Έρχεται πολιτικό χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Ο ΙΟΥΝΙΟΣ δείχνει ότι θα είναι πολύ «άγριος», ενώ ίσως δούμε σύλληψη ηγέτη μεγάλης χώρας… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έρχεται πολιτικό χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Ο ΙΟΥΝΙΟΣ δείχνει ότι θα είναι πολύ «άγριος», ενώ ίσως δούμε σύλληψη ηγέτη μεγάλης χώρας…

  Κατά τους επόμενους μήνες, θα επικρατήσει τεράστιο πολιτικό χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε άλλες χώρες. Μπαίνουμε    σε μια από τις ...

 





Κατά τους επόμενους μήνες, θα επικρατήσει τεράστιο πολιτικό χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε άλλες χώρες. Μπαίνουμε  σε μια από τις πιο χαοτικές περιόδους σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, αλλά παρόλο που συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω μας, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πεπεισμένοι ότι η ζωή θα «επιστρέψει στο κανονικό»... 


 

Η κατάσταση στην Ουκρανία κλιμακώνεται σε σημείο να είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ωστόσο, τα ΜΜΕ σιωπούν και οι πολίτες αγνοούν ότι κάποιοι συνεχίζουν να κλιμακώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία σε σημείο που να γίνει ένας πυρηνικός πόλεμος που θα καταστρέψει όλα τα έθνη και τους λαούς. 


 

Γράφει ο GEWKWN 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε μια ελεύθερη κοινωνία όλοι πρέπει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να διατυπώνουν τις απόψεις τους, ειδικά απόψεις με τις οποίες ΚΑΠΟΙΟΙ διαφωνούν. 

 

Δυστυχώς, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου και εγώ (GEWKWN) έχουμε δεχτεί πολλές προσβολές, πόλεμο, συκοφαντίες, και βρισιές, και αυτό συστηματικά (εδώ και 5 χρόνια) από αρθρογράφους και σχολιαστές. Δυστυχώς η αντίδραση κάποιων Διαχειριστών δεν ήταν η αναμενόμενη, εν τη Σοφία τους  βρήκαν την εύκολη λύση, να σταματήσουν την δημοσίευση άρθρων με Μηνύματα του ΓΕΡΟΝΤΑ αλλά και τα άρθρα του GEWKWN ΠΟΥ αφορούν τον ΓΕΡΟΝΤΑ, διότι όπως μου ανάφεραν , ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ από άλλους αρθρογράφους. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ εναντίον του Γέροντα μου, που το μόνο του έγκλημα ήταν να μας προειδοποιεί από το 2010 με τα Ουράνια Μηνύματα που ελάμβανε;  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ήθελαν να σταματήσουν τα Ουράνια μηνύματα, και τα κατάφεραν...... ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ.  

 

ΟΜΩΣ, από το 2010 ο Γέροντας έχει αποκαλύψει πάρα πολλά, Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.  

 

Κατά τους επόμενους μήνες, θα επικρατήσει τεράστιο πολιτικό χάος στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε άλλες χώρες. Μπαίνουμε  σε μια από τις πιο χαοτικές περιόδους σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, αλλά παρόλο που συμβαίνουν τόσα πολλά γύρω μας, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι πεπεισμένοι ότι η ζωή θα «επιστρέψει στο κανονικό» Αυτό είναι μεγάλο λάθος. 

 

Στα πρόθυρα εμφυλίου  οι ΗΠΑ…Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ!   

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, 15 Ιαν 2022: ‘’Παιδιά μου  θα συλλάβουν  ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!!  Ο κόσμος θα μείνει σαστισμένος, θα νομίζουν ότι είναι κάποια φάρσα, μετά από αυτά όμως θα υπάρχει σύγχυση σε πολλούς.  Αυτή η  σύλληψη  θα είναι η αρχή του τέλους για πολλούς μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα, θα τους αφήσει Ο Κύριος να φάνε ο ένας τον άλλον, έρχεται αυτή η ευλογημένη ώρα, θα φάνε τις σάρκες τους, ο ένας θα κατηγορεί τον άλλον για διαφθορά και για άλλα πολλά ‘’    

 

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ποιον θα συλλάβουν τον Τραμπ η τον Μπαιντεν;      

 

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ στις 23 Δεκ 2020 : Παιδιά μου ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, μπορεί να γίνει και μια ανάφλεξη μέσα στον λαό…. ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ……. αν ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του εμφυλίου, αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων……. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα   

 

Οι δυνάμεις του σκότους δεν θα αφήσουν τον πρώην πρόεδρο Τραμπ να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, άρα τι επιλογές έχουν ; Να δημιουργήσουν μια κατάσταση που θα τους δώσει την αφορμή για ΕΠΙΒΟΛΗ στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ. 

 

1. να συλλάβουν τον Τραμπ προκαλώντας έναν εμφύλιο πόλεμο, ο νόμος της Νέας Υόρκης δεν συνιστά ποινή φυλάκισης για μη βίαια κακουργήματα όπου ο κατηγορούμενος στερείται προηγούμενης καταδίκης για κακούργημα την τελευταία δεκαετία. ΑΡΑ μπορούν να τον ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ  αλλά δεν μπορούν να τον βάλουν φυλακή, αν ο Τραμπ ασκήσει έφεση τότε αυτή θα αναβληθεί μετα τις εκλογές.

ΑΡΑ αυτό δεν συμφέρει στους παγκοσμιοποιητες. 

 

2. προκαλώντας την οικονομική κατάρρευση με αποτέλεσμα να κλείσουν οι τράπεζες και να ξεσηκωθούν οι Αμερικανοί πολίτες. 

 

3. με κάποιον άλλον τρόπο, ίσως με Cyber-Attack ( κυβερνοεπίθεση ) με αποτέλεσμα την επιβολή στρατιωτικού νομού  

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: η πρόεδρος της επιτροπής άμυνας της Bundestag ( Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο ) ζήτησε την ενεργοποίηση 900.000 Γερμανών εφέδρων στρατιωτικών, για αντιμετώπιση της Ρωσίας.  

 

Αυτό όμως θα φέρει την Γερμανία σε τροχιά σύγκρουσης με τη Ρωσία. Τι μας απεκάλυψε ο Γέροντας μου για την Γερμανία ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ: ‘’Παιδιά μου ο κόσμος όλος είναι μια μεγάλη σκακιέρα στην οποία τα πιόνια ( στρατός) παίρνουν θέση για να αρχίσει το καταστροφικό παιγνίδι (πόλεμος)  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ και αυτό θα είναι η αιτία της ΟΛΙΚΗΣ καταστροφή της……. Μην ξεχνάτε παιδιά μου αυτά που σας είπα πριν από καιρό για ‘’ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ’’  από την Ρωσία λόγω της συνεργασίας της με το ΝΑΤΟ και την Ουκρανία, όμως τα μάτια σας να βλέπουν και προς Γερμανία, διότι όταν γίνει αυτό το δάγκωμα στην Πολωνία τότε η Γερμανία θα αντιδράσει διότι φοβάται να μην πάθει τα ίδια με αυτά που έπαθε στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο απο τους Ρώσους,  αυτή η αντίδραση της Γερμανίας θα έχει απάντηση από την Ρωσία και η απάντηση αυτή θα οδηγήσει την Γερμανία σε πολύ μεγάλη καταστροφή.’’  

 

Προειδοποίηση του Γέροντα από το 2012 για την Γερμανία   ……..’’ Θα πληρώσει η Γερμανία για όλο το αίμα που έχυσε στον Α’ και Β’ παγκόσμιο πόλεμο και για τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο …τον οικονομικό. Κάτι με πυρηνικά θα συμβεί στην Γερμανία, είτε από ατύχημα πυρηνικού εργοστασίου λόγο σεισμού, η πυρηνικής επίθεσης.... η Γερμανία θα δοκιμαστεί πολύ  ‘’   Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ από το 2012 μας προειδοποιούσε ότι στον παγκόσμιο πόλεμο θα καταστραφούν 7 χώρες μεταξύ των οποίων και η Γερμανία.

 

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Hebestreit ανακοίνωσε ότι το Βερολίνο έδωσε την άδεια στο Κίεβο να χρησιμοποιήσει όπλα που προμήθευσε η Γερμανία, εναντίον στρατιωτικών στόχων μέσα στην Ρωσία. 

 

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας δήλωσε ότι «Οι χώρες του ΝΑΤΟ που έχουν εγκρίνει χτυπήματα με τα όπλα τους σε ρωσικό έδαφος θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο εξοπλισμός και οι ειδικοί τους θα καταστραφούν όχι μόνο στην Ουκρανία......»  

 

Εδώ και δύο χρόνια, το ΝΑΤΟ προκαλεί την Ρωσία, για να την αναγκάσει να κτυπήσει κάποια χώρα της περιοχής που ανήκει στο ΝΑΤΟ για να μπορέσει να ενεργοποιήσει το  άρθρο 5 που αναφέρει ότι η επίθεση σε ένα κράτος – μέλος, θεωρείται επίθεση σε όλα τα κράτη – μέλη.  

 

ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ για να επικαλεστούν το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ.  

 

Θα προχωρήσουν οι ΙΔΙΟΙ, ίσως με Cyber-Attack ( κυβερνοεπίθεση ) σε συμμαχικές τους χώρες κατηγορώντας την Ρωσία ότι ευθύνεται για την επίθεση και τότε θα επικαλεστούν το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ για ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ με αποτέλεσμα το ΝΑΤΟ να μπει στον πόλεμο.  

 

Οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς που δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία για επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος μπορούν από τώρα να χρησιμοποιηθούν, προς το παρόν, μόνο σε στρατιωτικούς στόχους μέσα στην Ρωσία . Αλλά η διάκριση μεταξύ στρατιωτικών και μη στόχων είναι μια διάκριση χωρίς νόημα ή ουσία. Όλοι οι σύγχρονοι πόλεμοι είναι επιθέσεις εναντίον αμάχων και υποδομών, Οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς δεν μπορούν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι για να προκαλέσουν την Ρωσία και να την οδηγήσουν σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ. Η  Ρωσία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με πόλεμο και όχι περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση. 

 

Η κατάσταση στην Ουκρανία κλιμακώνεται σε σημείο να είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ωστόσο, τα ΜΜΕ σιωπούν και οι πολίτες αγνοούν ότι κάποιοι συνεχίζουν να κλιμακώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία σε σημείο που να γίνει ένας πυρηνικός πόλεμος που θα καταστρέψει όλα τα έθνη και τους λαούς. 

 

Αν συνεχιστούν οι επιθέσεις σε ρωσικές στρατηγικές τοποθεσίες ή επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος με χρήση πυραύλων ή πυραύλων κρουζ θα έχουν ως αποτέλεσμα τη Ρωσία να αντεπιτεθεί εναντίον όλων των στόχων του ΝΑΤΟ, εντός και εκτός Ουκρανίας. 

 

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ δείχνει ότι θα είναι πολύ ‘’ΑΓΡΙΟΣ’’ ΙΣΩΣ από τα μέσα του μήνα κάποιες χώρες να αρχίσουν να ζουν καταστάσεις πρωτόγνωρες. 




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου