Νέα μελέτη «βόμβα» για το «τσίμπημα» της P-fιzεr κατά του C-OνιD αποκαλύπτει ότι ορισμένοι άνθρωποι έλαβαν εξαιρετικά επικίνδυνα «τσιμπήματα», ενώ άλλοι πήραν εικονικό φάρμακο...! Πόσοι θυμούνται τη φαρμακοποιό που είχε κάνει την αποκάλυψη αυτή στον Ευαγγeλάτo από το 2021; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη «βόμβα» για το «τσίμπημα» της P-fιzεr κατά του C-OνιD αποκαλύπτει ότι ορισμένοι άνθρωποι έλαβαν εξαιρετικά επικίνδυνα «τσιμπήματα», ενώ άλλοι πήραν εικονικό φάρμακο...! Πόσοι θυμούνται τη φαρμακοποιό που είχε κάνει την αποκάλυψη αυτή στον Ευαγγeλάτo από το 2021;

  Δανοί επιστήμονες αποκάλυψαν πειστικά στοιχεία ότι ένα σημαντικό ποσοστό των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 που δι...

 


Δανοί επιστήμονες αποκάλυψαν πειστικά στοιχεία ότι ένα σημαντικό ποσοστό των παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 που διανεμήθηκαν στην ΕΕ πιθανότατα αποτελούνταν από εικονικά φάρμακα — και οι παρτίδες χωρίς εικονικό φάρμακο εμφάνισαν υψηλότερα από το κανονικό σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στους λήπτες, προκαλώντας τους ερευνητές να ζητήσουν περαιτέρω έρευνα...Το άρθρο δεν έχει παραπλανητικό περιεχόμενο όπως διατείνονται οι ελεγκτές, αλλά αποτελεί προσπάθεια ανάδειξης επιστημονικής μελέτης που έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονική πλατφόρμα. Ως εκ τούτου είναι λάθος η συνεχής προσπάθεια κατάργησης του άρθρου από τους ελεγκτές...


Αλήθεια πόσοι θυμάστε τη φαρμακοποιό του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, κα Ειρήνη Μουμούρη, η οποία είχε το σθένος να κάνει αυτή την αποκάλυψη απέναντι στον πλέον συστημικό δημοσιογράφο κ. Ευαγγελάτο και τον lockdown-λάγνο «ειδικό» κ. Καπράβελο;

 

Πηγή: Children’s Health Defense

Γράφει ο Μιχαήλ Νεβραδάκης, Ph.D.

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Οι επιστήμονες δημοσίευσαν τη μελέτη τους τον Μάρτιο, ως επιστολή που υποβλήθηκε στο European Journal of Clinical Investigation. Το BNT162b2 είναι το εμβόλιο στο οποίο έχει χορηγηθεί Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και άλλες αρχές.

Η μελέτη αρχικά δεν τράβηξε την προσοχή, αλλά πρόσφατα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης την έφεραν στο φως.

Ο δημοσιογράφος Kim Iversen, ο οποίος την Τετάρτη ανέφερε τη μελέτη στο " The Kim Iversen Show ", την χαρακτήρισε "απόλυτη βόμβα μιας ιστορίας".

Η Iversen ανέφερε ως πηγή της ένα άρθρο στο The Daily Skeptic , που δημοσιεύτηκε επίσης την Τετάρτη, από πέντε Γερμανούς επιστήμονες που αμφισβήτησαν δημόσια την ασφάλεια των εμβολίων.

Οι Δανοί ερευνητές εξέτασαν τα εμβόλια Pfizer-BioNTech που χορηγήθηκαν στη Δανία από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022 και διαπίστωσαν ότι οι παρτίδες του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις ομάδες.

Δύο από τις τρεις ομάδες εμφάνισαν υψηλότερα από το κανονικό ποσοστά σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών στους λήπτες. Ωστόσο, για την τρίτη ομάδα παρτίδων, αναφέρθηκαν συνολικά μηδενικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης δεδομένα που έδειχναν ποιες παρτίδες επιθεωρήθηκαν και δοκιμάστηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές και ανακάλυψαν ότι σχεδόν καμία από τις παρτίδες από την τρίτη ομάδα —που δεν σχετίζονται με σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα— είχε επιθεωρηθεί.

Σύμφωνα με τον Iversen, τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι «πολλές από τις παρτίδες του εμβολίου Pfizer που χορηγήθηκαν στο κοινό - έως και 30% - ήταν εικονικά φάρμακα. Και ακόμη χειρότερα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ρυθμιστικές αρχές το γνωρίζουν και τις διαχειρίζονται πρόθυμα».

Οι συγγραφείς της μελέτης έγραψαν:

«Η παρατηρούμενη διακύμανση στα ποσοστά και τη σοβαρότητα SAE [ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών] μεταξύ των παρτίδων εμβολίου BTN162b2 σε αυτή τη μελέτη σε εθνικό επίπεδο ήταν αντίθετη με τον αναμενόμενο ομοιογενή ρυθμό και κατανομή των SAE μεταξύ των παρτίδων.

Συμπερασματικά, τα αποτελέσματα υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός σήματος ασφαλείας που εξαρτάται από τις παρτίδες για το εμβόλιο BNT162b2 και απαιτούνται περισσότερες μελέτες για τη διερεύνηση αυτής της προκαταρκτικής παρατήρησης και των συνεπειών της.

Ο Iversen είπε ότι αυτά τα αποτελέσματα σημαίνουν ότι «είτε πειραματίζονταν ενεργά στο κοινό είτε απέκρυβαν το γεγονός ότι τα εμβόλια είχαν πολλές παρενέργειες».

«Έτσι θα ήταν τα εικονικά φάρμακα»

Οι Γερμανοί επιστήμονες συζήτησαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της δανικής μελέτης την περασμένη εβδομάδα σε μια γερμανική διαδικτυακή εκπομπή συζήτησης, Punkt.Preradovic , με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Milena Preradovic.

Σύμφωνα με την Daily Sceptic, ανέλυσαν πώς «οι παρτίδες που χρησιμοποιούνται στη Δανία, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από τα σημεία στο γράφημα, ουσιαστικά χωρίζονται σε τρεις ομάδες».
Ένα σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως «πράσινες παρτίδες», που αντιπροσωπεύει πάνω από το 60% του συνολικού δείγματος έδειξε «ένα μέτριο ή μέτρια υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με αυτές».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ένα σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν ανά περίπου 400 δόσεις σε αυτήν την παρτίδα — πολύ υψηλότερο από το ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν για το εμβόλιο κατά της γρίπης.

Ένα άλλο σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως "μπλε παρτίδες", "σχετίστηκε με ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών" - με ποσοστό αναφερόμενων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 1 στις 10 δόσεις, που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 50% του εμβολίου- σχετικούς θανάτους στο δείγμα.

Ορισμένες παρτίδες στην ομάδα «μπλε» είχαν ακόμη υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών: έως 1 στις 6 δόσεις.

Ωστόσο, οι «μπλε παρτίδες» χορηγήθηκαν λιγότερο στη Δανία, αντιπροσωπεύοντας λιγότερο από το 5% του συνολικού αριθμού δόσεων στο δείγμα. Αυτό οδήγησε τους επιστήμονες να σημειώσουν ότι «αυτές οι ιδιαίτερα κακές παρτίδες μπορεί ίσως να έχουν αποσυρθεί αθόρυβα από την αγορά από τις αρχές δημόσιας υγείας».

Το τρίτο σύνολο παρτίδων, που αναφέρεται ως «κίτρινες παρτίδες», αντιπροσώπευε περίπου το 30% του συνολικού αριθμού των δόσεων που χορηγήθηκαν στο δείγμα, αλλά «σχετίζονταν κυριολεκτικά με μηδενικά ύποπτα ανεπιθύμητα συμβάντα».

Gerald Dyker, Ph.D. , καθηγητής οργανικής χημείας στο Πανεπιστήμιο του Ρουρ στο Μπόχουμ της Γερμανίας και μέλος της ομάδας πέντε Γερμανών επιστημόνων που εφιστούσαν την προσοχή στη δανική μελέτη, πρότειναν ότι οι «κακόβουλοι» παρατηρητές μπορεί να καταλήξουν «έτσι θα φαίνονται τα εικονικά φάρμακα».

«Γιατί μια συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει απολύτως καμία παρενέργεια;» είπε ο Ίβερσεν. «Αυτοί οι επιστήμονες είπαν ότι η μόνη φορά που το λαμβάνετε είναι στην ομάδα ελέγχου. Αυτή είναι η ομάδα που έλαβε το εικονικό φάρμακο».

«Οι ρυθμιστικές αρχές γνώριζαν»

Η Daily Skeptic ανέφερε ότι όταν οι Γερμανοί ερευνητές συνέκριναν τους αριθμούς παρτίδων με τα δημόσια διαθέσιμα δεδομένα για τις παρτίδες εμβολίων , «Έκαναν την εκπληκτική ανακάλυψη ότι σχεδόν καμία από τις αβλαβείς παρτίδες, σε αντίθεση με τις πολύ κακές και όχι και τόσο κακές παρτίδες, δεν εμφανίζεται. να έχει υποβληθεί σε οποιονδήποτε έλεγχο ποιότητας».

«Αυτό που αποκάλυψαν μέσω της δημόσιας ενημέρωσης… ήταν ότι μερικά από αυτά δοκιμάστηκαν και άλλα όχι», είπε ο Iversen, σημειώνοντας ότι κάθε παρτίδα στην ομάδα «μπλε» και σχεδόν όλες οι παρτίδες στην «πράσινη» ομάδα δοκιμάστηκαν από ρυθμιστικές αρχές και στη συνέχεια «κυκλοφόρησαν στο κοινό».

Ωστόσο, όσον αφορά τις «κίτρινες» παρτίδες, ο Iversen είπε ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όλες εκτός από μία δεν δοκιμάστηκαν από τον ρυθμιστή.

Ο Dyker είπε στον Preradovic, «Αυτό θα υποστήριζε την αρχική υποψία ότι ίσως στην πραγματικότητα είναι κάτι σαν εικονικά φάρμακα», ένα σημείο που τόνισε περαιτέρω ο Iversen, ο οποίος είπε:

«Πώς θα μπορούσε να είναι αυτό; Ποιες είναι οι πιθανότητες η ομάδα που δεν είχε καμία παρενέργεια, που μοιάζει με εικονικό φάρμακο, που μοιάζει με αλατούχο διάλυμα, ποιες είναι οι πιθανότητες να μην είχε δοκιμαστεί κανένας από αυτούς εκτός από το ένα, όταν όλα τα άλλα δοκιμάστηκαν στο άλλο ομάδες, σχεδόν όλες; Οι πιθανότητες είναι σχεδόν καθόλου».

«Ξέρεις τι δείχνει αυτό ακριβώς εκεί; Αυτό ακριβώς δείχνει ότι οι ρυθμιστικές αρχές γνώριζαν. Ήξεραν ότι δεν χρειαζόταν να δοκιμάσουν το αλατούχο διάλυμα. Θα ήταν χάσιμο του χρόνου τους, οπότε δεν το έκαναν.

«Και το κυκλοφόρησαν στο κοινό, και αυτό ήταν το 30% των δόσεων, και ήταν εικονικό φάρμακο και ήξεραν ότι ήταν εικονικό φάρμακο. Έτσι μοιάζει».

Παρατηρώντας ότι δόθηκαν πολλές περισσότερες δόσεις από τις «μπλε» και τις «πράσινες» ομάδες, ο Iversen πρότεινε αρκετούς πιθανούς λόγους για αυτό, συμπεριλαμβανομένου ότι οι ερευνητές πιστεύουν ότι όταν οι ρυθμιστές είδαν το υψηλό ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών σε αυτές τις δύο ομάδες, «τράβηξαν αθόρυβα «Αυτές οι παρτίδες από την αγορά «χωρίς να το πω σε κανέναν».

Αναφερόμενος στην «μπλε» ομάδα, η οποία παρουσίασε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, ο Iversen είπε, «Είναι πιθανό ότι αυτή ήταν μια διαφορετική σύνθεση και την έβγαλαν εκεί καθώς πειραματίζονταν σε ανθρώπους».

Είπε ότι μπορεί να ήταν «μια σκόπιμη παρτίδα και ότι πειραματίζονταν με τους ανθρώπους, δίνοντάς τους αυτή την επιπλέον δόση από κάτι που είχε κάτι διαφορετικό», πρόσθεσε, «επειδή φαίνεται ότι έδιναν στους ανθρώπους εικονικά φάρμακα. , ότι πειραματίζονταν σε ανθρώπους».

"Το μόνο άλλο πράγμα που είναι δυνατό είναι ότι κάλυπταν τον τεράστιο αριθμό παρενεργειών", είπε ο Iversen, προσθέτοντας ότι υπήρχε "εξωφρενικός αριθμός παρενεργειών και ο μόνος τρόπος να μετριαστούν και να διατηρηθεί η ηρεμία του κοινού. [ήταν] να τους δώσει ένα εικονικό φάρμακο. Με αυτόν τον τρόπο, το συνολικό ποσοστό των παρενεργειών θα είναι πολύ χαμηλότερο».

Ο Iversen σημείωσε ότι η Δανία διαθέτει σύστημα αναφοράς για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες παρόμοιο με το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου ( VAERS ) στις Η.Π.Α.

Το VAERS έχει αποδειχθεί ιστορικά ότι αναφέρει μόνο το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου .

Είπε ότι σε τέτοια συστήματα εθελοντικής αναφοράς, οι περισσότεροι άνθρωποι που παρουσιάζουν ανεπιθύμητες ενέργειες δεν αναφέρουν ποτέ τα τραύματά τους. «Πρέπει να το λάβετε υπόψη σας, γιατί αυτό στην πραγματικότητα παραμορφώνει τους αριθμούς χαμηλότερα από υψηλότερα».

Προτείνοντας ότι «αυτό ίσως συνέβαινε σχεδόν παντού όπου χορηγούνταν τα εμβόλια της Pfizer», ο Iversen ζήτησε να ξεκινήσει μια έρευνα στις ΗΠΑ:

«Αυτό προφανώς πρέπει να διερευνηθεί και θα θέλαμε να το δούμε να διερευνάται και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το έκαναν αυτό και πού το έκαναν αυτό; Ειδοποίησαν τους ανθρώπους ότι πιθανώς έπαιρναν εικονικό φάρμακο; … Γνώριζαν οι άνθρωποι ότι ήταν ουσιαστικά σε κλινική δοκιμή; Αυτό είναι αυτό. Αυτό είναι ένα τεστ, είστε ένα υποκείμενο δοκιμής… και συνέλεγαν δεδομένα.

«Αυτό είναι εγκληματικό».

Σχόλιο Ελλήνων Αφύπνιση

Πόσοι θυμούνται την κα Μουμούρη;

Η κυρία Ειρήνη Μουμούρη, Φαρμακοποιός στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, είχε εμφανιστεί το 2021 στην εκπομπή του κ. Ευαγγελάτου, η οποία για να απαντήσει στο ερώτημα γιατί αρνείται να εμβολιασθεί με τα συγκεκριμένα σκευάσματα, ανέτρεξε στα ίδια τα φυλλάδια οδηγίας των κατασκευαστών, τα οποία είτε δεν είχαν οδηγίες, είτε αυτές ήταν ανεπαρκείς. Μάλιστα όπως θα δείτε στα παρακάτω videos είχε αναφερθεί στο θέμα των εικονικών εμβολίων...κάνοντας φυσικά τον εμβολιολάγνο δημοσιογράφο αλλά και τον lockdown-λάγνο «ειδικό» να «βγουν» από τα ρούχα τους...
 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου