Η αποκάλυψη της σύφιλης του πολιτικού συστήματος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η αποκάλυψη της σύφιλης του πολιτικού συστήματος

  Οι αποκαλύψεις για την διαφθορά σε υπέρτατο βαθμό, στον χώρο της τέχνης (και όχι μόνο), δε νομίζω πως αιφνιδιάζουν κανένα νοήμον...

 







Οι αποκαλύψεις για την διαφθορά σε υπέρτατο βαθμό, στον χώρο της τέχνης (και όχι μόνο), δε νομίζω πως αιφνιδιάζουν κανένα νοήμονα άνθρωπο.


Η κεντρική εξουσία, όποια απόχρωση και αν έχει , προωθεί συστηματικά άτομα νοσηρά και διεφθαρμένα, αφού αυτά επιβάλλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων να λανσάρει ως παραδείγματα για τη νεολαία.



Άρθρο του
Τρύφωνα Μπουγά

Όποια παιδική ή νεανική ψυχή πιστεύει στο όνειρο και το δικαίωμα να φτάσει ψηλά, που πιστεύει σε μια καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, πρέπει να ενθαρρύνεται και να παίρνει σωστές κατευθύνσεις. Ωστόσο, σε ένα κράτος, βαθιά αρρωστημένο , όπου πλέον έχουν τον πρώτο λόγο καταστάσεις αφύσικες, οι διεφθαρμένες συνειδήσεις, μόνο πρόσφορο έδαφος δεν υπάρχει για μια ομαλή διαπαιδαγώγηση και γαλούχηση των παιδιών στην τέχνη.

Σε μια χώρα που μας επέβαλλαν να θεωρείται «in» να μεγαλώνουν παιδιά, γονείς του ίδιου φύλου, κάτι που πέρασε η γιαλαντζί δεξιά της ΝΔ. Σε μια χώρα που μας κουνάνε το δάχτυλο τα άτομα με ανώμαλες ορέξεις, οι εκβιαστές, οι κλέφτες, οι παιδεραστές και οι δυνάστες. Αυτοί που προωθούν κάθε τι μη φυσιολογικό και προωθούνται από τα κανάλια της διαφθοράς, που παίρνουν τις μίζες για να μας σερβίρουν ό, τι θέλουν οι κυβερνήσεις, η εκπόρνευση των ψυχών αποτελεί για το σύστημα προτεραιότητα. Ένα απέραντο κύκλωμα που έχει πολλές υπόγειες διαδρομές κάτω από το τραπέζι, με δημοσιογράφους που θέλουν να μας επιβάλλουν πως κάθε βαρεμένος (το λιγότερο) θολοκουλτουριάρης καλλιτέχνης, πρέπει ν’ αποτελεί το πρότυπο που οφείλουμε ν’ ακολουθούμε το παράδειγμα του, γι’ αυτό και μας γεμίζουν με τέτοιους στα talk σόου της TV.

Πριν από όχι πολλούς μήνες, κάποιοι καταδικάστηκαν ξεκάθαρα για τις ιδέες τους. Τώρα που το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας καταρρέει, όλοι τρέχουν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Οι Έλληνες εθνικιστές διώκονται γιατί είπαν και λένε την αλήθεια στον λαό. Κι ήταν πάμπολλες οι φορές που άσκησαν κριτική σε σάπιες προσωπικότητες, όπως αυτές που κατηγορούνται τώρα για πολύ βαριά αδικήματα, όπως είναι αυτό της παιδεραστίας. Αυτοί οι άνθρωποι ευρισκόμενοι σε πλεονεκτική θέση και με την αβάντα των καναλιών της διαφθοράς και του προμοταρίσματος της ανωμαλίας, έβρισκαν βήμα για να καθυβρίζουν εκείνους που έλεγαν την αλήθεια. Τους Έλληνες πατριώτες. Το συνταγματικό τόξο, με άρμα τέτοια άτομα, όπως αυτά που κατηγορούνται σήμερα, προσπάθησε να σπιλώσει και να διασύρει, τους αγνούς εθνικιστές.



Ο καλλιτεχνικός χώρος, μαζί με την 4η εξουσία που είναι ο Τύπος, βαθιά εξαρτημένοι από τα λεφτά που τους μπουκώνει το σύστημα, αποτέλεσαν το πιο θανατηφόρο όπλο, για την εξάπλωση της διαφθοράς των συνειδήσεων, για μια υποκουλτούρα που ήθελε την οικογένεια με την παραδοσιακή της μορφή να είναι το κακό, μια κάστα ανθρώπων που προώθησε ως «εκσυγχρονιστικό» το σύμφωνο συμβίωσης, τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου. Μια συμμορία που προώθησε την βαθιά διαφθορά, προκειμένου να πληγεί ο βασικότερος πυλώνας του ελληνικού έθνους που είναι η οικογένεια.

Κι αφού διέλυσαν την οικογένεια με τις κάθε λογής ανώμαλες απόψεις, την ίδια στιγμή, εκείνοι που τις εξέφραζαν έβρισκαν στέγη και προωθήθηκαν από το πολιτικό σύστημα και από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου και επομένως βρήκαν την ευκαιρία να πράξουν το πλέον απάνθρωπο έγκλημα. Τον βιασμό των ψυχών και των ονείρων των αθώων παιδικών ψυχών. Μια βαθιά υποκουλτούρα που βέβαια ξεκίνησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980. Άραγε πόσοι θυμούνται, με ποια κριτήρια γινόντουσαν οι προσλήψεις γυναικών στην κρατική τηλεόραση εκείνη την εποχή; Αφού λοιπόν έπιασαν τέτοιου είδους εκβιασμοί στις γυναίκες, μετά πέρασαν στα πιο μικρά σε ηλικία άτομα. Σε κορίτσια και φυσικά επειδή η ανωμαλία εξελίχθηκε πέρασαν και στα αγόρια. Όπου άρχισαν να περνάνε το μήνυμα, πως για να προχωρήσεις στη ζωή σου και να υλοποιήσεις αυτό που ονειρεύεσαι, πρέπει πρώτα, να υποκύψεις στις ανώμαλες επιθυμίες ανθρώπων που θεωρείς πρότυπα. Είτε θες να γίνεις μουσικός, είτε ηθοποιός, είτε να προωθηθείς σαν δημοσιογράφος, είτε και σαν πολιτικός και Υπουργός γιατί κι εκεί θα μάθουμε όλοι σύντομα τι πανηγύρι γίνεται.

Εγώ κλείνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς. Σε αυτούς που εμπιστεύτηκαν την τύχη της χώρας, σε μια παράταξη που είναι φανερά διεφθαρμένη, σε μια δεξιά που άγεται και φέρεται από τις αριστερόστροφες εμμονές, ορέξεις, πολιτικές και όπως αποδεικνύεται και πολύ σκοτεινές συνδιαλλαγές που έχει μαζί της (σ.σ Αριστερά). Ο Πρωθυπουργός που τώρα κρύβεται πίσω από την Υπουργό Πολιτισμού Μενδώνη, φέρει την δική του υπογραφή, στην τοποθέτηση του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Ο κ. Μητσοτάκης που είχε ήδη την ατυχία να έχει για χρόνια στενό συνεργάτη, έναν άνθρωπο που κατηγορήθηκε επίσης για τα ίδια αδικήματα, όφειλε να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Γενικά πλέον στα ζητήματα ηθικής, φαίνεται πως η γαλάζια παράταξη ζυγίζει το ίδιο με την ροζ και οι απόψεις τους πλέον, δεν απέχουν καθόλου μεταξύ τους. Η ΝΔ έχει μετατραπεί με λίγα λόγια, σε έναν γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες εθνικιστές, έχουν μιλήσει για αυτά τα ζητήματα της διαφθοράς και της ηθικής ανωμαλίας που κυριαρχεί στο πολιτικό σύστημα εδώ και δεκαετίες. Για αυτό φιμώθηκαν, γι’ αυτό λοιδωρήθηκαν, γι’ αυτό διώχθηκαν και γι’ αυτό φυλακίστηκαν. Γιατί ενοχλούσαν το σύστημα και το συνταγματικό τόξο. Τώρα που η αλήθεια αποκαλύπτεται μπροστά σας, πιο ωμά από ποτέ, ξέρετε πως αν θέλετε όλα αυτά τα φαινόμενα να εκλείψουν, η επιστροφή στα ιδανικά που πρεσβεύει ο εθνικισμός αποτελεί πλέον μονόδρομο!


Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Έλληνες για την Καλλιθέα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου