Η Pfizer ως κοινός εκβιαστής απαιτεί από την Αργεντινή και τη Βραζιλία τραπεζικά αποθεματικά, στρατιωτικές βάσεις και κτίρια πρεσβείας ως εγγύηση για τα εμβόλια COVID19...! Αφυπνίσου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Pfizer ως κοινός εκβιαστής απαιτεί από την Αργεντινή και τη Βραζιλία τραπεζικά αποθεματικά, στρατιωτικές βάσεις και κτίρια πρεσβείας ως εγγύηση για τα εμβόλια COVID19...! Αφυπνίσου!

  Σχεδιάζουν παγκόσμια χρεωκοπία μέσω...εμβολίων; Ξύπνα Ελληνικέ λαέ! Η Pfizer, ως κοινός εκβιαστής, ζήτησε από την Κυβέρνηση της Αργεντιν...

 







Σχεδιάζουν παγκόσμια χρεωκοπία μέσω...εμβολίων; Ξύπνα Ελληνικέ λαέ!


Η Pfizer, ως κοινός εκβιαστής, ζήτησε από την Κυβέρνηση της Αργεντινής να αποζημιωθεί για το κόστος τυχόν μελλοντικών αστικών αγωγών, ενώ από τη κυβέρνηση της Βραζιλίας να παραιτηθεί της κυριαρχίας των περιουσιακών της στοιχείων στο εξωτερικό υπέρ της Pfizer!


Πηγή: Humans Are Free

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση


Ο φαρμακευτικός γίγαντας Pfizer  κρατά κυρίαρχες κυβερνήσεις σε ομηρία με αντάλλαγμα λύτρα, θέτοντας παράξενες απαιτήσεις ζητώντας τραπεζικά αποθέματα, κτίρια πρεσβειών και στρατιωτικές βάσεις ως εγγύηση σε αντάλλαγμα για τα εμβόλια COVID-19 .

Η εταιρεία Pfizer με έδρα τις ΗΠΑ κρατά κυβερνήσεις για λύτρα, παρεμβαίνοντας στη νομοθεσία τους, και ακόμη και απαιτώντας στρατιωτικές βάσεις ως εγγύηση.

Η Pfizer ζήτησε από την Κυβέρνηση της Αργεντινής να αποζημιωθεί για το κόστος τυχόν μελλοντικών αστικών αγωγών , ανέφερε η WION .

Εάν κάποιος καταθέσει αστική αγωγή εναντίον της Pfizer στην Αργεντινή και κερδίσει την υπόθεση, η κυβέρνηση της Αργεντινής και όχι η Pfizer  θα πληρώσει την αποζημίωση.

Έτσι, το κοινοβούλιο της Αργεντινής ψήφισε νέο νόμο τον Οκτώβριο του 2020, αλλά η Pfizer ήταν δυσαρεστημένη με τη διατύπωση του.

Σύμφωνα με τον νόμο, η Pfizer πρέπει τουλάχιστον να πληρώσει για αμέλεια, για τα δικά της λάθη εάν συμβεί να κάνει κάποιο στο μέλλον.

Η Pfizer το απέρριψε, στη συνέχεια η Αργεντινή προσφέρθηκε να τροποποιήσει τον νόμο για να ορίσει πιο ξεκάθαρα την αμέλεια - για να συμπεριλάβει μόνο την διανομή και την παράδοση εμβολίων από αμέλεια.

Η Pfizer όμως δεν ήταν ακόμη ικανοποιημένη και ζήτησε την τροποποίηση του νόμου με ένα νέο διάταγμα, το οποίο η Αργεντινή αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, η Pfizer  ζήτησε από την Αργεντινή  να αγοράσει μια διεθνή ασφάλιση για να πληρώσει πιθανές μελλοντικές υποθέσεις εναντίον της Pfizer, απαίτηση με την οποία η Αργεντινή συμφώνησε.

Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, τον Δεκέμβριο του 2020, η Pfizer επέστρεψε ξανά με περισσότερες απαιτήσεις.

Και αυτή τη φορά η Pfizer απαίτησε τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία της Αργεντινής ως εγγύηση. Η Pfizer ζήτησε από την Αργεντινή να θέσει σε κίνδυνο τα τραπεζικά της αποθέματα, τις στρατιωτικές βάσεις και τα κτίρια της πρεσβειών της.

Η Αργεντινή δεν συμφώνησε με τα αιτήματα της Pfizer.

Μια άλλη χώρα που η Pfizer υπέβαλλε τόσο περίεργες απαιτήσεις είναι με η Βραζιλία. Η Pfizer είπε στην Κυβέρνηση της Βραζιλίας να δημιουργήσει ένα ταμείο εγγύησης και να καταθέσει χρήματα σε ξένο τραπεζικό λογαριασμό.

Στις 23 Ιανουαρίου 2021 - το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας δημοσίευσε μια δήλωση αναφέροντας αποσπάσματα από τις ρήτρες των προ-συμβάσεων με την Pfizer.

Ακολουθεί μια λίστα με τις απαιτήσεις της Pfizer:

• Η Βραζιλία παραιτείται της κυριαρχίας των περιουσιακών της στοιχείων στο εξωτερικό υπέρ της Pfizer,

• ότι οι νόμοι της γης - δεν εφαρμόζονται για την Pfizer,

• ότι η Βραζιλία λαμβάνει υπόψη την καθυστέρηση παράδοσης,

• ότι η Pfizer δεν τιμωρείται για καθυστερημένη παράδοση, και

• ότι σε περίπτωση παρενεργειών, η Pfizer εξαιρείται από κάθε αστική ευθύνη.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας κατήγγειλε αυτές τις ρήτρες ως καταχρηστικές. Η συμφωνία της Pfizer με τη Βραζιλία απέτυχε επίσης.

Η Pfizer ήθελε ακόμη και από την Ινδία να παραγγείλει τα εμβόλια COVID-19 χωρίς να διενεργηθούν τοπικές δοκιμές για τα εμβόλια .

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της BioNTech Dr.Ugur Sahin, το εμβόλιο COVID-19 που σχεδίασε για τη Pfizer σχεδιάστηκε σε λίγες ώρες σε μία μόνο ημέρα στις 25 Ιανουαρίου 2020. Κανένα άλλο εμβόλιο στην ιστορία δεν έχει δημιουργηθεί και κατασκευαστεί τόσο γρήγορα.

Προηγουμένως, το ταχύτερο εμβόλιο που αναπτύχθηκε ποτέ χρειάστηκε περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα από την GreatGameIndia , η Pfizer έχει πληρώσει 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια στον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στην υγεία στην ιστορία για την επίλυση της ποινικής και αστικής ευθύνης που προκύπτει από την παράνομη προώθηση ορισμένων φαρμακευτικών προϊόντων.

Ακόμη και η αμερικανική κυβέρνηση πλήρωσε πάνω από 57 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τραυματισμούς και θανάτους από εμβόλια μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Πηγή: GreatGameIndia.com / Αναφορά: WIONews.com

Δικτυογραφία:

1.— 1.--Pfizer Demanding Bank Reserves, Military Bases And Embassy Buildings As Collateral For COVID-19 Vaccines

https://humansarefree.com/2021/02/pfizer-demanding-bank-reserves-military-bases-and-embassy-buildings-as-collateral-for-covid-19-vaccines.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=4t6xqq96qtqdrkuud4w4vb

2.--How Pfizer tried to bully Argentina and Brazil in exchange for vaccines, World News | wionews.com

https://www.wionews.com/world/how-pfizer-tried-to-bully-argentina-and-brazil-in-exchange-for-vaccines-366037

3.--Pfizer Wants India To Order Its COVID-19 Vaccines Without Any Local Trials | GreatGameIndia

https://greatgameindia.com/pfizer-india-local-trials/

4.--BioNTech Co-founder: Pfizer’s COVID-19 Vaccine Was Designed in Just Few Hours

https://humansarefree.com/2020/12/biontech-co-founder-pfizers-covid-19-vaccine-was-designed-in-just-few-hours.html

5.--COVID-19 Vaccine Maker Pfizer Paid $2.3 Billion In Largest Healthcare Fraud Settlement in History | GreatGameIndia

https://greatgameindia.com/pfizer-fraud-settlement/



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο GAB...

στο Twitter

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου