Όταν οι αριστεριστές βρίζουν έναν ολόκληρο λαό. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όταν οι αριστεριστές βρίζουν έναν ολόκληρο λαό.

Είναι να απορεί κανείς αν τέτοιες απόψεις αποτυπώνονται στους τοίχους απο μίσος προς τον λαό ή απο έλλειψη αντίληψης της κατάστασης . ...


Είναι να απορεί κανείς αν τέτοιες απόψεις αποτυπώνονται στους τοίχους απο μίσος προς τον λαό ή απο έλλειψη αντίληψης της κατάστασης .

Αυτός ο λαός που έχει βαρεθεί να τον βρίζουν κανάλια, δημοσιογράφοι, ξένοι αξιωματούχοι , Πάγκαλοι, Ρέπες .

Αυτός ο λαός που κάθε λίγο βλέπει σποτ εναντίον του , για το πόσο φοροφυγάς είναι(ασχέτως αν τον κλέβει το κράτος) , πόσο τεμπέλης είναι (ασχέτως αν δουλεύει περισσότερο απο τους άλλους λαούς στην Ευρώπη) , πόσα προνόμια...
έχει (ασχέτως αν έχει τους μικρότερους μισθούς) .
Αυτός ο λαός που ακούει την κυρία Κανέλλη να τον κατηγορεί οτι έχει εκφασιστεί ! Γιατί κυρία Λιάνα ; Αν το κόμμα σου έχει αποκοπεί απο τις μάζες φταίει ο λαός ; Το κόμμα σου φταίει !

Αυτός ο λαός που απο δεξιά μέχρι αριστερά τον βρίζουν όλοι ασχέτως αν απο τις πολλές δεκάδες χώρες που πέρασε το ΔΝΤ είναι αυτός που εχει αναγκάσει τους δυναστες να αργούν να περάσουν τα μέτρα που επιθυμούν περισσότερο απο οπουδήποτε αλλού.
Και όσοι το αμφισβητούν απλά δεν έχουν ασχοληθεί με τις χώρες που πέρασε το ΔΝΤ και πόσο άργησαν να αντιδράσουν .

Αυτός ο λαός λοιπόν επειδή κάποια στιγμή σταμάτησε να θέλει ή πλέον δεν είχε την δυνατότητα να μην μιλάει για τον ελέφαντα του θαλάμου για τον οποίο δεν μιλούσε κανείς (μεταναστευτικό) χαρακτηρίστηκε "ρατσιστής" και "φασίστας" . Ίσως γιατί δεν ήθελε να δεχτεί να πιεζονται προς τα κάτω τα εργασιακά και κοινωνικά κεκτημένα με μοχλό το μεταναστευτικό και αιχμή του δόρατος την "ανθρωπιά" .

Μια βιομηχανία ανθρωπισμού γεμάτη κλισέ , ταμπού και τόνους "ξενοφοβίας" , βαμμένη με νεοαριστερή δημοκρατική μπογιά αλλά στην ουσία βαθύτατα ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ καθώς αρνείται τον διάλογο με όποιον έχει αντίθετη άποψη , τον αφορίζει όπως ο μεσαιωνικός σκοταδισμός και χρησιμοποιεί την βία όταν μπορεί.
Οι "δημοκράτες" αυτοί λοιπόν έχουν την απαίτηση να τους ακολουθήσει ο λαός που...βρίζουν !

Ο λαός που τον λένε οπισθοδρομικό, ρατσιστή , "λαμόγιο", βολεψάκια, κλέφτη , "καναπεδάκια", πρόβατο και πόσα ακόμη.

Αυτή είναι ορολογία που ανήκει στο ιδεολογικό οπλοστάσιο βαθιά συντηρητικών παρατάξεων όμως την χρησιμοποιούν στην νέα αριστερά. Μετά λοιπόν να μην διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του λαού που τους γυρνάει την πλάτη .


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου