CHRISLAM, και ο Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

CHRISLAM, και ο Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας...

  Το Βατικανό, που είναι υπεύθυνο εδώ και εκατοντάδες χρόνια για όλα τα κακά που συμβαίνουν  στην ανθρωπότητα (αίμα, θάνατο, καταπίεση, πείν...

 





Το Βατικανό, που είναι υπεύθυνο εδώ και εκατοντάδες χρόνια για όλα τα κακά που συμβαίνουν 

στην ανθρωπότητα (αίμα, θάνατο, καταπίεση, πείνα και απελπισία στην ανθρωπότητα)  έχει ενεργοποιήσει το τελικό σχέδιο των δυνάμεων του σκότους, για μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία…


Το 2014 ο Πάπας Φραγκίσκος για πρώτη φορά είχε χρησιμοποιήσει δημόσια τον όρο CHRISLAM. Το CHRISLAM, είναι ένα μείγμα των λέξεων Christos και Islam, (Χριστός και Ισλάμ)  και με την  ενοποίηση του Χριστιανισμού με το Ισλάμ, ο Πάπας θα προωθήσει την παγκόσμια θρησκεία και την παγκόσμια κυβέρνηση. 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Το 2014 ο Πάπας Φραγκίσκος για πρώτη φορά είχε χρησιμοποιήσει δημόσια τον όρο CHRISLAM, και είχε δώσει εντολή, το Βατικανό να δημιουργήσει μια έκθεση προβολής αυτού του όρου σαν ένα σημαντικό βήμα για την εγκαθίδρυση της μιας παγκόσμιας θρησκείας. (Νίκος Χειλαδάκης) 

 

Το CHRISLAM, είναι ένα μείγμα των λέξεων Christos και Islam, (Χριστός και Ισλάμ)  και με την  ενοποίηση του Χριστιανισμού με το Ισλάμ, ο Πάπας θα προωθήσει την παγκόσμια θρησκεία και την παγκόσμια κυβέρνηση. Δυστυχώς ο Πατριάρχης  Βαρθολομαίος  κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει  τον Πάπα της Ρώμης. 

 

Ένα έγγραφο που συνέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος του Βατικανού και αφορά μεταξύ άλλων και το Chrislam, (η νέα θρησκεία του Πάπα Φραγκίσκου)  που χρηματοδοτήθηκε και υποστηρίχθηκε από τον Μοχάμεντ μπιν Ζάιεντ από τα ΗΑΕ. Επικυρώθηκε στο Καζακστάν,  στο 7ο Συνέδριο των Ηγετών των Παγκοσμίων και Παραδοσιακών Θρησκειών της Ανθρώπινης Αδελφότητας και συμμετείχαν περισσότεροι από 108 θρησκευτικοί και παγκόσμιοι ηγέτες.  

 

Το Βατικανό, που είναι υπεύθυνο εδώ και εκατοντάδες χρόνια για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα ( αίμα, θάνατο, καταπίεση, πείνα και απελπισία στην ανθρωπότητα)  έχει ενεργοποιήσει το τελικό σχέδιο των δυνάμεων του σκότους, για μια παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία.

   

Πάπας Βενέδικτος/ 2006:  «Η Εκκλησία βλέπει τους Μουσουλμάνους με σεβασμό. Λατρεύουν τον ένα Θεό ζωντανό και υπαρκτό, ελεήμονα και παντοδύναμο, Δημιουργό του ουρανού και της γης, που μίλησε στην ανθρωπότητα και στα διατάγματα του οποίου, ακόμη και στα κρυφά........» (Διακήρυξη Nostra Aetate) 

 

Πάπας Βενεδικτος /14 Σεπτεμβρίου 2012: «Η Καθολική Εκκλησία, πιστή στις διδασκαλίες της Δεύτερης Συνόδου του Βατικανού , κοιτάζει με εκτίμηση τους Μουσουλμάνους, οι οποίοι λατρεύουν τον Θεό πάνω από όλα με προσευχή, ελεημοσύνη και νηστεία, ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ Ως ΠΡΟΦΗΤΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ»

  

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΦΟΣΟΝ κύριε Βενεδικτε οι μουσουλμάνοι θεωρούν τον Χριστό τον ΘΕΟ μας,  μόνο ως προφήτη και δεν αναγνωρίζουν την Θεότητα του, γιατί εσείς θέλετε το Crislam


Γιατί οι αρχιερείς της ορθοδοξίας συμπροσευχονται με τον αιρεσιάρχη πάπα;  γιατί συμφωνούν με την ένωση των εκκλησιών το 2025;   

Ο «Οίκος της Αβρααμικής Οικογένειας» Το «Αρχηγείο της Μίας Παγκόσμιας Θρησκείας» 

 

Το Abrahamic Family House είναι μια συλλογή από τρεις θρησκευτικούς χώρους: ένα ισλαμικό τζαμί, μια εβραϊκή συναγωγή και μια καθολική εκκλησία, θα χρησιμεύουν ως κοινότητα διαθρησκευτικού διαλόγου και ανταλλαγής...... (Financial Times) 


Τα επίσημα ονόματα των τριών κτιρίων είναι «Τέμενος Ιμάμη Αλ-Ταγιέμπ», «Εκκλησία Αγίου Φραγκίσκου» και «Συναγωγή Μωυσή Μαϊμονίδη».  



Τι λένε οι Άγιοι της Ορθοδοξίας  για τον Πάπα και τους Καθολικούς; 

 

Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός: “Εμείς δι’ουδέν άλλο απεσχίσθημεν των Λατίνων, αλλά διότι είναι όχι μόνον Σχισματικοί, αλλά και Αιρετικοί.  Δια τούτο σας παρακαλώ αποφεύγετε τους Παπικούς όπως φεύγει κάποιος από φιδιού και από προσώπου πυρός, αλλά και τους «Ορθοδόξους» που σχετίζονται με παπικούς. 

 

- Μέγας Βασίλειος: ‘’Αυτοί (οι καθολικοι) ούτε την αλήθειαν γνωρίζουν, ούτε θέλουν και ανέχονται να την μάθουν’’ 

 

- Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: “Ο ένας Αντίχριστος είναι ο Πάπας. Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού” 

 

- Όσιος Ιουστίνος Πόποβιτς: “Εις την ιστορίαν του ανθρωπίνου γένους υπάρχουν τρεις κυρίως πτώσεις: Του Αδάμ, του Ιούδα και του Πάπα” 

 

Τι λένε οι Άγιοι της Ορθοδοξίας  για τους Εβραίους: 

 

- Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος αποκάλεσε τους Ιουδαίους, "οχιές", "δαίμονες", "σκυλιά", «άθλιους», «δείλαιους», «άρπαγες», «πλεονέκτες», και παραλληλισμούς των συναγωγών με "πορνεία". 

 

-Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος κατά ιουδαιων : «Αλλά πάντως ερούσι (= κάποιοι Χριστιανοί, λένε) ότι και αυτοί (= οι Ιουδαίοι) τον Θεόν προσκυνούσιν.  ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΤΟΥΤΟ ΕΙΠΕΙΝ! Ουδείς Ιουδαίος προσκυνεί τον Θεόν.    Ιω. 8,19 Ελεγαν τότε προς αυτόν· -Ο “που είναι ο Πατήρ σου, δια τον οποίον λέγεις ότι μαρτυρεί;” Απήντησεν ο Ιησούς· “ούτε εμέ ως Υιός του Θεού και Θεόν γνωρίζετε ούτε τον Πατέρα μου. Εάν είχατε γνωρίσει εμέ, θα εγνωρίζατε και τον Πατέρα μου Χρυσόστομος. 

 

-Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος υπεστήριζε ότι η Παλαιά Διαθήκη αποτελούσε τον τύπο και όχι την αλήθεια, γι’ αυτό το λόγο έχουμε γραπτές εντολές, ενώ στην Καινή Διαθήκη έχουμε νόμο γραμμένο στις καρδιές των ανθρώπων. 

- προφήτης Ιερεμίας για το ισραηλ ("όψις πόρνης εγένετό σοι, απηναισχύντησας προς πάντας", Ιερ. 3,3) 

 

Τι λένε οι Άγιοι της Ορθοδοξίας  για τους Μουσουλμανους: 

 

- Το Ισλάμ θεωρεί τον Χριστό ως προφήτη, αρνείται την θεότητα τού Χριστού, τον Σταυρικό του θάνατο και την Ανάστασή, διότι τα θεωρεί ανοίκεια και βλάσφημα. 

 

αγάπη προς τους εχθρούς, που είναι η κατ’ έξοχή χριστιανική αρετή, δεν είναι λογικά κατανοητή και γι’αυτό δεν γίνεται αποδεκτή από το Ισλάμ. Και  Τριαδικός Θεός, πού αποτελεί το πρότυπο της εν κοινωνί ζωής των ανθρώπων στην Εκκλησία, είναι επίσης ασύλληπτος 

και γι’αυτό απορρίπτεται από το Ισλάμ. 

Τέλος ο Θεός, που γίνεται άνθρωπος και πεθαίνει ως κακούργος στον Σταυρό, 

είναι ακατανόητος και η αλήθεια αυτή θεωρείται βλασφημία από το Ισλάμ.  

 

- † Αρχιμ. Γεώργιος Καψάνης Σύμφωνα μέ τόν γιο ωάννη τόν Εαγγελιστή: «πν πνεμα  μή μολογ Κύριον ησον Χριστόν ν σαρκί ληλυθότακ το Θεο οκ στι» (Α΄ ω. 4,2) 

 

- γιος ωάννης  Δαμασκηνός πορρίπτει τήν προφητική διότητα το Μωάμεθ, πειδή δέν χει τήν νωθεν μαρτυρία, 

καί μέ κάποια ερωνεία δείχνει φελ καί γελοο τόν σχυρισμό τι λαβε κοιμώμενος τό κοράνιο.



 


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου