Αστυνομική αυθαιρεσία και τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αστυνομική αυθαιρεσία και τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος!

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου Μέχρι τα μικρόφωνα της Βουλής έφτασαν τελικά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεί...


Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Μέχρι τα μικρόφωνα της Βουλής έφτασαν τελικά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Εκείνο το βράδυ ένα “ασκέρι” 200 περίπου αναρχικών εφόρμησε – υπό την διακριτική επίβλεψη των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. - κατά των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα που βρισκόντουσαν στην πλατεία της περιοχής τους, μετά από μία ακόμη εκδήλωση κατά της λαθρομετανάστευσης.

Η αστυνομία όχι μόνο επέτρεψε αυτό το “γιουρούσι” που σαν ορμητήριο είχε την κατάληψη της “βίλας Αμαλία”, αλλά μετά το πέρας αυτής, επέτρεψε στους μεν αναρχικούς να επιστρέψουν ανενόχλητοι στην έδρα τους, αλλά επιτέθηκε κιόλας κατά των κατοίκων που προσπάθησαν να αμυνθούν. Δεν επιτέθηκε απλά, αλλά ξυλοκόπησε αδιακρίτως γυναίκες και μικρά παιδιά και συνέλαβε επιπλέον επτά κατοίκους, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο με την διαδικασία του αυτοφώρου, αφού πέρασαν όλο το βράδυ σαν κρατούμενοι στην ΓΑΔΑ.
Όπως είναι φυσικό, η προκλητική συμπεριφορά της αστυνομίας, δημιούργησε αρκετή ένταση και πρωτοσέλιδα στον πατριωτικό τύπο, γεγονός που οδήγησε τον βουλευτή Αττικής του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη στο να θέσει το θέμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Χρήστο Παπουτσή.
Αφού αναφέρεται σε όλα τα παραπάνω, ο Μάκης Βορίδης ρωτά τον υπουργό: “Ποιος είναι ο λόγος της καταφανώς μεροληπτικής στάσης των ένστολων εναντίον των κατοίκων; Ποιες ήταν οι εντολές που εδόθησαν στον επικεφαλής της δύναμης των ΜΑΤ ; Τηρήθησαν αυτές ή όχι και γιατί;”.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, που δημοσιεύθηκαν στην “Ε.Ω.”, από τους ασυρμάτους των αστυνομικών ακουγόντουσαν “τσακίστε τους” και παρεμφερείς διαταγές, οπότε έχουμε την υποψία ότι οι εντολές, τηρήθηκαν κατά γράμμα. Άρα η ουσία της ερώτησης βρίσκεται στο ποιες ήταν αυτές οι εντολές αλλά και από πού δόθηκαν!
Τι θα γίνει με την βίλα Αμαλίας;
Η “εξόρμηση” των αναρχικών, με σαφείς δολοφονικές προθέσεις, ξεκίνησε από την βίλα Αμαλίας, την γνωστή κατάληψη που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί σημείο κινδύνου στην περιοχή, χώρο αρκετά συχνών επεισοδίων που προκαλούνται από αυτούς που “συμμετέχουν” σε αυτήν την κατάληψη. Επανειλημμένα έχουν υπάρξει αναγγελίες, περί “απόδοσής” της σε διάφορα ιδρύματα, που ποτέ δεν γίνονται πραγματικότητα. Αντ' αυτού σύμφωνα με πληροφορίες το κράτος μέχρι που πληρώνει και τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ της κατάληψης, όπως φως και νερό.
Και αυτό το ζήτημα θίγει στην ερώτησή του, ο Μάκης Βορίδης, καθώς ερωτά τον κ. Παπουτσή: “Η πολιτεία δια του καθ’ ύλην αρμοδίου Υπουργείου, αναγνωρίζει τη νομιμότητα της «κατάληψης» της «βίλας Αμαλία» από τους αγνώστους; Αν ναι, με ποια νομική βάση και αν όχι, γιατί δεν επεμβαίνει για την λύση της;”.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι σε μεγάλο βαθμό, τα επεισόδια σε όλη την περιοχή, λαμβάνουν χώρα ακριβώς λόγω της γειτνίασης της συγκεκριμένης κατάληψης με τον Άγιο Παντελεήμονα. Και δεν είναι λίγες οι απειλές που λαμβάνουν χώρα σε διάφορα διαδικτυακά φόρα, εκ μέρους των καταληψιών κατά των κατοίκων. Θα πρέπει να θρηνήσουμε νεκρό, για να κάνει επιτέλους κάτι η αστυνομία;
Τέλος ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, ρωτά τον αρμόδιο υπουργό ποια είναι τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η νέα ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εκτός ορίων εικόνα που παρουσιάζει η ευρύτερη περιοχή εξαιτίας της παρουσίας των λαθρομεταναστών. Μήπως θα στείλουν και άλλους, για να μην μείνουν Έλληνες να διαμαρτύρονται και έτσι να λυθούν όλα τα προβλήματα;
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

1 σχόλιο

  1. Πράκτορας αρχηγός.
    Ναρκομανείς με εξασφαλισμένη την δόση τους.
    Κινούμενο τσίρκο όπου και όταν διαταχθεί.
    Κάλυψη απο το ΣΥΣΤΗΜΑ.
    Οι καταλήψεις είναι τα στρατόπεδα εντός πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου