Δυνάμεις της κοινωνίας για την Αθήνα – Δελτίο Τύπου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δυνάμεις της κοινωνίας για την Αθήνα – Δελτίο Τύπου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αγαπητοί φίλοι, φίλες, σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες κοπιώδεις προσπάθειες και διαβούλευση με την κοινωνία καταφ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι, φίλες, σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνες κοπιώδεις προσπάθειες και διαβούλευση με την κοινωνία καταφέραμε με επιτυχία να φέρουμε σε πέρας τη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών Αθήνας «ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ». Με διαδικασίες βάσης ολοκληρώσαμε  τη στελέχωση της κίνησης μας και καταθέσαμε συνδυασμό στο πρωτοδικείο Αθηνών, ως ορίζει ο νόμος. Μετά από τον έλεγχο της πληρότητας του φακέλου της υποψηφιότητας μας από τον πρωτοδίκη η υποψηφιότητα μας έγινε αποδεκτή.

Ως εκ τούτου, μετά την πρώτη αυτή επιτυχία της πλήρους συγκρότησης σε σώμα της πολιτικής δημοτικής μας οντότητας προχωράμε πλέον με εντατικούς ρυθμούς στην τελική φάση της εκλογικής αναμέτρησης.

Καλό αγώνα, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους. Καλή λευτεριά στη πατρίδα για να μπορέσουμε να δούμε την Αθήνα μας να έχει ένα ανθρώπινο μέλλον.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΑΝΑΤΑΣΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Ο παρακάτω υπογεγραμμένος 

ΣΕΡΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ  υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος τουΔήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» δηλώνω υπεύθυνα ενώπιον του Αθηναϊκού και Ελληνικού Λαού και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και περί εξαπατήσεως  του εκλογικού σώματος ότι:

-        Αποδέχομαι να λειτουργήσω με βάση τις εξής βασικές αρχές:

      Πατριωτική (Ανατροπή – Απελευθέρωση - Ανασυγκρότηση)
      Δημοκρατική (Ισονομία - Ισηγορία – Ισοπολιτεία, Έλεγχος - Ανακλητότητα)
      Ανθρωποκεντρική (Ελληνική Παιδεία, Υγεία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη)
      Ανελικτική - Δημιουργική (Πολιτισμός, Αειφόρος ανάπτυξη με εναλλακτική οικονομία)

-       Αποδέχομαι την καταγραφή και σύγκριση των περιουσιακών μου στοιχείων πριν και μετά το πέρας της θητείας μου αν εκλεγώ και θέτω τα περιουσιακά μου στοιχεία σε δήμευση αν ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ, εξ’ αιτίας της ιδιότητος μου ως δημοτικού συμβούλου, εμπλοκή μου σε χρηματισμό, κλοπή, υπεξαίρεση ή προμήθεια εις βάρος του δημοσίου.

-       Θα προτείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα εκτελώ τις αποφάσεις που θα λαμβάνονται μέσω τοπικών, συνοικιακών ή δημοτικών  συνελεύσεων και ψηφισμάτων βάσει του πλαισίου του προγράμματος και των βασικών αρχών. Τις διαδικασίες διαβουλεύσεως και τα σχετικά ψηφίσματα (άτυπα δημοψηφίσματα δηλαδή) δεσμεύομαι να υποστηρίξω στην άμεμπτη διοργάνωση και εκτέλεσή τους.

-       Θα βοηθήσω με κάθε τρόπο την γενέτειρά μου Αθήνα και την Πατρίδα μου να ανακτήσει την απολεσθείσα ισχύ της  και υπόσταση  και να αποκαταστήσει την κηλιδωμένη εικόνα της προς την ευρωπαϊκή και διεθνή κοινότητα.  Ταυτοχρόνως θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις και μέσα, προκειμένου να βοηθήσω  τον Αθηναϊκό και Ελληνικό λαό να ξεφύγει από την παρούσα κρίση και να αναβιβάσει το βιοτικό και οικονομικό του επίπεδο.

-       Αποδέχομαι την ανακλητότητά μου η οποία θα σημαίνει την οικιοθελή παραίτησή μου από το αξίωμα μου και θέτω τον εαυτόν  μου σε δημόσιο διασυρμό σε περίπτωση αθετήσεως των διακηρυχθέντων. Σε περίπτωση ψευδούς, κακοήθους, υποβολιμαίας συκοφαντήσεως ή καταγγελίας επιφυλάσσομαι  δια τα Νόμιμα.

-       Συμπαρίσταμαι στον αγώνα όλων όσων αγωνίζονται και συναγωνίζονται για τους ίδιους σκοπούς. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν υποχρεούμαι να απολογηθώ, να δικαιολογήσω ή να αιτιολογήσω πράξεις και λόγους τους, που ενδεχομένως, είτε εκ παραδρομής είτε από οποιαδήποτε άλλη αιτία αποκλίνουν από τα πρέποντα και διακηρυχθέντα.

-       Διατηρώ το δικαίωμα να μην αποδεχθώ καμμία κατηγορία, συκοφαντία, εμπαιγμό, διαστρεβλωτική - αποσπασματική αναφορά των θέσεων μου ή κακόβουλη αναφορά στο όνομα μου εάν είναι ανώνυμη και εάν πρωτίστως δεν έχει πραγματοποιηθεί  δημόσια αντιπαράθεση και κατ’ αντιπαράσταση με τον κατήγορο σε όλα τα ΜΜΕ.

-       Δεν υποκινούμαι από εντολές και συμφέροντα τρίτων που ενεργούν  ενάντια στο καλό του τόπου και της Πατρίδος.

-       Έδοξε να υπογραφεί ως ηθικός όρκος τιμής απέναντι στην Ιστορία και το Μέλλον του τόπου που καλείται ΕΛΛΑΣ.

Ημερομηνία: 9/5/2014

Υπογραφή: ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΕΤΗΣ Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Για Επικοινωνία: 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου