Δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ραϊσί βλέπουν Ρωσία και Τουρκία. Οι Ιρανοί θεωρούν ότι οργανώθηκε από Η.Π.Α, Ισραήλ, ή Βρετανία. Έπαιξε ρόλο η τεράστια συμφωνία Ιράν και Ινδίας μια εβδομάδα πριν, που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των Η.Π.Α…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ραϊσί βλέπουν Ρωσία και Τουρκία. Οι Ιρανοί θεωρούν ότι οργανώθηκε από Η.Π.Α, Ισραήλ, ή Βρετανία. Έπαιξε ρόλο η τεράστια συμφωνία Ιράν και Ινδίας μια εβδομάδα πριν, που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των Η.Π.Α…;

  Δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ε.Ραϊσί βλέπουν Ρωσία και Τουρκία. Ο Β.Πούτιν κάλεσε για ενημέρωση τον πρέσβη του Ιράν - Τρομοκρατική επίθεσ...

 





Δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ε.Ραϊσί βλέπουν Ρωσία και Τουρκία. Ο Β.Πούτιν κάλεσε για ενημέρωση τον πρέσβη του Ιράν - Τρομοκρατική επίθεση που οργανώθηκε από τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Βρετανίας είναι η κυριότερη εκδοχή για τους Ιρανούς…

 

Marat Bashirov: «Στις 13 Μαΐου, το Ιράν και η Ινδία υπέγραψαν συμφωνία για τη λειτουργία του λιμανιού Chabahar κάτι που αποτελεί πλήγμα στον έλεγχο των διαδρόμων των διακρατικών μεταφορών…Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή, ο Ραΐσι σκοτώνεται...»

 

Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν αντιμετωπίζει άλλη μια εσωτερική πολιτική αναταραχή, που ίσως αποδειχθεί ότι προκλήθηκε από εξωτερικούς παράγοντες. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να πιστεύει το Ιράν και η Ρωσία, γεγονός που ενισχύεται και από το ότι πριν μια εβδομάδα, στις 13 Μαΐου, το Ιράν και η Ινδία υπέγραψαν συμφωνία για τη λειτουργία του λιμανιού Chabahar κάτι που αποτελεί πλήγμα στον έλεγχο των διαδρόμων των διακρατικών μεταφορών για τις Η.Π.Α.

Ο πρόεδρος Ebrahim Raisi σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στα βόρεια της χώρας. Τώρα, οι πρόωρες εκλογές πρέπει να γίνουν εντός 50 ημερών. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ακόμα δύσκολο να μιλήσουμε για το ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για αυτή τη θέση, αλλά η τραγωδία μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά εσωτερικών πολιτικών συνεπειών.

Οι ιρανικές αρχές  επιβεβαίωσαν  τον θάνατο του προέδρου της χώρας Εμπραχίμ Ραΐσι ως αποτέλεσμα συντριβής ελικοπτέρου. Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος Μοχσέν Μανσούρι στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter). Συνόδευσε τη φωτογραφία του ηγέτη του κράτους με την επιγραφή: «Ανήκουμε στον Αλλάχ και θα επιστρέψουμε σε Αυτόν».

Εκτός από τον αρχηγό της δημοκρατίας, στο ελικόπτερο ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, ο κυβερνήτης της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν Malek Rahmati και ο ιμάμης της Παρασκευής της πόλης Tabriz Mohammad Ali Ale Hashem, γράφει το ιρανικό έντυπο  Mehr . Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου, Πιρ Χοσεΐν Κολιβάνντ, κανένας από αυτούς δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα  έφτασαν  την Κυριακή γύρω στις 16:00 ώρα Μόσχας. Ο Ebrahim Raisi, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία, επέστρεφε από το Αζερμπαϊτζάν, όπου μαζί με τον Ilham Aliyev συμμετείχε στην τελετή θέσης σε λειτουργία του υδροηλεκτρικού συγκροτήματος Khudaferin. Η καταστροφή σημειώθηκε στην ιρανική συνοριακή επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Δημοκρατίας, Ahmad Vahidi , είπε ότι η απότομη προσγείωση σημειώθηκε λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με τον ίδιο, την ημέρα της αναχώρησης της πτήσης επικρατούσε πυκνή ομίχλη, στο σημείο της τραγωδίας στάλθηκαν 16 σωστικά συνεργεία, αλλά το έργο τους περιέπλεξε και το ορεινό ανάγλυφο της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν, Mohammad Bagheri, ζήτησε  να χρησιμοποιηθούν όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του στρατού στην έρευνα. Πρόσθεσε επίσης ότι ειδικοί από το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) θα μπορούσαν επίσης να συμμετάσχουν στην επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα των κυβερνητικών προσπαθειών,   τέσσερις ομάδες διάσωσης κατάφεραν να φτάσουν στο ύποπτο σημείο της συντριβής.

Η γειτονική Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στην έρευνα . Η Άγκυρα παρείχε επίσης υποστήριξη στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Οι τουρκικές αρχές έστειλαν στο σημείο της τραγωδίας ένα ελικόπτερο με σύστημα νυχτερινής όρασης και ένα UAV. Με τη σειρά του, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν  διέταξε  την αποστολή δύο αεροπλάνων και ελικοπτέρων με ομάδα 50 ειδικών στο Ιράν. Η Μόσχα εξέφρασε επίσης την ετοιμότητά της να παράσχει τη μέγιστη βοήθεια στην έρευνα.

Το πρωί της Δευτέρας, το τουρκικό drone Akinci, το οποίο παρασχέθηκε από την Άγκυρα, μετέδωσε τις συντεταγμένες μιας συγκεκριμένης «πηγής θερμότητας» κοντά στο χωριό Tavel, όπου βρέθηκε  τελικά   το αεροσκάφος που συνετρίβη . Το Reuters  σημειώνει ότι για να επιστρέψει στη χώρα, ο Raisi χρησιμοποίησε ένα αμερικανικό ελικόπτερο Bell 212, ικανό να φτάσει ταχύτητες 190 km/h. Ένας δημοκρατικός αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται τόνισε ότι το αεροσκάφος κάηκε ολοσχερώς.

Μετά την είδηση ​​του θανάτου του Ραΐσι, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε τηλεγράφημα στον Αγιατολάχ Σεγιέντ Αλί Χαμενεΐ, στο οποίο  αποκάλεσε  τον εκλιπόντα πραγματικό φίλο της Ρωσίας, ο οποίος είχε κάνει πολλά για τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ε.Ραϊσί βλέπει η Μόσχα. Ο Β.Πούτιν κάλεσε για ενημέρωση τον πρέσβη του Ιράν: «Να βρούμε τα πραγματικά(!) αίτια της συντριβής»

Η Ρωσία βλέπει, όπως και η Τουρκία, ως υπαρκτό το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται το warnews247, ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση με Ρώσους αξιωματούχους άμυνας και ασφάλειας στο γραφείο του στο Κρεμλίνο την Κυριακή στις 10 το βράδυ για να συζητήσουν τη συντριβή του ελικοπτέρου του προέδρου του Ιράν.

Στην συνέχεια ζήτησε από τον Ιρανό πρεσβευτή στη Μόσχα να παρευρεθεί στη συνάντηση.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Ρώσοι μίλησαν ανεπίσημα για δολιοφθορά στο ελικόπτερο του Ε.Ραϊσί από χθες.

«Να βρούμε τους “πραγματικούς” λόγους της συντριβής…»

Σήμερα, ο γραμματέας του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Σεργκέι Σοϊγκού τόνισε ότι “η Ρωσία είναι έτοιμη να συνδράμει στην έρευνα για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή στον Ραϊσί.

Ο Γραμματέας, πλέον, του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Σ.Σοιγκού σε τηλεγράφημα που απηύθυνε στον Γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Ιρανού Προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί μετά από την συντριβή του ελικοπτέρου του.

Ο Σ.Σοιγκού διαβεβαίωσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία είναι έτοιμη να βοηθήσει στη διερεύνηση του συμβάντος.

«Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο του Ιρανού Προέδρου Ραϊσί, θρηνούμε μαζί με τον ιρανικό λαό.

Η ρωσική πλευρά εκφράζει την ετοιμότητάς της να παράσχει όλη την απαραίτητη βοήθεια για να διαπιστωθούν οι πραγματικοί(!) λόγοι της συντριβής του ελικοπτέρου στο οποίο βρισκόταν ο Ραϊσί», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας επικαλούμενη τηλεγράφημα.

Γιατί η Ρωσία μιλάει για “πραγματικά” αίτια της συντριβής ζητώντας μάλιστα να συνδράμει στην έρευνα;

Και γιατί χτες κάλεσε τον Ιρανό πρέσβη στη σύσκεψη ασφαλείας υπό τον Β.Πούτιν στη Μόσχα;

Προφανώς ήθελε να ενημερώσει άμεσα την Τεχεράνη για συγκεκριμένο ζήτημα ασφαλείας που προέκυψε…

Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν άσχημη τροπή για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, ειδικά σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ήταν δολιοφθορά, όπως θεωρούν οι Ρώσοι, οι Τούρκοι αλλά και το ίδιο το Ιράν.

Τουρκία: Δολοφονία βλέπουν τα ΜΜΕ πίσω από τον θάνατο του Ραϊσί


Tα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Ιρανού Προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί και της συνοδείας του στη συντριβή ελικοπτέρου απέστειλε ξανά ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε και τη στήριξη της Τουρκίας στο λαό του Ιράν κατά τη διάρκεια τελετής διορισμού δικαστών και εισαγγελέων.

«Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τον Εμπραχίμ Ραϊσί και τη συνοδεία του» τόνισε με νόημα ο Ερντογάν, επισημαίνοντας ότι η Τουρκία προσέφερε αμέσως βοήθεια στις ιρανικές Αρχές, αποστέλλοντας ένα drone αναγνώρισης κι ένα ελικόπτερο για τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης.

Μάλιστα, ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε εξόχως θετικό τόνο στη συμβολή του Ραϊσί στην επικράτηση της ειρήνης της περιοχής και δεσμεύτηκε ότι η Τουρκία θα σταθεί στο πλευρό του ιρανικού λαού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Σήμερα λάβαμε θλιβερές ειδήσεις από τη γειτονική και αδελφική μας χώρα, το Ιράν. Μάθαμε ότι ο Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου.

Εύχομαι ο Αλλάχ να αναπαύσει τον εκλιπόντα κ. Ραϊσί και τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών και τους άλλους αξιωματούχους που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μας θλίψη για το τρομερό αυτό δυστύχημα. Εκ μέρους της χώρας μου και του έθνους μου, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στο λαό του Ιράν», ανέφερε αρχικά ο Τούρκος πρόεδρος και στη συνέχεια σταθηκε στην άμεση ανταπόκριση της Άγκυρας για βοήθεια.

Εντωμεταξύ, στον απόηχο του θανάτου του Ραϊσί παίρνουν φωτιά τα σενάρια γύρω από τη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν καθώς και υπουργό Εξωτερικών Hossein Amir-Abdollahian.

Ειδικότερα, τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι αν πρόκειται για δολοφονία, ο νούμερο ένα ύποπτος είναι το Ισραήλ, λόγω των πάγιων εντάσεων με το Ιράν και δεδομένου ότι αποτελεί έναν σημαντικό ενδιάμεσο μηχανισμό του αμερικανικού ιμπεριαλισμού στην ευρύτερη περιοχή.

«Η συντριβή του αεροσκάφους συνέβη σε μια πολύ χαοτική στιγμή, μετά από μια συνάντηση μεταξύ των ηγετών δύο προβληματικών χωρών.

Αν ζωγραφίσουμε ένα πορτρέτο στο μυαλό μας μετά τα αντίποινα του Ιράν κατά του Ισραήλ τον περασμένο μήνα, βλέπουμε πόσο ευαίσθητη είναι η κατάσταση.

Παρόλο που η περιοχή είναι ομιχλώδης, η πιθανότητα ατυχήματος δεν περνάει από το μυαλό σας», εξηγούν τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Η αρχική απάντηση του Ισραήλ στην άνευ προηγουμένου άμεση επίθεση στο έδαφός του ήταν τόσο ήπια που θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβολική» αναφέρουν από την πλευρά τους οι “Times” και προσθέτουν:

«Η τοποθεσία της συντριβής ενισχύει αυτή την εκδοχή, καθώς το Αζερμπαϊτζάν ασκεί κριτική στο ιρανικό καθεστώς ενώ έχει στενούς δεσμούς με το Ισραήλ και την υπηρεσία πληροφοριών της Μοσάντ».

Marat Bashirov: «Στις 13 Μαΐου, το Ιράν και η Ινδία υπέγραψαν συμφωνία για τη λειτουργία του λιμανιού Chabahar κάτι που αποτελεί πλήγμα στον έλεγχο των διαδρόμων των διακρατικών μεταφορών…Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή, ο Ραΐσι σκοτώνεται»

Τώρα το κύριο καθήκον των ιρανικών δυνάμεων ασφαλείας είναι να βρουν μια απάντηση στο ερώτημα τι συνέβη. Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό», τόνισε ο πολιτικός επιστήμονας Marat Bashirov στο  κανάλι του στο Telegram όπως αποκαλύπτει το Ρωσικό Δίκτυο Vzglyad.

Υπενθύμισε ότι στις 13 Μαΐου, το Ιράν και η Ινδία υπέγραψαν συμφωνία για τη λειτουργία του λιμανιού Chabahar. Το Νέο Δελχί σκοπεύει να αναπτύξει ένα λιμάνι στη νοτιοανατολική ακτή της χώρας κατά μήκος του Κόλπου του Ομάν για να παρέχει μια διαδρομή για τη μεταφορά αγαθών προς το Αφγανιστάν και τις χώρες της Κεντρικής Ασίας, παρακάμπτοντας τα λιμάνια του Καράτσι και του Γκουαντάρ στο Πακιστάν. Η αξία της σύμβασης που έχει συναφθεί μεταξύ της Indian Ports Global Limited και του Ιρανικού Οργανισμού Λιμένων και Ναυτιλίας θα είναι 370 εκατομμύρια δολάρια.

Στη συνέχεια, στην Ουάσιγκτον, σχολιάζοντας τη συμφωνία, απείλησαν το Δελχί με κυρώσεις. «Οποιοσδήποτε οργανισμός, όποιος σκέφτεται να συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες με το Ιράν θα πρέπει να γνωρίζει τους πιθανούς κινδύνους στους οποίους εκτίθεται και τον πιθανό κίνδυνο κυρώσεων», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βεντάντ Πατέλ Μπασίροφ. Ο ειδικός αποκαλεί τη συμφωνία «πλήγμα στον έλεγχο των διαδρόμων μεταφορών από τα κράτη». «Και μετά μια εβδομάδα μετά την υπογραφή, ο Ραΐσι πεθαίνει», επεσήμανε ο Μπασίροφ τη σύμπτωση.


Οι κυριότερες εκδοχές της συντριβής του ελικοπτέρου

Τις κυριότερες εκδοχές για το τι πραγματικά συνέβη με το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος του Ιράν δίνει επισήμως στη δημοσιότητα το ρωσικό δίκτυο Pravda, το οποίο σημειώνει στο τέλος του άρθρου ότι «Σχεδόν όλοι οι Ιρανοί πιστεύουν ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση και ότι οργανώθηκε από το Ισραήλ»…! Ακολουθούν οι εκδοχές της συντριβής.

1.Ατύχημα λόγω δυσλειτουργίας του ελικοπτέρου ή κακοκαιρίας. Το American Bell 212 είναι ένα παλιό ελικόπτερο της εποχής του Βιετνάμ. Σήμερα απαιτεί τακτική συντήρηση με τη χρήση κατάλληλων ανταλλακτικών και εργαλείων. Στις ΗΠΑ, οι στρατιώτες τα αποκαλούν «ιπτάμενα φέρετρα» επειδή είναι επιρρεπή σε ατυχήματα. Ο καιρός στη ζώνη πτήσης «ξαφνικά επιδεινώθηκε», γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, συννεφιά μέχρι το έδαφος, άνεμος, βροχή, καταιγίδα. Στα βουνά αυτό είναι «χάωμα», ηλεκτρισμός, πάνω από 3,5 χιλιόμετρα - παγάκι. Τότε το ερώτημα είναι: "Γιατί ο Πρόεδρος του Ιράν ταξίδεψε με τόσο επικίνδυνο τρόπο;" Και μετά το δεύτερο: «Τι απέγιναν τα δύο ελικόπτερα συνοδείας που πήγαν;»

2.Ως εκ τούτου, η δεύτερη εκδοχή είναι μια εσωτερική συνωμοσία και δεν μπορεί να ακυρωθεί, αν και αυτή είναι η κύρια εκδοχή της Δυτικής.

Ο Atlantic γράφει στο άρθρο «Ποιος ωφελείται από τον θάνατο του Ebrahim Raisi» ότι «η φαινομενική παθητικότητα του προέδρου (Raisi) συνέβαλε στην εμφάνιση αμφισβητιών μεταξύ μιας ομάδας ιδιαίτερα ένθερμων σκληροπυρηνικών που έβλεπαν την αδύναμη προεδρία του ως ευκαιρία να ενισχύσουν την πολιτική τους θέση;». ." Ανάμεσά τους, σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου, είναι και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Mohammad Baker Qalibaf , ο οποίος ενδέχεται να γίνει ο νέος πρόεδρος.

Οι New York Times γράφουν ότι μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν στο Ομάν για τη βελτίωση των σχέσεων. Και κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε για αυτά στο Ιράν. Αυτό είναι ένα κάπως τραβηγμένο επιχείρημα, επειδή η εξωτερική πολιτική στο Ιράν χειρίζεται η θρησκευτική ηγεσία.

Ισραηλινά ΜΜΕ γράφουν ότι «η ξαφνική απώλεια του Ιρανού προέδρου θα δημιουργήσει ένα κενό εξουσίας που θα εκμεταλλευτούν ανώτερα στελέχη». Σε κάθε περίπτωση, οι εσωτερικοί εχθροί της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι φιλοδυτικοί άνθρωποι των οποίων οι ηγέτες είναι πράκτορες δυτικής επιρροής.

3.Τρομοκρατική επίθεση που οργανώθηκε από τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Βρετανίας, μέσω έκρηξης στο σκάφος ή χρήση πυραύλου. Η δεύτερη επιλογή είναι δυνατή εάν εγκατασταθεί ένας φάρος στο ελικόπτερο στο Αζερμπαϊτζάν, από όπου πετούσε ο Raisi, και τρομοκράτες με Stinger MANPADS τον περίμεναν στα βουνά σε πιθανές κατευθύνσεις πτήσης.



Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου