Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται - Μόνο λύπη και ανησυχία» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η απαξίωση του Φεστιβάλ Αθηνών συνεχίζεται - Μόνο λύπη και ανησυχία»

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. προκάλεσε η τοποθέτηση του Δ.Σ του Φεστιβάλ Αθηνών και του προέδρου του Γιάννη Μηλιού από την υπουργό Πολι...

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. προκάλεσε η τοποθέτηση του Δ.Σ του Φεστιβάλ Αθηνών και του προέδρου του Γιάννη Μηλιού από την υπουργό Πολιτισμού.

Η Tομέαρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, επεσήμανε ότι «η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται. Για μια ακόμα φορά ορίζεται νέος Πρόεδρος και νέο Διοικητικό Συμβούλιο».

Οπως σχολιάζει η κα Κεφαλογιάννη «με τα προβλήματα να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα και το Φεστιβάλ να βυθίζεται στην κρίση διαρκείας, που η Κυβέρνηση δημιούργησε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές της».

Μάλιστα σημειώνει ότι «το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από μία σοβαρή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας να αναδείξει τη θέση της χώρας στο διεθνές πολιτιστικό περιβάλλον με δυναμισμό και εξωστρέφεια, εξελίσσεται σε πεδίο εφαρμογής ασκήσεων κομματικών ισορροπιών».

Ο Ολγα Κεφαλογιάννη καταλήγει υπογραμμίζοντας: «Δυστυχώς ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε διάθεση να μπει ένα τέλος στην αποδόμηση του Φεστιβάλ. Το λιγότερο που περιμένουμε είναι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού να δώσει τις δέουσες απαντήσεις. Μόνο λύπη και ιδιαίτερη ανησυχία!».


Από pronews.gr

1 σχόλιο

  1. αντε μωρη γκιοσα ουτε να σας βλεπω δεν θελω τι βλακας που σας ψηφηζα ,αλλα τωρα μονο χρυση αυγη και πριν πειτε οτι δηποτε ,οι φασιστες και προδοτες ειστε ολα τα αποκομματα .ρενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου