωση της «γρίπης των πτηνών»...


Η aπάτη με τη γρίπh των πτηνών στην πραγματικότητα προηγείται του C-0VID κατά πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους έμπιστους εμπειρογνώμονες που απαίτησαν τη σφαγή κοτόπουλων σε μεγάλη κλίμακα (για λόγους δημόσιας υγείας) έγιναν αργότερα διάσημοι «ειδικοί σε θέματα κορωνοϊών», οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον παγκόσμιο κατ' οίκον περιορισμό για τους προλετάριους - με αποτέλεσμα μια άλλη μαζική σφαγή...

 

Άρθρο του Edward Slavsquat

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μια πτηνοτροφική μονάδα στο Yaroslavl διατάχθηκε να θανατώσει 800.000 κοτόπουλα, καθώς οι περιφέρειες θεσπίζουν αυθαίρετα μέτρα "δημόσιας υγείας" για να σταματήσουν την εξάπλωση της "γρίπης των πτηνών"

Στις 12 Μαΐου, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας "μολυσμένος" γλάρος είχε ανακαλυφθεί κοντά σε μια λίμνη σε ένα χωριό της περιφέρειας της Μόσχας.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πρακτικά προδιαγεγραμμένο.

Ο δήμαρχος της Μόσχας Sergey Sobyanin -το παιδί πρότυπο της Νέας Κανονικής Ρωσίας- εξέδωσε διάταγμα στις 18 Μαΐου με το οποίο επέβαλε μέτρα "καραντίνας" σε 11 συνοικίες της πρωτεύουσας.

Το διάταγμα έθεσε περιορισμούς στις δημόσιες εκδηλώσεις όπου μπορεί να συγκεντρώνονται πουλιά, ενώ απαγόρευσε επίσης τη μεταφορά φτερωτών πλασμάτων στις προαναφερθείσες περιοχές.

Φυσικά, τα πουλιά θα μπορούσαν πάντα, ξέρετε, να πετάξουν σε μια από αυτές τις περιοχές "καραντίνας" και να μεταδώσουν τη διαβολική “γρίπη” τους, αλλά αυτό δεν αναφέρεται πουθενά.

Η Μόσχα είναι ο ρυθμιστής της τάσης όταν πρόκειται για την επιχειρηματική πολιτική δημόσιας υγείας στη Ρωσία, οπότε φυσικά και άλλες περιοχές ήταν πρόθυμες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της με τα δικά τους αυθαίρετα διατάγματα για τη γρίπη των πτηνών.

Το Kaliningrad ήταν το πρώτο που έκανε την “αντιγραφή”.


πηγή

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του διατάγματος του Sobyanin, το Kaliningrad επέβαλε τη δική του "καραντίνα" σε μια περίμετρο 10 χιλιομέτρων γύρω από ένα άλλο σημείο μηδέν της “γρίπης των πτηνών”.

Οι περιορισμοί, οι οποίοι θα παραμείνουν σε ισχύ έως την 1η Αυγούστου, περιελάμβαναν την απαγόρευση της "εισαγωγής και εξαγωγής πτηνών και αυγών επώασης, της μετεγκατάστασης πτηνών, της προμήθειας και εξαγωγής ζωοτροφών για πτηνά, καθώς και της διεξαγωγής γεωργικών εκθέσεων, εκθέσεων, δημοπρασιών και άλλων εκδηλώσεων".




πηγή

Μια εβδομάδα αργότερα, η ανακάλυψη νεκρών, “μολυσμένων από τη γρίπη” *** γλάρων στο Nizhny Novgorod ώθησε τους αξιωματούχους να εισαγάγουν 30ήμερη καραντίνα σε μία από τις περιφέρειες της περιοχής.


***(Σημ.: Ουδέποτε έχει αποδειχθει επιστημονικά η ύπαρξη οποιουδήποτε “ιού” και ασφαλώς ούτε η “μεταδοτικότητα” του.)

Οι υγειονομικές αρχές "κατέσχεσαν πουλερικά σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων [από το σημείο όπου βρέθηκαν οι νεκροί γλάροι] και οι πτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής μεταφέρθηκαν σε ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας".

Οι ντόπιοι συμβουλεύτηκαν επίσης να αγοράζουν πουλερικά μόνον από "επαληθευμένες" πηγές - το καλό, εργοστασιακής εκτροφής εταιρικό υλικό- μην διανοηθείτε καν να αγοράσετε πουλερικά από τον μη επαληθευμένο γείτονά σας!

Αλλά η κατάσχεση όλων των κοτόπουλων σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων είναι ερασιτεχνική σε σύγκριση με τα μέτρα για την ενίσχυση της υγείας που υιοθετήθηκαν στο Yaroslavl.




πηγή

Η πτηνοτροφική μονάδα Romanovskaya στο Yaroslavl έλαβε εντολή να θανατώσει το ζωικό της κεφάλαιο και να καταστρέψει όλα τα ζωικά προϊόντα στις εγκαταστάσεις της, μετά από μια υποτιθέμενη επιδημία γρίπης των πτηνών:

Όλα τα πτηνά, περισσότερα από 800 χιλιάδες συνολικά, θα θανατωθούν ... Η καταστροφή των σφαγίων, μαζί με τα προϊόντα πουλερικών (αυγά), θα πραγματοποιηθεί με αποτέφρωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. [...]

Το πτηνοτροφείο δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με την εντολή. Όταν ο ανταποκριτής του 76.RU προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της εταιρείας, αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

"Βρισκόμαστε σε καραντίνα. Αυτό είναι όλο", δήλωσε ένας υπάλληλος υποδοχής, πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Η περιοχή είναι σημαντικός γεωργικός κόμβος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι αυτή η ρευστοποίηση πουλιών θα προκαλέσει έλλειψη πουλερικών ή αυγών. Αλλά... πρόκειται επίσης για 800.000 κοτόπουλα;

Τέλος, σαν κακός οιωνός, το Tatarstan (το οποίο ήταν αναμφισβήτητα η πιο τρελλή με τους “ιούς” περιοχή της Ρωσίας μετά τη Μόσχα/Πετρούπολη) προετοιμάζεται ήδη για την αποκάλυψη της “γρίπης των πτηνών’:




πηγή

Σας παρακαλώ, σταματήστε. Σας παρακαλώ.

Ήταν ξεκάθαρο ότι το κόλπο COVID έχανε γρήγορα την ισχύ του όταν η νταντά των ιών Anna Popova ανακοίνωσε ένα επικείμενο κύμα "Αρκτούρου".

Πόσα κύματα ελληνικών γραμμάτων και λέξεων που ακούγονται σοβαρά είναι δυνατόν να υπάρξουν, πριν οι άνθρωποι σταματήσουν να δίνουν προσοχή; Ή ακόμα χειρότερα, να αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις;

Λοιπόν, τώρα η Ρωσία θυσιάζει 800.000 κοτόπουλα στους θεούς της Παγκόσμιας Υγείας.

Παρεμπιπτόντως: Από πού ξεκίνησε αυτό το τρομακτικό ξέσπασμα της γρίπης των πτηνών; Δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα, αλλά στην Κίνα καταγράφηκε ο πρώτος θάνατος ανθρώπου στον κόσμο από το νέο και βελτιωμένο "στέλεχος γρίπης των πτηνών Η3Ν8" στα μέσα Απριλίου.

Η απάτη με τη γρίπη των πτηνών στην πραγματικότητα προηγείται του COVID κατά πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους έμπιστους εμπειρογνώμονες που απαίτησαν τη σφαγή κοτόπουλων σε μεγάλη κλίμακα (για λόγους δημόσιας υγείας) έγιναν αργότερα διάσημοι "ειδικοί σε θέματα κοροναϊών", οι οποίοι υπερασπίστηκαν τον παγκόσμιο κατ' οίκον περιορισμό για τους προλετάριους - με αποτέλεσμα μια άλλη μαζική σφαγή.

Έχετε ακούσει ποτέ για έναν ψυχοπαθή ονόματι David Nabarro;




πηγή πηγή (για να είμαστε δίκαιοι με τον Nabarro, αργότερα περιέγραψε τον εγκλεισμό ως "έσχατη λύση", γεγονός που τον καθιστά ελαφρώς λιγότερο αηδιαστικό από τον τυπικό, πιστοποιημένο από τον ΠΟΥ, Νεάντερταλ).

Ας μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, φίλες και φίλοι. Το παγκόσμιο θέατρο βιοασφάλειας είναι για πάντα.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου