«ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ»: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος, Ελευθερίου (Terry) Χατζηιερεμία, στην ΕΡΤ και οι θέσεις του κόμματος (Μάθε πριν ψηφίσεις) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

«ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ»: Διακαναλική Συνέντευξη – Πολιτικό διαφημιστικό, συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος, Ελευθερίου (Terry) Χατζηιερεμία, στην ΕΡΤ και οι θέσεις του κόμματος (Μάθε πριν ψηφίσεις)

  « Η Ελλάδα και ο Έλληνας Εκεί Που Αξίζουν !  Θέλουμε ειλικρινά να ηγηθούμε διά του παραδείγματος και να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, την Ελ...

 





«Η Ελλάδα και ο Έλληνας Εκεί Που Αξίζουν! Θέλουμε ειλικρινά να ηγηθούμε διά του παραδείγματος και να βοηθήσουμε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, να φτάσει πάλι στις δόξες που είχε φτάσει κάποτε και ακόμα περισσότερο. Η Ελλάδα και μπορεί να πετύχει και το αξίζει. Η Ελλάδα χρωστάει την επιτυχία της σε όλους όσους έχυσαν το αίμα τους για να έχουμε σήμερα ελευθερία. Έχουμε τον τρόπο και το know how για να πετύχουμε τον στόχο. Χρειαζόμαστε τη συνεχόμενη υποστήριξη σου. Στο τέλος της ημέρας όλα γίνονται για εσένα, τον Έλληνα.»

 


Στο πλαίσιο παρουσίασης κομμάτων που συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές 2024 και με δεδομένο ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει ο ελληνικός λαός να ψηφίζει όσους τον πρόδωσαν μέχρι τώρα, παρουσιάζουμε τη διακαναλική συνέντευξη, το διαφημιστικό σποτ, τις θέσεις του κόμματος «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ», καθώς και τη συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος στην ΕΡΤ, Ελευθερίου (Terry) Χατζηιερεμία.


Πολιτική Διαφήμιση 10 λεπτών


Συνέντευξη του Προέδρου του κόμματος «ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ» στην ΕΡΤ


Θέσεις κόμματος

Διατήρηση Τάξης και Σταθερότητας

Η διατήρηση της τάξης και της σταθερότητας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ελευθερίας και της ασφάλειας που όλοι μας απολαμβάνουμε. Χωρίς αυτά τα θεμέλια, οι κοινωνίες μας θα κινδυνεύουν από την αναρχία και την αστάθεια, που μπορούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές μας για ευημερία και πρόοδο. Πρέπει να εφαρμόσουμε τον νόμο με δίκαιο και σταθερό τρόπο, ενισχύοντας τις δομές που διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της κοινωνίας μας και προστατεύοντας τους πολίτες από κάθε απειλή. Η σταθερότητα και η τάξη δεν είναι απλώς στόχοι κυβερνητικής πολιτικής, αλλά απαραίτητες συνθήκες για τη διατήρηση της δημοκρατίας και της αγοράς μας.


Σεβασμός προς την Παράδοση

Ο σεβασμός προς την παράδοση δεν είναι απλώς μια προσήλωση σε παλιές συνήθειες, αλλά μια αναγνώριση του πλούτου και της σοφίας που κληροδοτήθηκε από τις προηγούμενες γενιές. Είναι σημαντικό να διατηρούμε αυτές τις αξίες και να τις περνάμε αναλλοίωτες στις επόμενες γενιές, ώστε να μην χάσουμε την ουσία μας ως έθνος. Η παράδοση είναι ο σύνδεσμος που μας ενώνει με το παρελθόν και μας οδηγεί στο μέλλον με σταθερότητα και αξιοπρέπεια.


Σεβασμός προς τον Θεό

Ο σεβασμός προς τον Θεό αποτελεί τη βάση για την ηθική ορθότητα και την αλτρουιστική συμπεριφορά στις κοινωνίες μας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι μέσα από τη θρησκευτική πίστη, τα άτομα μπορούν να βρουν έναν οδηγό για την προσωπική τους ανάπτυξη και την ενίσχυση της κοινωνικής τάξης. Ο σεβασμός αυτός συμβάλλει στην εδραίωση της ειρήνης και της κατανόησης μεταξύ διαφόρων πολιτισμικών ομάδων, καθιστώντας τον ένα κρίσιμο πυλώνα για την ευημερία της κοινωνίας μας.


Εθνικισμός

Ο εθνικισμός δεν αποτελεί μία απλή πολιτική ιδεολογία, αλλά μια ιερή υπόθεση που ενώνει τους Έλληνες γύρω από την κοινή τους καταγωγή, ιστορία και πολιτισμό. Είναι η δύναμη που μας καλεί να θυσιαζόμαστε για την πατρίδα και να τιμούμε τους προγόνους μας, διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες που έχουν διαμορφώσει την ελληνική μας ταυτότητα. Είναι η αγάπη για την πατρίδα που ενδυναμώνει την κοινότητά μας και προσφέρει έναν ξεκάθαρο στόχο, την προάσπιση και την προώθηση του ελληνικού στοιχείου σε κάθε γωνιά της γης. Ο εθνικισμός είναι ο οδηγός προς την αυτογνωσία και την εθνική μας αναγέννηση.


Οικονομικός Συντηρητισμός

Ο οικονομικός συντηρητισμός αποτελεί τη βάση για έναν δυνατό, ελεύθερο και ανεξάρτητο εθνικό οικονομικό ιστό. Oι αγορές πρέπει να λειτουργούν με όσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς, αφήνοντας την ελευθερία στους ανθρώπους να καινοτομούν, να επιχειρούν και να ανταγωνίζονται. Μειώνοντας τους φόρους και την κυβερνητική δαπάνη, ανοίγουμε το δρόμο για προσωπική πρωτοβουλία και δημιουργικότητα, που είναι τα πραγματικά κινητήρια μοχλά της οικονομικής ανάπτυξης. Αυτή είναι η φιλοσοφία που θα φέρει πρόοδο και ευημερία, όχι μόνο για τους λίγους, αλλά για κάθε πολίτη.


Τεχνολογία και ψηφιοποίηση

Η τεχνολογία και η ψηφιοποίηση αποτελούν μεγάλες ευκαιρίες για την ανανέωση και την απλούστευση της δημόσιας διοίκησης. Προσφέρουν στο κράτος τη δυνατότητα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες. Μέσω της ψηφιοποίησης, μπορούμε να εξαλείψουμε τη γραφειοκρατία, να καταστήσουμε τη διαχείριση πιο διαφανή και να ενισχύσουμε τη δημοκρατία μας, διασφαλίζοντας ότι ο κάθε πολίτης έχει πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες. Η καινοτομία δεν πρέπει να φοβάται, αλλά να χαιρετίζεται ως εργαλείο για την πρόοδο και τη βελτίωση της κοινωνίας μας.




 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου