Ο Ισλαμικός εξτρεμισμός κτυπά την πόρτα της Γερμανίας...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Ισλαμικός εξτρεμισμός κτυπά την πόρτα της Γερμανίας...!

Γράφει ο Γιάννης Νάκος Σε φυτώριο παραγωγής φανατικών ισλαμιστών τείνει να γίνει η Γερμανία σύμφωνα με τους ειδικούς που τονίζουν ότι είναι ...


Γράφει ο Γιάννης Νάκος
Σε φυτώριο παραγωγής φανατικών ισλαμιστών τείνει να γίνει η Γερμανία σύμφωνα με τους ειδικούς που τονίζουν ότι είναι μόνο η κορφή του παγόβουνου η περίπτωση των 9 επίδοξων τρομοκρατών από το Αμβούργο, οι οποίοι εντοπίστηκαν στο Αφγανιστάν και εξουδετερώθηκαν προτού πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γερμανικές αρχές αρχίζουν πλέον να πιστεύουν ότι εξαπλώνεται ραγδαία η ιδεολογία της Αλ Κάιντα στους 130.000 μουσουλμάνους κατοίκους του Αμβούργου, έστω κι αν μέχρι τώρα είχαν επισημάνει ως «δεκτικούς» μόνο περί τους 2.000.
Εκτός των εννέα ισλαμιστών που εξουδετερώθηκαν, έχει συλληφθεί αδιευκρίνιστος αριθμός συμπαθούντων σε ολόκληρη τη Γερμανία όπως βεβαίωσε στην εφημερίδα New York Times, γερμανός αξιωματούχος που επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Επιπλέον, οι γερμανικές αρχές δυσφόρησαν από την κίνηση των ΗΠΑ και της Βρετανίας να εκδώσουν πριν από μερικές ημέρες ταξιδιωτική οδηγία που προειδοποιούσε για ενδεχόμενο κτύπημα στο γερμανικό έδαφος κι έτσι αποφεύγουν προς το παρόν να δημοσιοποιήσουν περισσότερα στοιχεία για την ανάπτυξη του ισλαμισμού στη Γερμανία, καθώς κρίνουν πως κάτι τέτοιο θα επιδρούσε αρνητικά στη διεθνή εικόνα της χώρας.
Ωστόσο, ο γερμανός αξιωματούχος παραδέχεται στην εφημερίδα New York Times ότι οι γερμανικές αρχές θεωρούν πια ότι η χώρα αποτελεί στόχο της ισλαμικής τρομοκρατίας και κρίνουν πως έχουν άγνοια για τα σχέδια και τις επιχειρησιακές δυνατότητες όσων ισλαμιστών βρίσκονται στο γερμανικό έδαφος.
Δεν είναι τυχαίο, ότι αυτή την εβδομάδα το γερμανικό υπουργείο ενισχύθηκε με 200 ειδικούς αναλυτές που θα εστιάσουν στην ισλαμική τρομοκρατία.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου