Παύλος Πισσάνος υποψήφιος Α’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ. - Βιογραφικό - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παύλος Πισσάνος υποψήφιος Α’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ. - Βιογραφικό

Ο Παύλος Πισσάνος γεννήθηκε στην Αθήνα στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής. Αναγκάστηκε από την μικρή του ηλικία να σπουδάζει και να εργάζεται γι...


Ο Παύλος Πισσάνος γεννήθηκε στην Αθήνα στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής.
Αναγκάστηκε από την μικρή του ηλικία να σπουδάζει και να εργάζεται για να βοηθήσει την οικογένειά του στην λύση των πολλαπλών προβλημάτων της δεκαετίας του 40-50 που κληροδότησαν ο Παγκόσμιος και ο Εμφύλιος σπαραγμός. Σε νεαρή ηλικία ίδρυσε τον Οργανισμό «PISSANOS» και ως επαγγελματίας διαφημιστής και παραγωγός Ελληνικών και Διεθνών τηλεοπτικών προγραμμάτων έγινε ευρύτατα γνωστός στην επικράτεια.
Ως Συγγραφέας έγραψε περισσότερα από 60 βιβλία και σενάρια, Αρχαιολογικά, Ιστορικά, Θεολογικά, Επιστημονικά, τα οποία γύρισε σε ντοκιμαντέρ που προβάλλονται διεθνώς στην Τηλεόραση, στα Πανεπιστήμια, στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Σχολεία. Είναι παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση της Επιστημονικής Εκπομπής "Απόκρυφη Αρμονία", αρθρογραφεί στην κοινωνική στήλη "Σήμερα είναι Κυριακή" της εφημερίδας "Αδέσμευτος" και είναι πρόεδρος στο Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο "Όλυμπος", στο οποίο συμμετέχουν Καθηγητές, Ερευνητές και Ακαδημαικοί, με σκοπό η Ελλάδα να γίνει Διεθνές Κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών. Έχει τιμητικές διακρίσεις και μετάλλια από πολλά Πανεπιστήμια και Ιδρύματα του κόσμου για την ιδέα της "Επτάπολης". Το τελευταίο έργο του Παύλου Πισσάνου «Απ’ τον Αριστοτέλη στον Hawking» κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου ως βιβλίο και ως ντοκιμαντέρ και προτάθηκε από 10 Καθηγητές Πανεπιστημίων και Ακαδημιών του κόσμου για το Διεθνές βραβείο Templeton 2008. Στόχος ζωής στο πνευματικό έργο του Παύλου Πισσάνου είναι η στήριξη, με κάθε μέσον, της Ορθοδόξου Εκκλησίας και η διάδοση της Κλασσικής Παιδείας των Ελλήνων Φιλοσόφων, στους λαούς της γης.
Με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη, συνδέεται με μιά βαθειά φιλία που άρχισε στην δεκαετία του ΄70 και εξελίχθηκε σήμερα, στα πλαίσια ενός κοινού αγώνα για μια καλλίτερη Ελλάδα όπως την διατρανώνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην Βουλή και ο Παύλος Πισσάνος με την πέννα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου