Ε.ΠΑ.Μ: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στην ΕΡΤ και οι θέσεις κόμματος (Μάθε πριν ψηφίσεις) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ε.ΠΑ.Μ: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στην ΕΡΤ και οι θέσεις κόμματος (Μάθε πριν ψηφίσεις)

  « Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας μ...

 





«Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.»

 

Στο πλαίσιο παρουσίασης κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές 2024 και με δεδομένο ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει ο ελληνικός λαός να ψηφίζει όσους τον πρόδωσαν μέχρι τώρα, παρουσιάζουμε τη διακαναλική συνέντευξη, το διαφημιστικό σποτ, τις θέσεις του κόμματος «Ε.ΠΑ.Μ», καθώς και τη συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στην ΕΡΤ, Δημήτρη Καζάκη.


Διακαναλική Συνέντευξη


Πολιτική Διαφήμιση 10 λεπτών


Συνέντευξη του Προέδρου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου στην ΕΡΤ


Θέσεις κόμματος

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο. Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

- Mη Αναγνώριση - Διαγραφή Χρέους. - Νέο Εθνικό Νόμισμα. - Ανατροπή Μνημονίων - Έξοδος από Ε.Ε. - Δικαιοσύνη - Τιμωρία Ενόχων. - Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.

Γιατί το Ε.ΠΑ.Μ. συμμετέχει στις Ευρωεκλογές;

Αυτές οι Ευρωεκλογές αποτελούν κορυφαία πολιτική μάχη.

Συμμετέχουμε στις Ευρωεκλογές γιατί στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο θα βρισκόμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ψηφίζουν νόμους και παίρνουν αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή όλων των ευρωπαϊκών λαών. Επομένως, πρέπει να δώσουμε τη μάχη και σ’ αυτό το πεδίο.

Είναι ανάγκη να υπάρξει στην Ε.Ε. μια φωνή που θα εκφράσει, επιτέλους, τα δίκαια του Ελληνικού λαού.

Φτάνει πια με τα συστημικά κόμματα - υπηρέτες ξένων αφεντάδων που μας καταστρέφουν με τα ψηφίσματά τους!

Σήμερα, που η Ευρώπη σύρεται σε πόλεμο με τη Ρωσία, κατ’ εντολή των ΗΠΑ, το πολιτικό προσωπικό της Χώρας μας ετοιμάζεται να μας ΘΥΣΙΑΣΕΙ για τα ξένα συμφέροντα!

Μην τους δώσεις τη δύναμη να ξανακάνουν τα ίδια!

Γιατί να ψηφίσω Ε.ΠΑ.Μ. στις Ευρωεκλογές;

Το Ε.ΠΑ.Μ. από την ίδρυση του, με συνέπεια στις ιδρυτικές του διακηρύξεις, παλεύει για την αξιοπρέπεια του λαού, για την εθνική μας ανεξαρτησία.

  • Αγωνιζόμαστε για το σπάσιμο των ολιγοπωλίων, των καρτέλ, της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος που ευθύνονται για την ακρίβεια που συντρίβει τα νοικοκυριά.
  • Δικαιοσύνη, με Τιμωρία των Ενόχων για όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στη χώρα μας από το 2010 και έπειτα.Να καταργηθεί, επιτέλους, η ασυλία και η ατιμωρησία των υπουργών και βουλευτών στην Ελλάδα.
  • Προστατεύουμε την Ανθρώπινη Αξία. Υπερασπιζόμαστε την παραδοσιακή οικογένεια, τη μητρότητα και το παιδί και εναντιωνόμαστε στη ξενόφερτη woke ατζέντα.
  • Αγωνιζόμαστε για την παύση του πολέμου στην Ουκρανία και την κατάργηση των κυρώσεων προς τη Ρωσία που έχουν ΜΟΝΑΔΙΚΟ αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση των λαών και τον πλουτισμό των ελίτ.
  • Υπερασπιζόμαστε τον λαό της Παλαιστίνης που υφίσταται γενοκτονία. Αναγνωρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού για ένα ανεξάρτητο κράτος.
  • Καταπολεμούμε την ΑΠΑΤΗ της “πράσινης” μετάβασης και του χρηματιστηρίου ενέργειας.
  • Ανατροπή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) για την προστασία της αγροτικής μας παραγωγής.
  • Δημόσια δωρεάν παιδεία και ισότιμη πρόσβαση στη μόρφωση για όλους.



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου