Μια παρακαταθήκη για το μέλλον - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μια παρακαταθήκη για το μέλλον

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου Κανείς δεν μπορεί πια ν’ αρνηθεί την πολιτική πονηριά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στον κυκεώνα της οικονο...


Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Κανείς δεν μπορεί πια ν’ αρνηθεί την πολιτική πονηριά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης και την πορνολαγνεία να φέρνουν στην βουλή το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Στα βουβά, με την αλαλία των ΜΜΕ να προδίδει την σύμπλευσή τους με την εξουσία. Την ίδια στιγμή, οι μόνοι που τολμούν να ορθώσουν τη φωνή τους προσάγονται, δέχονται επιθέσεις από παρακρατικούς μηχανισμούς, στοχοποιούνται ή – όπως στην δική μου περίπτωση – βρίσκονται στη φυλακή.
Είναι αποφασισμένοι να κάνουν οτιδήποτε χρειασθεί για να ικανοποιήσουν τους αφέντες τους. Αυτούς που ονειρεύονται έναν κόσμο γκρίζο, δίχως διακριτά έθνη, δίχως ήθη και έθιμα, χωρίς θρησκεία. Είναι μαριονέτες, που κινούνται όπως τις προστάζουν.
Δεν μπορούν όμως να πείσουν τους Έλληνες και αντικατοπτρίζεται ο φόβος στις μεθόδους τους. Ξέρουν ότι στηρίζονται σε πήλινα πόδια. Ότι είναι καθισμένοι πάνω σε πυριτιδαποθήκη. Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να αποτελέσουν μία σπίθα. Μία σπίθα που θα τους κάνει να καταλάβουν ότι υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται. Έλληνες, που εκεί στο Σύνταγμα θα δράσουν ως εμπροσθοφυλακή ολόκληρου του ελληνικού λαού. Δυστυχώς, εγώ δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί σωματικά, θα είμαι όμως πνευματικά, ψυχικά με όλη μου τη δύναμη. Και θα φωνάζω δίπλα σας.
Το σημαντικότερο όμως της σημερινής ημέρας δεν είναι το τι θα γίνει σήμερα. Είναι το ότι θα τεκμηριωθεί ότι ένα κομμάτι του λαού αντιτίθεται. Θα αφήσουμε μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Ό,τι και αν ψηφιστεί στη βουλή θα έχει υπονομευθεί. Στο Σύνταγμα, σήμερα ξεκινά η αληθινή αντίσταση. Γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρών. Γιατί θα σπείρουμε τον σπόρο για το μέλλον.
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Κορυδαλλός, 09/03/2010

1 σχόλιο

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΣ !!!!!!

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ !!!!

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


    Προτείνω αφού εξακριβώσουμε που μένει ο καθείς από τους 300 της Βουλής και άλλοι θολοκουλτουριάρηδες (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ)να φτιαχτεί ένα ταμείο από Πατριώτες Έλληνες και ειδικά κατοίκων περιοχών που έχουν προβλήματα με τους μετανάστες πχ. ΚΥΨΕΛΗ-ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ κ.λπ το οποίο ταμείο θα το διαχειρίζονται οι ίδιοι κάτοικοι των περιοχών.
    Τα χρήματα αυτού του ταμείου που θα εισφέρουμε άπαντες και ανάλογα με τις δυνάμεις του καθενός ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ.

    Α. ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑ 8-10 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    Β. ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ.
    Γ. ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    Δ. ΝΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ε. ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΘΑ.
    ΣΤ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ Η BLOGS
    TOY ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ KAI ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    ΓΡΑΦΤΕ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου