Έρχονται εμφύλιοι πόλεμοι ή πόλεμοι φυλών…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έρχονται εμφύλιοι πόλεμοι ή πόλεμοι φυλών…;

  Ένα απίστευτα εκρηκτικό μίγμα δημιουργείται σε όλες τις χώρες του Δυτικού κόσμου που αυτοχαρακτηρίζεται «δημοκρατικός», λες και αυτός ο χα...

 


Ένα απίστευτα εκρηκτικό μίγμα δημιουργείται σε όλες τις χώρες του Δυτικού κόσμου που αυτοχαρακτηρίζεται «δημοκρατικός», λες και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι τιμητικός. Λες και η δημοκρατία τους αποτελεί το ιδανικό πολίτευμα για την επιβίωση και την ευημερία ενός έθνους!

 


Αυτήν την στιγμή στον Δυτικό κόσμο υπάρχει μια υποβόσκουσα οργή και θυμός, αλλά συγκρατούνται κυρίως με «επιστημονικούς» τρόπους για να επιβιώσουν τα καθεστώτα. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ ασθενούν και απειλούνται ταυτοχρόνως...

 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Στις ΗΠΑ γίνονται τρομακτικές αλλαγές σε μια προσπάθεια της εκεί Κυβερνήσεως να απορρυθμίσει, διαλύσει και εν τέλει να καταστρέψει την χώρα. Στις ΗΠΑ ο πόλεμος των τροφίμων έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Οι μονάδες παραγωγής τροφίμων καταστρέφονται μεθοδικώς. Τελευταίο νέο στο πόλεμο τροφίμων έρχεται από το Idaho, μια πολιτεία 1,5 φορά μεγαλύτερη σε έκταση από την Ελλάδα, αλλά με πληθυσμό γύρω στα 2.000.000. Στην πολιτεία αυτή, που αποκαλείται και «πολιτεία της πατάτας», με βάση την Συμφωνία Agenda 2030 θέλουν να κόψουν την πρόσβαση σε νερό σε ΟΛΟΥΣ τους αγρότες ώστε να τους χρεοκοπήσουν ΟΛΟΥΣ. Υπόψη ότι το 1,1% έδαφος του Idaho καλύπτεται από νερό, αλλά έχει το «ελάττωμα» να παράγει πολλές πατάτες!

 

Στις ΗΠΑ συμβαίνει και το εξής αμίμητο για πρώτη φορά στην Ιστορία της χώρας. Πριν από λίγες ημέρες αποφασίσθηκε από τον Ιωσήφ Μπάιντεν το NDAA FY 2025 να εγγράψει αυτόματα όλους τους άνδρες κατοίκους Η.Π.Α. που είναι ικανοί να υπηρετήσουν στο στράτευμα στην Υπηρεσία Επιλογής. Η ηλικία των υπό στράτευση θα είναι 18-26 ετών. Η νομοθεσία ορίζει επίσης ότι θα καταγράφονται αυτόματα και οι γυναίκες. Ισότητα βλέπετε… Εφόσον πριν από λίγο καιρό προωθήθηκε και η ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, αυτό σημαίνει ότι όπως και να αυτοπροσδιορισθεί κάποιος ή κάποια ή κάποιο, θα πάει στρατιώτης οπωσδήποτε εάν και όταν κληθεί. Αυτό γίνεται διότι, σύμφωνα με αμερικάνικες πηγές, οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για καθολικό πόλεμο με Ρωσία και Κίνα ταυτοχρόνως.





Ας υποθέσουμε ότι θα στρατευθούν πολλοί διότι το μέτρο είναι πανεθνικό. Που θα τους στείλουν και πόσους θα μπορούν να στείλουν; Άρα για κάτι άλλο τους χρειάζονται. Η παγίδα είναι στο ότι θα τους χρειαστούν για την επιβολή εσωτερικής τάξης και όχι για εκστρατεία. Κάποιοι ισχυρίζονται, αυτοί που ψάχνουν τρόπους να μην υπηρετήσουν, ότι αν κάποιος αυτοπροσδιοριστεί μετανάστης δεν θα μπορεί να επιλεγεί για στράτευση καθόσον δεν θα είναι επίσημος κάτοικος της χώρας. Αυτά συμβαίνουν τώρα που αυξάνονται οι εισβολείς από τον νότο στις πολιτισμένες ΗΠΑ. Το πρόβλημά των ΗΠΑ είναι λοιπόν πρωτίστως εσωτερικό και αρκούντος υπαρξιακό.


Στην Ευρώπη τώρα. Στην Ευρώπη της παρακμής και του καταραμένου Ευρώ της πρόκειται λένε να ξεσπάσει κρίση χρέους σε κάποιες χώρες. Το περίεργο είναι ότι η κρίση χρέους ξεσπάει μετά τις Ευροεκλογές και σε χώρες των οποίων οι πολίτες δεν ψήφισαν όπως θα ήθελαν οι διορισμένοι ηγέτες της Ευρώπης στις Βρυξέλες. Χώρες όπως η Ιταλία, Γαλλία και Ουγγαρία θα τιμωρηθούν λόγω απειθαρχίας στην Ευρωπαϊκή μεταβατική πολιτική. Το χρέος δηλαδή των χωρών έχει δημιουργηθεί εντέχνως, μέσω του fiat euro, ώστε να αποτελεί όπλο στα χέρια της ευρωπαϊκής ηγεσίας ώστε να τιμωρεί και αν επιβραβεύει τις χώρες ανάλογα με την συμπεριφορά τους. Είναι δυνατόν η στρατιωτικώς αυτάρκης και με διαστημική τεχνολογία Γαλλία να είναι σε χειρότερη θέση οικονομικά από την Ελλάδα με το μεγαλύτερο κατά κεφαλή χρέος του κόσμου και να μας λένε ότι δήθεν «πάμε καλά»; Αλλά οι Γάλλοι δεν ψήφισαν σωστά στις τελευταίες ευρωεκλογές, οπότε πρέπει να τιμωρηθούν δημοκρατικά. Δηλαδή ύπουλα και σκληρά.


Στην Ευρώπη δεν υπάρχει η απαιτούμενη ενέργεια με αποτέλεσμα να είναι σε ημιθανή κατάσταση. Στρατιωτικώς η Ευρώπη είναι ασύνδετη, πολύγνωμος και κυρίως υπάρχουν πολλές εχθρότητες μεταξύ των κρατών της. Οι δε άτακτοι μη ευρωπαίοι εισβολείς προσδίδουν στο συνονθύλευμα των εθνών στην Ευρώπη πλεονάζουσα «καύσιμη ύλη». Οι πηγές της τροφίμων συνεχώς ελαττώνονται και η γη λεηλατείται ποικιλοτρόπως. Το πιο ακραίο φαινόμενο είναι η τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πινάκων σε καλλιεργήσιμα εδάφη. Πράξη καθαρώς εγκληματική όπως συντόμως θα διαπιστωθεί.


Στην Ευρώπη, οι «μεγάλοι», Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία είναι υπέρ του πολέμου με την Ρωσία. Βοηθούν την Ουκρανία σε έναν πόλεμο που κατά τα φαινόμενα γίνεται για ν’ αφοπλιστούν κάποιες χώρες – αυτές που πρόκειται να εξαφανίσουν – και για να πλουτίζουν οι ελίτ του κόσμου όπως φαίνεται από τα χρηματιστήρια. Ουδείς ασχολείται με την σκοτεινή πλευρά του πολέμου που είναι το εμπόριο ανθρώπινων οργάνων και το εμπόριο παιδιών για πολλούς και διαφόρους λόγους. Επίσης ουδείς αναφέρεται στην αυξημένη νοσηρότητα των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Ουδείς δίνει απάντηση στο ερώτημα, αφού οι ηγέτες τα κάνουν όλα όπως πρέπει και με γνώμονα το καλό μας πως γίνεται όλα να πηγαίνουν από το χειρότερο στο χείριστο; Πέρασαν χρόνια από τότε που τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Τώρα πάνε από το χειρότερο στο χείριστο.


Οπότε, έχουμε έναν Δυτικό κόσμο ετοιμοπόλεμο, αλλοπρόσαλλο και κατακερματισμένο. Έναν Δυτικό κόσμο με εμφανή σημάδια απειθαρχίας των πολιτών εναντίον των Κυβερνήσεών τους. Ήδη οι γερμανοί δηλώνουν απρόθυμοι σε επιστράτευση. Αυτό το είχε προφητεύσει και ο Ιωσήφ Βατοπεδινός. Οπότε και στην Ευρώπη, όπως στις ΗΠΑ, το πρόβλημα που θα προκύψει θα είναι εσωτερικό, αλλά εδώ η Ρωσία συνορεύει με την Ευρώπη και αυτό δεν είναι καλό. Πάντως η Δημοκρατία είναι πρόθυμη να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους να σκοτωθούν για την ελίτ.


Αυτήν την στιγμή μαίνονται παγκόσμιοι πόλεμοι τροφίμων, ενέργειας, κρισίμων πρώτων υλών, όλων των μετάλλων, κλπ, που συνηγορούν στο ότι η κατάληξη όλων αυτών θα είναι αναποφεύκτως ένας πυρηνικός πόλεμος, οπότε οι επελάσεις στρατευμάτων δεν θα είναι απαραίτητες. Προς τι λοιπόν οι επιστρατεύσεις; Προφανώς για την επιβολή εσωτερικής τάξεως και ελέγχου των πληθυσμών.


Προκύπτει όμως ένα ερώτημα με βάση όλα τα παραπάνω δεδομένα. Οι μερικοί πόλεμοι που θα ξεσπάσουν θα είναι εμφύλιοι ή πόλεμοι φυλών, διότι οι διορισμένοι δια εκλογών ηγέτες των δυτικών χωρών επαίρονται που μετατρέπουν την πρώην «λευκή» Δύση σε πολυφυλετική! Επαίρονται διότι θέλουν να μας πείσουν ότι το κάνουν, και αυτό, για το καλό μας. Επαίρονται διότι αποδεικνύονται άξιοι υπάλληλοι των μη εκλεγμένων αφεντικών τους.


Η απάντηση είναι ότι στους κατά τους πολέμους αυτούς η συγκέντρωση των εχθρικών, ατάκτων ή μη, δυνάμεων θα γίνει με βάση την φυλή. Εκτιμάται ότι θα συνασπιστούν οι φυλές των εισβολέων σε κάθε Δυτική χώρα εναντίον των ιθαγενών. Οι φυλές των εισβολέων χαρακτηρίζονται από κάποια ομοιογένεια, αλλά ο κύριος ενωτικός παράγων θα είναι το μίσος που τρέφουν οι εισβολείς εναντίον των κατοίκων των χωρών υποδοχής τους. Οι εισβολείς έχουν δυο βασικά χαρακτηριστικά που τους κάνουν να επιτεθούν πρωτίστως εναντίον των λευκών. Αυτά είναι το ότι οι ίδιοι δεν είναι λευκοί και δεν είναι χριστιανοί. Οι εισβολείς μπορεί να επιμεριστούν σε αντίπαλες υποομάδες μόνο όταν μεταλλαχθεί η δραστηριότητά τους σε πλιάτσικο.


Στις ΗΠΑ προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερη χαοτική κατάσταση από ότι στην Ευρώπη διότι εκεί υπάρχουν όλες οι φυλές του κόσμου εκτός από μία. Τους εντόπιους. Επίσης, εκεί ο πόλεμος των συμμοριών είναι σε άλλο επίπεδο. Συν το ότι τα όπλα είναι παραπάνω απ΄ τους πολίτες της Αμερικής, οπότε η κατάρρευση της τάξης, της νομιμότητος και της ηγεσίας, σημαίνει απόλυτο και μη διανοηθέν χάος.


Στην Ελλάδα η κατάσταση ίσως θα είναι λίγο διαφορετική λόγω χαρακτηριστικών της φυλής και Ιστορικών γεγονότων. Ο κάθε Έλλην σε περίπτωση εσωτερικού πολέμου θα έχει δύο αντιπάλους. Τον «επενδυτή» εισβολέα και τον αντίθετο έλληνα. Τον έναν θα τον γνωρίζει, τον άλλον προς το παρόν τον υποψιάζεται. Ο αντίθετος Έλλην θα είναι προϊόν ζήλειας, κυρίως ζήλειας, πολιτικών πεποιθήσεων, φθόνου, κλπ.


Αυτού του τύπου οι τοπικοί πόλεμοι θα είναι συνέπεια του μεγάλου πολέμου, που όπως εκτιμάται θα γίνει χρήση πυρηνικών όπλων. Αυτό σημαίνει καθήλωση στρατευμάτων και μάχες σε περιορισμένο σχετικά χώρο. Θα έχουμε την σύγκρουση των μεγάλων δυνάμεων για τα συμφέροντά τους και οι λαοί θ’ αλληλοσκοτώνονται πάλι προς συμφέρον των μεγάλων δυνάμεων. Από την μια θα γίνεται η μείωση του πληθυσμού και από την άλλη θα πέφτουν πυρηνικά για τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ και της Κωνσταντινουπόλεως.


Κοιτώντας κανείς γύρω του τους συνανθρώπους του καταλαβαίνει γιατί μόνον ο Θεός μπορεί να μας σώσει.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου