Ο Ηρακλής…στα Σκόπια! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ηρακλής…στα Σκόπια!

Ντροπή και μόνο που ακούστηκε…! Πραγματικά και λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε με την Μακεδονία, αλλά και της άριστης συμπεριφοράς των...


Ντροπή και μόνο που ακούστηκε…!
Πραγματικά και λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουμε με την Μακεδονία, αλλά και της άριστης συμπεριφοράς των φιλάθλων του Ηρακλή μέσα στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα αυτή μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής και σαφέστατα την στηρίζουμε στην προσπάθεια της να παραμείνει εκεί που ανήκει. Όμως αυτό που ακούστηκε από τους εκπροσώπους των φιλάθλων του Ηρακλή στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου ήταν με επιείκεια ατυχές και εσφαλμένο!
Είναι αδιανόητο σε καιρούς εθνικά και οικονομικά δύσκολους να ακούγεται από Έλληνες και μάλιστα Έλληνες Μακεδόνες, ότι η ομάδα του Ηρακλή έχει δεχτεί πρόταση από τα Σκόπια να συμμετάσχει στο εθνικό τους πρωτάθλημα, και μάλιστα να λένε χαρακτηριστικά « Αφού το κράτος δεν νοιάζεται για αυτήν την ομάδα, εμείς γιατί να νοιαστούμε για το κράτος;» αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα έβλεπαν αρνητικά το ενδεχόμενο με την στάση που τηρεί η Ελληνική κυβέρνηση!!
Το έθνος αγαπητοί συνέλληνες και φίλαθλοι του Ηρακλή δεν έχει καμία σχέση με τους κυβερνώντες και τις πολιτικές αυτών. Ελλάδα δεν είναι ούτε η κυβέρνηση, ούτε οι 300 εκλεγμένοι του κοινοβουλίου. Ελλάδα είναι αυτοί που έδωσαν το αίμα τους και την ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να ζούμε ελεύθεροι, για να μπορούν κάποιοι να ξεπωλούν οτιδήποτε ελληνικό, οτιδήποτε εθνικό, οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα, και να οδηγούν στην παγίδα της ανθελληνικής αντίδρασης λόγω μη εξασφάλισης και υλοποίησης των υποχρεώσεων τους προς όλους εμάς, τους υπόλοιπους Έλληνες! Δεν είναι δυνατόν Έλληνες Μακεδόνες να πέφτουν σε αυτήν την παγίδα, της προσπάθειας του ανθελληνισμού μας, από τους κυβερνώντες, τόσο εύκολα! Δεν είναι δυνατόν για μια αθλητική ομάδα, ανεξάρτητα από την ιστορική της συνέχεια, να βγάζουμε στο σφυρί την εθνική μας ταυτότητα. Σκεφτήκατε συνέλληνες τι συνέπειες και τι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα μπορούσε να έχει μια τέτοια κίνηση, την οποία δεν φάνηκε να αντικρούετε, στο υπόλοιπο Ελληνικό Έθνος, δηλαδή στους συνέλληνες σας; Σκεφτήκατε μια ενδεχόμενη τέτοια υποτιθέμενη προσχώρηση σας σε γειτονικό πρωτάθλημα τι γεωγραφικές και κοινωνικές μεταβολές θα προκαλούσε στο Ελληνικό έθνος; Ένα ελληνικό έθνος το οποίο επαναλαμβάνουμε πως είναι, και αν δεν είναι πρέπει να ξανά γίνει, η υπέρτατη ιδέα όλων των Ελλήνων και δεν πρέπει να το συγχέουμε με τους εκάστοτε κυβερνώντες, αλλά με αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για να μπορείτε σήμερα και εσείς και εμείς να ζούμε ως Έλληνες. Η ιδέα του έθνους, της Ελλάδος είναι πιο σημαντική από ομάδες, από κόμματα, από χρώματα…! Ελπίζουμε οι συγκεκριμένες εκφράσεις σας να ήταν απόρροια του δικαιολογημένου θυμού σας απέναντι στους κυβερνώντες του τόπου, και όχι απέναντι στον τόπο των προγόνων μας, και να μην επαναληφτούν. Ας αγαπήσουμε το έθνος μας, την Ελλάδα μας, την πατρίδα μας ξανά, διώχνοντας όσους την πληγώνουν και όχι ακολουθώντας το παράδειγμα τους ξεπουλώντας τα πάντα!
..(( Λ ))..

20 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΗΡΑΚΛΑΡΑ.
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ...ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΜΑ ΑΙΣΑΝΕΣΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ...ΜΙΚΡΕ ΑΝΟΗΤΕ(ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ...ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ)ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥ...(ΒΛΕΠΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πολύ ξεφτίλες!
    Να πανε ρε, να δουμε ποιος θα αγορασει και θα τους φερει παιχτες
    Να πάνε οι κολλημενοι και να μεινουν εκει!
    Δεν ντρεπονται λίγο?
    Αν γινόταν τιποτε αλλο θα διαδηλώναν οι κοτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξερετε το ανεκδοτο που ενας συζυγος μπαινει στο σπιτι του και πιανει τη γυναικα του με εναν αλλο στο κρεββάτι;Και για να την απειλήσει πιανει το μαχαιρι και κοβει το...μοριο του!!χαχα!!Καπως ετσι κι οι σοφοι οπαδοι του Ηρακλη "απειλουν" οτι θα πανε να παιξουν στα Σκοπια!!
    Μιλαμε απο τη στεναχωρια τους στη κυβερνηση δε θα φανε μια βδομαδα!20 χρονια τραβιομαστε για ενα ονομα και τωρα ερχονται οι ιδιοι οι βόρειοι
    και δινουν την αφορμη στη κυβερνηση να βγει απο το αδιεξοδο:"Αφου ο λαος της Θεσ/νικης δεν εχει προβλημα να παιζει μια ομαδα του στα Σκοπια γιατι να εχουμε προβλημα εμεις για το ονομα Μακεδονια;"
    Αυτογκολ απο τη σεντρα μαγκες!!Συνεχιστε ετσι..
    ΟΦΗ4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν θέλετε να πέσετε κατηγορία;Μπορεί να πάρετε και κανένα πρωτάθλημα στην Β Εθνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia ta ergasiaka oikonomika den diadiloun mono gia ton Hrakli iparxoun tetoioi vlakes stis meres mas akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φταιει το ελληνικο κρατος που ο ηρακλης ως ομαδα ειναι για τα μπαζα? και ο παοκ ειχε προβληματα τα αντιμετωπισε και παραλιγο φετος να διεκδικησει πρωταθλημα..πατε να δωσετε αφορμες στους σλβοσκοπιανους να μηλουν για μειονοτητα για το χατηρι μιας ανωνυμης εταιριας? ποσο μαλακες ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
    Α'Ι' ΣΙΧΤΙΡ!
    ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε με το καλό και καλές κούπες στο πρωτάθλημα της γείτονος χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εισται Αθλιοι όλλοι σας, Να πατε στα σκόπια με την κολοομάδα σας και τις οικογένειές σας... Και που στε ... Να Αλλάξατε αμ'εςσως όνομα Τρισάθλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολοι εσεις κοροιδευατε για τους αθλητες του ηρακλη που πολεμουσαν για την ελευθερια και τωρα ολοι εσεις που βλεπετε 10 λεπτα ειδησεις τη μερα και νομιζετε οτι τα ξερετε ολα εχετε αποψη για τα προβληματα που εχουμε... κολλημενοι!τοσες μερες που κανουμε αγωνα δεν σας ακουσα πουθενα... τα παιδια εκαναν αναφορα στην προταση που δεχτηκε ο ηρακλης... κανενας δεν ειπε οτι θα παει! οσοι το παιζετε ΝΤΕΜΕΚ εθνικιστες τωρα, τα σκατοκομματα σας εχουν καταργησει ολα οσα μας εκφραζουν σαν εθνος και σας πειραξε ο ΗΡΑΚΛΗΣ??? ντροπη σας... ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αν αυτα τα "παληκαρια"ητανε σε καμια αλλη χωρα εδω γυρο (fyrom,τουρκια,αλβανια)και επρατταν ετσι αυτη την στιγμη δεν θα'χαν μπαμπαλα.
    εμας μας εχει φαει η δημοκατικοτητα.
    περα απο αυτο,το οτι υπαρχουν τετοια ανεγκεφαλα τσογλανια δεν ειναι το μονο προβλημα,ειναι και το οτι καποιοι τους δινουν βημα.(!!???!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ότι τα σκατο κόμματα, όπως πολύ σωστά λές συνέλληνα, έχουν καταργήσει κάθε τι εθνικό....νομιμοποιεί εμάς τους Έλληνες, τους απλούς πολίτες Έλληνες να μιμηθούμε αυτές τις πράξεις τους;;;; Πάρτε το χαμπάρι όλοι έχετε πέσει όλοι στην παγίδα του δυχασμού....ήτε είστε κομματόσκυλα...ήτε είστε φανατικοί οποαδοί ομάδων....ήτε φανατικοί λάτρεις συγκεκριμένων ιδεών και μόνο.....όλα αυτά έγιναν για να διαχωρίζουν το έθνος! Εφόσον οι πολιτικοί καταστρέφουν λοιπόν το έθνος φίλε του Ηρακλή...εμείς οι απλοί Έλληνες πρέπει να τους πετάξουμε έξω...και όχι να τους μιμιθούμε λέγοντας πως "αφου δεν νοίαζεται το κράτος για την ομάδα δεν νοιζόμαστε και εμείς για το κράτος"! Το έθνος δεν είναι ούτε οι πολιτικοί ούτε οι ομάδες! Είμαστε όλοι εμείς οι Έλληνες επιτέλους!Είναι πιο σημαντική η οποιαδήποτε ομάδα ή το οποιοδήποτε κόμμα από το έθνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποσο βλακες ειστε ρε φανατικοι μιας ομαδας...
    ποσο βλακες ειστε!
    πουλατε την πατριδα σας και την οικογενεια σας για μια ομαδα και να κερδιζουν καποιοι αλλοι απο ολα αυτα.
    ρωταω ολους τους φανατικους.η ομαδα σας για σας και την οικογενεια σας,τι εχει κανει ρε κοροιδα???

    Page Title and URL MAKEDONIA IS GREECE: ΟΙ "ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΗΡΑΚΛΗΣ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ...
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....
    ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...........
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.............

    Page Title and URL MAKEDONIA IS GREECE: ΟΙ "ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σίγουρα ο ιστορικός Ηρακλής δεν αξίζει να έχει τέτοιους φιλάθλους με σκατά αντί μυαλά. Ο Ηρακλής δεν πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές του και έπρεπε να πέσει. Όπως έπρεπε να πέσουν και όποιες άλλες ομάδες δεν είχαν σωστούς φακέλους. Κι ας έπαιζαν στην Α' Εθνική 10 ομάδες. Σάματι και τώρα που παίζουν 18 βλέπουμε ποδόσφαιρο. Η απόφαση για τον Ηρακλή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ κράτος. Θα είμαστε πάντα ένα μεγάλο μπουρδέλο. Κι όμως κάποτε για διάφορους λόγους υποβιβάστηκαν Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντερμπι, Μίλαν κ.α., ομάδες πιο ιστορικές από τον Ηρακλή. Να μην ξεχάσω και την ομάδα μου -εξ ίσου ιστορική με τον Ηρακλή- που παίζει τώρα στην Δ' Εθνική (και καλά έπαθε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γι αυτό όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, κι αυτό το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω ειμαι αρειανος και καλο ολους τους αρειανους και παοκτσιδες να ακολουθησουμε τον ηρακλη στην Μακεδονια!Φτανει πια με την πολη κρατος της αθηνας και το συνεχιζομενω ΠΟΚ τους.Παμε να παιξουμε εκει και ας τους αφησουμε το αθλιο πρωταθλημα τους!Ολοι στην μακεδονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν το δημοσιευεται ε? Δεν σας αρεσε ε?Δεν πειραζει θα γραψω σε ολα τα σαιτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πουλατε την παριδα για μια ομαδα που δεν σας προσφερει ουτε 1 νερο...στον διαολο λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου