Ο λαός συμφωνεί με τον ΛΑΟΣ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο λαός συμφωνεί με τον ΛΑΟΣ

Το 75% του ελληνικού λαού είναι σύμφωνοι με τις θέσεις του ΛΑ.ΟΣ για την άρση του ασύλου, τη λήψη σκληρότερων μέτρων για την εγκληματικότητα...


Το 75% του ελληνικού λαού είναι σύμφωνοι με τις θέσεις του ΛΑ.ΟΣ για την άρση του ασύλου, τη λήψη σκληρότερων μέτρων για την εγκληματικότητα και την απέλαση των λαθρομεταναστών, τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις της Κυριακής.
Ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της υπουργού Εξωτερικών, σημειώνοντας ότι η κυρία Μπακογιάννη «ασκεί προσωπική πολιτική και όχι πολιτική υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδος».
Υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου τάσσεται το 49% των πολιτών, σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την «Καθημερινή της Κυριακής». Μάλιστα, το 70% τάσσεται υπέρ της επέμβασης της αστυνομίας εντός των ιδρυμάτων, με το 24% να υποστηρίζει ότι αυτό πρέπει να γίνεται και χωρίς την άδεια των πρυτανικών αρχών.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΑΛΚΟ, που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, 75,8% των ερωτηθέντων εγκρίνει την εισβολή της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, 62% εμφανίζεται υπέρ του νόμου για την κουκούλα, 72,3% ζητά να απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες, ενώ 78% να επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου