Η Δέσποινα Βανδή ξεφτίλισε την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ακύρωσε συναυλία λόγω ανάρτησης αφίσας του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ οι πολιτικοί μας κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους όπου βρεθούν και όπου σταθούν… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Δέσποινα Βανδή ξεφτίλισε την πολιτική ηγεσία της Ελλάδος. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ακύρωσε συναυλία λόγω ανάρτησης αφίσας του Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ οι πολιτικοί μας κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους όπου βρεθούν και όπου σταθούν…

  Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανάρτησαν αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. Στον αντίποδα, η Λίνα Μενδώνη πόζα...

 





Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία στην Τουρκία γιατί οι διοργανωτές ανάρτησαν αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. Στον αντίποδα, η Λίνα Μενδώνη πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από πορτραίτο του εγκληματία σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ, σε επίσκεψη της στην Κωνσταντινούπολη, ο Γεραπετρίτης έκανε τεμενάδες στον Ερντογάν και ο Μητσοτάκης Προσκύνησε την τουρκική σημαία και το τουρκικό άγημα στην Άγκυρα!

 

«Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική» - Η τραγουδίστρια εξέφρασε την αντίθεσή της με την πράξη της τοποθέτησης της αφίσας του Κεμάλ αλλά και της τουρκικής σημαίας στη σκηνή και με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι η διοργάνωση είχε τελικά πολιτικό χαρακτήρα και αποφάσισε να μη συμμετέχει σε αυτή.

 

Η κ. Βανδή σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε για το περιστατικό ότι την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV, ενώ σε νέα της δήλωση στο Open τόνισε πως «δεν θα τραγουδούσε ποτέ μπροστά από τη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρει σύμφωνα με το κανάλι: «Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική».




Η ίδια, νωρίτερα, σε ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε για το περιστατικό ότι την ευθύνη φέρει εξ ολοκλήρου το TEV καθώς «μονομερώς αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως συναυλία και του έδωσε πολιτικό χαρακτήρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο».

«Ως εκ τούτου η συμμετοχή μου στη συναυλία δεν ήταν δυνατή» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή η οποία στην ανάρτησή της εκφράζει τον σεβασμό της σε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους στη Σμύρνη.




Σύμφωνα με το τουρκικό κανάλι «NTV» μετά την άρνηση της Ελληνίδας τραγουδίστριας, στη σκηνή της συναυλίας εμφανίστηκε η χορωδία του TEV η οποία θα εμφανιζόταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή, και τραγούδησε τον ύμνο της Σμύρνης.

Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε η δήμαρχος της Σμύρνης, Λαλ Ντενιζλί, και είπε ότι «η κυρία Βανδή δεν θα εμφανιστεί επειδή ζήτησε να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ. Μην την αποδοκιμάζετε, δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας. Δώσαμε τόσους μάρτυρες για να κερδίσουμε αυτά τα χώματα και είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε ότι η αδερφοσύνη και η φιλία θα κερδίσουν».


Αφού, δε, εξέφρασε την ελπίδα πως ό,τι συνέβη θα αποτελέσει ένα μάθημα για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, η κυρία Ντενιζλί συνέχισε λέγοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα».

«Η δήμαρχος μίλησε έντονα, ο κόσμος αναστατώθηκε, φύγαμε με προστασία», λέει συνεργάτιδά της


Η Ευγενία Λιάκου, η τραγουδίστρια που συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή στις συναυλίες της, έκανε δηλώσεις για όσα συνέβησαν στην Τουρκία, πριν από ττην προγραμματισμένη της εμφάνιση.


Η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί στη σκηνή, καθώς είχαν αναρτηθεί πανό και αφίσες με τον Κεμάλ Ατατούρκ και την τουρκική σημαία.


Όπως είπε η Ευγενία Λιάκου στην εκπομπή «Summers Cool», η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθύνθηκε στο κοινό της Τουρκίας λέγοντάς τους: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».

 

«Είχαμε μια συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με το εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Φτάσαμε εκεί, έστησαν τη σκηνή αυτοί και την ώρα που φτάσαμε για sound check με την μπάντα, ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή», περιγράφει.


Επίσης, ανέφερε: «Ρωτήσαμε αν είναι για τη δική μας συναυλία ή αν είναι για κάτι άλλο. Ήταν λίγο σε διαβουλεύσεις, ότι εντάξει η Δέσποινα θα έκανε μια συναυλία ποπ, λαϊκή, τη δική της συναυλία. Δεν θα είχε κάποια χροιά, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο. Η σκηνή είναι συνήθως καθαρή. Ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Ήταν ένα μπάνερ του Κεμάλ και η τούρκικη σημαία. Εμείς περιμέναμε στο καμαρίνι να βγούμε και μας έγινε η ανακοίνωση ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή».


Όπως είπε στη συνέχεια, βγήκαν από τον χώρο με προστασία. «Βγήκαμε με προστασία, γιατί μίλησε μετά αυτή η δήμαρχος λίγο πιο έντονα και ο κόσμος είχε αναστατωθεί. Μας έβγαλαν έξω και γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Η Δέσποινα Βανδή έφυγε κατευθείαν, εμείς φύγαμε σήμερα. Είμαστε καλά».


Τέλος, εξήγησε πως επηρεάστηκε από το συμβάν, ενώ τόνισε πως μία συναυλία δεν πρέπει να γίνεται πολιτική εκδήλωση.


«Στενοχωρήθηκα που έγινε αυτό, γιατί ο κόσμος ήρθε για να ακούσει μουσική. Δεν είναι ωραίο μια συναυλία να γίνεται πολιτική εκδήλωση», ανέφερε.


Η Βανδή ξεφτίλισε τους πολιτικούς της Ελλάδος

Η Δέσποινα Βανδή με τη πράξη της να ακυρώσει τη συναυλία της προσέφερε κάτι που δεν προσφέρουν δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί. Λίγη εθνική αξιοπρέπεια, λίγη εθνική συνείδηση, λίγη τσίπα! Σε μια εποχή που οι κυβερνώντες κάνουν τεμενάδες στο φιλοτουρκικό αφήγημα, που ο Γεραπετρίτης κάνει τεμενάδες στον Ερντογάν, ο Μητσοτάκης στο τουρκικό άγημα και η Λίνα Μενδώνη ως Υπουργός Πολιτισμού βγάζει αναμνηστική φωτογραφία με την εικόνα του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ...μια λαϊκή τραγουδίστρια με μια απλή πράξη εθνικής ευθιξίας, ξεφτίλισε τους πάντες!




Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα είναι αποθεωτικά για τη γενναία απόφαση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στη Σμύρνη της Τουρκίας (που διοργάνωσε το Τουρκικό Ίδρυμα Παιδείας, «TEV»), επειδή πληροφορήθηκε ότι κάποιοι είχαν αναρτήσει αφίσα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και τη Τουρκική σημαία. Μπράβο Δέσποινα!! 



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου