Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση…

  Τα γεγονότα τρέχουν…     Ανώτερος στρατιωτικός του ΝΑΤΟ, δήλωσε ότι οι ιδιώτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για έναν ολοκληρωτικό πόλεμ...

 






Τα γεγονότα τρέχουν… 

 

Ανώτερος στρατιωτικός του ΝΑΤΟ, δήλωσε ότι οι ιδιώτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία που θα απαιτούσε ριζική αλλαγή στη ζωή τους Μια παγκόσμια εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ πολίτες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία και σε άλλες χώρες ξεσηκώνονται ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα που διοικεί τον πλανήτη.   Η Μάχη ξεκίνησε, οι δυνάστες του πλανήτη Γη ετοιμάζονται να δώσουν την απάντηση τους...


 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Ο Ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, ανώτερος στρατιωτικός του ΝΑΤΟ, είπε ότι οι ιδιώτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία που θα απαιτούσε ριζική αλλαγή στη ζωή τους!!! 

 

Η Ουκρανία χάνει τον πόλεμο και η Βρετανία φοβάται τα αντίποινα των Ρώσων, γι' αυτό και οι ΗΠΑ  τοποθετούν επιπλέον πυρηνικους πυραυλος στο έδαφος της Βρετανίας, επίσης στέλνουν 6 στρατο-δεξαμενόπλοια KC-135 για επιχειρήσεις ανεφοδιασμού στον αέρα. Τα τάνκερ προς το παρόν προορίζονται για το Ηνωμένο Βασίλειο, ήδη οι ΗΠΑ διαθέτουν  έναν πολύ σημαντικό αριθμό αεροσκαφών strato-tanker στη Μέση Ανατολή. 



Οι Ρώσοι απαντούν σε αυτά με μια δήλωση που λέει πολλά, ότι η Βρετανία δεν θα προλάβει να εκτοξεύσει τα πυρηνικά της διότι θα κτυπηθούν τα σιλό με τον ρωσικό υπερηχητικό πύραυλο SARMAT. Ρωσία: «Ένας Sarmat, μείον μία Μεγάλη Βρετανία» 



ΒΑΣΙΚΑ η Βρετανία φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία,  διότι έδωσε εντολή στον Zelensky να «αγνοήσει» το τελεσίγραφο της Ρωσίας στις 22 Φεβρουαρίου 2022, όπου η Ρωσία έδωσε στην Ουκρανία προθεσμία για να συμφωνήσει να μην ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να μην τοποθετήσει την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ στο έδαφος της.  

 

Ο Ζελένσκι αγνόησε το τελεσίγραφο της Ρωσίας  με αποτέλεσμα δύο ώρες μετά τη λήξη του τελεσίγραφου, ο ρωσικός στρατός πέρασε τα σύνορα με την Ουκρανία.  

 

Το ‘’λάθος’’ αυτό του Zelensky είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν σχεδόν 500 χιλιάδες  Ουκρανοί στρατιώτες και χιλιάδες άλλοι έμειναν ανάπηροι. 

 

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ: Ίσως να είμαστε μάρτυρες ενός μεγάλου ξεσηκωμού στην Αμερική με ανυπολόγιστες συνέπειες όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για όλο τον κόσμο, μια τρομερή ομάδα που περιλαμβάνει πάνω από 34.000 νυν και πρώην στρατιωτικούς, αστυνομικούς, βουλευτές και αφοσιωμένους πολίτες, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της ‘’μάχης’’ για να προστατεύσουν το Σύνταγμα από κάθε απειλή, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ όσο και ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.  

 

Περισσότεροι από 700.000 φορτηγατζήδες και τροχόσπιτα κατευθύνονται προς το Τέξας, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον στρατό και την Εθνική Φρουρά του Τέξας, ο σκοπός τους ειναι να αμφισβητήσουν τις ενέργειες της κυβέρνησης Μπάιντεν.  

 

Μια παγκόσμια εξέγερση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πολίτες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ιρλανδία και σε άλλες χώρες ξεσηκώνονται ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα που διοικεί τον πλανήτη.   

 

Η Μάχη ξεκίνησε, οι δυνάστες του πλανήτη Γη ετοιμάζονται να δώσουν την απάντηση τους, ΠΙΘΑΝΟΝ :  

 

Α) προωθώντας ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ μέσα σε ένα βράδυ στην Αμερική, η οποία θα επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη  

 

Β) ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, προκαλώντας σοκ σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ και πολλές μεγάλες χώρες σε όλο τον κόσμο.  

 

Alliance Defense 2024-2025 /ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ WWIII 

 

Η γερμανική εφημερίδα Bild αποκάλυψε ότι ο Γερμανικός στρατός προετοιμάζεται για μια υβριδική ρωσική επίθεση που θα μπορούσε να λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2024. Σε ένα απόρρητο έγγραφο (άκρως απόρρητο – μόνο για επίσημη χρήση), το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας περιγράφει μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με το σενάριο, μια τεχνητή προκληθείσα «συνοριακή σύγκρουση» και «συγκρούσεις με πολλά θύματα» λαμβάνουν χώρα κοντά στο διάδρομο Suwalki......... 

 

Η εφημεριδα Bild επικαλέστηκε τον επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, Ραλφ Τίσλερ, ο οποίος είπε ότι η κατασκευή νέων καταφυγίων  «δεν είναι πλέον εφικτή»  λόγω χρονικών περιορισμών.  Υπάρχουν μόνο 580 λειτουργικά καταφύγια στην Γερμανία, επομένως το σχέδιο  βλέπει τους πολίτες να δημιουργούν τα δικά τους καταφύγια σε μέρη όπως υπόγεια και γκαράζ.


ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιρίες στην Αμερική προχώρησαν σε αλλαγές στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας του 2024 τα οποία έχουν ενημερωθεί με ΝΕΕΣ εξαιρέσεις και έξοδα που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ οπως: «Θεραπεία τραυματισμού ή ασθένειας που οφείλεται σε πόλεμο, κηρυγμένο ή αδήλωτο, ΤΑΡΑΧΗ  ή ΕΞΕΓΕΡΣΗ ( ΕΜΦΥΛΙΟ)». 




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου