O Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη στις...θεωρίες «συνωμοσίας» Ν.Τραμπ για την υπόθεση παιδεραστίας του Δ.Λιγνάδη...; – Στήριξε πλήρως τη πολιτική της κυβέρνησης και τη Μενδώνη...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

O Μητσοτάκης έριξε την ευθύνη στις...θεωρίες «συνωμοσίας» Ν.Τραμπ για την υπόθεση παιδεραστίας του Δ.Λιγνάδη...; – Στήριξε πλήρως τη πολιτική της κυβέρνησης και τη Μενδώνη...!

  Μια πρωτότυπη προσέγγιση ότι ο απελθών πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ευθύνεται για το σκάνδαλο παιδοφιλίας που συγκλονίζει την Ελλάδα, δ...

 







Μια πρωτότυπη προσέγγιση ότι ο απελθών πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ευθύνεται για το σκάνδαλο παιδοφιλίας που συγκλονίζει την Ελλάδα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής. Μήπως προετοιμάζεται η φίμωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με πρόσχημα τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για να μη σχολιάζουν οι πολίτες το σκάνδαλο Λιγνάδη...;


«Η Μενδωνη είναι μια αποτελεσματική υπουργός. Σε ένα μήνα θα εγκαινιάσουμε μαζί την Εθνική Πινακοθήκη» - Δεν ήξερε ο τίποτα ο Πρωθυπουργός: «Από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. πληροφορηθήκαμε τι εστί Λιγνάδης»


«Κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές και η ΝΔ διακινεί κύκλωμα ανηλίκων;», είπε ο πρωθυπουργός στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εγώ κατανοώ να ζητήσετε την παραίτηση υπουργού. Είναι θεμιτό. Ο βάλτος όμως που σύρατε την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμά σας. Αυτό που κάνετε είναι αριστερόστροφος "τραμπισμός". Και σε άλλες χώρες, ανάμεσα τους και οι ΗΠΑ, διακινήθηκαν θεωρίες περί παιδόφιλων που κυβερνούν τη χώρα και κυβερνούν τη χώρα και βρήκαν πολιτική κάλυψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι πρόκειται για «θεωρία συνωμοσίας» τα περί σύνδεσης της κυβέρνησης με τον Δ.Λιγνάδη, κατηγορώντας τον Τραμπ που έχει «εκτρέψει» τέτοιες θεωρίες. 

Σε τι αναφέρεται: Στις κατηγορίες κατά του γιου Μπάιντεν και τις φωτό που είχαν δει το φως της δημοσιότητας με τον ίδιο να είναι στο κρεβάτι με μικρά κορίτσια, αλλά και γενικότερα των Δημοκρατικών (Κλίντον κλπ.) που σύχναζαν στα πάρτι του παιδόφιλου Επστάιν.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη στήριξη του προς την υπουργό Πολιτισμού, την οποία χαρακτήρισε ως πάρα πολύ αποτελεσματική υπουργό, αναφερόμενος στις επενδύσεις που ξεμπλόκαραν και στα έργα που προχώρησαν επί θητείας της. Χαρακτηριστικά, στάθηκε στο Ελληνικό, το Μετρό της Θεσσαλονίκης, την Ακροπολη και τον φωτισμό της, τα έργα αποκατάστασης στο Τατόι και τα επικείμενα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης.

«Η Μενδωνη είναι μια αποτελεσματική υπουργός. Σε ένα μήνα θα εγκαινιάσουμε μαζί την Εθνική Πινακοθήκη» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Τόνισε, ωστόσο, πως δεν ήταν σωστό το να χαρακτηρίσει τον Λιγνάδη «επικίνδυνο».

«Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ίσως να αστόχησε χαρακτηρίζοντας τον κ. Λιγνάδη επικίνδυνο. Ήταν λάθος»

Σε υψηλούς τόνους και με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκ νέου την καταδίκη όσων εξαπολύουν «χυδαίες επιθέσεις» ενάντια στην κυβέρνηση, κατά τη δευτερολογία του. Παράλληλα, είπε πως κανείς πολιτικός αρχηγός δεν αναφέρθηκε στην ουσία της υπόθεσης.

Δεν ήξερε ο τίποτα ο Πρωθυπουργός: «Από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. πληροφορηθήκαμε τι εστί Λιγνάδης»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε από το βήμα της Βουλής για το σκάνδαλο παιδεραστίας του Δημήτρη Λιγνάδη και υποστήριξε πως κανείς στην κυβέρνηση δεν ήξερε για τον Λιγνάδη πριν από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. και μόλις κατάλαβαν πως η καταγγελία πρόκειται γι’ αυτόν, τότε του ζήτησε «παραίτηση».

Ο πρωθυπουργός ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρξε συγκάλυψη», καθώς ο Δ. Λιγνάδης «οδηγήθηκε σε παραίτηση πέντε ώρες από τη δημοσίευση της πρώτης καταγγελίας», όπως είπε αδειάζοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρ.Ταραντίλη που είχε μιλήσει «παραίτηση για προσωπικούς λόγους».

Κ.Μητσοτάκης: Δεν μπορείτε να πάρετε αποστάσεις από την λάσπη κ. Τσίπρα

«Να πάρετε κ. Τσίπρα διακριτές αποστάσεις από τις χυδαιότητες μέρους του δημοσίου λόγου, για τις οποίες υπήρχε σαφώς υποκίνηση από τον δικό σας χώρο» είπε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Έχετε τη δυνατότητα να πάρετε αποστάσεις από τέτοιες πρακτικές, ή μήπως είστε δέσμιος μιας πολιτικής, από την οποία δεν μπορείτε να ξεφύγετε;» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και σε ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη. «Ζήτησα προσωπικά από τον κ. Μακάριο Λαζαρίδη να ανακαλέσει για την αναφορά του περί κίναιδων και ανακάλεσε. Εσείς θα ζητήσετε από τον κ. Πολάκη να ανακαλέσει για τις αναρτήσεις του; θα αποδείξετε επιτέλους πως Τσίπρας και Πολάκης δεν είναι το ίδιο; είστε και οι δύο εντος της αίθουσας».

Κατά την τριτολογία του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αποτρέψει τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμών στο μέλλον, μέσα από το πλαίσιο των πρωτοβουλιών που προωθεί. Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα για τον Ποινικό Κώδικα, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αυστηροποίησε το νομοθετικό πλαίσιο για τον ομαδικό βιασμό, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε.

Αναφερόμενος στην επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος και των τρολ του διαδικτύου, ο κ. Μητσοτάκης εγκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις από τον Πολάκη, τον Βαξεβάνη και τα ακραία στοιχεία που καθορίζουν την πολιτική του κόμματος. 

Δείτε στα αποσπάσματα τις ομιλίες του:




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου