Πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι βρίσκονται θετικοί στη COVID - Πώς λοιπόν το «Όφελος» των Πειραματικών εμβολίων «Υπερτερεί του Κινδύνου»…; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι βρίσκονται θετικοί στη COVID - Πώς λοιπόν το «Όφελος» των Πειραματικών εμβολίων «Υπερτερεί του Κινδύνου»…;

  Η Hanna Rewerts και η οικογένεια τους εμβολιάσθηκαν πλήρως για τη COVID και τώρα έχουν… COVID . Η δυνατότητα για μελλοντική τεκνοποιί...

 





Η Hanna Rewerts και η οικογένεια τους εμβολιάσθηκαν πλήρως για τη COVID και τώρα έχουν…COVID.


Η δυνατότητα για μελλοντική τεκνοποιία μετά τον εμβολιασμό για την COVID είναι άγνωστη.

 

Πηγή: Health Impact News  

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του Brian Shilhavy


Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, έρευνες στην Ευρώπη διαπίστωσαν ότι τα πειραματικά εμβόλιαAstraZeneca COVID προκάλεσαν θανατηφόρους θρόμβους στο αίμα.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), ο κυβερνητικός οργανισμός στην Ευρώπη που εγκρίνει τη χρήση έκτακτης ανάγκης για τα πειραματικά εμβόλια, παραδέχτηκε ακόμη ότι είδαν τους θρόμβους να αναπτύσσονται «σε μερικές περιπτώσεις» και μάλιστα είδαν τους θρόμβους να αναπτύσσονται στον εγκέφαλο.

Ωστόσο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν είχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να καθορίσουν μια κατηγορηματική σχέση μεταξύ του πειραματικού εμβολίου AstraZeneca COVID και των θρόμβων αίματος, και είπαν στις χώρες να ξαναρχίσουν τον εμβολιασμό ανθρώπων επειδή «τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων.» (Η ιστορία εδώ .)

Το Κέντρο Ελέγχου Νόσων των ΗΠΑ (CDC) δηλώνει:

Τα γνωστά και πιθανά οφέλη ενός εμβολίου COVID-19 πρέπει να υπερτερούν των γνωστών και δυνητικών κινδύνων του εμβολίου για χρήση σύμφωνα με αυτό που είναι γνωστό ως Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA). ( Πηγή .)

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ έχουν δώσει τρία EUA σε πειραματικά εμβόλια COVID έως τώρα, θέλουν να πιστεύετε ότι τα «οφέλη υπερτερούν των κινδύνων»

Μέχρις αυτήν την εβδομάδα, το CDC αναφέρει 1.739 θανάτους και 38.444 καταγεγραμμένους τραυματισμούς στο VAERS (Πλατφόρμα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Παρενεργειών) μετά από χορηγηθείσες ενέσεις των πειραματικών λήψεων COVID (η ιστορία εδώ ) και αυτές οι αναφορές είναι εθελοντικές που, σημειωτέον, ιστορικά έχουν εκτιμηθεί ότι είναι λιγότερο από το 1% των πραγματικών ανεπιθύμητων συμβάντων μετά από τους εμβολιασμούς που αναφέρονται στο VAERS.

Ποια είναι λοιπόν τα πραγματικά «οφέλη» σε αυτές τις πειραματικές ενέσεις COVID…;;; Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και οι γραφειοκράτες της υγείας θέλουν το κοινό να πιστεύει ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει από τη μόλυνση και τη διάδοση του κορονοϊού Sars-Cov-2.

Όμως ας δούμε τι ακριβώς δηλώνουν οι κατευθυντήριες γραμμές της FDA, οι οποίες γράφτηκαν για τις EUAs (είναι σχεδόν ακριβώς οι ίδιες και για τις τρείς τρέχουσες EUA για τα εμβόλια COVID):

Αυτό το Ενημερωτικό Δελτίο περιέχει πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τους κινδύνους και τα οφέλη του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19, το οποίο ενδέχεται να λάβετε επειδή επί του παρόντος υπάρχει η πανδημία της COVID-19.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 είναι εμβόλιο και ενδέχεται να σας εμποδίσει να μολυνθείτε από τη COVID-19.

Δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο για την πρόληψη τη COVID-19 από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Διαβάστε αυτό το ενημερωτικό δελτίο για πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19.

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 ενδέχεται να μην προστατεύει άπαντες.

ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PFIZER-BIONTECH COVID-19 ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ;

Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 είναι ένα μη εγκεκριμένο εμβόλιο. Σε κλινικές δοκιμές, περίπου 20.000 άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω έχουν λάβει τουλάχιστον 1 δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ PFIZER-BIONTECH COVID-19 ;

Σε μια κλινική δοκιμή που βρίσκεται σε εξέλιξη, το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει τη COVID-19 μετά από 2 δόσεις που χορηγούνται σε διάστημα 3 εβδομάδων. Η διάρκεια προστασίας από το COVID-19 είναι προς το παρόν άγνωστη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ PFIZER-BIONTECH COVID-19;

Οι παρενέργειες που έχουν αναφερθεί με Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 περιλαμβάνουν:

• πόνος στο σημείο της ένεσης

• κούραση

• πονοκέφαλος

• πόνος στους μυς

• ρίγη

• πόνος στις αρθρώσεις

• πυρετός

• οίδημα στο σημείο της ένεσης

• ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης

• ναυτία

• αίσθημα αδιαθεσίας

• πρήξιμο λεμφαδένες (λεμφαδενοπάθεια)

• μη σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις όπως εξάνθημα, κνησμός, κνίδωση ή πρήξιμο του προσώπου

• σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις

Υπάρχει μικρή πιθανότητα το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 να προκαλέσει σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση θα εμφανιζόταν συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά έως μία ώρα μετά τη λήψη της δόσης του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

Για αυτόν τον λόγο, ο πάροχος του εμβολιασμού μπορεί να σας ζητήσει να μείνετε στο μέρος όπου λάβατε το εμβόλιο σας για παρακολούθηση μετά τον εμβολιασμό.

Τα σημάδια μιας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης μπορεί να περιλαμβάνουν:

• Δυσκολία στην αναπνοή

• Πρήξιμο του προσώπου και του λαιμού σας

• Γρήγορος καρδιακός παλμός

• Ένα κακό εξάνθημα σε όλο το σώμα σας

• Ζάλη και αδυναμία

Αυτές μπορεί να μην είναι όλες οι πιθανές παρενέργειες του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19. Ενδέχεται να εμφανιστούν σοβαρές και απροσδόκητες παρενέργειες. Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech COVID-19 μελετάται ακόμη σε κλινικές δοκιμές. ( Πηγή .)

Αυτό το "ενημερωτικό δελτίο" (υπάρχει ένα για κάθε πειραματικό εμβόλιο COVID στον ιστότοπο FDA.gov ) υποτίθεται ότι πρέπει να δοθεί σε όλους πριν λάβουν ένα από τα πειραματικά εμβόλια.

Αναφέρει ξεκάθαρα ότι αυτό δεν είναι ένα εγκεκριμένο εμβόλιο, ότι «μπορεί να μην προστατεύει όλους» και ότι «η διάρκεια προστασίας από το COVID-19 είναι προς το παρόν άγνωστη».

Παραθέτει επίσης πολλές πιθανές παρενέργειες και ότι «ενδέχεται να εμφανιστούν σοβαρές και απροσδόκητες παρενέργειες».

Οι κυβερνητικοί γραφειοκράτες υγείας έχουν δηλώσει ότι, ακόμη και μετά τον εμβολιασμό σας με ένα από αυτά τα εμβόλια, θα πρέπει να φοράτε μάσκες και να τηρείτε τις κοινωνικές αποστάσεις.

Δεδομένου ότι αυτή η μαζική εκστρατεία «εμβολιασμού» COVID ξεκίνησε πριν από περίπου 3 μήνες, έχουμε δημοσιεύσει πολλές ιστορίες όπου οι άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί και εμφάνισαν COVID μετά τον εμβολιασμό.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παραδείγματα συνέβη σε ένα μοναστήρι του Κεντάκι, όπου δύο μοναχές πέθαναν και 28 από τις 35 μοναχές σε αυτό το μοναστήρι του Βόρειου Κεντάκι, βρέθηκαν θετικές στη COVID μόλις δύο ημέρες μετά τη λήψη των πρώτων πειραματικών εμβολίων mRNA COVID.

Αυτό το μοναστήρι είχε περάσει από ολόκληρη την «πανδημία» μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο χωρίς «κρούσματα» και χωρίς θάνατο. Δεν επιτρεπόταν καν επισκέπτες. (Η ιστορία εδώ .)

Αλλά για αυτήν την κατάσταση, και για πολλές άλλες παρόμοιες καταστάσεις όπου «ξεσπάσματα» της COVID συνέβησαν αμέσως μετά τον εμβολιασμό, μας είπαν ότι αυτό ήταν απλώς μια «σύμπτωση» και ότι δεν ήταν δυνατόν να οφείλεται στα εμβόλια.

Πλήρης ανοσία από τη COVID, είπαν σε όλους μας, δεν συμβαίνει παρά μόνο 2 εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση, επομένως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μας είπαν ότι «κόλλησαν» τον ιό με κάποιο τρόπο, λίγο πριν εμβολιαστούν ή λίγο μετά την έναρξη της ανοσίας.

Λοιπόν, τώρα που βρισκόμαστε ήδη στους 3 μήνες της μαζικής εκστρατείας εμβολιασμού για τη COVID με αυτά τα πειραματικά εμβόλια, με 1 στους 6 ενήλικες στις ΗΠΑ να έχουν εμβολιαστεί πλήρως με δύο δόσεις , εξακολουθούν να υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι βρίσκονται θετικοί και μολύνονται από τη COVID περισσότερες από 2 εβδομάδες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης.

Ονομάζονται «πρωτοποριακές περιπτώσεις» και μας λένε ότι είναι «σπάνιες».

Αλλά πώς μπορούν να κληθούν «σπάνιες» όταν 1 στους 6 ενήλικες στις ΗΠΑ έχει ήδη λάβει και τις δύο δόσεις, και οι περισσότερες από αυτές πολύ πρόσφατα; Πόσοι από αυτούς που έχουν πλήρως εμβολιαστεί δεν έχουν καν ενδιαφερθεί να κάνουν τεστ για τη COVID, επειδή πιστεύουν ότι είναι «ασφαλείς» τώρα;

Γνωρίζω για μια εταιρεία ιατρικών υπηρεσιών, για παράδειγμα, που είπε στους υπαλλήλους της ότι εάν είχαν λάβει το εμβόλιο COVID, δεν θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ για 90 ημέρες και, ως εκ τούτου, είχαν εγγυημένη συνεχή εργασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή εάν είχαν θετικό αποτέλεσμα για τη COVID, έπρεπε να χάσουν δύο εβδομάδες εργασίας γιατί θα έμπαινα σε καραντίνα.

Μερικές από αυτές τις ιστορίες για πλήρως εμβολιασμένα άτομα που έχουν θετικό αποτέλεσμα για τη COVID αρχίζουν τώρα να εμφανίζονται στα συστημικά μέσα ενημέρωσης, καθώς το Spectrum News από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα αναφέρει :

Αυτά που αποκαλούνται «πρωτοποριακές κρούσματα» COVID-19 εμφανίζονται στις ΗΠΑ. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται θετικοί 14 ημέρες ή περισσότερο μετά τη λήψη της τελευταίας δόσης του εμβολίου.

«Είναι ακόμα σοκαριστικό που είμαι θετική. Δεν έχω συμπτώματα », είπε η Hanna Rewerts, η κατ’ οίκον επαγγελματίας υγείας.

Η κάρτα εμβολιασμού της 27χρονης δείχνει ότι έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer στις 12 Ιανουαρίου.

Είπε ότι ανακάλυψε ότι ήταν θετική στις 18 Μαρτίου από ένα από τα τεστ ρουτίνας που κάνει εβδομαδιαία για τη δουλειά. Πιστεύοντας ότι μπορεί να είναι ψευδώς θετικό, η Rewerts είπε ότι έκανε και ένα γρήγορο (rapid) τεστ, το οποίο επίσης βγήκε θετικό.

Είπε ότι η μητέρα της και δύο άλλα μέλη της οικογένειάς της - όλα πλήρως εμβολιασμένα – βρέθηκαν επίσης θετικά αυτήν την εβδομάδα και εμφανίζουν συμπτώματα.

«Η μεγαλύτερη ερώτησή μου αυτή τη στιγμή είναι - είναι το εμβόλιο ακόμα αποτελεσματικό στον οργανισμό μου;» αναρωτήθηκε η Rewerts για το εμβόλιο.

Η Rewerts είναι προς το παρόν σε καραντίνα. Δήλωσε ότι της είπε η υπηρεσία υγείας ότι μπορεί να συνεχίσει τις κανονικές δραστηριότητες της στις 25 Μαρτίου, αρκεί να μην εμφανίζει συμπτώματα.

«Νομίζω ότι θα ήθελα απλά οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ενημερωθούν σχετικά με το εμβόλιο και για το τι είναι καλύτερο για αυτούς και την οικογένειά τους. Είμαι ακόμα χαρούμενη που έλαβα το εμβόλιο, αλλά θα ήθελα πραγματικά να υπάρξει περισσότερη έρευνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα », είπε.

Εκτός από τις αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης για «πρωτοποριακά κρούσματα» στη Φλόριντα έξω από τον κόλπο της Τάμπα, το Υπουργείο Υγείας της Μινεσότα δήλωσε, νωρίτερα αυτό το μήνα, ότι ερευνά αυτές τις περιπτώσεις σε αυτήν την πολιτεία.

Ζητά από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να αναφέρουν τα «πρωτοποριακά κρούσματα», ώστε να μπορούν να τα διερευνήσουν περαιτέρω, μαζί με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Η Αρχή Υγείας του Όρεγκον ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι διερευνά επίσης «πρωτοποριακά κρούσματα». ( Πηγή .)

Και όμως, αυτές οι «υγειονομικές αρχές» προσπαθούν να υποβαθμίσουν αυτά τα «πρωτοποριακά κρούσματα» δηλώνοντας ότι αυτό ήταν αναμενόμενο, επειδή το παρατήρησαν επίσης κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

«Τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι απροσδόκητες. Οι κλινικές δοκιμές και των δύο εμβολίων που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος περιελάμβαναν «πρωτοποριακά κρούσματα»», έγραψε ο OHA σε μια ανάρτηση στο Facebook που έγινε πριν το εμβόλιο Johnson & Johnson γίνει η τρίτη διαθέσιμη επιλογή. ( Πηγή .)

Εντάξει, λοιπόν, ποια είναι ακριβώς τα «οφέλη» που «υπερτερούν του κινδύνου» της μόνιμης αναπηρίας ή του θανάτου από ένα από αυτά τα εμβόλια ;;;

Το Spectrum News πήρε συνέντευξη από μια «αξιωματούχο υγείας», τον Dr.Michael Teng, αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής στο Κολέγιο Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα, ο οποίος δήλωσε:

«Αυτά τα πράγματα θα συμβούν και θα συμβούν σε κάποιο βαθμό. Αλλά μόνο για να το επαναλάβω, τα εμβόλια είναι πολύ αποτελεσματικά για αυτό που προορίζονται να κάνουν, δηλαδή να εμποδίζουν τις συμπτωματικές και ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις COVID », είπε ο Teng.

Είδα αυτήν την εβδομάδα ένα meme  στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που φαίνεται να περιγράφει με ακρίβεια αυτό που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή με αυτά τα πειραματικά εμβόλια για τη COVID.


Και όμως, το κοινό, τουλάχιστον έως σήμερα, συνεχίζει να εμπιστεύεται τις «αρχές υγείας» που διατυμπανίζουν ότι τα «οφέλη» υπερκεράζουν τους  «κινδύνους».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου