Διαμαρτυρία τουρκόψυχων κατά της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Διαμαρτυρία τουρκόψυχων κατά της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ

Διαμαρτυρία στην Γερμανία κατά της Ελλάδας που αγκαλιάζει τα μέλη της FETO Διαμαρτυρία έγινε μπροστά στο ελληνικό προξενείο του Ν...


Διαμαρτυρία στην Γερμανία κατά της Ελλάδας που αγκαλιάζει τα μέλη της FETO

Διαμαρτυρία έγινε μπροστά στο ελληνικό προξενείο του Ντίσελντορφ στην Γερμανία, λόγω του δικαιώματος ασύλου που η Ελλάδα παραχώρησε σε μέλη της Τρομοκρατικής Οργάνωσης του Γκιουλεν  (FETO).

Oι διαδηλωτές κρατώντας τουρκικές σημαίες ήρθαν μπροστά στο προξενείο και άφησαν μαύρο στεφάνι που έγραφε  ¨ανάθεμα στους υποστηρικτές των πραξικοπηματιών¨.

Την διαμαρτυρία οργάνωσε η πρωτοβουλία με την ονομασία ¨Λάτρεις της Τουρκίας – Βούπερταλ¨ και σε δήλωση που έκανε στο πρακτορείο Αναντολού ο εκπρόσωπος της ο Μουράτ Γκιουνές είπε πως θέλουν καλές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά πότε δεν πρόκειται να αποδεχτούν το ότι αγκάλιασαν τους πραξικοπηματίες.

Ο Γκιουνές είπε : ¨Θέλουμε καλές σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά για αυτό πρέπει να σταματήσει να μας προκαλεί με πολεμικά σκάφη και αεροπλάνα. Ιδιαίτερα μην στηρίζετε τους δολοφόνους και πραξικοπηματίες-μέλη της FETO. Θελήσαμε να πούμε στην Ελλάδα πως με αυτή την απόφαση ¨Το αίμα των 249 μαρτύρων είναι στα χέρια σου¨.

Οι διαδηλωτές φώναξαν το σύνθημα ¨Ελλάδα μην τα χάνεις, μην δοκιμάζεις την υπομονή μας¨ ενώ κρατούσαν πανό που έγραφε ¨Σταμάτα την αντιτουρκική πολιτική¨.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/fetoculere-siginma-hakki-veren-yunanistan-almanyada-protesto-edildi/1162297

31/5/2018

Σχ: Προσέξτε την υποκρισία των τουρκόψυχων εκεί. Η Γερμανία αυτή την στιγμή είναι η χώρα όπου έχουν καταφύγει εκατοντάδες Τούρκοι πρώην στρατιωτικοί οι οποίοι πιθανώς είχαν εμπλοκή στην απόπειρα πραξικοπήματος. Η Γερμανία δεν έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑΝ εξ αυτών στην Τουρκία που τους ζητά. Και αντί οι τουρκόψυχοι να διαμαρτυρηθούνε κατά της Γερμανίας κυρίως, κάνουν θόρυβο κατά της Ελλάδας για τα 9 άτομα…

Είναι προφανές πως κάνουν ότι  ¨τους παίρνει¨…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου