Το αφήγημα του "γιόκ@" δεν τελείωσε. Ο Δρ. Geert Vanden Bossche επιβεβαιώνεται. Προειδοποίησε πρόσφατα ότι στους πλήρως eμbo-λι-@σμένouς θα δούμε «τσουνάμι» νόσησης και θανάτων, ενώ ο ρυθμός των μετ@λλάξεων έχει γίνει πλέον ΕΚΘΕΤΙΚΟΣ…! Τι συμβαίνει στην Ελλάδα… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το αφήγημα του "γιόκ@" δεν τελείωσε. Ο Δρ. Geert Vanden Bossche επιβεβαιώνεται. Προειδοποίησε πρόσφατα ότι στους πλήρως eμbo-λι-@σμένouς θα δούμε «τσουνάμι» νόσησης και θανάτων, ενώ ο ρυθμός των μετ@λλάξεων έχει γίνει πλέον ΕΚΘΕΤΙΚΟΣ…! Τι συμβαίνει στην Ελλάδα…

  Πριν από 3 μήνες σε συνέντευξη του στο KunstlerCast podcast ο Δρ. Geert Vanden Bossche απηύθυνε μια προειδοποίηση για την ανθρωπότητα...

 





Πριν από 3 μήνες σε συνέντευξη του στο KunstlerCast podcast ο Δρ. Geert Vanden Bossche απηύθυνε μια προειδοποίηση για την ανθρωπότητα: «Η μαζική κατάρρευση της ανοσίας μεταξύ των πλήρως “tsι-μπ-η-μένων” πλησιάζει.» - Στην Ελλάδα εν μέσω θέρους έχουμε 923 νέες εισαγωγές, 16 διασωληνώσεις και 38 θανάτους. Το χειμώνα τι θα γίνει;

 

Παραδοσιακά ήταν ΤΑΜΠΟΥ ο e-μbο-λι@σμός εν μέσω π@νδημi@ς....εξαιτίας της πιθανότητας διενέργειας μη εξουδετερωτικών tsi-mph-μatων και της συνακόλουθης πίεσης της ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ και τη συνακόλουθή καθοδήγηση στη δημιουργία ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ. Ο Δρ Gεεrt V@nden Bοsschε φώναζε από την αρχή για τουλάχιστον τρία χρόνια. Το γράφημα που ακολουθεί δείχνει 100% αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Gεεrt.


(Κακώς λογοκρίθηκε το άρθρο και διεγράφη από τους ελεγκτές, καθώς αποτελεί μετάφραση επίσημου ξένου άρθρου μεγάλης ιστοσελίδας το οποίο επικαλείται δημοσιευμένη επιστημονική άποψη και δεν αντιβαίνει τους όρους της κοινότητας. Η άκριτη λογοκρισία των ελεγκτών πρέπει επιτέλους να σταματήσει.)


Άρθρο του GAME THEORY

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ «ΑΝΟΣΟΑΠΟΦΥΓΗΣ»; Ένας από τους κύριους λόγους που ΠΟΤΕ δεν είχε γίνει "τσι-mpηma" για koρωνοgϊό στο παρελθόν, είναι επειδή είναι γνωστό ότι αυτοί οι (γ)ιόί είναι εξαιρετικά μεταλλασόμενοι. Είναι ο απόλυτα μετασχηματιζόμενος (g)ιός. Παραδοσιακά ήταν ΤΑΜΠΟΥ ο eμboli-aσμός εν μέσω π@νδημί@ς....εξαιτίας της πιθανότητας διενέργειας μη εξουδετερωτικών emb-oλίων και της συνακόλουθης πίεσης της ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ και τη συνακόλουθή καθοδήγηση στη δημιουργία ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ. Ο Δρ Geert Vanden Bossche φώναζε από την αρχή για τουλάχιστον τρία χρόνια μέχρι που έγινε γελοίος γι’ αυτό…. Αυτό το γράφημα δείχνει 100% αυτό για το οποίο είχε προειδοποιήσει ο Geert. Αυτό το γράφημά δείχνει την αναπαραγωγή των μεταλλάξεων του S@rs C-οβ II. Η κατακόρυφη κόκκινη κορύφωσή στα δεξιά, στο σχήμα των μεταλλάξεων για κάθε χρονική περίοδο, άρχισε να αναπτύσσεται τον Ιανουάριο/Φεβρουάριο του 2024. Από τότε ο ρυθμός των μετ@λλ@ξεων έχει γίνει ΕΚΘΕΤΙΚΟΣ. Και δε θα τελειώσει.



Πηγή: https://nextstrain.org/ncov/gisaid/global/6m


Τι είχε προειδοποιήσει το 2023

Σε άρθρο του ιολόγος Δρ. Geert Vanden Bossche είχε γράψει:

“Η πρόβλεψη πολύπλοκων βιολογικών δυναμικών απαιτεί μια αυστηρή επιστημονική ανάλυση των θεμελιωδών αιτιών αυτών των δυναμικών και την ευθυγράμμισή τους με τα προσεχή δεδομένα και παρατηρήσεις, αντί για την παρέκταση από των επί τούτω δεδομένων ή από προηγούμενες παρατηρήσεις. Όσον αφορά τη συνεχιζόμενη πανδημία φοροδιαφυγής του ιού, τα κυρίαρχα βιολογικά πρότυπα διέπονται από την εξελισσόμενη δυναμική του ιού, που διαμορφώνεται και αναδιαμορφώνεται από την ανοσολογική απόκριση σε επίπεδο πληθυσμού που αποτυπώνεται από τον μαζικό εμβολιασμό. Καθώς αυτές οι εξελικτικές δυναμικές του ιού ξεκίνησαν προς τη λάθος κατεύθυνση (η ανοσολογική απόκριση θα έπρεπε ιδανικά να προσαρμοστεί στον ιό, όχι το αντίστροφο!), η Φύση είναι πλέον υποχρεωμένη να εξαλείψει όλες τις εσφαλμένες ανοσολογικές προσαρμογές από τον πληθυσμόΩστόσο, αυτό το σενάριο θα αφήσει πολλά ebo-λι@σμένα άτομα (δηλ. εκείνους που tsiμοήθηκαν με τρόπους που τους έκαναν να εξαρτώνται αποκλειστικά από αυτή τη λανθασμένη @νοσολογική @ποτύπωση) εντελώς απροστάτευτα. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αυτό δε θα οδηγήσει σε σημαντικά αυξημένα ποσοστά θνησιμόtητ@ς προτού επιτευχθεί η προστατευτική @νοσί@ της αγέληςΩστόσο, αυτό μπορεί να εμφανιστεί μόνο όταν αυξηθεί περαιτέρω το ποσοστό υπερβάλλουσας θνησιμότητας σε tsi-mpi-meνους λόγω καταστολής του ανοσοποιητικού ή παθολογίας που σχετίζεται με το ανοσοποιητικό που προκύπτει έμμεσα από τον μαζικό εμβολιασμό. (Δείτε εδώ)

Το σενάριο που απεικονίζεται παραπάνω αντιπροσωπεύει το μόνο μέσο από το οποίο η φύση μπορεί να μετατρέψει τη συνεχιζόμενη πίεση για ανοσία της αγέλης (στην ιογενή μολυσματικότητα) που ασκείται από υψηλά trypi-μένους πληθυσμούς με το γνωστό boli σε μια κατάσταση βέλτιστης, αποστειρωτικής ανοσίας της αγέλης (που κυρίως που παρέχεται από τους μη εμβολιασμένους).

Η αύξηση των ποσοστών νοσηλείας και θνησιμότητας θα μπορούσε να επιβαρύνει γρήγορα τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών των γραφείων τελετών σε χώρες με υψηλό βαθμό eboli-ασμού για τη kοVιδ - 19. Ως εκ τούτου, προτρέπω όλα τα υγιή μη eboliasm-ένα άτομα να είναι προετοιμασμένα να βοηθήσουν σε τέτοια σενάρια, όποτε και όπου προκύψουν.”

Στους πλήρως tsi-bi-me-νους θα δούμε «τσουνάμι» @σθένειας και θ@νάτου, προειδοποιεί ο ιολόγος σε πρόσφατη συνέντευξή

Πριν από 3 μήνες σε συνέντευξη του στο KunstlerCast podcast ο Δρ. Geert Vanden Bossche έχει άλλη μια προειδοποίηση για την ανθρωπότητα: η μαζική κατάρρευση της ανοσίας μεταξύ των πλήρως τσimpηmένων πλησιάζει.


Ο Bossche προέβλεψε ένα προσεχές «μαζικό, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτου μεταξύ εκείνων που «boliάστηκαν» για τον κο-ρv-no-γιο, των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πλέον ανείπωτα σε κίνδυνο.


Το αποτέλεσμα αυτού του επερχόμενου κύματος μαζικών @σθενειών και θ@νάτων είναι βέβαιο ότι θα κατακλύσει πλήρως τον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, για να μην αναφέρουμε τον αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικονομία από την άποψη της ολικής οικονομικής κατάρρευσης και του κοινωνικού χάους.


Θα αρχίσει να γίνεται αντιληπτό, εξήγησε ο Bossche, με μια απότομη αύξηση των κρουσμάτων, αυτό που το σύστημα θα ονομάσει «μακροχρόνιο κοV-ιδδ». Μόλις αυτά τα κρούσματα αρχίσουν πραγματικά να συσσωρεύονται, τότε θα έρθει το τεράστιο κύμα νοσήσεων και θανάτων, το οποίο ο Bossche λέει ότι είναι αναπόφευκτο.


«Θα δείτε τι θα συμβεί, για παράδειγμα, τις επόμενες εβδομάδες… θα είναι όλο και περισσότερα τα κρούσματα του σοβαρού μακροχρόνιου κοβ-Iδ», είπε ο Bossche. «Θα αρχίσουν να αντικαθιστούν το κύμα των καρκίνων…τώρα έχουμε μια πιο χρόνια φάση».


«Θα τελειώσει με μια υπεροξεία φάση, ένα τεράστιο, τεράστιο κύμα… Το μελετάω τώρα εδώ και τέσσερα χρόνια. Ξέρω για τι πράγμα μιλάω».


Ισχυριζόμενος ότι είναι ένα από τα άτομα, αν όχι το μόνο άτομο που κατανοεί την ανοσολογία πίσω από όλα αυτά. Ο Bossche λέει ότι η επερχόμενη κρίση είναι «επικείμενη», που σημαίνει ότι θα συμβεί ανά πάσα στιγμή και πιθανότατα θα αιφνιδιάσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.


Η κατάρρευση της υγείας και η κρίση που θα επιφέρει θα οδηγήσουν σε πλήρη κατάρρευση του συστήματος, μετά την οποία ο Bossche λέει «θα πρέπει να οικοδομήσουμε έναν εντελώς νέο κόσμο».


«Είναι πολύ, πολύ σαφές ότι όταν αυτό ξεκινήσει, τα νοσοκομεία μας θα καταρρεύσουν», προειδοποίησε ο Bossche. «Και αυτό σημαίνει ότι το χάος σε όλα τα είδη των στρωμάτων της κοινωνίας – χρηματοπιστωτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πείτε το όπως νομίζετε – θα είναι πλήρες».


Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι ο γιό-kas-19 είναι αυτό που πραγματικά έκανε τα ντόμινο της τρέχουσας παγκόσμιας τάξης να πέφτουν. Και μέχρι να φτάσει στο τέλος, το μόνο που θα μείνει είναι στάχτη και σκόνη από τα οποία θα σηκωθεί ένας Φοίνικας για να αναδημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.


«Είναι πολύ περίεργο για μένα να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν το κρύβω γιατί είμαι 200 ​​τοις εκατό πεπεισμένος ότι θα συμβεί», δήλωσε δυσοίωνα ο Bossche.


Όλη η συνέντευξη του στο podcast είναι εδώ:


Στην Ελλάδα εν μέσω θέρους έχουμε 923 νέες εισαγωγές, 16 διασωληνώσεις και 38 θανάτους

Σύμφωνα με το iatropedia.gr

Αυξημένη δραστηριότητα του ιού, με αυξητική τάση στις εισαγωγές για νοσηλεία, καταγράφουν και αυτήν την εβδομάδα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ

Αυξημένη δραστηριότητα του ιού, με αυξητική τάση στις εισαγωγές για νοσηλεία, καταγράφουν και αυτήν την εβδομάδα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό και τη νόσο Covid, σύμφωνα με την τελευταία Εβδομαδιαία Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης Αναπνευστικών Λοιμώξεων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός για την Εβδομάδα 30/2024 (22 Ιουλίου 2024 – 28 Ιουλίου 2024).

Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παρουσίασε μικρή αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Καταγράφηκαν 923 νέες εισαγωγές παρουσιάζοντας αυξητική τάση. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν 626 και ο αριθμός των εισαγωγών την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023 ήταν 321. Καταγράφηκε, δηλαδή, αύξηση 47% σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες (μέσος εβδομαδιαίος αριθμός εισαγωγών εβδομάδες 26/2024-29/2024: 626).

Πανδημία κέρδους για λίγους και καταστροφής για τους περισσότερους

Το μέγεθος της ανοσολογικής αποφυγής δείχνει περίτρανα ότι τα πειραματικά γενετικά "tsimπηματάκια" κατέστρεψαν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα στους trυπημένους σε σημείο να έχουμε εισαγωγές στα νοσοκομεία με κοβ-id ακόμα και στο κατακαλόκαιρο.


Το τι έρχεται το χειμώνα δε θέλω ούτε να το σκέπτομαι στην κατάστασή που είναι αυτή τη στιγμή τα ελληνικά νοσοκομεία!


Όπως έλεγε ο Geert Vanden Bossche θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι!


Ας ελπίσουμε (αν και αμφιβάλω) ότι η λύση που θα προτείνουν στο πρόβλημα που δημιούργησαν τα μπό-lia, δε θα είναι η επιβολή ακόμα περισσοτέρων tsi-μπη-μάτων και ο εξαναγκασμός στη χρήση της νέας ψηφιακης καρτας eμβολι@σμου!

 


 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. Ο πολεμος ειναι παγκοσμιος και αφορα ΟΛΟΥΣ εμας τους Ανθρωπους , αφυπνισμενους και μη...
    Ο πολεμος μαινεται μεταξυ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΑΛΛΟΕΙΔΩΝ ελιτ που παντοτε μας ετρωγαν .. τελετουργικα .. καθως αδυνατουμε να αποδεχθουμε την κατασταση ως α ληθη νη γιατι ειμαστε σε ματριξ καταστολης και ληθης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου