Πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν μετά τον εμβολιασμό τους και οι «Επιστήμονες» των τηλεπαραθύρων ξύνονται...και αποφασίζουν τον αριθμό των κρουσμάτων. Ποιοι θα λογοδοτήσουν για τις ψυχές αυτές; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πεθαίνουν άνθρωποι σωρηδόν μετά τον εμβολιασμό τους και οι «Επιστήμονες» των τηλεπαραθύρων ξύνονται...και αποφασίζουν τον αριθμό των κρουσμάτων. Ποιοι θα λογοδοτήσουν για τις ψυχές αυτές;

  Ως πότε θα κάνετε πειράματα πάνω στους ανυποψίαστους ανθρώπους...«για το καλό τους»; Ακόμα και αν τώρα θέσετε εκτός κάποιο από τα πειραματ...

 






Ως πότε θα κάνετε πειράματα πάνω στους ανυποψίαστους ανθρώπους...«για το καλό τους»; Ακόμα και αν τώρα θέσετε εκτός κάποιο από τα πειραματικά εμβόλια, ποιος θα λογοδοτήσει για όσους έχουν πεθάνει;


Νεκρή 63χρονη στο Ίλιον 30 λεπτά μετά τον εμβολιασμό της. Νεκρός οδοντίατρος στο Άργος Ορεστικό λίγο μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου της Pfizer. Νεκρή 60χρονη που υπέφερε από διπλό επεισόδιο θρόμβων μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο Astra Zeneca, ακρωτηριάστηκε και τελικώς κατέληξε....και πόσα άλλα περιστατικά παρενεργειών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας....όλα τυχαία;;


Γράφει ο (( Λ )) 

Τώρα τρέχουν να κάνουν τηλεδιασκέψεις υπό το βάρος θανάτων...που δεν μπορεί να είναι όλοι τυχαία περιστατικά! Οι επιστήμονες που προειδοποιούσαν αυτά που βλέπουμε όμως, ήταν αποκλεισμένοι από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε και χαρακτηρίζονταν ψεκασμένοι. Άρχισες μήπως να καταλαβαίνεις το λόγο;

63χρονης στο Ίλιον –Ξεψύχησε 30 λεπτά μετά τον εμβολιασμό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί βρήκαν την άτυχη γυναίκα, 20 λεπτά αφότου είχε κάνει το εμβόλιο, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έξω από το Κέντρο Υγείας.

Οι γιατροί παρέλαβαν την γυναίκα και την μετέφεραν ξανά στο Κέντρο, όπου και κατέληξε, ”μεταφέρουν ΤΑ ΝΕΑ. Σε ένα παγκάκι κάθισε η γυναίκα ανέφερε αυτόπτης στην τηλεοπτική κάμερα. Πήγε κακήν κακώς

Το συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ειδικούς οι οποίοι εξετάζουν τα αίτια του θανάτου της 65χρονης γυναίκας και το αν αυτά σχετίζονται με το εμβόλιο που έλαβε νωρίτερα.Εκτιμάται πως, βάσει της ηλικίας της, η γυναίκα έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca.

Έρευνα για τον θάνατο της 65χρονης στο Ίλιον, η όποια κατέληξε λίγα λεπτά αφού έκανε το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, έχουν ξεκινήσει οι υγειονομικές αρχές.

Στις 14:00 το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για άτομο γύρω στα 65 ετών χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας Ιλίου (Καλαβρύτων και Αχαΐας) το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο.

Η ασθενής ήταν ήδη νεκρή πάρα τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν. Γύρω στις 13:00 έκανε το εμβόλιο και αφού παρέμεινε για 20 λεπτά στο κέντρο υγείας όπως προβλέπεται για παρακολούθηση έφυγε και κάθισε σε παγκάκι απέναντι από το Κέντρο Υγείας, όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

Μισή ώρα μετά έπαθε ανακοπή. Ειδοποιήθηκε από περαστικούς το προσωπικό του ΚΥ το οποίο τη μετέφερε από το παγκάκι στο κέντρο υγείας γύρω στις 14:00.

Το ΕΚΑΒ που έφτασε και αυτό μετά από 10 λεπτά περίπου τελικά δεν την παρέλαβε καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατος από το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει την αιτία θανάτου.Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας αναφέρει το ίδιο μέσο..Ο γιος της ήδη έχει δώσει μία κατάθεση σε αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής.

Η Επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ ερευνά το περιστατικό και αναμένει την ιατροδικαστική εξέταση αφού πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο.

Η νεκροψία - νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που θα κριθούν αναγκαίες να γίνουν θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 64χρονης γυναίκας που κατέληξε λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας και κατόπιν της ενημέρωσης που είχε από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, δεν φαίνεται να προκύπτει συσχετισμός μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου της 64χρονης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ωστόσο δεν αποτελούσαν αντένδειξη για τον εμβολιασμό της. 

Πέθανε Έλληνας Οδοντίατρος λίγες ώρες αφότου εμβολιάστηκε με εμβόλιο της Pfizer

Ο γνωστός Οδοντίατρος Παναγιώτης Σκραπαρλής από το Άργος Ορεστικό πέθανε το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, περίπου στις 19.00 λίγες ώρες μετά αφότου εμβολιάστηκε με το πειραματικό της Pfizer. Με ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή.

Όπως αναφέρει ο alphaFm, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες χωρίς να μπορεί να βγει την στιγμή αυτή οποιοδήποτε συμπέρασμα ο 60χρονος στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι έκανε την Β’δόση του εμβολίου της Pfizer

Αναμενόταν να διενεργηθεί στην Κοζάνη η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου αργά το απόγευμα του Σαββάτου,του ιδιαίτερα γνωστού προσώπου στο Άργος Ορεστικό, που ανήκε στον υγειονομικό χώρο του ιδιωτικού τομέα!

Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας το πρωί του Σαββάτου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας της Καστοριάς.Όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του θανόντος, το πρωί έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer μεταφέρει το ditikostipos που προσθέτει.

”Παράλληλα, όπως αναφέρουν πάντα οι πληροφορίες μας, μέχρι στιγμής δεν έχει συνταχθεί πιστοποιητικό θανάτου, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί αν ο θάνατος του συνδέεται με το εμβόλιο που έκανε σήμερα ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια!

Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί, αν ο άτυχος συμπολίτης μας έκανε το εμβόλιο επειδή ανήκε στον υγειονομικό χώρο ή αν ανήκε σε ευπαθείς ομάδες ή αν ήταν συνδυασμός και των δύο.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί εις βάθος. Αναμένεται να διενερηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου. Μέχρι στιγμής πάντως αποδίδονται σε ανακοπή καρδιάς.”

Με αυτά τα πειραματικά εμβόλια εκβιάζετε μαθητές γονείς εκπαιδευτικούς (γιατί τα υποχρεωτικά τεστ αυτό σημαίνουν);;Ποιός γονιός ποιός δάσκαλος ποιός διευθυντής ποιά Διεύθυνση Εκπαίδευσης ποιός Υγειονομικός Φορέας ποιός υγειονομικός θα εμβολιάσει παιδιά;;;Φανταστείτε να έχουμε νεκρά παιδιά την ίδια μέρα με εμβόλιο και να το περνούν στα ψιλά όπως τώρα με τους γιατρούς που είναι τα πρώτα θύματα της αφόρητης πίεσης που τους ασκείται..Και η δήλωση να είναι στερεότυπα ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟ όπως γίνεται με τους χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό παγκοσμίως!!!

O Παναγιώτης Σκραπαρλής μια χαρά άνθρωπος σε ηλικία 62 ετών ”έφυγε” από την ζωή”.

Νεκρή 60χρονη που υπέφερε από διπλό επεισόδιο θρόμβων μετά τον εμβολιασμό της με εμβόλιο Astra Zeneca, ακρωτηριάστηκε και τελικώς κατέληξε

Ήταν υγιέστατη και 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε θρόμβους σε εγκέφαλο και πόδι!

H 60 χρονη παρουσίασε, όπως είπε ο γαμπρός της,  10 μέρες μετά τον εμβολιασμό της,  πονοκεφάλους και θόλωση της όρασης, συμπτώματα που την οδήγησαν κατεπειγόντως στο νοσοκομείο « Γ. Γεννηματάς».

Η ασθενής, στην οποία αναφέρθηκε και ο κ. Βλαχογιαννόπουλος, τις προηγούμενες ημέρες είχε υποστεί  εμβολιασμό, με το εμβόλιο της Astra Zeneca και ενώ το περιστατικό σύμφωνα με την επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνισης του ΕΟΦ, είχε αξιολογηθεί ότι είχε πιθανή (possible) σχέση με το εμβόλιο. Σε συνέντευξη του ο κ. Βλαχογιαννόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο Υπουργός Υγείας την άλλη μέρα στις ειδήσεις ανέφερε ότι “εμείς δεν έχουμε παρατηρήσει θρομβώσεις. Ένα περιστατικό συζητήθηκε από τους γιατρούς και τελικά αποκλείστηκε η συσχέτιση”. Τελικά μας λαμβάνει κανείς υπ όψιν ή όχι;», αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάληψης του περιστατικού από τον ίδιο τον Υπουργό κ. Κικίλια!

Μήπως ο «ψεκασμένος» Χειρουργός κ. Αντωνίου είχε απόλυτο δίκιο;

Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει της απόψεις του γνωστού Χειρουργού κ. Δ. Αντωνίου αλλά και τη καταγγελία που έκανε για μη αδειοδότηση του εμβολίου των BioNTech, Pfizer, χάρις την οποία είχε σταματήσει για μερικές μέρες η διαδικασία των εμβολιασμών στα Ελληνικά νοσοκομεία. Ήταν ο ίδιος επιστήμονας, που πρώτος, είχε προειδοποιήσει λέγοντας: «Μακρυά από αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο...Απομονώστε τους...Κολλάνε και μεταδίδουν τον κορωνοϊό»,  πριν ακόμα αναγκαστεί να φορέσει μάσκα ο Ευαγγελάτος επειδή φιλοξένησε στην εκπομπή κάποιον εμβολιασμένο. Και πλέον, ενώ είναι εδώ και μήνες σε εξέλιξη  η διαδικασία εμβολιασμού του Ελληνικού πληθυσμού, έχουμε πάνω από 4000 κρούσαμτα και θανάτους μετά τον εμβολιασμό! Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα «αποφασίζουμε» πόσα κρούσαμτα θα έχουμε...σύμφωνα με τον κ. Παυλάκη!Τι δεν καταλαβαίνεις;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου