Αυτόπτης μάρτυρας δημοσιοποίησε Σοκαριστικό βίντεο αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του COVID σε Γερμανικά γηροκομεία στα οποία υπήρξαν νεκροί - Δικηγόρος: «Αντιμετωπίζουμε ανθρωποκτονία, ίσως ακόμη και δολοφονία» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτόπτης μάρτυρας δημοσιοποίησε Σοκαριστικό βίντεο αναγκαστικών εμβολιασμών κατά του COVID σε Γερμανικά γηροκομεία στα οποία υπήρξαν νεκροί - Δικηγόρος: «Αντιμετωπίζουμε ανθρωποκτονία, ίσως ακόμη και δολοφονία»

  Παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα ευγονικής που περιλαμβάνει γενοκτονία; Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των εμβολίων. Αυτό ...

 







Παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα ευγονικής που περιλαμβάνει γενοκτονία;


Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των εμβολίων. Αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι χειρότερο από οτιδήποτε περιμέναμε ποτέ. Εάν αυτό είναι αντιπροσωπευτικό για ό, τι συμβαίνει στα άλλα γηροκομεία και σε άλλες χώρες, τότε έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.


Πηγή: Health Impact News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Από τον Brian Shilhavy


Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα δημοσιεύσαμε την αγγλική μετάφραση ενός βίντεο στα γερμανικά που ο δικηγόρος Reiner Fuellmich δημοσίευσε με έναν πληροφοριοδότη που εργάζεται σε ένα γηροκομείο όπου αρκετοί τρόφιμοι εμβολιάστηκαν κατά του COVID ενάντια στη θέλησή τους και όπου πολλοί από αυτούς πέθαναν μετά από μικρό χρονικό διάστημα. 

Από τη δημοσίευση αυτής της συνέντευξης, άλλοι καταγγέλλοντες στη Γερμανία που εργάζονται σε γηροκομεία έχουν επίσης προχωρήσει, μερικά με βίντεο που δείχνουν ότι οι κάτοικοι κρατούνταν κάτω και εμβολιάστηκαν κατά της επιθυμίας τους. Δείτε το video:


Ο δικηγόρος Reiner Fuellmich, μιλώντας για τους τρόφιμους που προηγουμένως είχαν καλή σωματική υγεία και είχαν μόνο «άνοια», δήλωσε:

«Ένας από αυτούς ήταν ένας δρομέας, στα τέλη της δεκαετίας του '70, ή ήταν ένας δρομέας, θα έπρεπε να πω, ο οποίος ήταν επίσης τραγουδιστής της όπερας.

Βρέθηκε μια από τις νοσοκόμες που είναι στα μέσα της δεκαετίας του '30. Τραγουδούσε ακόμα όπερες την ημέρα που εμβολιάστηκε.

Αφού εμβολιάστηκε, μερικές μέρες αργότερα, πέθανε.

Έτσι, αυτός ο τραγουδιστής της όπερας, δεν τραγουδά πια.»

Ένα από τα πιο ανησυχητικά πράγματα σχετικά με αυτό που αποκαλύπτουν αυτά τα βίντεο καταγγέλλων πληροφοριών, σύμφωνα με τον δικηγόρο Fuellmich, είναι ότι τώρα λαμβάνουν όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους καταγγέλλοντες σε γηροκομεία, στη Γερμανία και σε όλο τον κόσμο, όπου αναφέρουν τα ίδια πράγματα.

«Λαμβάνουμε όλο και περισσότερες κλήσεις από άλλους καταγγέλλοντες από άλλα γηροκομεία σε αυτήν τη χώρα, ενώ λαμβάνουμε πληροφορίες από άλλες χώρες, τη Σουηδία για παράδειγμα, τη Νορβηγία για παράδειγμα, το Γιβραλτάρ, για παράδειγμα, υπάρχουν επίσης περιστατικά στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες Καταστάσεις που ταιριάζουν με αυτές τις περιγραφές.»

Ο δικηγόρος Fuellmich δεν φοβάται να δηλώσει πού ακριβώς μας οδηγούν αυτά τα στοιχεία:

«Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν εξαιτίας των εμβολίων.

Αυτό που βλέπουμε σε αυτό το βίντεο κλιπ είναι χειρότερο από οτιδήποτε περιμέναμε ποτέ.

Εάν αυτό είναι αντιπροσωπευτικό για ό, τι συμβαίνει στα άλλα γηροκομεία και σε άλλες χώρες, τότε έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Και τα άτομα που κάνουν τα εμβόλια, το ίδιο κάνουν και τα άτομα που χορηγούν τα εμβόλια.

Φαίνεται όλο και περισσότερο σαν να ασχολούμαστε με ανθρωποκτονία, και ίσως ακόμη και φόνο.»

Παρακολουθούμε ένα πρόγραμμα ευγονικής που περιλαμβάνει γενοκτονία

Πόσο καταλληλότερο είναι ότι η παλίρροια των καταγγέλλων αυξάνεται τώρα στη Γερμανία, του οποίου ο πληθυσμός είναι πιθανώς πολύ εξοικειωμένος με την ιστορία της χώρας τους για το πρόγραμμα ευγονικής που εφαρμόστηκε στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι φρικτοί ιατρικοί πειραματισμοί και η γενοκτονία που σημειώθηκαν στη Γερμανία καταδικάστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Νυρεμβέργη και είναι πολύ σαφές ότι αυτές οι πειραματικές ενέσεις mRNA COVID, όταν χορηγούνται σε άτομα χωρίς συγκατάθεση μετά από ενημέρωση και κατά της θέλησής τους, παραβιάζουν σαφώς τις αρχές της ενημερωμένης ιατρικής συγκατάθεσης , και η καταδίκη του ιατρικού πειραματισμού, που περιγράφεται στον κώδικα της Νυρεμβέργης.

Σε οποιονδήποτε συμμετέχει σε αναγκαστικούς εμβολιασμούς COVID, είτε μέσω της χορήγησης των ενέσεων είτε μέσω της πραγματοποίησης των ενέσεων, σας ενημερώνουμε ότι συμμετέχετε σε ανθρωποκτονίες και μαζικές δολοφονίες και κάποια στιγμή η δικαιοσύνη θα σας καλύψει.

Δεν θα δραπετεύσετε και δεν θα μπορείτε να ισχυριστείτε την άγνοια ως δικαιολογία για συμμετοχή σε δολοφονία.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου