Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και μάλλον πρέπει να προετοιμαστούμε… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε και μάλλον πρέπει να προετοιμαστούμε…

  Όλα   τα   πιόνια   στη   σκακιέρα   του   πολέμου   είναι   στην   θέση   τους και το   μόνο   που   απομένει   είναι   να   κτυπήσει   τ...

 

Όλα τα πιόνια στη σκακιέρα του πολέμου είναι στην θέση τους και το μόνο που απομένει είναι να κτυπήσει το καμπανάκι έναρξης των γεγονότων που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο...

 

Η ρωσική κρατική τηλεόραση αποκάλυψε  ότι η Μόσχα σχεδιάζει να αναπτύξει πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM) στην Κούβα, το Μεξικό και τη Βενεζουέλα. Αυτή η κίνηση της Ρωσίας είναι μια απάντηση στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ στην  Ευρώπη… 

 

 

Γράφει ο GEWKWN 

 

Ο κόσμος παρακολουθεί τρομοκρατημένος τα παγκόσμια γεγονότα και ελπίζει ότι ο διάλογος και η διπλωματία μπορούν να επικρατήσουν, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, όλα τα πιόνια στην σκακιέρα του πολέμου είναι στην θέση τους, το μόνο που απομένει είναι να κτυπήσει το καμπανάκι της έναρξης των γεγονότων που θα οδηγήσουν σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο   

 

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: 

 

- Η Ρωσία εκτέλεσε  μεγάλες ασκήσεις  με τακτικά πυρηνικά όπλα στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρειά της,  η οποία αποτελείται από ρωσικές περιοχές στο νότο, μεταξύ άλλων στα σύνορα με την Ουκρανία, την Κριμαία και τέσσερις ουκρανικές περιοχές που η Ρωσία προσάρτησε το 2022. 

 

- Προχθες την νύκτα η Ρωσία ανέπτυξε τα ΝΕΑ συστήματα αεράμυνας S-500 στην Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και στις περιοχές που βρίσκονται τα ρωσικά  σιλό με τα στρατηγικά πυρηνικά. 

 

- VT:  Η Ρωσία μετέφερε 11 πυρηνικά υποβρύχια στον Ατλαντικό Ωκεανό το καθένα φέρει από 6 έως 16 έως και 32 πυραύλους, οι οποίοι μπορεί να χωρέσουν από έξι έως δέκα πυρηνικές κεφαλές! Ο αντιναύαρχος Sir Clive Johnstone, πρώην Διοικητής της Ναυτικής Διοίκησης του ΝΑΤΟ (πέθανε 16/5/2024, αποκάλυψε ότι «πολλά από αυτά που κάνουν οι Ρώσοι αυτή τη στιγμή δεν καταλαβαίνουμε και είναι ασαφή».  Επίσης πυρηνικά όπλα είναι κρυμμένα κάτω από τον πάγο της Αρκτικής oπως το υποβρύχιο «Yury Dolgoruky» που φέρει έως και 16 πυραύλους Bulava, ο καθένας με έξι έως δέκα πυρηνικές κεφαλές. dailymail. 
 

-  Ένα ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο ικανό να εκτοξεύσει πυρηνικούς πυραύλους πέρασε κατά μήκος της ακτής της Φλόριντα.  Ρωσικά πολεμικά πλοία με υπερηχητικούς πυραύλους πραγματοποιούν ασκήσεις στην ίδια περιοχή της Φλόριντα κοντά στην Κούβα.    Οι ΗΠΑ είναι σε πλήρη συναγερμό και ανακοίνωσαν ότι το επιθετικό υποβρύχιο USS Helena είναι ήδη στον κόλπο του Γκουαντάναμο της Κούβας, τρία αμερικανικά αντιτορπιλικά, ένα Boeing P-8 poseidon και η φρεγάτα του Βασιλικού Καναδικού Ναυτικού HMCS Ville de Quebec συμμετέχουν στην επιχείρηση παρακολούθησης των πολεμικών πλοίων του Πούτιν.

 

ΒΑΛΤΙΚΗ: 

 

- Μια  σύγκρουση στη Βαλτική θα λάβει χώρα σε κάθε τομέα – αέρα, θάλασσα, ξηρά, διάστημα και κυβερνοχώρο, το ΝΑΤΟ θεωρεί την Ρωσία μια συνεχή απειλή για την περιοχή της Βαλτικής, για την Ρωσία όμως είναι θέμα επιβίωσης…. 

 

-Μαχητικά αεροσκάφη του ΝΑΤΟ προσπαθούν να αναχαιτίσουν ρωσικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα. Αρκετά ρωσικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν τις τελευταίες ημέρες από τρεις ξεχωριστές μοίρες μαχητικών του ΝΑΤΟ της Γερμανίας , της Ιταλίας και της Ισπανίας , που απογειώθηκαν από βάσεις στη Λετονία , την Πολωνία  και τη Λιθουανία αντίστοιχα. 

Όλα τα έθνη με ακτές στην Βαλτική εκτός από τη μικρή δυτική ακτή της Ρωσίας και το Καλίνινγκραντ,  δηλαδή η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Εσθονία και η Γερμανία, είναι έθνη του ΝΑΤΟ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής, που εδρεύει στο Καλίνινγκραντ, θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων Νατοϊκών στόλων. Βασικά, η Βαλτική Θάλασσα σχεδόν γίνεται το εσωτερικό νερό του ΝΑΤΟ. 

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ: 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, triklopodia.gr 17/4/2022 ‘’ θα πάρουν απόφαση ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της Ρωσίας σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, σε ουρανό, Γη και Θάλασσα ακόμα και το οξυγόνο θα ήθελαν να το κόψουν της Ρωσίας αν μπορούσαν…… οι Δυτικοί γνωρίζουν τι έρχεται και το τι θα γίνει και τότε θα μαζευτούν και θα κάνουν συμβούλιο, θέλουν να εγκλωβίσουν την Ρωσία προς τον βορρά, χρησιμοποιώντας τις ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον πόλεμο εκεί….. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ όμως ξαφνικά ο πόλεμος, θα γίνει κάτι που δεν θα το περιμένουν, διότι από τις χώρες που θα λάβουν μέρος στο συμβούλιο, ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και θα κάνουν ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……. 

 

θα φανεί ότι έχουν εγκλωβίσει την Ρωσία προς τα πάνω, εκεί όμως που πιστεύουν ότι την έχουν εγκλωβίσει εκεί θα εκραγεί το ηφαίστειο που θα λέγεται κόκκινη αρκούδα, πληγωμένη. 

 

- Η ρωσική κρατική τηλεόραση αποκάλυψε  ότι η Μόσχα σχεδιάζει να αναπτύξει πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM) στην Κούβα, το Μεξικό και τη Βενεζουέλα. Αυτή η κίνηση της Ρωσίας είναι μια απάντηση στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ στην  Ευρώπη. 

 

- ΣΕΡΒΙΑ : Ο Αλεξάντερ Βούτσιτς  πρόεδρος της Σερβίας σε τηλεοπτική συνέντευξη του δήλωσε τα εξής "Θα έχουμε Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα σε τρεις έως τέσσερις μήνες, ΙΣΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ"   και συνέχισε λέγοντας στους πολίτες της χώρας του,  να ελέγξουν τις προμήθειες των τροφίμων τους και να προετοιμαστούν. 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 7 Φεβ 2022 ‘’ θα δείτε να ανάβουν τα αίματα στην Σερβία, θα είναι μια ανάφλεξη που θα είναι σχέδιο της ΝΤΠ για να απασχολήσουν την Ρωσία….. Στο σχέδιο αυτό θα συμμετέχουν το Μαυροβούνιο και το Κόσσοβο, θα υπάρξει και μια μικρή ανάφλεξη ίσως στο Αζερπαιτζαν, για τον ίδιο λόγο….’’ 
 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου