Γερμανία: Η αδυσώπητη καταδίωξη του δεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) από τη φιλελεύθερη κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο προς τη δικτατορία. Το AfD ερευνά το μεταναστευτικό υπόβαθρο των βουλευτών του για να αντιμετωπίσει τους ισχυρισμούς περί «ξενοφοβίας»... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γερμανία: Η αδυσώπητη καταδίωξη του δεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) από τη φιλελεύθερη κυβέρνηση ανοίγει το δρόμο προς τη δικτατορία. Το AfD ερευνά το μεταναστευτικό υπόβαθρο των βουλευτών του για να αντιμετωπίσει τους ισχυρισμούς περί «ξενοφοβίας»...

  Το AfD ερευνά τους πολιτικούς του για το μεταναστευτικό τους υπόβαθρο για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των εγχώριων υπηρεσιών πληροφορι...

 






Το AfD ερευνά τους πολιτικούς του για το μεταναστευτικό τους υπόβαθρο για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των εγχώριων υπηρεσιών πληροφοριών και της φιλελεύθερης κυβέρνησης που επιδιώκουν τη πλήρη απαγόρευση του κόμματος.

 

Το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, μαζί με το BfV, εργάζονται για μια πιθανή απαγόρευση του «ακροδεξιού» κόμματος AfD που πλέον στις δημοσκοπήσεις παρουσιάζει σταθερή άνοδο. Μια πιθανή άμυνα έναντι των ισχυρισμών περί ξενοφοβίας είναι ο αριθμός των βουλευτών που έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο ή σχέσεις με αλλοδαπούς. Οι απαγορεύσεις καθόδου κομμάτων στις εκλογές άρχισαν από την Ελλάδα και, επειδή η γενική δοκιμή πήγε καλά, το πείραμα επεκτείνεται…

 

Άρθρο & Απόδοση: Αιγιστέας

Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Στη Γερμανία, η φιλελεύθερη κυβέρνηση βρίσκεται σε μια αδυσώπητη καταδίωξη του δεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD). Η κυβέρνηση εργάζεται χέρι-χέρι με τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία πάντα προσθέτουν μαζί με τη δεξιά ετικέτα και αυτή του «εξτρεμιστή», ανησυχώντας έτσι τους αξιοπρεπείς Γερμανούς πολίτες που επιθυμούν σταθερότητα και ηρεμία.

Μετά από μια συνάντηση του AfD κοντά στο Πότσνταμ, στην οποία φέρεται να συζητήθηκε η απέλαση ορισμένων παράνομων μεταναστών, κάτι που δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο, τα κυβερνώντα κόμματα – οι Σοσιαλιστές, οι Πράσινοι και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες – ξεκίνησαν μια επαγγελματικά οργανωμένη εκστρατεία μίσους εναντίον του κόμματος. Κανείς με ιδιαίτερα υψηλό προφίλ δεν ήταν παρών στη συνάντηση, αν και ένα ισχυρό μέλος του AfD, που δεν έχει καμία απολύτως κομματική λειτουργία, ήταν παρόν με ιδιωτική ιδιότητα.

Τώρα, η πλήρης απαγόρευση του κόμματος είναι στην ημερήσια διάταξη, ακολουθώντας τα ίδια βήματα ακριβώς που είχαν γίνει στην Ελλάδα όταν καταδικάστηκε πριν μερικά χρόνια η Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση».

Αρχικά, η εκστρατεία της κυβέρνησης κατά του AfD φαινόταν να είναι επιτυχημένη. Η δημοτικότητα του αντιμεταναστευτικού κόμματος σημείωσε μια ελαφρά πτώση, αλλά η τάση σταμάτησε γρήγορα και το AfD έχει επιστρέψει πάνω από το 20% σε εθνικό επίπεδο.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή από τη φιλελεύθερη κυβέρνηση, όπως σημειώνει το rmx.news, επομένως καταφεύγει πλέον σε ποικίλα νομικά μέσα που θα θέσουν σε δοκιμασία τις αρχές του κράτους δικαίου της Γερμανίας. Η άκρως αμφιλεγόμενη υπουργός Εσωτερικών, Νάνσι Φέιζερ, έχει πατήσει νομικά σαθρό έδαφος και έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ακραίων φαινομένων που δεν έχουν δει στη Γερμανία από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, προειδοποιώντας ότι «κανείς που κάνει δωρεές σε ένα δεξιό εξτρεμιστικό κόμμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. .»

Η δέσμη μέτρων έχει επομένως πολιτικά κίνητρα και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα εργαλείο στα κυβερνώντα κόμματα ώστε να αναλάβουν δράση κατά της πολιτικής αντιπολίτευσης. Τελικά, το ερώτημα είναι ποια κόμματα θα θεωρηθούν «δεξιά εξτρεμιστικά»; 

Δεν γίνεται λόγος για το τι θα γίνει με τα ακροαριστερά κόμματα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, τα ακροδεξιά κόμματα δεν θα μπορούν να στηριχθούν οικονομικά, ενώ οι ακροαριστερές πολιτικές ομάδες μπορούν να στηριχθούν οικονομικά χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Με λίγη λογική, μπορούμε να δούμε πού είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ των κομμάτων που μπορούν και δεν μπορούν να χρηματοδοτηθούν. Η σχέση με την παράνομη μετανάστευση καθορίζει ποιο μέρος αποφεύγει το πλήρες βάρος του κράτους παρακολούθησης και πληροφοριών. Όσοι είναι υπέρ της επανεγκατάστασης - επαναπροώθησης αλλοδαπών πίσω στις χώρες τους είτε χαρακτηρίζονται εξτρεμιστές είτε δεν χαρακτηρίζονται καθόλου παραμένοντας αποκλεισμένοι από τα Μ.Μ.Ε...

Το γεγονός ότι το Κόμμα της Αριστεράς στη Γερμανία - ο διάδοχος του κομμουνιστικού κόμματος της εποχής της ΛΔΓ - δεν έχει αυτή την ταμπέλα οφείλεται στο ότι συμφωνεί με φιλελεύθερες και παγκοσμιοποιητικές ιδεολογίες. 

Εάν η κατάσταση μετά τις βουλευτικές εκλογές του επόμενου έτους είναι τέτοια, θα μπορούσε ακόμη και να γίνει εταίρος συνασπισμού με άλλα παγκοσμιοποιητικά κόμματα, όπως έχει ήδη συμβεί. Άλλωστε τα κυρίαρχα κόμματα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Αριστερά αφού συμφωνούν ΟΛΟΙ σε κάτι κοινό: «Αφήστε τους μετανάστες να έρθουν».

Το AfD ερευνά τους πολιτικούς του για το μεταναστευτικό τους υπόβαθρο για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των εγχώριων υπηρεσιών πληροφοριών και της φιλελεύθερης κυβέρνησης που επιδιώκουν τη πλήρη απαγόρευση του κόμματος

Η ομοσπονδιακή εκτελεστική επιτροπή της Εναλλακτικής για τη Γερμανία (AfD), όπως σημειώνει το rmx.news, μπήκε στη διαδικασία τώρα να ερευνήσει τους δικούς της βουλευτές για το μεταναστευτικό τους υπόβαθρο, και με τα δεδομένα που αναμένεται βρεθούν να χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση του κόμματος ενάντια στην εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών της χώρας, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος ( BfV).

Η έρευνα ρωτά τους πολιτικούς του AfD εάν γεννήθηκαν χωρίς γερμανική υπηκοότητα ή αν είχαν τουλάχιστον έναν γονέα που γεννήθηκε χωρίς γερμανική υπηκοότητα. Επιπλέον, ζητούν να μάθουν εάν έχουν «γάμο ή συνεργασία» με έναν μετανάστη.

«Ζητάμε λοιπόν από όλους τους παραλήπτες αυτής της επιστολής που έχουν το μεταναστευτικό υπόβαθρο που περιγράφεται παραπάνω και που επιθυμούν να μας υποστηρίξουν στη νομική μας υπεράσπιση κατά της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος δηλώνοντας το όνομά τους σε διαδικασίες ενώπιον της Ανώτατης Διοικητικής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Δικαστήριο στο Münster για να απαντήσετε σε αυτό το email», αναφέρεται στο αίτημα.

Το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, μαζί με το BfV, εργάζονται για μια πιθανή απαγόρευση του κόμματος. Μια πιθανή άμυνα έναντι των ισχυρισμών περί ξενοφοβίας είναι ο αριθμός των βουλευτών που έχουν μεταναστευτικό υπόβαθρο ή σχέσεις με αλλοδαπούς. Για παράδειγμα, η Alice Weidel, η συναρχηγός του κόμματος, παντρεύτηκε κυρίως μια γυναίκα από τη Σρι Λάνκα και υιοθέτησε μαζί παιδιά.

Επί του παρόντος, το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος (BfV) απαριθμεί ολόκληρο το κόμμα του AfD ως «ύποπτη περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού, ενώ το κόμμα είναι μια «οριστική περίπτωση» δεξιού εξτρεμισμού σε ορισμένα γερμανικά κρατίδια, κάτι που επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να χρησιμοποιήσουν εξαιρετικά επεμβατικές μορφές παρακολούθησης εναντίον όλων των μελών του AfD σε αυτές τις συγκεκριμένες πολιτείες.

Αυτοί οι χαρακτηρισμοί θα πρέπει να βοηθήσουν το γερμανικό κράτος να οικοδομήσει την υπόθεσή του για ενδεχόμενη απαγόρευση του AfD, η οποία θα αποφασιστεί τελικά από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το Συνταγματικό Δικαστήριο.

Σχόλιο Αιγιστέα: Το σχέδιο είναι η πάση θυσία απαγόρευση των δυνάμεων της νέας ταυτοτικής Δεξιάς, η οποία ανακηρύσσεται ξαφνικά ως εχθρός της δημοκρατίας τώρα, που τα ποσοστά της σε ολόκληρο τον κόσμο ανεβαίνουν εντυπωσιακά, εξαιτίας των εγκληματικών λαθών του συστήματος και των κυβερνητικών κομμάτων που υπηρετούν τα σχέδια της Νέας Τάξης που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη καταστροφή και οριστική υποδούλωση των εθνών.

Η «Εναλλακτική για τη Γερμανία» δεν θεωρείτο απειλή για τη δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές. Τώρα, που κερδίζει τον ένα δήμο μετά τον άλλο και το ένα κρατίδιο μετά από το άλλο και κατατάσσεται στις δημοσκοπήσεις δεύτερη δύναμη, ξαφνικά εντοπίστηκε από τα ραντάρ της υπηρεσίας προστασίας πολιτεύματος της ομοσπονδιακής Γερμανίας ως δυνάμει απειλή για τη δημοκρατία.

Το σχέδιο είναι να συρρικνωθούν μέσω των απαγορεύσεων τόσο πολύ οι δυνάμεις της νέας ταυτοτικής Δεξιάς, που απειλεί να σαρώσει την Ευρώπη, ώστε να μην απειληθεί ο υπάρχον συσχετισμός των Βρυξελλών και να διαμοιραστούν οι ανώτατες θέσεις και τα αξιώματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε πρόσωπα ελεγχόμενα, συστημικά, ευρωατλαντικά και, πάντως, όχι ανεξάρτητα και ευρωσκεπτικιστά.

Στη Γερμανία σήμερα γίνονται τα ίδια βήματα ακριβώς που είχαν γίνει στην Ελλάδα όταν καταδικάστηκε πριν μερικά χρόνια η Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση». Ενώ και πρόσφατα στη χώρα μας ζήσαμε πειραματικά τον αποκλεισμό τεσσάρων μικρών κομμάτων στις προηγούμενες εθνικές εκλογές…

Οι απαγορεύσεις καθόδου κομμάτων στις εκλογές μέσα σε συνθήκες κρίσης του καπιταλιστικού υποδείγματος και πρωτοφανούς γεωπολιτικής ρευστότητος άρχισαν από την Ελλάδα και, επειδή η γενική δοκιμή πήγε καλά, το πείραμα επεκτείνεται. Σταδιακά διαπιστώνουμε ότι τον ίδιο ακριβώς πειρασμό έχουν σήμερα οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Αμερικανοί. Η «Δημοκρατία» πια είναι «Δικτατορία»…



Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου