Περιοδεία Γιώργου Παπανδρέου σε ακριτικά νησιά - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Περιοδεία Γιώργου Παπανδρέου σε ακριτικά νησιά

Περιοδεία σε ακριτικά νησιά θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή και το Σάββατο. Συγκεκριμένα θα επισκε...


Περιοδεία σε ακριτικά νησιά θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου την Παρασκευή και το Σάββατο. Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί τη Σάμο, τους Φούρνους και το Αγαθόνησι.
Σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να συναντηθεί με τον δήμαρχο και φορείς στους Φούρνους, ενώ αργότερα την ίδια μέρα θα έχει συνάντηση με κομματικά στελέχη στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Το Σάββατο, ο κ.Παπανδρέου θα επισκεφθεί το Αγαθονήσι, όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο της κοινότητας, φορείς και κατοίκους του νησιού.
Σχόλιο ιστολογίου μας: Μπράβο στον κ. Παπανδρέου που ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Καρατζαφέρη και επισκέπτεται τα ακριτικά νησιά. Βεβαίως θα έπρεπε ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται και οχι να ακολουθεί, αλλά τουλάχιστον όταν ακολουθεί στα θετικά πρέπει να το αναγνωρίζουμε.

1 σχόλιο

  1. Ας είναι καλά ο κ. Καρατζαφέρης. Θα δούμε ξαφνικά το Yorgo να γίνεται Ελληνας πατριώτης. Φαίνεται οι μυστικές δημοσκοπήσεις του έδωσαν να καταλάβει ότι παρά τα 35 χρόνια σκληρής προσπάθειας αφελληνισμού οι Ελληνες ακόμα αντέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου