Δύο μοναχές νεκρές και 28 Θετικές στο κωρωνοϊό, μόλις δύο (2) ημέρες μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA κατά της COVID-19 – Τι δεν καταλαβαίνεις; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δύο μοναχές νεκρές και 28 Θετικές στο κωρωνοϊό, μόλις δύο (2) ημέρες μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA κατά της COVID-19 – Τι δεν καταλαβαίνεις;

  Η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού απλά απαγορεύει στο μυαλό της να χρησιμοποιήσει την κριτική της ικανότητα, και συνεχίζει να εμπιστεύετ...

 



Η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού απλά απαγορεύει στο μυαλό της να χρησιμοποιήσει την κριτική της ικανότητα, και συνεχίζει να εμπιστεύεται τις ιατρικές αρχές, λόγω του φόβου που έχει καλλιεργηθεί για τον «δολοφόνο κορονοϊό»...!


Άλλη μια ιστορία στην οποία δεν υπήρχαν κρούσματα COVID, σε ένα ίδρυμα όπου ζούσαν ηλικιωμένοι, όπου κανείς δεν είχε πεθάνει ή αρρωστήσει, μέχρι να χορηγηθούν εμβόλια...και στη συνέχεια λίγο μετά τη λήψη των πειραματικών εμβολίων mRNA κατά της COVID-19, άνθρωποι πέθαναν και άλλοι ασθένησαν...!

 

Πηγή: Health Impact News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Αρθρο του Brian Shilhavy


Νωρίτερα αυτό το μήνα, το WKRC Local 12 στο Κεντάκι, ΗΠΑ ανέφερε πως δύο μοναχές πέθαναν και 28 από τις 35 μοναχές σε ένα μοναστήρι του Βόρειου Κεντάκι, βρέθηκαν θετικές στη COVID μόλις δύο ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης των πειραματικών εμβολίων mRNA COVID.

Η ηγεσία του μοναστηριού, καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, σοκαρίστηκαν από το «ξέσπασμα» της COVID και τους δύο θανάτους, επειδή το μοναστήρι δεν ήταν ανοιχτό στους επισκέπτες, και οι ένοικοι του δεν είχαν ταξιδέψει έξω από το μοναστήρι.

Αν κάποιος ήθελε να βρει μια εντελώς κλειδωμένη εγκατάσταση χωρίς έκθεση στον έξω κόσμο, αυτή θα ήταν ένα μοναστήρι, τόσο κλειδωμένο όσο τίποτα άλλο.

Ωστόσο, σε συνέχεια αυτού που συνεχώς διαπιστώνουμε μέσα από τα άρθρα μας, όπου μια θρησκευτική πίστη στα εμβόλια εμποδίζει κάποιον να σκεφτεί λογικά ακόμη και να εξετάσει το ενδεχόμενο αυτές οι πειραματικές, εγκεκριμένες από την FDA ενέσεις mRNA να έχουν σχέση με τους θανάτους ή τα κρούσματα COVID, τα πειραματικά εμβόλια που έλαβαν μόλις δύο ημέρες πριν, δεν θεωρήθηκαν ποτέ ως αιτία των θανάτων ή των ασθενειών.

VILLA HILLS, Ky. (WKRC) - Ένα ξέσπασμα του COVID-19 σε ένα μοναστήρι του Βόρειου Κεντάκι στοίχισε τη ζωή δύο μοναχών, καθώς περισσότερες από δύο δωδεκάδες άλλες αδελφές βρέθηκαν θετικές.

Το ερώτημα είναι: Πώς μπήκε ο κορονοϊός; Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι αδελφές του Αγίου Walburg έκλεισαν το μοναστήρι στους επισκέπτες και δεν εκτελούσαν θρησκευτικές υπηρεσίες με την ελπίδα να παραμείνουν υγιείς.

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, αυτό συνέβαινε.

«Ήμασταν πολύ σοκαρισμένοι από αυτό επειδή είμαστε εξαιρετικά κλειστοί. Δεν έχουμε πάει πουθενά, δεν μετακινηθήκαμε και δεν είχαμε επισκέπτες », δήλωσε η Ηγουμένη Nancy Kordenbrock.

Είκοσι οκτώ από τις 35 αδελφές βρέθηκαν θετικές και, δυστυχώς, δύο από αυτές έχουν πεθάνει.

«Και οι δύο ήταν ηλικιωμένες και είχαν κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στη COVID», δήλωσε η Kordenbrock.

Η πρεσβυτέρα Charles Wolking  και η πρεσβυτέρα Rita Bilz  ήταν και οι δύο στη δεκαετία των 90 ετών και οι δύο ήταν σημαντικές γυναίκες στο μοναστήρι.

Το ξέσπασμα εμφανίσθηκε μόλις δύο μέρες μετά την λήψη της πρώτης δόσης των εμβολίων COVID-19 από τις αδελφές. ( Πηγή .)

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πήραν την υποχρεωτική τους συνέντευξη με τον τοπικό γραφειοκράτη δημόσιας υγείας για να διαβεβαιώσουν όλους ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με τα «εμβόλια»:

«Αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο συνηθισμένο από ό, τι νομίζετε», είπε ο Δρ.Steven Feagins.

Ο Δρ.Feagins είναι διευθυντής δημόσιας υγείας του Hamilton County. Λέει, σε τέτοιες περιπτώσεις, η δράση του εμβολίου δεν μειώνεται, απλά καθυστερεί να δοθεί η δεύτερη δόση.

«Όποτε το λάβετε, το λαμβάνετε, έτσι θεωρούμε το ελάχιστο διάστημα των 21 ημερών», είπε ο Δρ.Feagins.

Οι αδελφές θα λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου τον Μάιο. ( Πηγή .)

Ορίστε λοιπόν. Μια άλλη ιστορία όπου δεν υπήρχαν κρούσματα COVID σε ένα ίδρυμα όπου ζούσαν ηλικιωμένοι, και όπου κανείς δεν πέθανε ή αρρώσταινε, και στη συνέχεια λίγο μετά την έναρξη των πειραματικών ενέσεων COVID mRNA, οι άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν και να αρρωσταίνουν.

Αλλά σύμφωνα με τις «αρχές» της δημόσιας υγείας, αυτό είναι κάτι το «φυσιολογικό».

Και η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού απλά απαγορεύουν στο μυαλό τους να χρησιμοποιήσει την κριτική του ικανότητα, και συνεχίζει να εμπιστεύεται τις ιατρικές αρχές, λόγω του φόβου τους για τον «δολοφόνο κορονοϊό», καθώς οι υπέρμαχοι των εμβολίων συνεχίζουν να πεθαίνουν και να υποφέρουν .

Δικτυογραφία:

1.--Two Nuns Dead and 28 COVID Positive 2 Days After Experimental COVID mRNA Injections

https://vaccineimpact.com/2021/two-nuns-dead-and-28-covid-positive-2-days-after-experimental-covid-mrna-injections/

2.-- Two sisters at Villa Hills monastery die from COVID-19 after 28 test positive | WKRC

https://local12.com/news/local/two-sisters-at-villa-hills-monastery-die-from-covid-19-after-28-test-positive-cincinnati

3.--Vaccines are Religion, not Science

https://vaccineimpact.com/2019/vaccines-are-religion-not-science/




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου