Είναι πλέον παραδεκτό από όλους: «Πνευματικός ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και έτοιμος να εκραγεί» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Είναι πλέον παραδεκτό από όλους: «Πνευματικός ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και έτοιμος να εκραγεί»

  O Τακερ Κάρλσον, το μεγάλο αστέρι της δημοσιογραφίας στις ΗΠΑ, παραδέχεται ανοιχτά προς το κοινό του, ότι ο Γ' ΠΠ είναι κατά βάσιν, ΠΝ...

 





O Τακερ Κάρλσον, το μεγάλο αστέρι της δημοσιογραφίας στις ΗΠΑ, παραδέχεται ανοιχτά προς το κοινό του, ότι ο Γ' ΠΠ είναι κατά βάσιν, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ! Ο Κάρλσον, με καθαρή πνευματική διαύγεια, όχι μόνο τοποθετήθηκε με την σύμφωνη γνώμη των πολλών που φωνάζουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος είναι έτοιμος να εκραγεί, αλλά και τον τοποθετεί στο...πολύ άμεσο μέλλον, δηλαδή ΜΕΣΑ στο 2024!

 

 


Η ανθρωπότητα έχει βυθιστεί σε έναν πνευματικό πόλεμο και ο Τρίτος Παγκόσμιος θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα, καθώς χαράσσονται οι τελευταίες πνευματικές διαχωριστικές γραμμές. Ο πόλεμος από εδώ και μπρός, θα είναι τόσο αμείλικτος και τόσο σκληρός, που το κάθε τι που λέγεται δημοσίως κυρίως από το ίντερνετ, ενδεχομένως να διωχθεί ποινικά με πολυετή φυλάκιση ή ακόμη και με θάνατο…

 

 
Γράφει ο Πύρινος Λόγιος 

 

Ο Τάκερ Κάρλσον, δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένας πραγματικός μαχητής της δημοσιογραφίας.


Σε όλα τα χρόνια που είτε δούλεψε σε μεγάλες εφημερίδες, είτε στο Fox News (από το οποίο απολύθηκε κακήν κακώς επειδή χτυπούσε αλύπητα τον Μπάιντεν) , είτε τώρα που έχει το δικό του podcast με εκατομμύρια ακόλουθους, ποτέ δεν απαρνήθηκε τις ιδέες του, ποτέ δεν πρόδωσε τον εαυτό του και πολύ περισσότερο τους υποστηρικτές του, ποτέ δεν...συνθηκολόγησε σε καμμιά περίπτωση, ιδίως στις μέρες που ζούμε.


Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο...διώκεται.

 

Επειδή...είναι (λένε οι Νεοταξίτες) κεφάλι αγύριστο, δεν χωράει συστάσεις, ούτε υπακούει σε κανέναν.


Δεδομένων τούτων, οι Αρχές των ΗΠΑ έλαβαν εντολή "άνωθεν" να μην αφήσουν τον Κάρλσον να μεταβεί στη Ρωσία, για να πάρει συνένευξη από τον Υπουργό Εξωτερικών Σεργέι Λαβρόφ, ενώ όταν λίγο πρίν ταξιδέψει για την Μόσχα για να πάρει συνέντευξη από τον Βλαδίμηρο Πούτιν, τον είχαν προειδοποιήσει ότι αν δεν χειριστεί "σωστά" τα πράγματα, θα κατηγορηθεί ως ..προδότης του Έθνους!


Ο Τάκερ διάλεξε να πάει στη Μόσχα μέσω της...Σαουδικής Αραβίας και με τρείς στάσεις τουλάχιστον, για να μην συναντηθεί με "κανέναν ενοχλητικό" και έκανε τελικά την συνέντευξη του...αιώνα, αναδεικνύοντας την Αλήθεια του Πολέμου διαμέσου του "Τσάρου" Βλαδίμηρου, ο οποίος συγκλόνισε τον πλανήτη με τις ρήσεις του και ειδικά με την "διάλεξη" του για την Ιστορία τόσο της Ρωσίας, όσο και της Ουκρανίας, η οποία αποδεικνύει ότι τα δύο αυτά έθνη, δεν είναι τίποτε περισσότερο από αδελφά και ομόφυλα.

 

Η συνέντευξη αυτή μεταδόθηκε ζωντανά από το Twitter X του Ελόν Μάσκ και έσπασε ρεκόρ παρακολουθήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αναγκάζοντας τους τεχνικούς του Twitter να χρησιμοποιήσουν και ...εφεδρικούς σέρβερ προκειμένου να μη κρασάρει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Εάν λοιπόν ο Τάκερ που έγινε αποδεκτός από τον Ρωσο Πρόεδρο, χαρακτηριζόμενος από αυτόν ως "ένα πολύ σοβαρό άτομο", μιλάει για "Πνευματικό" πόλεμο εναντίον της Ανθρωπότητας, όπως χαρακτηρίζει τον επερχόμενο Γ' ΠΠ, τότε πρέπει όλοι μας τον πάρουμε επίσης στα σοβαρά. Όχι γιατί είναι θρήσκος (ανήκει στο δόγμα των Ευαγγελιστών), αλλά γιατί η πνευματική του διαύγεια είναι τέτοια, που αντελήφθη γρήγορα το "πνευματικό" σκέλος αυτού του φοβερού πολέμου, που τα περιλαμβάνει...όλα!

 

Οικονομικός (εκβιασμοί οικονομικοί, μνημόνια χρέους, καταστροφή οικονομιών κρατών), ψυχολογικός (διασπορά φόβου, "πανδημίες", "αόρατοι εχθροί", "κλιματικές αλλαγές), θρησκευτικός (επιβολές άλλων θρησκειών, Πανθρησκεία, αλλοίωση του Χριστιανισμού) και ...συμβατικός (πόλεμοι Κόλπου Ι και ΙΙ, Γιουγκοσλαβίας, Πόλεμοι Ιράκ και Αφγανιστάν, Πόλεμοι Αραβικής Ανοίξεως, Πόλεμος δυτικής Ουκρανίας και ανατολικής, Συριακός Πόλεμος, Πόλεμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας δια μέσου Ουκρανίας) και...έπεται συνέχεια.


Ο Κάρλσον, καλεσμένος σε πρόσφατο podcast με τον πρώην στέλεχος του Αμερικανικού Ναυτικoύ, Σών Ράΐαν δηλώνει καθαρά ότι πιστεύει πως η ανθρωπότητα έχει βυθιστεί σε έναν πνευματικό πόλεμο και ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα, καθώς χαράσσονται οι τελευταίες πνευματικές διαχωριστικές γραμμές.

Όταν ο Ράιαν τον ρώτησε αν πιστεύει ότι ο κόσμος πλησιάζει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Κάρλσον είπε, «Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, όπως γνωρίζετε. Πραγματικά, πολύ, πολύ κοντά. Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν ακόμη και να φτάσει σε απόσταση χιλίων μιλίων με μια πυρηνική ανταλλαγή, απλώς σας δείχνει ότι η βασική παρόρμηση εδώ είναι η αυτοκτονία», είπε και συνέχισε:

 

«Γι’ αυτό προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι πνευματικό. Η λέξη “δαιμονικό” ξαφνικά χρησιμοποιείται υπερβολικά, βρίσκεται παντού, γιατί είναι αληθινή.»

Δηλαδή...τύφλα νά 'χουν οι ιερωμένοι που το υποστηρίζουν αυτό εδώ και δυό δεκαετίες και...μόλις ένα πενιχρό 3-4% των πολιτών της Δύσης έδωσε σημασία, το οποίο φυσικά αυτό ποσοστό, θεωρήθηκε ως «συνομωσιολόγοι», ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, φασίστες και άλλα τέτοια...κοσμητικά.

Ο Κάρλσον, με καθαρή πνευματική διαύγεια, όχι μόνο τοποθετήθηκε με την σύμφωνη γνώμη των πολλών που φωνάζουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος είναι έτοιμος να εκραγεί, αλλά και τον τοποθετεί στο...πολύ άμεσο μέλλον, δηλαδή ΜΕΣΑ στο 2024!


Πώς ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος κατά τον Κάρλσον, τους «συνωμοσιολόγους», τους διαδικτυακούς αναλυτές και τους...ιερωμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς

 

Ο πόλεμος αυτός, κατά τον Καρλσον, τους ιερωμένους και...όχι μόνο, ξεκίνησε από τον Απρίλιο του 1999, όταν το ΝΑΤΟ εισέβαλε στην εμπόλεμη Γιουγκοσλαβία με την αιτιολογία ότι η επέμβαση αυτή είναι...ειρηνευτική, δηλαδή να...γλυτώσει τους Κοσσοβάρους Αλβανούς από τους...γενοκτόνους(!) Σέρβους! Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε λίγο πριν το Πάσχα των Ορθοδόξων από τον ...αρχιερέα του Νεοταξισμού, τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπίλ Κλίντον.


Η συντριπτική τότε πλειοψηφία των δημοσιογράφων στην Αμερική πλήν CNN, υποστήριζε πως ο Κλίντον "δημιούργησε" τον πόλεμο αυτόν, για να ...σβήσει την "κηλίδα σπέρματος" από το φουστάνι της ερωμένης του Μόνικα Λεβίνσκι και μάλιστα το σκάνδαλο αυτό που συντάραξε την Αμερική, συνέπεσε(;) ή καλύτερα προηγήθηκε του σκανδάλου η κυκλοφορία μιας...περίεργης ταινίας με τίτλο "Wag the Dog" ("Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος" ο ελληνικός τίτλος), η οποία περιέγραφε ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ σχεδόν (όσοι έχετε την...δική μου ηλικία, θα το θυμάστε) τα δρώμενα που ακολούθησαν οι εξελίξεις ενάμισι χρόνο αργότερα από την προβολή της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης και συνσεναριογράφος της ταινίας Μπάρρυ Λέβινσον, Γερμανοεβραίος (Χαζαροεβραίος καλύτερα), μέλος της Μασονικής Στοάς "G. Washington" της Μασσαχουσέτης και αγαπημένο "παιδί" της κιν/κής εταιρίας Warner Bros, όταν κλήθηκε από δημοσιογράφους του "People" να...εξηγήσει αυτή την απίστευτη σύμπτωση, είπε το...αμίμητο "Μπήκα στην χρονομηχανή του Dr. Emmett Brown* και κατά λάθος, πάτησα το κουμπί της χρονομηχανής και με πήγε στο ...1999, διάβασα το ρεπορτάζ, γύρισα και έκανα την ταινία! Αλήθεια, δε μοιάζει πολύ ο Ντάστιν (Χόφμαν) με τον Μπίλ (Κλίντον);

 

Σημ* Ο τρελός Doc του "Επιστροφή στο Μέλλον" με τον Μ.Τζ.Φοξ

 

Ο "Ριζοσπάστης" μάλιστα, στο φύλλο της Παρασκευής 27 Μάρτη 1999 σε εκτενές κείμενο του σχετικά με την ταινία, έγραψε:

 

«Αν αληθεύει, ότι το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Αυστραλία μπορεί να προκαλέσει έναν τυφώνα στην Κεντρική Αμερική, τότε τι θα μπορούσε να προκληθεί σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη εξαιτίας ενός "ερωτικού σκανδάλου" μέσα στο γραφείο του Προέδρου των ΗΠΑ; Το ερώτημα, φυσικά, δεν είναι άσχετο με τα γεγονότα της διεθνούς επικαιρότητας και τις "παρεκτροπές" του σημερινού πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον. Ομως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι όλη αυτή η φιλολογία των ΜΜΕ για τον ξέχειλο ανδρισμό του προέδρου και η πρόσφατη κρίση στην Γιουγκοσλαβία και με τις πολεμικές απειλές των ΗΠΑ κατά του Ιράκ, δεν αποτελούν μια απλή χρονική σύμπτωση. Την υπόθεση αυτή έρχεται να στηρίξει και η ταινία του Μπάρι Λέβινσον, που γυρίστηκε κάπου ένα χρόνο πριν από όλα αυτά, για να έρθουν ξαφνικά τα γεγονότα και να την καταστήσουν τόσο προφητικά επίκαιρη, όσο δε θα μπορούσε να γίνει μια ταινία ούτε ύστερα από ειδική παραγγελία.»

Οπότε, μετά από όλα αυτά, οι ενδείξεις γίνονται ισχυρότατες για να στηρίξουν ότι ο Γ' Παγκόσμιος ξεκίνησε τότε με την παντελώς άνανδρη επίθεση των ΗΠΑ μέσω του ΝΑΤΟ στη Γιουγκσλαβία του Μιλόσεβιτς που πάσχιζε να σώσει ό,τι μπορούσε από τα ιστορικά εδάφη της Σερβίας που κινδύνευαν από τον αλβανικό κατσαπλιαδισμό, πέρασε το 2001 με την επίσης περίεργη "τρομοκρατική επίθεση" στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου στις 11 Σεπτεμβρίου, απλώθηκε με τον δεύτερο πόλεμο στο Ιράκ με την δήθεν αφορμή ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε...όπλα μαζικής καταστροφής (τα οποία δεν υπήρξαν ποτέ, όπως παραδεχτηκε η CIA δύο χρόνια αργότερα), πέρασε από τους εμφύλιους πολέμους της Αραβικής Ανοίξεως με αποκορύφωμα την επέμβαση στη Λιβύη το 2011, όπου καταστράφηκε το κράτος του ανυπότακτου Μουαμάρ Καντάφι ο οποίος "απειλούσε" ότι θα κάνει...υπερδύναμη την Ενωμένη Αφρική με κύριο όπλο στα χέρια του τις πετρελαιοπηγές της Λιβύης και φυσικά την συριακή "επανάσταση" των Τζιχαντιστών του ISIS εναντίον του ηρωικού (και κρυπτοχριστιανού) προέδρου Άσαντ, η οποία έληξε με νίκη της...Ρωσίας επί του ISIS και την έχων άκων αποχώρηση των ΝΑΤΟικών στρατευμάτων με επικεφαλής τις ΗΠΑ, οι οποίες ΗΠΑ είχαν δημιουργήσει εκείνες τον ISIS (ομολογία Χίλαρυ Κλίντον) στα πλαίσια της επιχείρησης "Αραβική Άνοιξη".

Παράλληλα με τη Συρία, ο πόλεμος επεκτάθηκε και στην Ουκρανία (αυτή ήταν ο απώτερος στόχος τελικά) μέσω της Πορτοκαλί Επανάστασης του Κιέβου, όπου εκδιώχθηκε ο νόμιμος πρόεδρος Γιαννούκοβιτς και αντικαταστάθηκε από τον παράνομο Πέτρο Ποροσένκο, ο οποίος εγκαδίδρυσε και το γνωστό φιλοναζιστικό καθεστώς με την συνδρομή του φασιστικού κόμματος του "Δεξιού Τομέα" που με τη σειρά του, επεδίωξε την γενοκτονία όλου του ρωσικού πληθυσμού της ανατολικής Ουκρανίας.

Επίσης παράλληλα, εκδηλωνόταν όλα αυτά τα χρόνια η προπαγάνδα του... "αόρατου εχθρού" (της τρομοκρατίας πρώτα και μετά του...ιού του Covid) έχοντας ως βάση τις ΗΠΑ, οι οποίες επέβαλαν τους αντιτρομοκρατικούς νόμους μέσα από τους οποίους παγιώθηκε η πλήρης παρακολούθηση όλων των πολιτών των κρατών της Δύσεως αλλά και ο "οικονομικός Πόλεμος" που είχε ως κύριο θύμα τόσο την...πατρίδα μας, όσο και σε άλλες χώρες της ΕΕ (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κύπρος) στις οποίες επεβλήθηκαν τα φοβερά "οικονομικά μνημόνια", με αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική καταστροφή της δικής μας χώρας τουλάχιστον, τις οποίας οι συνέπειες την μαστίζουν ακόμη.

 

Αμέσως μετά, ακολούθησε και ο Ψυχολογικός και Βιολογικός Πόλεμος μέσω της "Πανδημίας του Covid" που συνοδευόταν από τον άκρατο εκφοβισμό περί άμεσου θανάτου εάν και εφ' όσον δεν αποδεχόνταν ο κόσμος τους πειραματικούς εμβολιασμούς, με σκοπό την πλήρη άλωση- ισοπέδωση της ανθρώπινης ψυχικής και διανοητικής οντότητας.

 

Και φτάνουμε αισίως στο σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη μεγάλη φάση, αυτή που θα συνοδευτεί με έναν γενικό παγκόσμιο πόλεμο με...πραγματικά πυρά πλέον, τα οποία πυρά ΙΣΩΣ να μετατραπούν από συμβατικά σε πυρηνικά.




Οι περιπέτειες του Κάρλσον, δεν θα σταματήσουν εδώ. Όσο υπάρχουν τα κνώδαλα, δηλαδή οι...διορισμένοι στα κράτη της Δύσης "κυβερνήτες" των Διεθνών Συμμοριτών του WEF, των Μασονικών Στοών, του εβραϊκού ιερατείου των ΗΠΑ που ελέγχει όλο το μιντιακό verse (Τύπος, Κινηματογράφος, διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια, social media) καθώς και όλους τους οικονομικούς (τραπεζικούς οίκους - οίκους αξιλόγησης) κολοσσούς να τους στηρίζουν με εκβιασμούς κατά των λαών (πρόσφατο παράδειγμα η Γαλλία), ο Κάρλσον κινδυνεύει σοβαρά. Θα πρέπει να πάρει πολύ σύντομα μέτρα για την ίδια τη ζωή του, καθ' ότι αυτές τις μέρες, δεν θέλει και πολύ είτε να ...συλληφθεί μετά απο κατασκευασμένη "παρανομία", είτε να εκβιαστεί με τη ζωή του για να το...βουλώσει, είτε να...πάει από ...δυστύχημα ή ότιδήποτε άλλο.


Ο πόλεμος από εδώ και μπρός, θα είναι τόσο αμείλικτος και τόσο σκληρός, που το κάθε τι που λέγεται δημοσίως κυρίως από το ίντερνετ, ενδεχομένως να διωχθεί ποινικά με πολυετή φυλάκιση ή ακόμη και με θάνατο.


Προσωπικά για εμένα τον ίδιο, ο Κάρλσον είναι...ίνδαλμα. Είναι υπόδειγμα θάρρους, γενναιότητας και τόλμης. Προς το παρόν, οι Νεοταξίτες δεν τον αγγίζουν. Θα τον αγγίξουν όμως άσχημα, όταν αρχίζουν και πέφτουν τα...πυροτεχνήματα. 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου