Άνθρωποι και «Μετάνθρωποι»… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Άνθρωποι και «Μετάνθρωποι»…

  Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο θα μπορέσει να καταλάβει πόσο φρικιαστική θα ναι η ζωή του ανθρώπου σε μια τέτοια κοινωνία. Ο σκοπός του άρθ...

 





Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο θα μπορέσει να καταλάβει πόσο φρικιαστική θα ναι η ζωή του ανθρώπου σε μια τέτοια κοινωνία. Ο σκοπός του άρθρου είναι να ταρακουνήσει τον αναγνώστη για να αφυπνιστεί και να καταβάλλει προσπάθεια για να το αποτρέψει

 

Η δυστοπική κοινωνία θα είναι μια κοινωνία, στην οποία θα έχει επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, με το πρόσχημα τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο "μετάνθρωπος" θα παρακολουθείται από παντού από κάμερες. Δεν θα μπορεί να κάνει ή να λέει τίποτα που να μην είναι αρεστό στην παγκόσμια κυβέρνηση. Μιλούμε δηλαδή για τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή του ανθρώπου...

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

Ο «μετάνθρωπος» φίλοι μου, είναι ο άνθρωπος του κοντινού μέλλοντος, μιας δυστοπικής κοινωνίας.

 

Με την έννοια δυστοπική κοινωνία, εννοούμε τη μορφή της κοινωνίας που μας ετοιμάζουν στην τελική της κατάληξη, μετά την υλοποίηση της ατζέντας 2030 από τους νεοταξίτες.

 

Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο θα μπορέσει να καταλάβει πόσο φρικιαστική θα ναι η ζωή του ανθρώπου σε μια τέτοια κοινωνία. Ο σκοπός του άρθρου είναι να ταρακουνήσει τον αναγνώστη για να αφυπνιστεί και να καταβάλλει προσπάθεια για να το αποτρέψει.

 

Η δυστοπική κοινωνία θα είναι μια κοινωνία, στην οποία θα έχει επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, με το πρόσχημα τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο "μετάνθρωπος" θα παρακολουθείται από παντού από κάμερες. Δεν θα μπορεί να κάνει ή να λέει τίποτα που να μην είναι αρεστό στην παγκόσμια κυβέρνηση. Μιλούμε δηλαδή για τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή του ανθρώπου!!

 

Όταν θα κάνει ή θα λέει κάτι που είναι ενάντια στην κυβέρνηση θα καταγράφεται άμεσα και θα του επιβάλλεται πρόστιμο. Το πρόστιμο θα συνδέεται με την επιβίωσή του. Δηλαδή λιγότερο φαγητό, χειρότερες συνθήκες διαβίωσης και απομόνωση στο χώρο του.

 

Θα αποκλείεται από την κοινωνία για όσο καιρό θα διαρκεί το πρόστιμο. Δεν θα μπορεί να πάει κάπου να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί. Η διασκέδαση του θα γίνεται μόνο μέσα από μια οθόνη και τον ψηφιακό κόσμο, με τρόπους που θα του έχει ορίσει η κυβέρνηση. Τα πάντα θα ορίζονται και θα επιβάλλονται ως υποχρεωτικά από την κυβέρνηση όπως μουσική, κείμενα, τροφή, κ.τ.λ.

 

Οι μετακινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις θα απαγορεύονται, για το καλό του περιβάλλοντος και θα επιτρέπονται μόνο μικρές μετακινήσεις, με ηλεκτρικά μέσα μεταφοράς. Ο "μετάνθρωπος" θα ζει μέσα σε τεράστιες απομονωμένες πόλεις, αποκομμένες από το υπόλοιπο περιβάλλον. Μέσα σε κελλιά φυλακές όπου όλα θα λειτουργούν με την τεχνολογία.

 

Θα επιτρέπονται μόνο οι διαστροφικές σεξουαλικές συνήθειες και θα τιμωρείται όποιος έχει φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά. Οι επαφές μεταξύ των "μετανθρώπων" θα γίνονται μόνο διαδικτυακά, από μακριά και ο άνθρωπος θα φτάνει σε οργασμό μόνο μέσω ψηφιακής εικόνας και επικοινωνίας.

 

Θα επιτρέπεται η λατρεία μόνο μιας θρησκείας, όπου θα λατρεύεται ως Θεός ο κυβερνήτης της παγκόσμιας κυβέρνησης. Υποχρεωτικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα χορηγείται στον "μετάνθρωπο" εμβόλιο και φαρμακευτική υποστήριξη.Τα ρομπότ θα κάνουν τα πάντα.

 

Ο "μετάνθρωπος" θα τρέφεται με συγκεκριμένες τροφές και μέγιστες ποσότητες ανά είδος. Η τροφή του θα είναι μεταλλαγμένη με χημικά. Δεν θα μπορεί να πηγαίνει έξω σε μια ταβέρνα ή να τρώει ότι θέλει. Το ποτό και άλλες ουσίες θα απαγορεύονται. Θα επιτρέπεται η κατανάλωση μόνο φιλτραρισμένου νερού.

 

Θα καταργηθούν οι πολιτικές ιδεολογίες και τα κόμματα. Μοναδική πολιτική αρχή θα είναι ο νόμος του κράτους. Η ιδιοκτησία θα έχει καταργηθεί.Τα πάντα θα ανήκουν στο κράτος. Θα είναι μια αχρήματη κοινωνία όπου το κράτος θα χορηγεί και θα διακόπτει τα πάντα. Η ύπαρξη του "μετανθρώπου" θα υπάρχει μόνο μέσω του κράτους. Ένας τεράστιος υπολογιστής θα ελέγχει τα πάντα και θα εφαρμόζει το νόμο.

 

Οι οικογένειες θα έχουν καταργηθεί. Ο "μετάνθρωπος" θα ζει μόνος του. Τα παιδιά θα γίνονται μόνο γενετικά και θα μεγαλώνονται από το κράτος. Η διδασκαλία θα γίνεται μόνο από το κράτος, για να γίνουν οι μελλοντικοί πειθήνιοι δούλοι. Ο "μετάνθρωπος" θα είναι ο ορισμός του απόλυτου δούλου!!!

 

Όσοι δεν συμμορφώνονται με το κράτος θα διώκονται ή θα θανατώνονται. Θα ζουν σαν τα αγρίμια στα βουνά και σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου το μέρος θα έχει υποστεί τεράστια οικολογική καταστροφή από τις πυρκαγιές και από τη χρήση των πυρηνικών όπλων στον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Εσύ φίλε μου, που μέχρι σήμερα βολεύεσαι και συμβιβάζεσαι με το πολιτικό σύστημα που προωθεί την υλοποίηση της παραπάνω δυστοπικής κοινωνίας, πως σου φαίνονται όλ' αυτά; Σου αρέσουν;;; Τώρα μπορείς να ζεις ελεύθερος και να κάνεις σχεδόν ότι θέλεις. Γι' αυτό και αδιαφορείς για αυτά που η οργάνωση της νέας τάξης πραγμάτων κάνει κάθε μέρα για να υλοποιήσει την ατζέντα της.

 

Είμαι σίγουρος όμως, ότι δεν θες να ζήσεις στην κοινωνία που σου περιέγραψα. Ούτε εσύ ούτε και τα παιδιά σου. Εάν πάλι πιστεύεις ότι υπερβάλλω, ρίξε μια ματιά στο τι υλοποιείται και τι αλλάζει κάθε μέρα που περνάει και θα καταλάβεις που μας οδηγούν. Ο προσωπικός αριθμός είναι το επόμενο βήμα της ψηφιακής σκλαβιάς.

 

Ας πολεμήσουμε λοιπόν φίλοι μου να τα αποτρέψουμε, μέσω της μαζικής αφύπνισης. Ας μεταδίδουμε συνεχώς την αλήθεια στον κόσμο. Δεν μας άφησαν άλλη επιλογή... Η μαζική αφύπνιση θα φέρει την μαζική αντίσταση και η μαζική αντίσταση την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!!!

 

Υ.Γ. Επειδή το Facebook τις "θάβει" τέτοιου είδους αναρτήσεις, όσοι συμφωνείτε με τα γραφόμενα, κάντε κοινοποίηση ώστε να τα διαβάσουν όσο περισσότεροι γίνεται.

 

Καλόν αγώνα!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου